Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , kate82 είπε:

Βασουλα μ σένα το χω ξανασυζητησει, αχχχχ αγχώθηκα τώρα, αλλά ότι είναι να γίνει θα γίνει... εύχομαι να μην γίνονται όλα για τα λεφτά αν και δεν νομίζω γιατί είναι μεγάλο κέντρο. 

Όχι κορίτσι μου μη το σκέφτεσαι καθόλου..θεωρώ πως οι ανησυχίες του γιατρού είναι για πολυδυμη κυηση...έτσι και αλλιώς ένα καλό χρειάζεσαι!!οπότε όλα θα πανε καλα θα το δεις..😊

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από μας!:P

Glorr επιτέλους συμπέσαμε!!!

Witch, το πρόβλημα μας με τη μαγουλού είναι ότι φοβάται. Είναι απίστευτη φοβιτσιάρα σε αντίθεση με τον αντάρτη αδερφό της. Για να καταλάβεις το καινούριο της σχέδιο, τώρα ναι, περπατάει με βοήθεια, αλλά μπουσουλάει μόνο με τα χέρια προς όλες τις κατευθύνσεις. Και επειδή τα θέλω και εγώ να αγαπούν τη θάλασσα όπως τα δικά σου, νομίζω πως κάτι πρέπει να κάνω....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλημέρα!!

Εγώ είμαι εδώ glorr!! Μόλις έδωσα φρουτόκρεμα, σκέτη αποτυχία πάλι...τι να πώ?μάλλον η ξινίλα του πορτοκαλιού!! Εσείς καλά? την τρώτε την φρουτόκρεμα σας?

Linaki πραγματικά δεν ξεκινήσαμε για ολοήμερη βόλτα, αλλά μέχρι να κουνηθεί το ένα έχει βρωμίσει το άλλο. Αχ βαχ!!

Jas θεωρώ το αβοκάντο ένα από τις πιο ευεργετικές τροφές και είχα βρεί κάτι μπεμποσυνταγές με αβοκάντο. Όταν τις ξαναβρώ θα τις βγάλω στο γυαλί. Twins είναι σα βούτυρο γιατί το 80% περιπου είναι λιπαρά αλλά ωφέλιμα μονοακόρεστα λιπαρά.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Ναι Nunu την τρώμε την φρουτόκρεμά μας. Δεν μπορώ να πω. Όχι με τρελή ευχαρίστηση όπως τις άλλες τροφές, ίσως κάποιες φορές αφήσουμε και λίγο, αλλά γενικότερα ναι. Την τρώμε.

Διαφημίσεις

Αχ, τι θα σας κανουμε νουνουκομπεμπακια που δεν τρώτε τα φρουτα σας.

Σε εμάς αυτό ειναι το καλύτερο μας γεύμα. Κρίμα που είναι μόνο ένα γιατί θα μπορούσαμε να φάμε άπειρη ποσότητα.... Μήπως θα θέλατε νουνουκομπεμπάκια να σας κάνουμε ένα μάθημα;

Και μετά ο γκλορ-μπεμπης θα μας μάθει να τρώμε γιαούρτι.:D

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Σε εμάς αυτό ειναι το καλύτερο μας γεύμα. Κρίμα που είναι μόνο ένα γιατί θα μπορούσαμε να φάμε άπειρη ποσότητα.... Μήπως θα θέλατε νουνουκομπεμπάκια να σας κάνουμε ένα μάθημα;

Επιτέλους είσαι μέσα και είμαι κ εγώ. Σας προτείνω την γκλορμπεμπίτσα να σας μάθει που τα τρώει όλα χωρίς πρόβλημα. Όχι ότι ο μπέμπης δεν το τρώει το γιαουρτάκι αλλά δεν τρελαίνεται κιόλας. Δεν λέει κι όχι όμως. Τι κάνετε εσείς?

Καλημέρα και καλή εβδομάδα, μικρές και χαριτωμένες διδυμοφίλες μου!

Δεν έχω διαβάσει κανένα νέο σας! Τις Δευτέρες ψιλοκαιγόμαστε εδώ, το τριήμερο δεν κατάλαβα πότε πέρασε (το αντιλήφθηκα χθες βράδυ στις 10.30..., όταν έπεσα ρετάλι στον καναπέ, έχοντας περάσει όλη την ημέρα από τις 09.00 στο πόδι!!!!!!!!!!!!!!!!, όπως και την Παρασκευή και το Σάββατο). Τα ξέρετε, τι τα λέω...

Με το φαΐ μας δεν τα πάμε καλά, τώρα κάνουμε και μπθθθθθθθθθθθθθ, με τη γλώσσα γεμάτη φαγάκι, που πετάμε στα μούτρα της μάδα (mother με βρετανική προφορά)(όταν έχει μέσα και παντζάρι, είναι πιο εντυπωσιακό, διότι την κάνουμε σαν να έχει ιλαρά).

rPPrp3.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα, μικρές και χαριτωμένες διδυμοφίλες μου!

Δεν έχω διαβάσει κανένα νέο σας! Τις Δευτέρες ψιλοκαιγόμαστε εδώ, το τριήμερο δεν κατάλαβα πότε πέρασε (το αντιλήφθηκα χθες βράδυ στις 10.30..., όταν έπεσα ρετάλι στον καναπέ, έχοντας περάσει όλη την ημέρα από τις 09.00 στο πόδι!!!!!!!!!!!!!!!!, όπως και την Παρασκευή και το Σάββατο). Τα ξέρετε, τι τα λέω...

Με το φαΐ μας δεν τα πάμε καλά, τώρα κάνουμε και μπθθθθθθθθθθθθθ, με τη γλώσσα γεμάτη φαγάκι, που πετάμε στα μούτρα της μάδα (mother με βρετανική προφορά)(όταν έχει μέσα και παντζάρι, είναι πιο εντυπωσιακό, διότι την κάνουμε σαν να έχει ιλαρά).

Τι παντζάρι? τρώτε και παντζάρι?

Για δώσε συνταγή μπας και.....

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Μου είπε η γιατρός να τους βάζω κάθε τόσο κι από κάτι τις καινούριο σε λαχανικό. Στη χορτόσουπα τρώνε ήδη μπρόκολο, πιπεριά πράσινη και τώρα σκέφτομαι τι άλλο να τους συστήσω!

rPPrp3.png

Αμέ!

Το προσπάθησα, δηλαδή, αλλά δεν τους πολυάρεσε τελικά! Πρόλαβαν, όμως, να με πασαλείψουν κι εμένα και το μισό σπίτι!

Πω πω και βάφει κιόλας......................χαχααχα............

Α ναι? τρώτε κι άλλα λαχανικά? Η πιπεριά και το μπρόκολο (δεν ξέρω κιόλας , ρωτάω) δεν είναι βαριά για το στομαχάκι τους?

Πω πω και βάφει κιόλας......................χαχααχα............

Α ναι? τρώτε κι άλλα λαχανικά? Η πιπεριά και το μπρόκολο (δεν ξέρω κιόλας , ρωτάω) δεν είναι βαριά για το στομαχάκι τους?

Μπα, τα αγαπούν. Άλλωστε, βάζω μόνο μία πιπεριά κέρατο (δεν σημαίνει κάτι αυτό :) ) και για τους δύο και της βγάζω και τη φλούδα, όταν βράσει. Ενώ μπρόκολο ένα μικρό μπουκετάκι και για τους δύο, ίσα για να μαθαίνουν τις γεύσεις. Μόλις χθες έβαλα δύο μπουκετάκια, γιατί αντιλήφθηκα ότι τους αρέσουν σχετικά τα πράσινα!

Ε, αν σκεφτείς ότι δεν θέλουν ούτε από μακριά να δουν τα φρούτα, έπρεπε κάτι να τρώνε από τον κήπο γενικά!

rPPrp3.png

Μπα, τα αγαπούν. Άλλωστε, βάζω μόνο μία πιπεριά κέρατο (δεν σημαίνει κάτι αυτό :) ) και για τους δύο και της βγάζω και τη φλούδα, όταν βράσει. Ενώ μπρόκολο ένα μικρό μπουκετάκι και για τους δύο, ίσα για να μαθαίνουν τις γεύσεις. Μόλις χθες έβαλα δύο μπουκετάκια, γιατί αντιλήφθηκα ότι τους αρέσουν σχετικά τα πράσινα!

Ε, αν σκεφτείς ότι δεν θέλουν ούτε από μακριά να δουν τα φρούτα, έπρεπε κάτι να τρώνε από τον κήπο γενικά!

Σωστά. Τι γίνεται ρε παιδιά. Κανένα δεν τρώει τα φρούτα? Μήπως το καλοκαίρι που θα έχει πιο ωραία φρουτάκια τα φάνε τελικά.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...