Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Antonia_ είπε:

1 του μήνα έκανα την εμβρυομεταφορα

Υποτίθεται πρώιμης ναι. Όχι δεν ήταν πρωινά. Μακάρι τι να πω

Αν δεν είναι πρωινά ουρά πρέπει να μην έχεις πιει νερό για ένα τρίωρο χωρίς να ουρήσεις για πιο εμπίστο αποτέλεσμα !!! Άρα μην απογοητεύεσαι έχεις πιθανότητες να είναι λάθος !!!!

• Ευχή 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια. Τι κάνετε? Είναι καμία μανούλα εδώ? Τι γίνεται? προσπάθειες για να πάνε στο δωμάτιό τους ακούω ε? η αλήθεια είναι ότι θα είναι δύσκολο τώρα που έχουν μεγαλώσει αλλά θέλει αρκετή υπομονή. Μην νομίζετε ότι δεν καταλαβαίνουν. Αυτά μας δουλεύουν κανονικά. Θέλει προσπάθεια όμως για να μάθουν γιατί αλλιώς την βάψατε. Μία δύο πέντε δέκα θα μάθουν τι θα γίνει. Μια ζωή θα κοιμούνται μαζί σας? Όχι βέβαια. Και ο μπαμπάς δηλαδή τι θα γίνει? ε?ε?ε?Ε?

MARAKIKON εχουν δίκιο οι κοπέλες. Μην αγχώνεσαι Αν ήταν θα σου είχε πει η παιδίατρος αν υπήρχε ένα τέτοιο πρόβλημα. Αλοίμονο. Όσο για το κούνημα, δεν θυμάμαι ποια το είπε αλλά είχε δίκιο. ΜΗΝ ΚΟΥΝΑΣ. Όντωςθα μάθει έτσι και θα τρέχεις. Και μετά άντε να ξεμάθει.

Τι άλλα νέα? Τα Jasminakia τσινισανε κι αυτά ε? η μανούλα όμως πρέπει να ξεκουραστεί λίγο γλυκά μωράκια και να κοιμηθείτε στα κουνάκια σας. Άντε άντε. Καλομάθατε στην μανούλα. Κ εσείς Nunukakia. Μην παιδεύετε τις μανούλες.

Κ εγώ δουλεύω κορίτσια.............

Διαφημίσεις

Φιλενάδα μου, Twins, συγχώρησε την κουτή διδυμοφίλη σου. Για κάποιο υπερφυσικό λόγο, νόμιζα ότι έγραφα ταυτόχρονα με την Jasmini (????????????????????????????????????)

Σε διδυμοφιλώ :)

Εδώ έκανες τυπογραφικό λάθος αγαπητή AGORAKIA. Δεν είσαι κουτή, είσαι καυτή!!!!!:P:p:p Τζιζ!!!!!:P

Η μπουμπου μου εδω και μια εβδομαδα καθε βραδυ ουρλιαζει μεχρι ακομα και τις 5 το πρωι (μετα μαλλον εξαντλειται και κοιμαται ), οσο δε ουρλιαζει σχηματιζει με το σωμα της τοξο και το κεφαλι της θελει να το γερνει τελειως προς τα πισω, σε αυτη τη σταση μονο ηρεμει! Η παιδιατρος μου ειπε οτι συνηθως τοξο σχηματιζουν τα παιδακια με παλινδρομηση αλλα εγω ανησυχω μηπως εχει κατι στον αυχενα της ή στη σπονδυλικη της στηλη για τι και μεσα στην κοιλια μου αυτην τη σταση ειχε λογω του οτι ο σακος της ητανε μακροστενος! Σας παρακαλω κοριτσακια μου οποια ξερει ας με βοηθησει! Τελος ο μπεμπης μου για να κοιμηθει θελει κουνημα συνεχως στην καλαθουνα ολο το βραδυ! Εχω τεντωθει για τα καλα, η μπεμπα ολο το βραδυ αγκαλια και ο μπεμπης κουνημα ολο το βραδυ! Συγνωμη αν σας ζαλισα φιλακια προς το παρον!

Θα συμφωνήσω με τις προλαλλήσασες. Ναι, όντως πολλά μωρά με ΓΟΠ το κάνουν και η δική μου το έκανε. Ειδικά αν κάνει και τις σουπερ ρουκέτες. Μην ανησυχείς, όταν θα αρχίσει να κάθεται, θα τις περάσει και δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα. Για το μπέμπη σου, επίσης θα συμφωνήσω. Αν μπορείς, μην τον κουνάς γιατί θα μάθει και έτσι και θα ζοριστείς να γλυτώσεις. Μήπως να δοκιμάζατε να τον κοιμήσετε σε κανένα ριλαξάκι-κούνια, που θα κουνιέται από μόνος του και απλώς να είστε δίπλα του να τον βλέπετε;

Ο καιρός ανοίγει...ετοιμαστείτε για διδυμοσυνάντηση!!!

Πότε; Που; Τι θα φάμε; Μην τολμήσεις πάλι να έρθεις και να έχεις φάει γιατί θα παραγγείλω και για σένα και θα φάω το φαί σου!:P:p:p

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Ο μπέμπης μου πάλι έχει αιματάκι στις κενώσεις του οπότε στάνταρ φταίει το γάλα της κρέμας. Twins μικρή εξερευνήτρια μήπως όταν έκανες την έρευνα για τις κρέμες υπάρχει καμία χωρίς γάλα? Θα πάω σε λίγο σ/μ αλλά δεν έχει μεγάλη ποικιλία την τρελάρα μου. Επίσης και με την φρουτόκρεμα πάλι τζίφος...και 1/4 θέλει να ξεκινήσουμε και χορτοκρεατόσουπες. Θα είμαι όλη τη μέρα με ένα κουτάλι και θα παρακαλάω, μετά με ένα βυζί έξω να φάνε και μαγειρεύοντας να τρώω φρουτόκρεμες και κρατοχορτόσουπες. :eek::-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o Πολύ άγχος....δεν μπορώ!!!:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Μα αυτό είναι πλέον το θέμα, κουκλίτσα μου! Κάποτε λέγαμε "πω, πω τι κούραση". Και δίναμε ένα μπουκάλι γάλα (δηλαδή, δύο) και έξω απ' την πόρτα. Τώρα με 45 κατσαρόλες (όλες των παιδιών), πατάτες εδώ καρότα εκεί, να και μοσχάρια, να και κοτόπουλα (και να θέλω και να δω "της αγάπης μαχαιριά" στο dvd μέχρι τη 01.30), αντιλαμβάνομαι πλέον ποιά είναι η πραγματική κούραση. Βέβαια, παίζει ρόλο και το ότι ξαναγύρισα δουλειά. Και πού είμαστε ακόμη!

Επίσης, Σάββατο πρωί δυσκολεύομαι. Περιμένω να καθίσει ο καλός μου σπίτι, μήπως και πάω για αναδόμηση σε κανέναν χόντο (αγορά καλλυντικών, μακιγιάζ από την καλή αισθητικό, που δουλεύει εκεί, κλπ. Α! ίσως είναι ωραία ευκαιρία, να έρθω και βαμμένη κιουρία στη διδυμοσυνάντηση... Χμ, και τα παιδιά πώς θα τα φέρω; Καλά, ίσως μακιγιαρισθώ μόνη μου. Άρα, εμένα με βολεύει να βρεθούμε, αν δουλεύει ο καλός μου, που σημαίνει ότι θα είμαι σίγουρα με τα παιδιά)

rPPrp3.png

Εδώ έκανες τυπογραφικό λάθος αγαπητή AGORAKIA. Δεν είσαι κουτή, είσαι καυτή!!!!!:P:p:p Τζιζ!!!!!:P

Χαχα και χμ, ταυτόχρονα.

Περίμενα να δω ποιά θα το επεσήμαινε!

Χαίρομαι, η τιγρένια :)

Και τώρα δουλειά, λέω!

Πείτε τα εσείς, πείτε τα, θα επεμβαίνω κι εγώ όποτε μπορώ!

rPPrp3.png

Ωχ, κατατρόμαξα!

Ξαφνικά χάθηκε το τικεράκι μου!!!! (που με τόσο κόπο αντέγραψα, όταν μου το δημιούργησε (εξ' ολοκλήρου...) η φίλη Twins!)

Ευτυχώς, το επανέφερα!

Τι τρομάρα κι αυτή...!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Ο μπέμπης μου πάλι έχει αιματάκι στις κενώσεις του οπότε στάνταρ φταίει το γάλα της κρέμας. Twins μικρή εξερευνήτρια μήπως όταν έκανες την έρευνα για τις κρέμες υπάρχει καμία χωρίς γάλα? Θα πάω σε λίγο σ/μ αλλά δεν έχει μεγάλη ποικιλία την τρελάρα μου. Επίσης και με την φρουτόκρεμα πάλι τζίφος...και 1/4 θέλει να ξεκινήσουμε και χορτοκρεατόσουπες. Θα είμαι όλη τη μέρα με ένα κουτάλι και θα παρακαλάω, μετά με ένα βυζί έξω να φάνε και μαγειρεύοντας να τρώω φρουτόκρεμες και κρατοχορτόσουπες. :eek::-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o Πολύ άγχος....δεν μπορώ!!!:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Πες μου ακριβώς τι θέλεις και θα σου απαντήσω αμέσως... η ειδικότης μου η κρέμες!

Θέλεις σκέτο ρυζάλευρο να το ανακατεύεις με γάλα ή κρέμα με υποαλλεργικό γάλα έτοιμη χρήση;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Ο μπεμπάκος Twins έφαγε το γιαούρτι του τελικά? Μπράβοοοοοοοοοοοοοοοοοο! Τιγεύση?

Μήλο - μπανάνα νουλάκ. Οχι ότι έχει και σημασία δηλαδή. Εχω πάρει 3 ειδη νουλάκ, 3 advance και 3 στραγγιστα και πειραματίζομαι ποιο θα φάει καλά. Και εκεί που θα σημειώσω τη μεγαλύτερη επιτυχία, θα το δώσω και αργότερα της μπεμπίτας όταν στρώσει επιτέλους.... μα τι κατάσταση και αυτή....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Μήλο - μπανάνα νουλάκ. Οχι ότι έχει και σημασία δηλαδή. Εχω πάρει 3 ειδη νουλάκ, 3 advance και 3 στραγγιστα και πειραματίζομαι ποιο θα φάει καλά. Και εκεί που θα σημειώσω τη μεγαλύτερη επιτυχία, θα το δώσω και αργότερα της μπεμπίτας όταν στρώσει επιτέλους.... μα τι κατάσταση και αυτή....

Μήλο μπανάνα φάγαμε κι εμείς χθες αλλά της Advance. Εντάξει βρε θα φάει. Η μπεμπίτα ακόμη ταλαιπωρείται? γιατί μωρέ η καημενούλα?τι της δίνεις τώρα και τρώει?

Πότε; Που; Τι θα φάμε; Μην τολμήσεις πάλι να έρθεις και να έχεις φάει γιατί θα παραγγείλω και για σένα και θα φάω το φαί σου!:P:p:p

Ήταν ένα τραγικό λάθος την προηγούμενη φορά μια κακής συννενόησης!!! δεν πρόκειται να ξανασυμβεί!!! Όσο για το πότε πρέπει να πούν όλες τις γνώμες τους, για το πού? εύκολο, όπου έχει φαϊ και χώρο ανοιχτό!!!!χαχαχαχα

Ωχ, κατατρόμαξα!

Ξαφνικά χάθηκε το τικεράκι μου!!!! (που με τόσο κόπο αντέγραψα, όταν μου το δημιούργησε (εξ' ολοκλήρου...) η φίλη Twins!)

Ευτυχώς, το επανέφερα!

Τι τρομάρα κι αυτή...!

Πάρε ανάσες!!! είναι στη θέση του!!! Τελικά με μπέρδεψς, Σαββάτο μπορείς?????

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Πες μου ακριβώς τι θέλεις και θα σου απαντήσω αμέσως... η ειδικότης μου η κρέμες!

Θέλεις σκέτο ρυζάλευρο να το ανακατεύεις με γάλα ή κρέμα με υποαλλεργικό γάλα έτοιμη χρήση;

Σκέτο ρυζάλευρο έχω, θέλω κρέμα ετοιματζίδικη, είτε με υποαλλεργικό γάλα είτε χωρίς καθόλου γάλα. Θέλω κάτι που να έχει γεύση για να του δώσω ερέθισμα να φαεί. Χτες π.χ με την κρέμα βανίλια ρυζάλευρο έφαγε.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩ

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Μήλο μπανάνα φάγαμε κι εμείς χθες αλλά της Advance. Εντάξει βρε θα φάει. Η μπεμπίτα ακόμη ταλαιπωρείται? γιατί μωρέ η καημενούλα?τι της δίνεις τώρα και τρώει?

Με τη φοβερή διάροια που συνεχώς επιστρέφει. Ο παιδίατρος μου λέει να μην ανησυχώ, αφού δεν κάνει συνέχεια, τρώει καλά (για τα δεδομένα μαγουλους), είναι ορεξάτη και δεν γκρινιάζει. Αλλά η δίαιτα δίαιτα. Αν δεν στρώσει, δεν έχει λιχουδιές. Οπότε φρουτάκι νο... και της αρέσει τόσο πολυ....

Εσεις το τρώτε καλά το γιαουρτακι.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Σκέτο ρυζάλευρο έχω, θέλω κρέμα ετοιματζίδικη, είτε με υποαλλεργικό γάλα είτε χωρίς καθόλου γάλα. Θέλω κάτι που να έχει γεύση για να του δώσω ερέθισμα να φαεί. Χτες π.χ με την κρέμα βανίλια ρυζάλευρο έφαγε.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩ

Θα σου στείλω π.μ. γιατί θα κινδυνεύσω να με αποκαλέσουν διαφημίστρια κρέμας και θα σου αποκαλύψω και την πηγή της γνώσης μου. Πάντως, νομίζω πως είναι καλό να το πεις και στην παιδίατρο.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Ήταν ένα τραγικό λάθος την προηγούμενη φορά μια κακής συννενόησης!!! δεν πρόκειται να ξανασυμβεί!!! Όσο για το πότε πρέπει να πούν όλες τις γνώμες τους, για το πού? εύκολο, όπου έχει φαϊ και χώρο ανοιχτό!!!!χαχαχαχα

Πάρε ανάσες!!! είναι στη θέση του!!! Τελικά με μπέρδεψς, Σαββάτο μπορείς?????

Έχεις δίκιο. Λοιπόν, θα ρωτήσω απόψε κιόλας τον αγαπημένο μου, αν δουλεύει, μπορώ, αν πάλι όχι, δεν μπορώ, γιατί θα πάω για μακιγιάζ (ελπίζω!)

rPPrp3.png

Με τη φοβερή διάροια που συνεχώς επιστρέφει. Ο παιδίατρος μου λέει να μην ανησυχώ, αφού δεν κάνει συνέχεια, τρώει καλά (για τα δεδομένα μαγουλους), είναι ορεξάτη και δεν γκρινιάζει. Αλλά η δίαιτα δίαιτα. Αν δεν στρώσει, δεν έχει λιχουδιές. Οπότε φρουτάκι νο... και της αρέσει τόσο πολυ....

Εσεις το τρώτε καλά το γιαουρτακι.

Ελπίζω να περάσει γρήγορα. Εμείς ναι το τρώμε. Χθες μόνο δεν το έφαγε όλο. Αναγούλιαζε ο κύριος. Αλλά δεν πείναγε. Γι αυτό. Εγώ ήμουν δουλειά και η γιαγιά του τον τάισε πριν πεινάσει καλά. Οπότε δεν το έφαγε. Βέβαια δεν τρελαίνεται όπως για την κρέμα αλλα δεν είναι ότι δεν το τρώει και καθόλου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...