Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , *Vasoula είπε:

Οχι κορίτσι μου λάθος δεν είναι σίγουρα...ο καθε γιατρος εχει τη δικη του λογικη...όλα καλά να πάνε και με το καλό η μεταφορά σου!!🥰

Βασουλα μ σένα το χω ξανασυζητησει, αχχχχ αγχώθηκα τώρα, αλλά ότι είναι να γίνει θα γίνει... εύχομαι να μην γίνονται όλα για τα λεφτά αν και δεν νομίζω γιατί είναι μεγάλο κέντρο. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Διδυμοκοριτσόπουλά μου!

Τι κάνετε;

Εγώ ψιλοερείπιο να το πω; Θα το πω, δεν θα σας ντραπώ!

Περιμένω και μια φίλη από Καρδίτσα από στιγμή σε στιγμή, καθώς και την κολλητή μου, θα έρθουν μαζί!

Νέα σας δεν πρόλαβα να διαβάσω, θα προσπαθήσω το βράδυ!

Φιλάκια σε όλες!

rPPrp3.png

Καλησπέρα. Μα γιατί δεν συγχρονιζόμαστε;

Το μαγουλάκι πάλι διάρροια σήμερα και ξαναρχίζουμε δίαιτα. ουφ....

mpoumpoukakia, έχεις σπάσει το ρεκόρ του καφέ. Οπότε το νέο εύρος μας είναι από 27 μέχρι 38 εβδομάδες. Αυτό σημαίνει μεγάλη δύναμη ψυχής, να τα καταφέρεις τόσο καιρο με τις θερμοκοιτίδες και τις ΜΕΝΝ, μπράβο.

Jasmini κάτι μου χρωστάς.... γκουχ... ξεροβήχω...

frosobal πρέπει να είναι τέλεια τα Φροσάκια. Αν δεν απατώμαι κάπου στο πάρεντς έγραψες κάποια περιπέτεια με τη γλώσσα; τι έγινε τελικά;

Και χρωστάω να σας πω τη χτεσινη γιαουρτοπεριπέτεια....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Γειά σας κορίτσια, πάλι τέτοια ώρα, θα καταντήσω το φάντασμα του καφέ. Twins 2010 ήταν πολύ ζόρικα και πριν αλλά και μετά, είχα γιατρό όμως τέλειο, κάποιος άλλος θα μου τα είχε πάρει νωρίτερα αφού νοσηλευόμουν με συσπάσεις από τον 5 μήνα. Στο parents το έχω αναφέρει αλλά εκεί είμαι σαν elena 79. Εδώ γράφτηκα σαν μπουμπουκάκια τιμής ένεκεν για τα μπουμπούκια μου, που τελικά τα κατάφεραν. Που χαθήκατε τα υπόλοιπα girls??? Α και μια ερώτηση ήθελα να σας την κάνω από το πρωί, όποτε μπορείτε μου απαντάτε....... Πότε σταματήσατε την απολύμανση, μπιμπερό, πιπίλες και τα υπόλοιπα. Γιατί όλη την ημέρα πλένω δεκάδες μπιμπερό και αποστειρώνω.....Βλέπω μπιμπερό και στον ύπνο μου. :shock:

b1x2p2.png

2354223cwumdkze21.gif

Διαφημίσεις

Και συνεχίζω για να μην μου πετάξει πάλι υπονοούμενα η αγαπητή twins, :tongue: με την συνταγή!!!!

Υλικά για 20 κεκάκια:

250 γρ βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου

250 γρ ζάχαρη

4 αυγά

2 φακελάκια βανίλια

λίγο ξύσμα πορτοκαλιού

500 γρ φαρίνα (αλεύρι που φουσκώνει μόνο του)

1 κούπα γάλα

Για το γλάσο βουτύρου:

140 γρ βούτυρο

280 γρ ζάχαρη άχνη

1-2 κουταλιές γάλα

Εκτέλεση

Αφήνουμε το βούτυρο έξω να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου. Το βάζουμε σε μίξερ και το χτυπάμε μαζί με την ζάχαρη μέχρι να αφρατέψει. Βάζουμε ένα ένα τα αυγά και μετά την βανίλια, το ξύσμα πορτοκαλιού και το αλεύρι και τέλος το γάλα.

Για κεκάκια πραλίνας απλά πρόσθεσα 3 κουταλιές πραλίνα στο μίγμα και γέμισα τις φόρμες περίπου στο μισό.

Ψήνουμε για 20-25 περίπου λεπτά στους 185 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο.

δοκιμάζουμε με μια οδοντογλυφίδα, αν βγει καθαρή είναι έτοιμα, αλλιώς ψήνουμε 1-2 λεπτά ακόμα.

Ετοιμάζουμε το γλάσο χτυπώντας το βούτυρο να μαλακώσει και προσθέτουμε λίγη-λίγη τη ζάχαρη άχνη και το γάλα. Το μίγμα πρέπει να είναι κρεμώδες.

Βάζουμε το γλάσο στα κρύα κεκάκια και αν θέλουμε στολίζουμε με smarties ή τρούφα χρωματιστή.

Καλοφάγωτα!!!!!!

Παρατηρήσεις:

Η συνταγή έλεγε ότι βγαίνουν 20 cupcakes...εμένα μου βγήκαν 30!!!

Στο γλάσο έκανα διπλή δόση για να καλύψω όλα τα κεκάκια!!

Αν δεν θέλετε να βγουν στο σύνολο πολύ γλυκά...βάζετε στα κεκάκια την μισή ζάχαρη!

RKdwp3.png

Καλημέρα κοριτσάρες!! Χτες βολτάραμε, πήγαμε στο πάρκο!!! Στο Ίλιον στο Α. Τρίτσης πολύ ωραία!!Φυσικά όλη μέρα μας έφυγε....και έχω να πώ........Δύσκολο να είσαι διδυμομάνα!!!:D:D:D:D

Agorakia ΚΟΥΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΓΙΟ!!

αααα άνοιξα και την κεφάλα μου χτες, ήμαρτον!! αλλά ούτε με αυτό πρόλαβα να ασχοληθώ...

mpoumpoukakia εμείς τη σταματησαμε στον 5ο αλλά μάλλον αργά γιατί όταν πήρα τη γιατρό να τη ρωτήσω μου είπε ακόμα αποστειρώνεις????:confused::confused::confused::confused: Αν και γω μόνο με πίπίλες ασχολιόμουν:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημέρα κορίτσια, για εμένα δηλαδή, που δεν ξύπνησα αλλά με πήγαν σερί το βράδυ, τι καλημέρα....... λέμε τώρα. Jasmini τι κεκάκια είναι αυτά;;; ΚΑΝΩ ΔΙΑΙΤΑ!!!!! Nunu μου φαίνεται σε ένα - δυο μήνες θα σταματήσω κι εγώ....

b1x2p2.png

2354223cwumdkze21.gif

mpoumpoukakia η αποστείρωση σταματάει από τη στιγμή που θα αρχίσουν να τρώνε κρέμες. Μέχρι τότε κανονικά.

Καλό είναι βέβαια και τότε να αποστειώνεις για λίγο καιρό ακόμα τα μπιμπερό γιατί στο γάλα αναπτύσσονται επικίνδυνα βακτήρια.

Twins η γλώσσα του ευτυχώς αρχίσε να επουλώνεται.

Κορίτσια καλησπέρα και από μένα!

Λίγο η ελλειψη χρόνου, λίγο η χάλια σύνδεση του ιντερνετ, δεν μπορεσα να μπω νωρίτερα...

Ευχαριστώ για τις ευχές... Οι μπουμπούδες μου γεννήθηκαν αρχες Φλεβάρη (35η εβδομάδα) και από τότε έχω καταφύγει κανα δυο φορες στο καφέ -συνήθως όταν φτάνω στα οριά μου- και ευτυχώς πάντα υπάρχει το λιγότερο μια ψυχή να βοηθήσει...

Αχ, μπουμπουκάκια, ακρίβως αυτό το μέρα-νύχτα ένα πράγμα συνεχόμενο, είναι πια η ρουτίνα μας...:-):smile::-)

Να τα χαίρεσαι τα... μπουμπουκάκια σου!!! Να τους δώσεις πολλά-πολλά φιλάκια στα πατουσάκια! Όλοι οι μικροί αγωνιστές που περνούν τη δοκιμασία ΜΕΝΝ, θερμοκοιτίδων κτλ, αξίζουν το καλύτερο και θα το έχουν!

Nunu φαντάζομαι ότι ολοήμερη βόλτα με δίδυμα, θα μοιάζει με ολόκληρη επιχείρηση... διαβίωσης! Δύο φορές όλες κι όλες έχουμε πάει τις μικρές έξω για λίγες ώρες και δεν ξέρω και εγώ τι να πρωτοπάρω μαζί μου και πού να τα βολεψω όλα αυτά...! (Με την πρώτη ευκαιρία πρέπει να αγοράσω την πιο τεραααααάστια τσάντα που θα βρω...)

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και πάλι!!

Πήγαμε βολτίτσα κι εμείς στου κουμπάρου μου για καφεδάκι και κουτσομπολιό :)

Γυρίσαμε, φάγαμε και μιας και κοιμήθηκαν έχω λίγο χρόνο.

Nunu για το αβοκάντο που ρώτησες, τώρα είναι η εποχή του. Αλήθεια, τι έχεις υπόψιν σου???

Mpoumpoukakia είναι τα κλασικά cupcakes, θα δοκιμάσω διάφορες παραλαγές γιατί θέλω να πετύχω ωραία για το στρουμφοπάρτυ γενεθλίων μας όπου θα κάνουμε με άσπρο και μπλε γλάσο!!! :) Για την αποστείρωση εμείς σταματήσαμε (τις πιπίλες για την ακρίβεια αποστειρώναμε μόνο) μετά τον 6ο και απλά για 3-4 εβδομάδες αποστειρώναμε 1 φορά την εβδομάδα. Τώρα πιά καθόλου ή άντε μια φορά τον μήνα. Όπως είπε και η Φρόσω, καλύτερα να ξεκινήσετε πρώτα τις στερεές τροφές και μετά.

RKdwp3.png

Γειά σας και από μένα, Frosobal κι εγώ αυτό σκεφτόμουν, τώρα σε ένα με δυο μήνες που θα ξεκινήσουμε τις κρέμες να σταματήσω. Linaki G σε ευχαριστώ, να μου φιλήσεις και εσύ τις ζουζούνες σου. Jasmini ωραία ιδέα τα στρουμφοκέικ, αν τα φτιάξεις βάλε φωτό. Φιλάκια και στα υπόλοιπα κορίτσια.

b1x2p2.png

2354223cwumdkze21.gif

Γειά σας και από μένα, Frosobal κι εγώ αυτό σκεφτόμουν, τώρα σε ένα με δυο μήνες που θα ξεκινήσουμε τις κρέμες να σταματήσω. Linaki G σε ευχαριστώ, να μου φιλήσεις και εσύ τις ζουζούνες σου. Jasmini ωραία ιδέα τα στρουμφοκέικ, αν τα φτιάξεις βάλε φωτό. Φιλάκια και στα υπόλοιπα κορίτσια.

Τον Ιούλιο θα τα φτιάξω που θα οργανώσω το τρελό στρουμφοπάρτυ. Εννοείται πως θα βάλω φώτο από όλο το σκηνικό. Να πάρετε και ιδέες αν θέλετε!! :P:p:p:p

RKdwp3.png

καλημερα σας!!!

πρωτα πρωτα να καλωσορισω τις νεες μανουλιτσες ηδη και μελλουσες.

εμεις ημασταν στο εξοχικο και την βγαλαμε για πολλες ωρες στη θαλασσα οπου πηγαμε δυο φορες και μπηκαμε και μεσα μεχρι τα μπουτακια μας!!!οταν ειδαν το νερο και πλησιαζαμε εκαναν σαν τρελα απο τη χαρα τους!

twins δεν μπορω να σου πω με σιγουρια αν εχει αλλαξει κατι στην κινηση της μικρης λογω κολυμβητηριου γιατι δεν ειμαι σιγουρη αν ευθυνεται αυτο ή απλως το οτι μεγαλωνει η μπουμπου.παντως και τα δυο καθονται στα τεσσερα και μπουσουλανε προς τα πισω.το θεμα με το μαγουλο ποιο ειναι?οτι ειναι συνεχεια σφιχτη και με τεντωμενα ποδια ή ακριβως το αντιθετο?

age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...