Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Antonia_ είπε:

1 του μήνα έκανα την εμβρυομεταφορα

Υποτίθεται πρώιμης ναι. Όχι δεν ήταν πρωινά. Μακάρι τι να πω

Αν δεν είναι πρωινά ουρά πρέπει να μην έχεις πιει νερό για ένα τρίωρο χωρίς να ουρήσεις για πιο εμπίστο αποτέλεσμα !!! Άρα μην απογοητεύεσαι έχεις πιθανότητες να είναι λάθος !!!!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Εντάξει μια χαρά είστε. Και εμάς η μπεμπα μόλις τώρα ξεκίνησε να κουνιέται (αυτή δεν σηκώνεται στην κούνια, αλλά ζητάει να τη σηκώσουμε και στέκεται). Αλλά αυτή κάνει κάτι που έχει πολλή πλάκα. Κοιτάζει τα χεράκια της, τα κουνάει σαν να κάνει κου-πε-πε και τους μιλάει.

Πάντως, το ότι έπεσε η μπέμπα σου σημαίνει ότι το μυικό της σύστημα δυνάμωσε. Από το πρώτο πέσιμο και μετά αρχίζουν τη φοβερη κινητικότητα.

Δυνάμωσε? αλήθεια? στο έχει πει παιδίατρος? η αλήθεια έιναι ότι αυτή στέκεται καλύτερα στα ποδαράκια της. Τα στυλώνει ρε παιδί μου. Ενώ ο άλλος έίναι ακόμη πιο χαλαρός. Στέκεται κι αυτός αλλά όχι όπως η μπέμπα. Και εμένα πάντως η δικιά μου μπορεί να κάτσει να ασχοληθεί ώρες με τα χέρια της -μόνο- και να τα κάνει έτσι όπως λες. Κουπε πε. Και να μιλάει. Μήπως να τις γνωρίσουμε?

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από μένα αν και μεσημέριασε!! :)

Glorr sorry που σε εγκατέλειψα εχθές αλλά ξύπνησε ο Κοσμάς και ήθελε μασούλημα για να κοιμηθεί και με πήρε και εμένα ο ύπνος :tongue:

Έλα ρε σιγά. Δεν πειράζει. Μασούλημα ήθελε? τι εννοείς? να φάει?

Είναι καλά η μπουμπού σήμερα ε? Είδες, δεν ήταν τίποτα!! Κι εγώ να σου πω την αλήθεια δεν τον ξυπνούσα τόσο συχνά...απλά παρακολουθούσα αν είναι όλα εντάξει κυρίως, όπως και η Twins.

Agorakia τι κάνεις? Μα κι εσύ...στην εγκυμοσύνη ψηλά τακούνια?? :) Τώρα εντάξει. Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ με την εγκυμοσύνη ξεσυνήθισα τα ψηλοτάκουνα και φοβάμαι ότι αν βάλω τώρα θα με μαζεύουν με τα κουταλάκια!

RKdwp3.png

Έλα ρε σιγά. Δεν πειράζει. Μασούλημα ήθελε? τι εννοείς? να φάει?

Τρώει λίγο αλλά κυρίως για πιπίλα με θέλει. Μάλιστα το βράδυ δείχνει μια προτίμηση στην φυσική :tongue: πιπίλα απ' ότι στην κλασική

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Είναι καλά η μπουμπού σήμερα ε? Είδες, δεν ήταν τίποτα!! Κι εγώ να σου πω την αλήθεια δεν τον ξυπνούσα τόσο συχνά...απλά παρακολουθούσα αν είναι όλα εντάξει κυρίως, όπως και η Twins.

Agorakia τι κάνεις? Μα κι εσύ...στην εγκυμοσύνη ψηλά τακούνια?? :) Τώρα εντάξει. Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ με την εγκυμοσύνη ξεσυνήθισα τα ψηλοτάκουνα και φοβάμαι ότι αν βάλω τώρα θα με μαζεύουν με τα κουταλάκια!

Ευτυχως ολα καλα. Τωρα ξυπνησε κ γελαει το σκατουλακι μου. Χαχαχαχαχα.........................Τέτοια τρομάρα που πήρα. Τώρα όλα καλά. Σε λίγο θα φάμε κιόλας.

γεια σας κοριτσια!!!πως ειστε?

glorraki κατατρομαξες με τη μικρουλα,ε?αφου ειναι ενταξει,λεμε τελος καλο ολα καλα!!

jas τι κανουν τα αγορια σου?ζωηρευουν καθολου?

εμεις χθες πηγαμε στο γιατρο.Μια χαρα τα βρηκε τα μωρακια.Ο ενας ειναι 263 γραμ και ο αλλος 224γραμ.Ανησυχω λιγο για το μικρουλι μου,ο γιατρος ειπε οτι θα θελαμε να ηταν λιγο παραπανω αλλα ειναι φυσιολογικο για διδυμα.Κατα τ'αλλα μια χαρα,ειχε πλακα ο υπερηχος,ο μικρος επαιζε με το σακο του,κολουσε τη φατσουλα του πανω στο σακο και εφευγε και μετα παλι τα ιδια,μεχρι που ο μεγαλος πηγε πανω του ,το ενοχλησε και ο μικρος γυρισε απο την αλλη!!Βγαλαμε και τις πρωτες τρισδιαστατες φωτογραφιες μας!

Τωρα παμε για β επιπεδου στις 18/4.Θυμαστε τι βαρος ειχαν τα μωρακια σας?

Α!μου μετρησε και τον τραχηλο και μου ειπε οτι παμε πολυ καλα!

Εχω αρχισει και παιρνω και κιλα,μου κακοφανηκε λιγο στην αρχη αλλα οκ δεν ειναι δυνατο να μην παρω καθολου.Μου εχει ανοιξει η ορεξη τρελα!!!

Πηγαμε και στο λητω και ηρα,κανενα απο τα 2 δεν ειχε το silver cross pop duo,θελω να δω αν μπορουν να μου το φερουν να το δω,ο αντρας μου τρελαθηκε με το maclaren,εγω προβληματιζομαι με το βαρος του.Βρηκαμε ομως υπεροχες κουνιες!!!!!κοριτσια ξετρελαθηκα!!τους πηραμε και τα πρωτα τους φορμακια!!!!!!!!!μονο τα κλαματα που δεν εβαλα στο ταμειο!!!!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Ευτυχως ολα καλα. Τωρα ξυπνησε κ γελαει το σκατουλακι μου. Χαχαχαχαχα.........................Τέτοια τρομάρα που πήρα. Τώρα όλα καλά. Σε λίγο θα φάμε κιόλας.

Μπράβο στην μπεμπούλα!!

Τελικά μάλλον η πρώτη φορά είναι δύσκολη...μετά αρχίζουμε και συνηθίζουμε :-)

RKdwp3.png

Naki μια χαρά είναι τα μωράκια σου στο βάρος. Τα δικά μου στις 18 εβδομάδες ήταν 229γρ και 231γρ. Στις 24 εβδομάδες στην Β' επιπέδου ήταν 541γρ και 583γρ.

Όσο για τώρα....ζωηρεύουν και πάνε.... :) :) :)

Ε είναι και η ηλικία τους τέτοια που θέλουν παιχνίδι, μπουσούλημα (που λέει ο λόγος), σηκώματα και τέτοια. Είναι γλύκα όμως, με τα σχέδια που κάνουν....παλαμάκια, χαιρετάνε, κάνουνε "μάκια" :) :) :)

RKdwp3.png

καλησπερουδια!!

επεστρεψα κ εγω απο σχολειο..κ γυμναστηριο σ ενα κενο που ειχα πηγα!

ε? αρχιζω καααπως να ανακαμπτω πιστευω..παρα τη μεγαλη κουραση..

μονο εσεις καταλαβαινετε!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

agorakia!!!σου παει η καλη διαθεση κ υποθετω κ τα 12ποντα!!!

αντε να ξαναματακονταροχτυπηθουμε!!

glorr αντε μωρε..τι αγωνια..ολα καλα ομως,ετσι μπραβο!

λοιπον, ξαναδιαφημιζω το αφρωδες δαπεδο, ειναι πραγματικα πολυ καλο!τα μωρα κυλιουνται τελεια κ εγω δεν εχω αγχος, καθαριζεται κ ευκολα..σουπερ!

βλεπω εξελιξη στην κινητικη μας αναπτυξη..

33E7p2.png

βεβαια δε μπουσουλαμε ακομη, ουτε σηκωνομαστε μονοι μας ορθιοι..αλλα τουμπαρουμε με φοβερη ανεση κ χαρη!

ερωτηση..

καθε ποτε δινετε μοσχαρι κ κοτοπουλο?πχ..4μερες μοσχαρι,2κοτοπουλο ειναι καλα?μηπως πρεπει κ 2μερες μονο χορτοσουπα??

33E7p2.png

Ουφ....σκέφτομαι τελικά σήμερα να μεταφέρω τα μικρά στο κρεβάτι τους. Το ξέρω ότι το έχω ξαναπεί αλλά προετοιμάζομαι αυτή τη φορά από τώρα, ψυχολογικά, για να ξενυχτήσω και να το παλέψω. Απλά δεν ξέρω πώς να το κάνω...δεδομένου ότι...

1) Κοιμούνται θηλάζοντας

2) Έχουν μάθει να νιώθουν την αγκαλιά μου

3) Ο Bill δεν παίρνει πιπίλα

4) Ουρλιάζουν σαν παλαβά μόλις αντιληφθούν ότι δεν είμαι δίπλα τους.

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...