Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Antonia_ είπε:

1 του μήνα έκανα την εμβρυομεταφορα

Υποτίθεται πρώιμης ναι. Όχι δεν ήταν πρωινά. Μακάρι τι να πω

Αν δεν είναι πρωινά ουρά πρέπει να μην έχεις πιει νερό για ένα τρίωρο χωρίς να ουρήσεις για πιο εμπίστο αποτέλεσμα !!! Άρα μην απογοητεύεσαι έχεις πιθανότητες να είναι λάθος !!!!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Γυρίσαμε και εμειειειειειειες!!

Πως είστε κοριτσάκια και μπεμπίνια!!

Agorakia ευχαριστώ για τη συμπαράσταση!Συμφωνώ και επαυξάνω! Glorridio μη στεναχωριέσαι και γω περιμένω πότε θα σαβουρωθούν και θα χτυπιέμαι....περαστικό όμως!!!

Nufi μπράβο για το ταξίδι!! Καλή αρχή στις βόλτες μικρές και μεγάλες!!! Twins αύριο θα δοκιμάσω τη συνταγή σου.....ααα σήμερα ξαναδοκίμασα και στον μικρό κρέμα με αγελαδινό να δούμε αν όντως έφταιγε αυτό. Στείλτε την θετική ενέργειας σας να ηταν κάτι άλλο γιατί ο καλός μου έφαγε σήμερα.

Κατα τ άλλα είμαι κομμάτια... πείτε μου τη γνώμη σας, η μικρή μου έχει κάνει το εξης συνήθειο κατά τις 3 που ξυπνάει μένει ξύπνια για ένα τρίωρο με εμένα φυσικά από πάνω να προσπαθώ να την ξανακοιμήσω. Χτες ξύπνησε 3 και ξανακοιμήθηκα 7. Τι να φταίει???

Επίσης θέλω τη γνώμη σας και για άλλα θέματα αλλά θα τα μαζέψω και θα τα θέσω αργότερα, τώρα ετοιμαζόμαστε για μπάνια και σχετικά!!! φιλιαααααααααααα!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Ουφ....σκέφτομαι τελικά σήμερα να μεταφέρω τα μικρά στο κρεβάτι τους. Το ξέρω ότι το έχω ξαναπεί αλλά προετοιμάζομαι αυτή τη φορά από τώρα, ψυχολογικά, για να ξενυχτήσω και να το παλέψω. Απλά δεν ξέρω πώς να το κάνω...δεδομένου ότι...

1) Κοιμούνται θηλάζοντας

2) Έχουν μάθει να νιώθουν την αγκαλιά μου

3) Ο Bill δεν παίρνει πιπίλα

4) Ουρλιάζουν σαν παλαβά μόλις αντιληφθούν ότι δεν είμαι δίπλα τους.

Αχ jas και γω τα ίδια σκέφτομαι.....+ ότι δεν κοιμούνται για παραπάνω του τριώρου και θα αλληλοξυπνιούνται. Αλλά να σου πώ, πρέπει να δείξουμε πυγμή!!! Λοιπόν εγώ θα πρότεινα για αρχή, αυτό που σκέφτομαι δηλαδή να κάνω και γω...να μετακομίσω για λίγο στο παιδικό. Να είμαι δίπλα τους αλλά στο δικό τους δωμάτιο. Όποτε χρειαστούν γάλα, αγκαλιά, πιπίλα να είμαι εκεί. Μετά σιγά σιγά βλέπουμε και κάνουμε......Εγώ πρέπει να τους καταφέρω να μην κοιμούνται κούνα κούνα!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Αχ jas και γω τα ίδια σκέφτομαι.....+ ότι δεν κοιμούνται για παραπάνω του τριώρου και θα αλληλοξυπνιούνται. Αλλά να σου πώ, πρέπει να δείξουμε πυγμή!!! Λοιπόν εγώ θα πρότεινα για αρχή, αυτό που σκέφτομαι δηλαδή να κάνω και γω...να μετακομίσω για λίγο στο παιδικό. Να είμαι δίπλα τους αλλά στο δικό τους δωμάτιο. Όποτε χρειαστούν γάλα, αγκαλιά, πιπίλα να είμαι εκεί. Μετά σιγά σιγά βλέπουμε και κάνουμε......Εγώ πρέπει να τους καταφέρω να μην κοιμούνται κούνα κούνα!!!

Όταν τα βάλεις στην κούνια συνεχίζουν τον ύπνο τους??

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

κουκου!

δυναμη jas k nunu!!! καλη μεταφορα στο παιδικο!!!

ειναι λιγο δυσκολο στην αρχη,αλλα θα συνηθισετε κ εσεις κ τα μωρα..

jas o ο συζυγος που κοιμαται? οχι μαζι σας προφανως..!

μου ελεγε μια φιλη προχθες οτι ο κουνιαδος της κοιμαται ακομη στο δωματιο με τις φραουλιτσες(τουτεστιν το παιδικο..) διοτι οι κορες του 7 κ 5 χρονων κοιμουνται ακομη, ξαναλεω, στο κρεβατι με τη μαμα.......ουπς!

κ εγω προβληματιστηκα γιατι μια το ενα,μια το αλλο καποιο παιρνω σχεδον καθε βραδυ καποια στιγμη στο κρεβατι μαζι μου..ουπς ξαναλεω!

33E7p2.png

κουκου!

μου ελεγε μια φιλη προχθες οτι ο κουνιαδος της κοιμαται ακομη στο δωματιο με τις φραουλιτσες(τουτεστιν το παιδικο..) διοτι οι κορες του 7 κ 5 χρονων κοιμουνται ακομη, ξαναλεω, στο κρεβατι με τη μαμα.......ουπς!

κ εγω προβληματιστηκα γιατι μια το ενα,μια το αλλο καποιο παιρνω σχεδον καθε βραδυ καποια στιγμη στο κρεβατι μαζι μου..ουπς ξαναλεω!

Μήπως να το προσέξετε αυτό κοριτσάκια? λέω εγώ τώρα. Μα 7 και 5 χρονών είναι αρκετά μεγάλα για να κοιμούνται ακόμη με την μαμά. Φταίμε κι εμείς βέβαια.Οι γονείς. Όπως τα μαθαίνουμε έτσι κάνουν. Χιχιχιχιχι.

κουκου!

Κι ο δικός μας μπαμπάς στο παιδικό κοιμάται :shock::shock::shock::shock::shock::confused::confused::confused::confused:

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα Jasmini !

Δυστυχώς για μένα, έχω και τις δύο μπουμπούδες με βηχα, αυριο θα πάμε στη γιατρό...

Η ψυχολογία μου είναι χάλια, τις βλέπω και δεν ξέρω πώς να τις βοηθήσω...

Φοβάμαι γιατί είναι πολύ μικρούλια ακόμα...:-(

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Καλησπέρα Jasmini !

Δυστυχώς για μένα, έχω και τις δύο μπουμπούδες με βηχα, αυριο θα πάμε στη γιατρό...

Η ψυχολογία μου είναι χάλια, τις βλέπω και δεν ξέρω πώς να τις βοηθήσω...

Φοβάμαι γιατί είναι πολύ μικρούλια ακόμα...:-(

Αχ τα κακόμοιρα και είναι μικρούλια... :-(:sad: Μπορεί να μην είναι τίποτα και να περάσει γρήγορα. Να μας πεις αύριο νέα. Περαστικά στις μπουμπούκες!

Εσύ ξεκίνησες την επιχείρηση... "αποχωρισμού" στον ύπνο?

Καλή επιτυχία !!!!!

Ξεκίνησα αλλά ήδη ο Bill ξύπνησε και ήθελε μασούλημα πάλι και αγκαλιά....

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...