Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

μεγαλη διαφορα βρε παιδι μου.αα θες γυναικα εσωτερικη?

Οχι, εξωτερική για 8ωρο και αν είναι δυνατόν 6 μέρες την εβδομάδα. Μου φαίνονται όμως υπερβολικές οι διαφορές. Μερικές μάλιστα ζητάνε και δώρα, τη στιγμή που εμάς μας τα έκοψαν!

Ίσως οι εσωτερικές να είναι πιο οικονομικές, αλλά δεν θα έλεγα ότι είναι και η πρώτη μου προτίμηση.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Kι εγω φροντισα να βρω κοπελα για δουλειες σε περιπτωση που χρειαστει γιατι η μεση αρχισε να με περιοριζει.6 ευρω την ωρα.

Μια ερωτηση γιατι το διαβασα στη jasmini.Οδηγειτε ακομη?????Μου το απαγορευσαν απο τη 12η εβδομαδα που ειχα την αποκολληση.Μηπως να το διευκρινισω αν ισχυει ακομα?Σημερα κοιτουσα το αυτοκινητακι μου και πολυ μου εχει λειψει....

age.png

Διαφημίσεις

μηπως να κοιταξεις για γυναικα να σου κανει τις δουλειες του σπιτιου και να ασχολεισαι εσυ με τα παιδια?

Αυτό είναι το ιδανικό, να κάνει αυτή τις δουλειές του σπιτιου και εγώ να ασχολούμαι με τα μωρά, αλλά θα ήθελα σε περίπτωση ανάγκης να μπορεί να βοηθήσει και αυτή (π.χ. αν πρέπει να πάει κάποιο από τα δύο στο γιατρό, αν πρέπει να βγω για ψώνια, ή απλά αν θέλουν άλλαγμα και τα δύο ταυτόχρονα).

Γενικά, επειδή είμαι παντελώς άσχετη (θα μου πεις ποιά νέα μαμά τα ξέρει όλα;) θέλω να έιμαι προετοιμασμένη και όχι να τρέχω σαν τρελή με συνέπεια να τρελάνω και τα παιδιά μου.

Εσύ έχεις τη μαμά και το σύζυγο ε; Εγώ φοβάμαι ότι ο καλός μου μπορεί αντικειμενικά να μην μπορεί να βοηθήσει...

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Kι εγω φροντισα να βρω κοπελα για δουλειες σε περιπτωση που χρειαστει γιατι η μεση αρχισε να με περιοριζει.6 ευρω την ωρα.

Μια ερωτηση γιατι το διαβασα στη jasmini.Οδηγειτε ακομη?????Μου το απαγορευσαν απο τη 12η εβδομαδα που ειχα την αποκολληση.Μηπως να το διευκρινισω αν ισχυει ακομα?Σημερα κοιτουσα το αυτοκινητακι μου και πολυ μου εχει λειψει....

Και εγώ την έκοψα την οδήγηση. Στα καταστήματα πάω με τα πόδια που ευτυχώς είναι κοντα. 6 ευρώ είναι καλή τιμη

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Όλγα και εγώ αυτό νόμιζα... είδες τι μας λένε στα καταστήματα:twisted:

Jasmini με χαλαρότητα όλα. Τελικά θα κάνεις 2 ή 3 δόσεις κορτιζόνη;

Λοιπόν... αν σας πω τι κάνω τώρα... λέω να ξεκινήσω δειλα-δειλά προς αναζήτηση οικ. βοηθού. Προς το παρόν παίρνω τηλ. τις φίλες μου και βολιδοσκοπώ τιμές. Και βλέπουμε...

Ναι ναι χαλαρώνω!!! 8-):cool: 2 δόσεις θα κάνω μάλλον αλλά περισσότερα θα ξέρω την Τρίτη που έχω ραντεβού στον γιατρό.

Όσο για οικ.βοηθό, εγώ μία στο τόσο (όταν μου περισσεύουν) φωνάζω μια γυναίκα για γενική καθαριότητα στο σπίτι, αυλές, ντουλάπες, τζάμια, τα πάντα.. και μου παίρνει 25 ευρώ. Α και είναι και ελληνοαγγλίδα.

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Μπράβο βρε Ολγάκι που μας δίνεις κουράγιο. Έχεις και καλά μπεμπούλια!!!! :P

Το πρόβλημα το δικό μου είναι ότι πλέω σε μαύρα σκοτάδια και δεν έχω ιδέα τι μου γίνεται. Αλλά δεν θα τρελο-αγχωθώ. Νομίζω ότι η πρώτη καλή κίνηση που θα κάνω είναι να μη δέχομαι πολλές επισκέψεις... Και βλέπουμε. Εδώ καταφέραμε να εγκυμονήσουμε 2, εκεί θα κολλήσουμε :P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

αυτο με τις επισκεψεις πρεπει να σας πληροφορησω οτι ακομη και σημερα επισκεψεις δεν δεχομαι.Και ξερετε γιατι?Γιατι θα αναγκαστω να προσβαλω κανεναν ή να κοψω κανενος τα κουλα του!Απλωνουν χερια στα μωρα κοριτσια και δεν κανει

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

αυτο με τις επισκεψεις πρεπει να σας πληροφορησω οτι ακομη και σημερα επισκεψεις δεν δεχομαι.Και ξερετε γιατι?Γιατι θα αναγκαστω να προσβαλω κανεναν ή να κοψω κανενος τα κουλα του!Απλωνουν χερια στα μωρα κοριτσια και δεν κανει

Αχ, αυτό, αυτό!!!!!!!!!! ΤΡΕΜΩ!!!!!!!!!!!!! Και κυρίως αντιπαθώ τρομέρα να τα παίρνουν στα χέρια και να κουνάνε πέρα δώθε λες και είναι καλάθια!!!!!! Και ιδίως οι μεγαλύτεροι το θεωρούν αυτό βοήθεια στην όλη κατάσταση :twisted:

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

να μην δεχεσαι κανεναν παρα μονο τους απαραιτητους και απο αυτους αγκαλια μονο αυτος που θα σε βοηθησει.Εμενα ο πατερας μου ο καημενος απο μονος του ουτε που τα ακουμπουσε.Πολλα πολλα μονο η μανα μου και η θεια μου που με βοηθανε πολυ.Η πεθερα μου μια φορα πηγε να παρει προχθες τον εναν και παραλίγο να του σπασει το χερι και εγω να την πεταξω απο το μπαλκόνι

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...