Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Antonia_ είπε:

1 του μήνα έκανα την εμβρυομεταφορα

Υποτίθεται πρώιμης ναι. Όχι δεν ήταν πρωινά. Μακάρι τι να πω

Αν δεν είναι πρωινά ουρά πρέπει να μην έχεις πιει νερό για ένα τρίωρο χωρίς να ουρήσεις για πιο εμπίστο αποτέλεσμα !!! Άρα μην απογοητεύεσαι έχεις πιθανότητες να είναι λάθος !!!!

• Ευχή 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Λοιπόν, καταρχήν καλημερίζω....

Τα νεότερά μας είναι...

Ο Bill ξύπνησε 3 φορές όπου τον πήρα στο κρεβάτι και αφού τον κοίμησα τον μετέφερα πάλι στην κούνια. Στις 4 η ώρα όμως ξύπνησε πάλι και ενώ φαίνεται ότι νυστάζει πολύ δεν θέλει με τίποτα να κοιμηθεί και είναι μέσ' την γκρίνια. Μέχρι και τώρα... Μήπως έπαθε καμιά ανασφάλεια και φοβάται να κοιμηθεί για να μην τον βάλω στην κούνια??? Δεν μπορώ να καταλάβω..

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα δελφινοκόριτσα!!!!

Jas χτες σας άφησα γιατί φυσικά ο μικρός ξύπνησε στα καπάκια. Αλλά δεν τον σήκωσα!!! πήγα πάνω από την κούνια και τον χαιδευα και του έλεγα εγώ είμαι εδώ κοιμήσου και τέτοια....20 λεπτά με μουρμούριζε- έκλαιγε μέχρι που κοιμήθηκε!!! Νικησα μια μάχη!!!χαχαχαχα!! Τώρα μέσα στο βράδυ ξύπνησε 3 φορές αλλά τον τάϊσα και τον γύρισα στην κούνια του. Ο μπέμπης άμα τον ταϊζω κοιμάται αμέσως, άμα δεν είναι να τον ταϊσω μου βγάζει τη ψυχή. Ο δικός μου ο σύζυξ κοιμάται κανονικά μαζί μας ποιόν θα πετάξω από το κρεβάτι πρώτον δεν ξέρω!!!! Η μπέμπα ευτυχώς ήταν κομάτια ξύπνησε μια φορά έφαγε και ύπνο!!!ουουουουουφ!!!!

Όσο για τον Bill πιστεύω την ψυλιάστηκε τη δουλειά. Πρέπει να δείξουμε δύναμη μακάρι να ήταν μιας βραδιάς υπόθεση αλλά έχουμε δρόμο μπροστά μας. Αλλά μην σκέφτεσαι ότι νιώθει ανασφάλεια θα σε τουμπάρει πάλι, αφού είσαι δίπλα του είναι καλά. Μας έχουν βρεί μικρές και μας δουλέυουν!!!!

Λινάκι οι μπουμπούδες πως είναι?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημέρα και πάλι!

Μάλλον δεν μας ευννοεισε η τύχη γιατί ο bill διαπιστωσα ότι κάπου πονάει και για αυτο Τόσο κλάμα. Σαν να πονάει η κοιλιτσα του. Πήρα τον γιατρο κ με ρώτησε για τις αφοδευσεις του κ είπε να του κάνω κλύσμα. Έχετε κάνει ποτέ;;

RKdwp3.png

Καλημέρα και από μένα, μικρά λουλουδοκόριτσα!

Ανοιξιάτικες ζουμπουρλούδικες μανούλες (τι μ' έπιασε; αφού εγώ δεν είμαι καθόλου ανοιξιάτικος / καλοκαιρινός τύπος... μυστήριο)

rPPrp3.png

Καλημέρα.

Jas, θα σου στείλω τώρα π.μ. με ένα εναλλακτικό τρόπο με αυτό που θέλεις.

linaki G, είναι σκέτος βήχας ή με μύξες, κόκκινα μάτια κλπ;

Εμείς καλά είμαστε γενικά, ο κουκης έφαγε ένα ολόκληρο γιαουρτι χτες και πεινούσε κι άλλο. Οχι με ιδιαίτερη χαρά, αλλά εντάξει είμαστε σε καλό δρόμο.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Nufaki, απαντώ στις ερωτήσεις σου μία μία (για να κάνω και πολλά μηνύματα)

1. Πήραμε τα πιο απλά καρεκλάκια φαγητού από το τζάμπο (μόλις 29.90 έουρο), όταν ήμασταν στο χωριό τις Απόκριες, με σκοπό να τους εκπαιδεύσουμε λίγο και να τα αφήσουμε εκεί για όποτε πηγαίνουμε (γιατί εδώ έχουμε άλλα, ξύλινα, μεγάλα, δώρο από κολλητή μου, αλλά ακόμη στο κουτί τους και στο υπόγειο). Τελικά, τους άρεσαν τόσο, από την πρώτη στιγμή, που τα φέραμε μαζί. Δεν ξέρω πότε θα ανοίξουμε τα άλλα. Υποθέτω, όταν θα κάθονται πια πολύ πολύ καλά, χωρίς ιδιαίτερα στηρίγματα και ζώνες, που τους κάνουν να φαίνονται σαν αστροναύτες - πιλότοι!

rPPrp3.png

Jasminaki!

Καλημέρα! Γράφαμε ταυτόχρονα :)

Μην υποκύπτεις στα αγόρια σου! Όσο γίνεται, δηλαδή. Κι εμείς, παρ' όλο που δεν τους κοίμιζα ποτέ στο κρεβάτι μας, αλλά πάντα στις κούνιες τους, όταν τους μεταφέραμε (5 1/2 μηνών) όλο κάτι ήθελαν, για να πηγαίνουμε από πάνω τους. Αλλά δεν τους σήκωσα ποτέ. Μόνο καθόμασταν εκεί, τους μιλούσαμε ήρεμα (θα έλεγε κανείς) και τους έπαιρνε τελικά ο ύπνος. Πρέπει, όπως έχω ξαναπεί, να είσαι αποφασισμένη για όποιον κανόνα βάζεις. Εάν αμφιταλαντεύεσαι, το καταλαβαίνουν ΑΜΕΣΩΣ! Το έχω προσέξω, έχουν τρομερή διαίσθηση!

rPPrp3.png

Nufaki, συνεχίζω:

Στην αρχή, όταν πρωτοβάλαμε κοτόπουλο, η γιατρός είχε πει 2 μέρες κοτόπουλο, 1 μέρα λαχανικά. Τώρα με το μοσχάρι, είπε 3 φορές την εβδομάδα μοσχάρι, 2 κοτόπουλο, 2 λαχανικά. Τη σειρά την καθορίζω εγώ (ε, να κάνω κάτι κι εγώ η μάνα). Πάντως, δεν είμαι εντελώς αυστηρή, μπορεί να μου βγουν και λίγο διαφορετικά, διότι αν δω ότι δυσκολεύονται στα κακάκια τους, μπορεί να βάλω κι άλλη μέρα λαχανικά! Επίσης, παίζει ρόλο πώς τους μαγειρεύεις. Εγώ, για παράδειγμα, δεν τους δίνω ποτέ δεύτερη συνεχόμενη μέρα το ίδιο φαγητό (ξέρω, τους έχω σκατομάθει, φταίω). Τι εννοώ: Μαγειρεύω μοσχάρι το βράδυ (η εργαζόμενη). Το μοιράζω για δύο μέρες. Την πρώτη δόση την τρώνε την επόμενη μέρα. Μαγειρεύω λαχανικά την ενδιάμεση μέρα και την μεθεπόμενη τρώνε την δεύτερη δόση μοσχάρι, που είχα μαγειρέψει! Κάτι αντίστοιχο κάνω και με το κοτόπουλο...

rPPrp3.png

Καλημέρα.

Jas, θα σου στείλω τώρα π.μ. με ένα εναλλακτικό τρόπο με αυτό που θέλεις.

linaki G, είναι σκέτος βήχας ή με μύξες, κόκκινα μάτια κλπ;

Εμείς καλά είμαστε γενικά, ο κουκης έφαγε ένα ολόκληρο γιαουρτι χτες και πεινούσε κι άλλο. Οχι με ιδιαίτερη χαρά, αλλά εντάξει είμαστε σε καλό δρόμο.

Φιλενάδα μου, Twins, συγχώρησε την κουτή διδυμοφίλη σου. Για κάποιο υπερφυσικό λόγο, νόμιζα ότι έγραφα ταυτόχρονα με την Jasmini (????????????????????????????????????)

Σε διδυμοφιλώ :)

rPPrp3.png

Κοριτσακια μου καλημερα! Πως ειστε ολες οι διδυμομανουλες? Εγω χαθηκα λογω του οτι τρεχω και δε φτανω χαχα! Επισης καποια στιγμη θα χρειαστω τα φωτα σας για να σας βαλω φωτογραφιες των ζουζουνιων μου! Αυριο γινομαστε δυο μηνων και μαλλον Σαββατο κανουμε τα πρωτα μας εμβολια! Θα ηθελα να ρωτησω ομως διαφορα πραγματακια που με απασχολουνε τελευταια! Λοιπον αρχιζω! Η μπουμπου μου εδω και μια εβδομαδα καθε βραδυ ουρλιαζει μεχρι ακομα και τις 5 το πρωι (μετα μαλλον εξαντλειται και κοιμαται ), οσο δε ουρλιαζει σχηματιζει με το σωμα της τοξο και το κεφαλι της θελει να το γερνει τελειως προς τα πισω, σε αυτη τη σταση μονο ηρεμει! Η παιδιατρος μου ειπε οτι συνηθως τοξο σχηματιζουν τα παιδακια με παλινδρομηση αλλα εγω ανησυχω μηπως εχει κατι στον αυχενα της ή στη σπονδυλικη της στηλη για τι και μεσα στην κοιλια μου αυτην τη σταση ειχε λογω του οτι ο σακος της ητανε μακροστενος! Σας παρακαλω κοριτσακια μου οποια ξερει ας με βοηθησει! Τελος ο μπεμπης μου για να κοιμηθει θελει κουνημα συνεχως στην καλαθουνα ολο το βραδυ! Εχω τεντωθει για τα καλα, η μπεμπα ολο το βραδυ αγκαλια και ο μπεμπης κουνημα ολο το βραδυ! Συγνωμη αν σας ζαλισα φιλακια προς το παρον!

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου καλημερα! Πως ειστε ολες οι διδυμομανουλες? Εγω χαθηκα λογω του οτι τρεχω και δε φτανω χαχα! Επισης καποια στιγμη θα χρειαστω τα φωτα σας για να σας βαλω φωτογραφιες των ζουζουνιων μου! Αυριο γινομαστε δυο μηνων και μαλλον Σαββατο κανουμε τα πρωτα μας εμβολια! Θα ηθελα να ρωτησω ομως διαφορα πραγματακια που με απασχολουνε τελευταια! Λοιπον αρχιζω! Η μπουμπου μου εδω και μια εβδομαδα καθε βραδυ ουρλιαζει μεχρι ακομα και τις 5 το πρωι (μετα μαλλον εξαντλειται και κοιμαται ), οσο δε ουρλιαζει σχηματιζει με το σωμα της τοξο και το κεφαλι της θελει να το γερνει τελειως προς τα πισω, σε αυτη τη σταση μονο ηρεμει! Η παιδιατρος μου ειπε οτι συνηθως τοξο σχηματιζουν τα παιδακια με παλινδρομηση αλλα εγω ανησυχω μηπως εχει κατι στον αυχενα της ή στη σπονδυλικη της στηλη για τι και μεσα στην κοιλια μου αυτην τη σταση ειχε λογω του οτι ο σακος της ητανε μακροστενος! Σας παρακαλω κοριτσακια μου οποια ξερει ας με βοηθησει! Τελος ο μπεμπης μου για να κοιμηθει θελει κουνημα συνεχως στην καλαθουνα ολο το βραδυ! Εχω τεντωθει για τα καλα, η μπεμπα ολο το βραδυ αγκαλια και ο μπεμπης κουνημα ολο το βραδυ! Συγνωμη αν σας ζαλισα φιλακια προς το παρον!

Καλημέρα, διδυμοκουκλίτσα μου!

Ο μεγάλος μου είναι μονίμως σε αυτή την στάση, του τόξου!

Από μικρός, για να τον πάρει ο ύπνος, μόνο έτσι ευχαριστιέται! Και το κεφάλι πίσω πίσω! Δεν είχε παλινδρόμηση. Παλινδρόμηση είχε ο μικρός μου, που έκανε το ίδο πράγμα, αλλά όχι τόσο έντονα και τόσο συχνά!

Επίσης, (συμβουλή μου) μην κουνάς τον μπέμπη, για να κοιμηθεί! Μηηηηηηηη! Θα μάθει έτσι και θα πρέπει να το κάνεις για πολύύύύύύύύύύύ πολύ καιρό. Αν δεν κλαίει, άφησέ τον εκεί. Όταν νυστάξει, θα κοιμηθεί από μόνος του. Αν πάλι δεν νυστάζει, δεν θα κοιμηθεί.

rPPrp3.png

Καλημέρα και πάλι!

Μάλλον δεν μας ευννοεισε η τύχη γιατί ο bill διαπιστωσα ότι κάπου πονάει και για αυτο Τόσο κλάμα. Σαν να πονάει η κοιλιτσα του. Πήρα τον γιατρο κ με ρώτησε για τις αφοδευσεις του κ είπε να του κάνω κλύσμα. Έχετε κάνει ποτέ;;

Γιατί κλύσμα? δηλαδή πως είναι οι κενώσεις του? Να σου πω αυτή η αμφιβολία/ ευαισθησία μας έχει φάει, εννοώ ότι δε ξέρουμε αν πονάνε.

Καλημέρα και από μένα, μικρά λουλουδοκόριτσα!

Ανοιξιάτικες ζουμπουρλούδικες μανούλες (τι μ' έπιασε; αφού εγώ δεν είμαι καθόλου ανοιξιάτικος / καλοκαιρινός τύπος... μυστήριο)

Πότε θα σε γνωρίσουμε? μου λές?

Ο καιρός ανοίγει...ετοιμαστείτε για διδυμοσυνάντηση!!!

καλώς την!!! έχεις πήξει κοριτσάκι? Νομίζω ότι δεν τίθεται θεμα αυχένα κ σπονδυλικής ρε συ, αυτά τα πράγματα κάνουν μπάμ (κινητικά προβλήματα) θα το έβλεπε ο παιδίατρος. Και μένα το κάναν, τώρα πολύ πιο αραία αλλά πιστευω είναι η τσαντίλα τους. Για παλινδρόμηση που λέει ο παιδίατρος το λέει γιατί κάνει κ εμετούς?Η μπέμπα σου τι ώρα ξυπνάει?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Πότε θα σε γνωρίσουμε? μου λές?

Ο καιρός ανοίγει...ετοιμαστείτε για διδυμοσυνάντηση!!!

Μα αυτό είναι το θέμα... Ότι ανοίγει ο καιρός!!!!!!!!!

Για έναν σκοτεινό, χειμωνιάτικο τύπο, όπως εγώ, αυτό είναι πρόβλημα :)

Πάντως, ναι, πρέπει να βρεθούμε, δεν σηκώνει άλλες αναβολές!

Ποιές και ποιές δουλεύουμε τώρα; Για να ξέρουμε ποια ωράρια πρέπει να βολέψουμε!!!!!!

rPPrp3.png

Ο μπέμπης μου πάλι έχει αιματάκι στις κενώσεις του οπότε στάνταρ φταίει το γάλα της κρέμας. Twins μικρή εξερευνήτρια μήπως όταν έκανες την έρευνα για τις κρέμες υπάρχει καμία χωρίς γάλα? Θα πάω σε λίγο σ/μ αλλά δεν έχει μεγάλη ποικιλία την τρελάρα μου. Επίσης και με την φρουτόκρεμα πάλι τζίφος...και 1/4 θέλει να ξεκινήσουμε και χορτοκρεατόσουπες. Θα είμαι όλη τη μέρα με ένα κουτάλι και θα παρακαλάω, μετά με ένα βυζί έξω να φάνε και μαγειρεύοντας να τρώω φρουτόκρεμες και κρατοχορτόσουπες. :eek::-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o Πολύ άγχος....δεν μπορώ!!!:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Μα αυτό είναι το θέμα... Ότι ανοίγει ο καιρός!!!!!!!!!

Για έναν σκοτεινό, χειμωνιάτικο τύπο, όπως εγώ, αυτό είναι πρόβλημα :)

Πάντως, ναι, πρέπει να βρεθούμε, δεν σηκώνει άλλες αναβολές!

Ποιές και ποιές δουλεύουμε τώρα; Για να ξέρουμε ποια ωράρια πρέπει να βολέψουμε!!!!!!

Nufi, Witch, Joy, Frosobal, και εσύ δουλεύετε (ξεχνάω καμιά??). Εγώ λέω κανένα Σάββατο πρωϊ θα ήταν ιδανικό ίσως σε κανένα πάρκο!!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...