Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , kate82 είπε:

Βασουλα μ σένα το χω ξανασυζητησει, αχχχχ αγχώθηκα τώρα, αλλά ότι είναι να γίνει θα γίνει... εύχομαι να μην γίνονται όλα για τα λεφτά αν και δεν νομίζω γιατί είναι μεγάλο κέντρο. 

Όχι κορίτσι μου μη το σκέφτεσαι καθόλου..θεωρώ πως οι ανησυχίες του γιατρού είναι για πολυδυμη κυηση...έτσι και αλλιώς ένα καλό χρειάζεσαι!!οπότε όλα θα πανε καλα θα το δεις..😊

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Σωστά. Τι γίνεται ρε παιδιά. Κανένα δεν τρώει τα φρούτα? Μήπως το καλοκαίρι που θα έχει πιο ωραία φρουτάκια τα φάνε τελικά.

ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ! κανένας από τους δύο!

Ούτε καν μπανάνα, που είναι γλυκιά και αξιαγάπητη ως φρούτο!

Μια φίλη μου πρότεινε μήλο ελαφρώς βρασμένο με ελάχιστη κανέλα. Μου είπε ότι η δικιά της το ψιλοτρώει έτσι! Σκέφτομαι να το δοκιμάσω ως ιδέα!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Ναι ε? Ωραία συνταγή ακούγεται. Άρα εγώ πρέπει να είμαι ευτυχισμένη που απλά τα κόβω τα αλέθω και τα τρώνε. Δεν βάζω τίποτα μέσα. Πάντως είναι θέμα. Πολλά παιδάκια δεν τα θέλουν τα φρούτα. Η αλήθεια είναι ότι ούτε κι εγώ τα πολυτρώω. Πολύ σπάνια. Τώρα επι τη ευκαιρία με τα παιδιά καμιά φορά που αφήνουν τα τρώω εγώ. Αλλιώς να πάρω να κόψω να φάω................δεν παίζει.

εμεις ξανατρωμε φρουτοκρεμα απο την ημερα που κοψαμε το πορτοκαλι.σημερα τους εβαλα μανταρινι και την φαγανε.και για τα λαχανικα που λεγατε,βαζουμε ποτε πρασο,σπανακι,σελινο,μπροκολο και μας αρεσουν.

age.png

εμεις ξανατρωμε φρουτοκρεμα απο την ημερα που κοψαμε το πορτοκαλι.σημερα τους εβαλα μανταρινι και την φαγανε.και για τα λαχανικα που λεγατε,βαζουμε ποτε πρασο,σπανακι,σελινο,μπροκολο και μας αρεσουν.

Α εσείς τρώτε πολλά λαχανικά. Ωραία. Και φρουτάκια. Μπράβο στα Witchakia. Η μαμά Witch τι κάνει? Καιρό έχω να την ακούσω.

Witchiνι, τι κάνεις χρυσουλάκι μου;

Πώς χάθηκες έτσι;;;;;;;

Λοιπόν, μια άλλη συνταγή, που μου πρότεινε η γιατρός μας, είναι (μια στο τόσο, για να μην βαριούνται) αντί για την κλασική χορτόσουπα, λίγο σπανάκι, πρασάκι, με λίγο ρυζάκι, τύπου σπανακόρυζο. Και το λεμόνι τους και όλα τα κομφόρ, βέβαια! Θα το κάνω όταν πάρω σπανάκι από τη λαϊκή, διότι τελευταία ψωνίζω όλο από το σούπερ μάρκετ, αφού ο καλός μου δουλεύει και τα σκ και ίσα που προλαβαίνω να πεταχτώ στον σκλ!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

και σπανακορυζο μας ειπε και πρασορυζο και γιουβαρλακια και ζυμαρικα.απλα περιμενα να στρωσει το εντερο τους πριν προσθεσω τα ζυμαρικα.

Μμμμ! Εγώ τους έχω προσθέσει ήδη ζυμαρικό. Λίγο κριθαράκι, λίγο φιδέ, ενίοτε ρύζι (που τους αρέσει και πολύ, ίσως περισσότερο απ' όλα, αλλά επειδή είναι ελαφρώς δυσκοίλιοι εσχάτως, προτιμώ φιδέ ή άλλο ζυμαρικό)

rPPrp3.png

Εμείς δεν τρώμε τίποτα από όλα αυτά που λέτε βρε παιδιά. Μόνο τα κλασσικά . Μοσχάρι κοτόπουλο και τα λαχανικά. Καλά τα έχουμε ξαναπεί. Ο κάθε γιατρός έχει τα δικά του.

Γειά σας κορίτσια!!!

Φαγητοσυζήτηση έχετε βλέπω....

Εμείς φρουτόκρεμα τρώμε κατά το ήμιση.... μισή ο Bill μισή η μαμά και ο Κοσμάς ούτε να την δει....Αν φυσικά του δώσω χυμό στο ποτήρι..πίνει.... μήπως να του αντικαταστήσω την φρουτόκρεμα με φυσικό χυμό???

Στο φαγητό δόξα τον Θεό δεν έχουμε πρόβλημα. Τρώνε τουλάχιστον μισή μερίδα. Ακόμα όμως είμαστε κι εμείς στα κλασικά...κοτόπουλο ή μοσχάρι, καρότο-πατάτα-κολοκύθι.

Γιαούρτι ο Bill πάλι, τρώει, ο Κοσμάς όχι! Κρέμα τρώει όμως λίγο.

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Καλά είμαι Jasminaki. Αν εξαιρέσεις ότι η μπέμπα με έχει πεθάνει στην γκρίνια τις τελευταίες μέρες , μάλλον λόγω δοντιών, τα ούλα της είναι τούμπανο, κατασπρα , κατά τ' αλλα καλά.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...