Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 55 λεπτά , *Vasoula είπε:

Όχι κορίτσι μου μη το σκέφτεσαι καθόλου..θεωρώ πως οι ανησυχίες του γιατρού είναι για πολυδυμη κυηση...έτσι και αλλιώς ένα καλό χρειάζεσαι!!οπότε όλα θα πανε καλα θα το δεις..😊

Συμφωνώ απόλυτα ! @kate82Δεν υπάρχει λόγος άγχους ούτε είναι λάθος !!!! Εσύ θέλεις μωράκι στην αγκαλιά σου κ το ένα είναι αρκετό !!!!!! Με το καλό κ σου στέλνω άπειρη θετική ενέργεια !!!!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

λοιπον που λετε, ανεβηκαμε θεσσαλονικη by car κ περασαμε μια χαρα!

ανελπιστα καλα θα λεγαμε..

το ταξιδι οκ, αν κ ειναι μεγαλουτσικο θα ελεγες, κ τα μωρα τα πηγαν περιφημα με την αλλαγη.

κ ηταν κ πολυ cool μωρα παρα τον πολυ κοσμο που κατεφθασε να μας θαυμασει επιτελους δια ζωσης!!

γιουπι λοιπον κ ξαναγιουπι εφυγε ο παλιοχειμωνας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εκδρομουλες κ βολτουλες here we come!!!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

πωπω ποικιλια φαγητου που εχετε..

κ εμεις ακομη τα κλασικα..ουτε γιαουρτι ακομη..

απο βδομαδα που εχουμε γιατρο φαναταζομαι θα μας πει να την εμπλουτισουμε κ εμεις λιγο τη διατροφη μας..βαρεθηκα κ εγω τα ιδια κ τα ιδια!

τι ωραια μερα!!!

33E7p2.png

Καλησπέρα και από μας!! Σήμερα δεν ήταν καλή μέρα, είναι από τις μέρες που νιώθω πολύ αποτυχημένη μαμά :(:(:(........

Αλλά δε μασάω, αύριο θα πάρω τους δρόμους, σε αυτό είμαι καλή τουλάχιστον!!!

Να σας πώ? Στα καρεκλάκια φαγητού πότε τα βάλατε τα μωράκια?

Ρε glorr πως τα δίνεις σκέτα τα φρούτα, αφού βγαίνει πολύ νερουλή?? Αλήθεια σε τι αλέθετε τις κρέμες???

Γειά σου Λινάκι!!

Nufi ευχαριστούμε!!!!!!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπεραααααααα!!!

Glorr τελικά δεν τα είπαμε γιατί ξύπνησαν τα μικρα μου κ γκρινιαζανε! Και εμένα μόνο ο ένας έβγαλε δυο δοντακια! Ο άλλος Ακόμα τίποτα!

Nufi που είσαι βρε παιδί;;;; Και εμάς μας Ελειψες! Περάσετε καλα ε; Μπράβο στα nufakia που συμπεριφερθηκαν άψογα!!

Nunu εγω ξεκίνησα να τα βάζω στο καρεκλακι πριν κανέναν μήνα. Φυσικά απο τη στιγμή που στηρίζουν μόνα τους την πλατουλα τους, μπορείς να τα βάλεις! Εμείς αλέθουμε σε μουλτι με διπλή λεπιδα!

RKdwp3.png

Καλησπέρα και από μας!! Σήμερα δεν ήταν καλή μέρα, είναι από τις μέρες που νιώθω πολύ αποτυχημένη μαμά :(:(:(........

Αλλά δε μασάω, αύριο θα πάρω τους δρόμους, σε αυτό είμαι καλή τουλάχιστον!!!

Να σας πώ? Στα καρεκλάκια φαγητού πότε τα βάλατε τα μωράκια?

Ρε glorr πως τα δίνεις σκέτα τα φρούτα, αφού βγαίνει πολύ νερουλή?? Αλήθεια σε τι αλέθετε τις κρέμες???

Γειά σου Λινάκι!!

Nufi ευχαριστούμε!!!!!!!!

Δεν βγαίνει νερουλή η κρέμα Nunu. Ειδικά όταν τα φρούτα δεν είναι γινωμένα μια χαρά βγαίνει η κρεμούλα.

Κατά τις δέκα παρά που λέτε έχω τα μωρά πάνω στο κρεβάτι μου και παίρνω νααλλάξω τον μπέμπη και αφήνω μόνητην μπεμπούλα. Τόσο ηλίθια μάνα είμαι. Και φυσικά ακούω ένα γκαπ από το μπάνιο, τρέχει ο άντρας μου και βρίσκει την μικρή κάτω ανάσκελα. Δεν έκλαψε αμέσως. Μόλις είδε τον μπαμπά της έκλαψε, την πήρε αγκαλιά και μετά από λίγο ηρέμησε και γέλαγε. Έφαγε και το γάλα της κανονικά. Εγώ πήρα όμως την παιδίατρο και μας είπε ότι αφού την βρήκαμε ανάσκελα καλό είναι να πάμε νοσοκομείο. Κατευθείαν ΜΗΤΕΡΑ λοιπόν. Την εξέτασαν και ευτυχώς δεν βρήκαν κάτι. Μας πρότειναν να μείνουμε εκεί ή να πάμε σπίτι και να την παρακολουθούμε ξυπνώντας την κα΄θε δίωρο. Πράγμα το οποίο θα κάνανε κι εκεί. Όχι κάτι παραπάνω. Αν δούμε κάτι ανησυχητικό όπως υπνηλία, εμετούς, ανορεξία, έντονη γκρίνια κλπ την ξαναπάμε. Αλλά από ότι την είδαν εκεί μας είπαν ότι μάλλον δεν θα χρειαστεί. Οπότε απόψε ξενυχτώ. Πήρα μια τρομάρα βρε κορίτσια .................αφήστε καλύτερα. Και μ επιασαν και τύψεις. Σκατά.

Και ρώτώ την καλή μας την Twins που απ΄οτι έχει πει της εχει τύχει.........πως το αντιμετώπισε ? τι έκανε?

Διαφημίσεις

Βέβαια ο δικός μου έπεσε απο το κρεβάτι κ μπρουμυτα τον βρήκα.

Απ΄οσο ξέρω μην κάνει εμετό θα πρέπει να προσεξεις και παρακολούθηση ένα 24ωρο. Πως είναι τώρα η μικρούλα μας;;

Πάντως σε καταλαβαίνω πως νιώθεις, συμβαίνουν όμως Αυτά δυστυχώς. Τα μικρα μας να είναι καλα και τίποτε άλλο!

RKdwp3.png

Πω πω glorr μου... Ασε και σε εμένα όταν συνέβη έχασα την μισή μου ζωή.

Ωχ το έπαθες κι εσύ? και τι είχες κάνει? άσε σου λέω. Ένιωσα τελείως άχρηστη και ηλίθια. Τύψεις τρελές. Δεν ξέρω για σένα αλλά εγώ έτσι ένιωσα. Για πες μου εσύ τι είχες κάνει. πόσο μηνών ήταν όταν είχε πέσει?

τώρα πρόσφατα?

Μπορεί να φανεί αστείο αυτό που θα πώ αλλά παρηγορήθηκα που συνέβη και σε άλλες μαμάδες εκτός από εμένα. Με την καλή έννοια το λέω έτσι? μην παρεξηγηθώ. Σε καμιά μαμά να μην τυχαίνει και σε κανένα μωράκι αλλά μάλλον είναι σύνηθες φαινόμενο τελικά. Και τώρα κοιμάται σαν αγγελούδι το μωράκι μου. Λυπάμαι να την ξυπνήσω. Αλλάπρέπει....

Βέβαια ο δικός μου έπεσε απο το κρεβάτι κ μπρουμυτα τον βρήκα.

Απ΄οσο ξέρω μην κάνει εμετό θα πρέπει να προσεξεις και παρακολούθηση ένα 24ωρο. Πως είναι τώρα η μικρούλα μας;;

Πάντως σε καταλαβαίνω πως νιώθεις, συμβαίνουν όμως Αυτά δυστυχώς. Τα μικρα μας να είναι καλα και τίποτε άλλο!

Εγώ όμως την βρήκα ανάσκελα γι αυτό φοβήθηκα μήν χτύπησε το κεφάλι της πίσω. Τρελάθηκα σου λέω. Ναι ένα 24 ωρο μας είπαν . Βέβαια μετά το 8άρο μου είπε εκεί ο νευροχειρουργός αν δεν έχει εμφανίσει κάτι ανησυχητικό αρχίζουν σιγά σιγά και μειώνονται οι πιθανότητες να εκδηλώσει κάτι. Αυτά.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...