Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,

Έκανα τεστ στο σπίτι σήμερα και ήταν αρνητικό 😔

Κανονικά θα είχα χοριακη την Κυριακή αλλά λέω ν πάω αύριο ν τελειώνουμε

Τα τεστ ουρων δεν ανιχνευουν τη χοριακη τοσο νωρις σηνηθως. Το τεστ βγηκε αρνητικο αλλα δε σημαινει απαραιτητα οτι δεν εισαι εγκυος. Μονο στο αιμα ανιχνευεται τοσο νωρις και αν. Μην υπολογιζεις καθολου το σημερινο τεστ. Καλη επιτυχια για αυριο!❤

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Ωχ το έπαθες κι εσύ? και τι είχες κάνει? άσε σου λέω. Ένιωσα τελείως άχρηστη και ηλίθια. Τύψεις τρελές. Δεν ξέρω για σένα αλλά εγώ έτσι ένιωσα. Για πες μου εσύ τι είχες κάνει. πόσο μηνών ήταν όταν είχε πέσει?

τώρα πρόσφατα?

Μπορεί να φανεί αστείο αυτό που θα πώ αλλά παρηγορήθηκα που συνέβη και σε άλλες μαμάδες εκτός από εμένα. Με την καλή έννοια το λέω έτσι? μην παρεξηγηθώ. Σε καμιά μαμά να μην τυχαίνει και σε κανένα μωράκι αλλά μάλλον είναι σύνηθες φαινόμενο τελικά. Και τώρα κοιμάται σαν αγγελούδι το μωράκι μου. Λυπάμαι να την ξυπνήσω. Αλλάπρέπει....

Νομίζω πριν 2 μήνες, αν Θυμάμαι καλά. Ήταν και ξημερώματα και δεν Πήρα τον γιατρο. Εκλαιγε το μαναρι μου αλλα μετα έπαιξα μαζι του για να δω αντιδράσεις και είχε κέφια ευτυχώς! Τον κρατησα όσο μπορούσα ξυπνιο κ μετα τον παρακολουθουσα. Φυσικά κι εγω ένιωθα μια άχρηστη μάνα.

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

αχ βρε glorraki ειχατε τρεχαματα ε?τελος καλο ολα καλα.τυχαινουν αυτα μην νιωθεις ασχημα γιατι δεν αλλαζει κατι.πρεπει να ειμαστε πολυ προσεκτικες αλλα και παλι παιδια ειναι καπου θα βρουν να χτυπησουν.η δικια μου βρηκε σε ενα τραπεζακι εαν σε παρηγορει!!!την ειχα καθιστη και μου γυρισε στο δευτερολεπτο που αφαιρεθηκα,

υπνηλια σαφως και θα εχει μεσα στην μαυρη νυχτα το μικρουλακι.

σας φιλω (και σενα jas που ετοιμαζεις το στρουμφοπαρτυ αλλα δεν εχω προλαβει να σου μιλησω!)

καληνυχτα σας και glorraki μην μου στεναχωριεσαι!!!μια χαρα ειναι η μπουμπου μας αφου εκλαψε αμεσως και μετα της περασε.

age.png

Νομίζω πριν 2 μήνες, αν Θυμάμαι καλά. Ήταν και ξημερώματα και δεν Πήρα τον γιατρο. Εκλαιγε το μαναρι μου αλλα μετα έπαιξα μαζι του για να δω αντιδράσεις και είχε κέφια ευτυχώς! Τον κρατησα όσο μπορούσα ξυπνιο κ μετα τον παρακολουθουσα. Φυσικά κι εγω ένιωθα μια άχρηστη μάνα.

Α οπότε με καταλαβαίνεις απόλυτα. Ουφ νιώθω ανακούφιση τώρα. Κ εμείς στην αρχή ειπαμε να μηντην πάμε αφού την είδαμε ευδιάθετη και έφαγε κιόλας αλλά μετά κάτι με έτρωγε. Δεν άντεχα. Πήραμε την παιδίατρος και αφού και αυτή είπε να πάμε το κάναμε. Καλύτερα να σου πω. Να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Άσε καλύτερα.

αχ βρε glorraki ειχατε τρεχαματα ε?τελος καλο ολα καλα.τυχαινουν αυτα μην νιωθεις ασχημα γιατι δεν αλλαζει κατι.πρεπει να ειμαστε πολυ προσεκτικες αλλα και παλι παιδια ειναι καπου θα βρουν να χτυπησουν.η δικια μου βρηκε σε ενα τραπεζακι εαν σε παρηγορει!!!την ειχα καθιστη και μου γυρισε στο δευτερολεπτο που αφαιρεθηκα,

υπνηλια σαφως και θα εχει μεσα στην μαυρη νυχτα το μικρουλακι.

σας φιλω (και σενα jas που ετοιμαζεις το στρουμφοπαρτυ αλλα δεν εχω προλαβει να σου μιλησω!)

καληνυχτα σας και glorraki μην μου στεναχωριεσαι!!!μια χαρα ειναι η μπουμπου μας αφου εκλαψε αμεσως και μετα της περασε.

Αχ ευχαριστώ βρε Witchaki για τηνπαρηγοριά. Εντάξει θα μου περάσει . Απλά κατάλαβα ότι μέσα στο σπίτι μπορεί να συμβούν άπειρα ατυχήματα. Και όπως λες κι εσύ πρέπει να προσέχουμε τρελά όμως. Η μικρή χτύπησε πολύ. Εντάξει είναι? Τώρα περιμένω να περάσει λίγο η ώρα και να την ξυπνήσω.

Διαφημίσεις

Witchaki τι κανείς; Δεν σε βλέπουμε πολυ τελευταία και μας λείπεις !!

Glorr έτσι είναι... Μετα το 8 ωρο μειώνονται στο ελάχιστο.

Οπότε μέχρι τις 6 το πρωί είναι η όλη ιστορία και μετά λιγότερο. Άντε να δούμε .Αλλά δεν νομίζω να γίνει κάτι. Αν ήταν θα με κρατάγανε μέσα. Αφού μου έδωσαν την ενναλακτική να φύγω κάτι θα ξέρανε παραπάνω.

Αχ ευτυχώς που είστε εδώ και τα είπα και με παρηγορήσατε κάπως. Πολύ χαίρομαι γι αυτό.

Κατά τις δέκα παρά που λέτε έχω τα μωρά πάνω στο κρεβάτι μου και παίρνω νααλλάξω τον μπέμπη και αφήνω μόνητην μπεμπούλα. Τόσο ηλίθια μάνα είμαι. Και φυσικά ακούω ένα γκαπ από το μπάνιο, τρέχει ο άντρας μου και βρίσκει την μικρή κάτω ανάσκελα. Δεν έκλαψε αμέσως. Μόλις είδε τον μπαμπά της έκλαψε, την πήρε αγκαλιά και μετά από λίγο ηρέμησε και γέλαγε. Έφαγε και το γάλα της κανονικά. Εγώ πήρα όμως την παιδίατρο και μας είπε ότι αφού την βρήκαμε ανάσκελα καλό είναι να πάμε νοσοκομείο. Κατευθείαν ΜΗΤΕΡΑ λοιπόν. Την εξέτασαν και ευτυχώς δεν βρήκαν κάτι. Μας πρότειναν να μείνουμε εκεί ή να πάμε σπίτι και να την παρακολουθούμε ξυπνώντας την κα΄θε δίωρο. Πράγμα το οποίο θα κάνανε κι εκεί. Όχι κάτι παραπάνω. Αν δούμε κάτι ανησυχητικό όπως υπνηλία, εμετούς, ανορεξία, έντονη γκρίνια κλπ την ξαναπάμε. Αλλά από ότι την είδαν εκεί μας είπαν ότι μάλλον δεν θα χρειαστεί. Οπότε απόψε ξενυχτώ. Πήρα μια τρομάρα βρε κορίτσια .................αφήστε καλύτερα. Και μ επιασαν και τύψεις. Σκατά.

Και ρώτώ την καλή μας την Twins που απ΄οτι έχει πει της εχει τύχει.........πως το αντιμετώπισε ? τι έκανε?

Glorr μην ανησυχεις, αν ειχε κατι το νινακι σου θα το εβρισκαν στο Μητερα. Ολα καλα ειναι, σιγουρα! Αφου το παιδακι συμπεριφερεται μια χαρα...

Θα ταλαιπωρηθειτε αποψε, αλλα αυριο ολα θα εχουν περασει...

Οσο για τις τυψεις που εχεις, να εισαι σιγουρη οτι ολοι μας εχουμε κανει κ σιγουρα θα ξανακανουμε λάθη σε σχεση με τα μωρακια μας...! Ανθρωποι ειμαστε κ πολυ κουρασμενοι-σωματικα κ ψυχολογικα- καποιες φορες... κ με δυο μωρακια τα πραγματα ειναι ακομα πιο δυσκολα. Μην το πολυσκεφτεσαι. Το θεμα ειναι οτι το παιδακι σου ειναι καλα...

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Α οπότε με καταλαβαίνεις απόλυτα. Ουφ νιώθω ανακούφιση τώρα. Κ εμείς στην αρχή ειπαμε να μηντην πάμε αφού την είδαμε ευδιάθετη και έφαγε κιόλας αλλά μετά κάτι με έτρωγε. Δεν άντεχα. Πήραμε την παιδίατρος και αφού και αυτή είπε να πάμε το κάναμε. Καλύτερα να σου πω. Να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Άσε καλύτερα.

Εννοείται καλα έκανες και πηγές! Θα ησυχασες και περισσότερο! Εγω πάλι να πω και την δική μου αμαρτία, όπως πήγα να βάλω τον μικρο στο αυτοκίνητο χτύπησε στην πόρτα κ πριστηκε το ματάκι του και εκλαιγε το κακομοιρο! :( :(

Για να μην αισθάνεσαι άσχημα.... Ένιωσα πάλι μια άχρηστη, ευτυχώς όμως δεν ήταν τίποτα.

RKdwp3.png

Glorr μην ανησυχεις, αν ειχε κατι το νινακι σου θα το εβρισκαν στο Μητερα. Ολα καλα ειναι, σιγουρα! Αφου το παιδακι συμπεριφερεται μια χαρα...

Θα ταλαιπωρηθειτε αποψε, αλλα αυριο ολα θα εχουν περασει...

Οσο για τις τυψεις που εχεις, να εισαι σιγουρη οτι ολοι μας εχουμε κανει κ σιγουρα θα ξανακανουμε λάθη σε σχεση με τα μωρακια μας...! Ανθρωποι ειμαστε κ πολυ κουρασμενοι-σωματικα κ ψυχολογικα- καποιες φορες... κ με δυο μωρακια τα πραγματα ειναι ακομα πιο δυσκολα. Μην το πολυσκεφτεσαι. Το θεμα ειναι οτι το παιδακι σου ειναι καλα...

Ναι κι εγώ έτσι πιστέυω. Θα το βρίσκανε και δεν θα με διώχνανε. Δεν με νοιάζει φυσικά η δική μου ταλαιπωρία. Αλοίμονο. Ο εαυτός μου είναι ο τελευταίος που σκέφτομαι. Ευχαριστώ πάντως για τα καλά σου λόγια. Αχχχχχχχχχχχχχχ............................θα το ξαναπώ. Πάλι καλά που είστε κ εσείς..............

Εννοείται καλα έκανες και πηγές! Θα ησυχασες και περισσότερο! Εγω πάλι να πω και την δική μου αμαρτία, όπως πήγα να βάλω τον μικρο στο αυτοκίνητο χτύπησε στην πόρτα κ πριστηκε το ματάκι του και εκλαιγε το κακομοιρο! :( :(

Για να μην αισθάνεσαι άσχημα.... Ένιωσα πάλι μια άχρηστη, ευτυχώς όμως δεν ήταν τίποτα.

Άντε ρε το καημενούλι. Μάλλον θα πρέπει να τα συνηθίσουμε αυτά από εδώ και πέρα. Τι να πω? Μάλλον πρέπει να είμαστε ψύχραιμες και να αναμένουμε ορισμένα πράγματα. Αλλά στα λόγια όλα εύκολα είναι. Στην θεωρία τι κάνουμε.................Είναι καλά τώρα το μωρουλίνι?

Διαφημίσεις

Καλα είναι. Του έβαλα λίγη κρεμούλα κ έφυγε λίγο το πρηξιμο. Όντως πρέπει να συνηδειτοποιησουμε ότι τέτοια θα συμβούν απο Εδώ και πέρα... Αρκεί να είναι απλά χτυπηματακια που επουλωνονται γρήγορα!

RKdwp3.png

Καλα είναι. Του έβαλα λίγη κρεμούλα κ έφυγε λίγο το πρηξιμο. Όντως πρέπει να συνηδειτοποιησουμε ότι τέτοια θα συμβούν απο Εδώ και πέρα... Αρκεί να είναι απλά χτυπηματακια που επουλωνονται γρήγορα!

Ναι ναι . Μακάρι να είναι όλα περαστικά. Αυτό μετράει. Πάω να την ξυπνήσω λίγο κι έρχομαι.

Μολις εφαγα μια ρουκετα απο τη μια μπουμπου μου... Βρε κοριτσια οι ρουκετες ειναι εμετος αναξαρτητα απο την ποσοτητα που βγαζουν?

Η αληθεια ειναι οτι την ζορισα λιγο να φαει, γιατι εχουν μειωσει τις ποσοτητες τωρα τελευταια... Υπαρχει περιπτωση επειδη αρχισαν να εχουν πολλα σαλια να μην εχουν ορεξη?

Ασχετο, αλλα μιας και ειμαστε εδω...

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Ουφ εντάξει. Το ξύπνησα το μικρουλάκι. Άνοιξε τα μάτια της με τα χίλια ζόρια , τι να κάνει το κακόμοιρο μέσα στην νύχτα?, κούνησε χέρια πόδια όπως μου είπαν ότι πρέπει να κάνει την κράτησα δύο τρία λεπτά στην αγκαλιά και την ξαναέβαλα για ύπνο. Jasmini εντάξει? αυτό έκανες κι εσύ? Τώρα τι να κάνω? να την ξανασηκώσω κατά τις 4.30 ή να την αφήσω μια και καλή κατά τις έξι παρά που ξυπνάει ούτως ή άλλως? μάλλον να την σηκώσω καλύτερα ε? να μην έχει υπνηλία λέει. Μα είναι δυνατόν μέσα στην μαύρη νύχτα να μην έχει υπνηλία? τέλος πάντων. Αφού άνοιξε τα ματάκια της και κουνήθηκε οκ! εεεεεεε?

Linaki μην ανυσυχείς. Όλα τα μωράκια βγάζουν ρουκέτες. Και πόσο μάλλον αν τα πιέσεις και φάνε παραπάνω από αυτό που πραγματικά θέλουν και χρειάζονται. Μην ανησυχείς. Τα σάλια δεν νομίζω ότι έχουν σχέση. Απλά δεν θα το ήθελε γι αυτό και το έβγαλε. Και όχι δεν είναι πάντα εμετός Άν βγάλει λίγο ίσα ίσα δεν νομίζω ότι θεωρείται εμετός.

Ολα οκ με το μικρουλι σου, ετσι? Καλε μια χαρα ειναι το παιδι...! Οσο για την υπνηλια δικιο εχεις, μες στη μαυρη νυχτα, να κοιμηθει θα θελει!

Ευχαριστω για την απαντηση, σε καληνυχτιζω...

Σε λιγες ωρες εχω ξανα ταισμα!:D:D:D

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...