Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Antonia_ είπε:

1 του μήνα έκανα την εμβρυομεταφορα

Υποτίθεται πρώιμης ναι. Όχι δεν ήταν πρωινά. Μακάρι τι να πω

Αν δεν είναι πρωινά ουρά πρέπει να μην έχεις πιει νερό για ένα τρίωρο χωρίς να ουρήσεις για πιο εμπίστο αποτέλεσμα !!! Άρα μην απογοητεύεσαι έχεις πιθανότητες να είναι λάθος !!!!

• Ευχή 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Ολα οκ με το μικρουλι σου, ετσι? Καλε μια χαρα ειναι το παιδι...! Οσο για την υπνηλια δικιο εχεις, μες στη μαυρη νυχτα, να κοιμηθει θα θελει!

Ευχαριστω για την απαντηση, σε καληνυχτιζω...

Σε λιγες ωρες εχω ξανα ταισμα!:D:D:D

Καληνύχτα. Πάω κι εγώ να κοιμηθώ λίγο μέχρι να την ξανασηκώσω. Όνειρα γλυκά!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Μέχρι να διαβάσω τα νέα σας, έχω να σας πω ότι η κούραση είναι άνευ προηγουμένου, αλλά εγώ δεν πτοούμαι και το ίδιο θα σας συνεβούλευα να κάνετε κι εσείς! Είμαι αήτητη και, κυρίως, θρασύτατη! Δεν κοιτάω που δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου από τα πάνω κάτω στη σκάλα και όλες τις δουλειές, που πρέπει να γίνουν, έρχομαι στη δουλειά με τα δωδεκάποντα μποτίνια μου, διατρέχοντας άμεσο κίνδυνο να πέσω σε καμιά άκρη του δρόμου και να τρέχουν να με μαζέψουν οι φτωχοί συνάδελφοί μου (οι ίδιοι, που πέρυσι, όταν ήμουν έγκυος, ούρλιαζαν ότι πρέπει να σταματήσω να φοράω τακούνια και συγκεκριμένα τα ίδια μποτίνια, που φοράω σήμερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα, τους την έσκαγα, όμως, και τα φόραγα! :) ).

Αυτά περί τακουνιού και άλλων συναφών θεμάτων!

rPPrp3.png

Αααααααααααααααααααααα!

Έχω τόσα εμψυχωτικά να πω, από πού να αρχίσω;

Nunu, χρόνια πολλά για μισό υπέροχο χρόνο nunuζωής!!! Να ακολουθήσουν πολλάάάάάάάάάάάάάάάά εορταστικά εξάμηνα! Και μην ακούω βλακείες, είσαι η τέλεια μάνα, όπως και όλες μας, εξάλλου! Σημασία έχει να είσαι καλός σε κάτι! Το σε τι, είναι άσχετο :) Παραδέχεσαι ότι είσαι καλή στις βόλτες. Μπράβο σου. Εγώ πάλι όχι... Καρότσι έχουμε να μπούμε από................................................................................................... δεν θυμάμαι καν. Είμαι βέβαια καλή στο ταξίδι. Α! Θα το ομολογήσω. Σ' αυτό παρουσιάζω μια δεινότητα, δεν θα το κρύψω. Σε τρεις ώρες έχω έτοιμες βαλίτσες μωρουδιακές και μεγαλίστικες, παιχνίδια, δραστηριότητα, φαγητό και ό,τι άλλο χρειάζεται. Δεν είμαι καλή στο να αδειάσω βαλίτσα. Τη βαλίτσα (τη μεγαλίστικη) των Χριστουγέννων την άδειασα... των Τριών Ιεραρχών (το λέω έτσι για να μην πω την ημερομηνία και χτυπήσει άσχημα!!! :) )

Οπότε, σταμάτα να αισθάνεσαι άσχημα. Όλες στο ίδιο καζάνι βράζουμε. Αυτό της τελειότητας!

rPPrp3.png

Ουάου! Παίζω μόνη μου!

Glorraki, βρε κούκλα μου, τι ήταν κι αυτό μέσα στο βράδυ! Όλα καλά, όμως, είμαι σίγουρη! Εμάς μας έπεσε ο μεγάλος, ο ζαβολιάρης, τα Χριστούγεννα στο χωριό, για την ακρίβεια έπεσε, όσο ήταν υπό την επίβλεψη του μπαμπά του (το σημειώνω διότι έπεσε από καθαρή επιπολαιότητα και νευρίασα). Εμάς η πτώση ήταν θεαματική... Το κρεβάτι ήταν κολλητά με τη σιφονιέρα κι όπως έφυγε με κατρακύλες από τη μια άκρη του κρεβατιού στην άλλη, έσκασε πάνω στα συρτάρια! Και μετά στο πάτωμα. Κοίταξα τον μπαμπά, προβληματισμένος για το τι πρέπει να κάνει. Όταν είδε απορία στο βλέμμα του (για το αν είναι καλά το παιδί) πήγε να βάλει τα κλάματα! Ψευτοέκλαψε, αλλά του είπε ο μπαμπάς "έλα, δεν έχεις τίποτα" και συνέχισε το παιχνίδι του. Στο πάτωμααααααα! Δηλαδή, έλεος αυτό το παιδί!

Ούτε τη γιατρό δεν πήρα. Πήγα να την πάρω κι όλοι μου έλεγαν "μα τι υπερβολή, χτύπησε λίγο το παιδί στα συρτάρια". Συνήθως κάνω αυτό που νομίζω εγώ σωστό, αλλά τότε με έπεισαν ότι όντως δεν έγινε και τίποτα! Μάλλον κατά βάθος πίστευα το ίδιο!

Άρα, μην νιώθεις άσχημα, Glorraki μου! Πώς ξύπνησε σήμερα το μπουμπουκάκι; Εσύ πώς είσαι τόσες ώρες άυπνη;

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Nufaki!

Χαίρομαι πολύ που περάσατε όμορφα! Πάντα τέτοια εύχομαι! Ταξίδια, χαρές, βόλτες, ζουζουνιές, εμπειρίες, φίλοι, αγάπες!

1. Μας έλειψες πολύ τόσες μέρες!

2. Ευτυχώς, που έλειψες, και μπόρεσα κι εγώ να σε ξαναπεράσω στα μηνύματα, που με είχες πατήσει χάμω τόσο καιρό :):):) :) :) :) :) :) :) :)

rPPrp3.png

Επίσης, κάποια ρώτησε πότε βάλαμε τα μωρά στα καρεκλάκια. Εμείς τις Απόκριες. Δηλαδή, πριν από 20-22 μέρες. Λίγο πριν τον 7ο. Κάθονται όμορφα από την πρώτη στιγμή και, τολμώ να πω, τρώνε και σχετικά καλύτερα. Άσε που όση ώρα ετοιμάζω το φαγητό τους τους βάζω και κάθονται εκεί, κοιτάζονται και ξεκαρδίζονται στα γέλια. Δεν ξέρω γιατί το βρίσκουν τόσο αστείο, αλλά γελάω κι εγώ μαζί τους.

rPPrp3.png

Ουάου! Παίζω μόνη μου!

Glorraki, βρε κούκλα μου, τι ήταν κι αυτό μέσα στο βράδυ! Όλα καλά, όμως, είμαι σίγουρη! Εμάς μας έπεσε ο μεγάλος, ο ζαβολιάρης, τα Χριστούγεννα στο χωριό, για την ακρίβεια έπεσε, όσο ήταν υπό την επίβλεψη του μπαμπά του (το σημειώνω διότι έπεσε από καθαρή επιπολαιότητα και νευρίασα). Εμάς η πτώση ήταν θεαματική... Το κρεβάτι ήταν κολλητά με τη σιφονιέρα κι όπως έφυγε με κατρακύλες από τη μια άκρη του κρεβατιού στην άλλη, έσκασε πάνω στα συρτάρια! Και μετά στο πάτωμα. Κοίταξα τον μπαμπά, προβληματισμένος για το τι πρέπει να κάνει. Όταν είδε απορία στο βλέμμα του (για το αν είναι καλά το παιδί) πήγε να βάλει τα κλάματα! Ψευτοέκλαψε, αλλά του είπε ο μπαμπάς "έλα, δεν έχεις τίποτα" και συνέχισε το παιχνίδι του. Στο πάτωμααααααα! Δηλαδή, έλεος αυτό το παιδί!

Ούτε τη γιατρό δεν πήρα. Πήγα να την πάρω κι όλοι μου έλεγαν "μα τι υπερβολή, χτύπησε λίγο το παιδί στα συρτάρια". Συνήθως κάνω αυτό που νομίζω εγώ σωστό, αλλά τότε με έπεισαν ότι όντως δεν έγινε και τίποτα! Μάλλον κατά βάθος πίστευα το ίδιο!

Άρα, μην νιώθεις άσχημα, Glorraki μου! Πώς ξύπνησε σήμερα το μπουμπουκάκι; Εσύ πώς είσαι τόσες ώρες άυπνη;

Εννοούσα "κοίταξε" (δηλαδή, ο μικρός)!

rPPrp3.png

Έχω ξετρελαθεί με τον καιρό, στο μεταξύ!

Ο μπαμπάς μου είπε ότι στο χωριό (έξω από την Καρδίτσα) το έστρωσε μέσα σε 5 ώρες και γίνεται χαμός!

Στο Δομοκό οι οδηγοί είναι εγκλωβισμένοι στα αυτοκίνητα, λόγω σφοδρής χιονόπτωσης (σαν μετεωρολόγος δεν τα λέω;;;;;;;;;; χιχιχιχιχιχιχιχι).

Φανταστείτε να ανεβαίναμε για σκ και να μέναμε μέσα στο αυτοκίνητο με τα μωρά στο πίσω κάθισμα και το χιόνι έξω να πέφτει πυκνό...! Και λέγαμε ότι, τώρα που τους έκανα το φαγητό 4ωρο, θα μπορούσαμε να ταξιδέψουμε χωρίς στάση για τάισμα (που τη βαριέμαι ΦΡΙΚΤΑ, καθώς πρέπει να τους αλλάξω εγώ, αφού μεταφερθώ πίσω με ζογκλερικά, να ετοιμάσουμε γάλα και, βέβαια, να τους ταίσουμε :) )

Κορίτσια, βρήκα αυτό το μήνυμα (μου), το οποίο είναι από τις 3.2.11 και δείτε πώς η μοίρα καμιά φορά γράφει σενάρια για ταινίες... (πω-πω)!

Ακριβώς αυτό μας συνέβη στις 7.4.11, την Καθαρή Δευτέρα, όταν εγκλωβιστήκαμε στη Μαλακάσα, σε ένα τέτοιο σκηνικό. Έξω να χιονίζει και τα παιδιά στο πίσω κάθισμα να ουρλιάζουν από τις πολλές ώρες ακινησίας. Τους είχα σε καταστολή, βέβαια, όσο μπορούσα, με ντεπονάκι, αλλά τι να σου κάνει κι αυτό, δεν είναι και λεξοτανίλ! Φύγαμε από Καρδίτσα στις 15.00 μ.μ., φτάσαμε στον Σείριο στις 20.20 μ.μ. και ξαναξεκινήσαμε από εκεί στις 23.30 μ.μ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Φτάσαμε στο σπίτι στις 02.00 π.μ. και την άλλη μέρα δούλευα πρώτη μέρα! Ούτε να το θυμάμαι δεν θέλω, αλλά σκέφτηκα "τι περίεργο"! Αυτό που το έβλεπα ως ατραξιόν, μας συνέβη με τον χειρότερο τρόπο 2 μήνες μετά...

Τς, τς, τς!

rPPrp3.png

Ουάου! Παίζω μόνη μου!

Καλημέρα AGORAKIA. Εντάξει ξύπνησε η μπουμπου. Έφαγε κι όλο της το γάλα το πρωί και τώρα πριν από καμιιά ώρα την φρουτόκρεμά της κανονικά. Ευδιάθετη ειναι γενικώς. Απλά τώρα νύσταξε και την έβαλα για ύπνο. Λογικό βέβαια γιατί το βράδυ την ξυπναγα την κακομοίρα. Ευτυχώς όλα καλά. Κ εγώ δεν ήξερα τι να κάνω, να την πάω ή όχι νοσοκομείο αλλά αφού η παιδίατρος είπε ναι δεν το συζητώ, έτρεξα με τα χίλια. Ήθελα να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Γιατί δεν ήμουν μπροστά στην πτώση και την βρήκα ανάσκελα. Οπότε δεν ήξερα πως ακριβώς έπεσε.

Βάλε καμία φώτο από τα μωρουλι΄νια σου να δούμε πως μεγάλωσαν.

Διαφημίσεις

Καλημέρα φλύαρα δελφινοκόριτσα.

Απαντω-σχολιάζω με χρονική σειρα

Για δώσε συνταγή μπας και.....

Εμείς χρησιμοποιούμε την κλασική: 2 αχλάδια, 1 μήλο & μισή μπάνανα (και μισό πορτοκάλι αρχότερα. Με λίγο νεράκι τα λιώνω και μετά βάζω και μια κουταλιά ρυζάλευρο για να πήξει. Δεν αντιμετωπίσαμε ποτέ παράπονο.

Μια φίλη μου πρότεινε μήλο ελαφρώς βρασμένο με ελάχιστη κανέλα. Μου είπε ότι η δικιά της το ψιλοτρώει έτσι! Σκέφτομαι να το δοκιμάσω ως ιδέα!

Θα έλεγα πως αυτό δεν είναι και η καλύτερη ιδέα γιατί η όλη ουσία του φρέσκου φρούτου είναι οι βιταμίνες του. Αν το βράσεις, θα χαθούν. Η κανέλα πιστεύω πως είναι ΟΚ, αλλωστε και πολλές κρέμες (π.χ. μιλούπα) περιέχουν κανέλα.

γιουπι λοιπον κ ξαναγιουπι εφυγε ο παλιοχειμωνας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εκδρομουλες κ βολτουλες here we come!!!

Εσείς δεν βγήκατε έξω ολόκληρο χειμώνα και τώρα ξεσαλώσατε! Μπράβο σας! Αντε με το καλό και σε μεγαλύτερα ταξίδια.

Να σας πώ? Στα καρεκλάκια φαγητού πότε τα βάλατε τα μωράκια?

Ρε glorr πως τα δίνεις σκέτα τα φρούτα, αφού βγαίνει πολύ νερουλή?? Αλήθεια σε τι αλέθετε τις κρέμες???!!!!!!!!

Εμείς δεν τα πολυβάζουμε ούτε τώρα για να φάνε, αλλά για να παίξουν τα βάζαμε από τα τέλη Ιανουαρίου. Αλλά εμάς είναι καρεκλάκια για μεγάλα παιδιά που βιδώνουν στο τραπέζι και δεν πολυβολεύουν ακόμα.

Και ρώτώ την καλή μας την Twins που απ΄οτι έχει πει της εχει τύχει.........πως το αντιμετώπισε ? τι έκανε?

Λοιπον. Ο κούκης είναι ειδικός στα πεσίματα και μου έχει πέσει 3 φορές από το κρεβάτι, δεν ντρέπομαι να το ομολογήσω. Την πρώτη τρόμαξα. Τη δεύτερη έκλαψα. Την τρίτη είπα "ΟΚ έπεσε", αλλά δεν τον έβαλα ξανα στο κρεβάτι, ούτε καν όταν ήμουν μπροστά.

Την πρώτη φορά που μου έπεσε πήρα τον ντοκ και μου ειπε "χαχα, εχει να πέσει πολλές φορές ακόμα". Θέλει παρακολούθηση για 1 24ωρο, αλλά δεν μου είπε να τον ξυπνάω. Απλά να πηγαίνω να βλέπω αν αναπνέει σωστα, αν έχει κοκκινήσει κλπ. Αλλά δεν κατάλαβα. Επεσε στο πάτωμα, στη μπανιέρα ή σε χαλάκι; Και από τι ύψος;

Αλλη παιδιατρος μου έχει πει ότι το παιδι αν πέσει από χαμηλό ύψος (2,5 φορές το ύψος του) δεν έχει πρόβλημα. Παραπάνω, σίγουρα θέλει πολύ ψάξιμο.

Τώρα φυσικά πέφτουν και οι δύο συνέχεια γιατι προσπαθούν να σκαρφαλώσουν στους καναπεδες, πέφτουν, ξανασηκώνονται και πάλι απ' την αρχή. Βέβαια τώρα ξέρω... ζήτω το δάπεδο και ζήτω τα πεσίματα.

Μολις εφαγα μια ρουκετα απο τη μια μπουμπου μου... Βρε κοριτσια οι ρουκετες ειναι εμετος αναξαρτητα απο την ποσοτητα που βγαζουν? Η αληθεια ειναι οτι την ζορισα λιγο να φαει, γιατι εχουν μειωσει τις ποσοτητες τωρα τελευταια... Υπαρχει περιπτωση επειδη αρχισαν να εχουν πολλα σαλια να μην εχουν ορεξη?...

Τα παιδιά περνάνε διάφορες κρίσεις με την όρεξη τους. Κατά βούληση μειώνουν και αυξάνουν. Αλλά ειδικά για τη ρουκετομπέμπα σου, πολύ πιθανόν να τις μειώσε επειδή ίσως πονάει στο στομαχάκι και την ενοχλέι (μιλάω από τη δική μου εμπειρία). Γι' αυτό... υπομονή...

Και να μην ξεχάσω...

Jas, ευχαριστούμε πολύ για τη στρουμφοσυνταγή, θα την κάνουμε!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλημέρα Twins. Θυμόμουν που το είχες πει ότι έχει πέσει γι αυτό και ρώτησα. Εγώ πανικοβλήθηκα πάντως ΄, ήταν και βράδυ..................Τέλος πάντων όλα καλά τώρα. Τώρα κοιμάται ήρεμη. Ξέρω ότι συμβαίνει σε πολλά μωράκια αλλά άλλο να το λες και άλλο να το ζεις.

Τι κάνουν τα Twinsakia?

Ω, καλά είναι τρομερό. Αφού θυμάσαι, έλεγα ότι νόμιζα ότι μόνο στους χαζούς πέφτουν τα παιδιά. Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, εγώ είμαι η αρχι-χαζή, γιατί σε εμένα έπεσε 3 φορες. Αλλά εντάξει, μετά σιγα-σιγα μαθαίνεις και αποφεύγεις τις κακοτοπιές. Γενικά όσο πιο κοντα στο δάπεδο καθόνται, τόσο καλύτερα.

Γιατί μη νομίζεις... αργότερα μπορούν κάλλιστα να σκαρφαλώσουν και να πέσουν από το κρεβάτι τους. Ο μπεμπης κάθε πρωί μας υποδέχεται όρθιος και έχουμε ήδη κατεβάσει το κρεβάτι 2 επίπεδα. Παρακάτω δεν πάει.

Τώρα, τι κάνουν τα τουινσάκια... μπουσουλάνε, σκαρφαλώνουν και πέφτουν όλη την ώρα. Η μπέμπα έχει ακόμα λίγο διάρροια, αλλά όχι κατι το ανησυχητικό γιατί είναι σποραδικό και της κάνω δίαιτα.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Ω, καλά είναι τρομερό. Αφού θυμάσαι, έλεγα ότι νόμιζα ότι μόνο στους χαζούς πέφτουν τα παιδιά. Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, εγώ είμαι η αρχι-χαζή, γιατί σε εμένα έπεσε 3 φορες. Αλλά εντάξει, μετά σιγα-σιγα μαθαίνεις και αποφεύγεις τις κακοτοπιές. Γενικά όσο πιο κοντα στο δάπεδο καθόνται, τόσο καλύτερα.

Γιατί μη νομίζεις... αργότερα μπορούν κάλλιστα να σκαρφαλώσουν και να πέσουν από το κρεβάτι τους. Ο μπεμπης κάθε πρωί μας υποδέχεται όρθιος και έχουμε ήδη κατεβάσει το κρεβάτι 2 επίπεδα. Παρακάτω δεν πάει.

Τώρα, τι κάνουν τα τουινσάκια... μπουσουλάνε, σκαρφαλώνουν και πέφτουν όλη την ώρα. Η μπέμπα έχει ακόμα λίγο διάρροια, αλλά όχι κατι το ανησυχητικό γιατί είναι σποραδικό και της κάνω δίαιτα.

Ωραία. Μπράβο στα Twinsakia. Μπουσουλάνε και τα δύο και σηκώνονται και στις κούνιες? εμένα τίποτα ακόμη από μπουσούλημα. Και είμαστε οκτώ μηνών και δώδεκα ημερών. Μονο κολοτουμπιαζόμαστε.

Ωραία. Μπράβο στα Twinsakia. Μπουσουλάνε και τα δύο και σηκώνονται και στις κούνιες? εμένα τίποτα ακόμη από μπουσούλημα. Και είμαστε οκτώ μηνών και δώδεκα ημερών. Μονο κολοτουμπιαζόμαστε.

Εντάξει μια χαρά είστε. Και εμάς η μπεμπα μόλις τώρα ξεκίνησε να κουνιέται (αυτή δεν σηκώνεται στην κούνια, αλλά ζητάει να τη σηκώσουμε και στέκεται). Αλλά αυτή κάνει κάτι που έχει πολλή πλάκα. Κοιτάζει τα χεράκια της, τα κουνάει σαν να κάνει κου-πε-πε και τους μιλάει.

Πάντως, το ότι έπεσε η μπέμπα σου σημαίνει ότι το μυικό της σύστημα δυνάμωσε. Από το πρώτο πέσιμο και μετά αρχίζουν τη φοβερη κινητικότητα.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...