Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , kate82 είπε:

Τι να σας πω κορίτσια μου λέγανε διαφορά ως ενημέρωση, τώρα ούτως ή άλλως είπα ένα μακάρι να μην πήρα λάθος απόφαση 

Οχι κορίτσι μου λάθος δεν είναι σίγουρα...ο καθε γιατρος εχει τη δικη του λογικη...όλα καλά να πάνε και με το καλό η μεταφορά σου!!🥰

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Γυριστρούληδες δε λέει τίποτα!! Εμείς σήμερα κλείνουμε 6 μήνες!!!!!!!!!!!!!! Έχω κατενθουσιαστεί και όχι μόνο εγώ...παρελάσαν για εμάς!!!:D:D:D:D:D:D:D

Έτσι και εμείς ως επίτιμοι πήγαμε καροτσάδα για καφέ και μπακαλιάρο σκορδαλιά στη γιαγιά!!!!

Linaki μου στο πόσο τρώγανε σε αυτήν την ηλικία δε μπορώ να βοηθήσω αλλά ένας γενικός κανόνας για το πόσο πρέπει να τρώνε ημερησίως είναι 150 επί το βάρος τους= με τα ml που πρέπει να πίνουν. Επίσης γουλιές σου βγάζουν σε κάθε γεύμα? Στο κρεβάτι να βάλεις κάτω από το στρώμα βιβλία να ανασηκωθε'ι το κεφάλι και να τις κρατάτε όρθιες κανένα τέταρτο μετά το ταϊσμα.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Νunu ακριβώς αυτά μας είπε και η γιατρός και τα έχουμε ήδη κάνει.

Επιπλέον τις έχω πάντα πλάγια με σφηνάκια (γιατί γυρνάνε ανάσκελα και φοβάμαι...)

Ξεκινήσαμε και epadoren, αλλά ακόμα δεν έχουμε δει διαφορά...

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Νunu ακριβώς αυτά μας είπε και η γιατρός και τα έχουμε ήδη κάνει.

Επιπλέον τις έχω πάντα πλάγια με σφηνάκια (γιατί γυρνάνε ανάσκελα και φοβάμαι...)

Ξεκινήσαμε και epadoren, αλλά ακόμα δεν έχουμε δει διαφορά...

Έλα ρε, περαστικό είναι όμως να κάνεις υπομονή κ δώσε φιλάκια στις μποουμπούδες σου!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλησπερα μανουλες καλως σας βρηκα! Ειμαι μέλλουσα διδυμομανουλα (6 μηνων) και πολυ φοβισμενη!!! Χρειαζομαι την εμπειρια και τη γνωση σας για αυτό΄και πηρα το θαρρος να μπω στην παρέα σας! Ειχατε ολες μια τελειομηνη εγκυμοσυνη ? (γιατι εχω πανικοβληθει με τις στατιστικες της προωρότητας των διδυμων )-

Διαφημίσεις

Gogonenaki καλώς όρισες στην παρέα μας και με το καλό να γεννήσεις τα μωράκια σου.

Η αλήθεια είναι ότι τα δίδυμα έρχονται νωρίτερα...τώρα πόσο νωρίτερα...εξαρτάται...

Μην αγχώνεσαι όμως και πάλι όλα καλά θα πάνε. Εγώ ήμουν από τις τυχερές, γέννησα 37w & 3d και δεν χρειάστηκε να μείνουν τα μικρά μου θερμοκοιτίδα.

RKdwp3.png

Καλησπερα μανουλες καλως σας βρηκα! Ειμαι μέλλουσα διδυμομανουλα (6 μηνων) και πολυ φοβισμενη!!! Χρειαζομαι την εμπειρια και τη γνωση σας για αυτό΄και πηρα το θαρρος να μπω στην παρέα σας! Ειχατε ολες μια τελειομηνη εγκυμοσυνη ? (γιατι εχω πανικοβληθει με τις στατιστικες της προωρότητας των διδυμων )-

Ναι gogonenaki (μα τι ψευδώνυμο:tongue::tongue:) μην πανικοβάλλεσαι τα μωρά σου έχουν βρεί το δρόμο τους και σου ρχονται!! Το περισσότερο που κρατάνε οι δίδυμες κυήσεις είναι 38 εβδομάδες αλλά η αλήθεια είναι ότι δύσκολα φτάνεις για διάφορους λόγους που δε μπορείς να προλάβεις. Όπως και να έχει όμως και σε μικρή εβδομάδα να γεννηθούν τα μωρά σου θα μπούν θερμοκοιτίδα και όλα θα είναι εντάξει!! Εγώ γέννησα 35+3 και μπήκαν θερμοκοιτίοδα περίπου μια εβδομάδα.

Ότι θές εδώ είμαστε!! Σε ποιά εβδομάδα είσαστε??

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Μου θυμίζεις τον εαυτό μου που φοβομουν την προωρότητα και τελικά παρακαλούσα το γιατρό να μου τα πάρει....

Γέννησα 38+2 αν θυμάμαι καλά 2 παίδαρους 3350 και 3200.

Εννοείται ότι δεν μπήκαν θερμοκοιτίδα και θήλασαν αμέσως.

Το γέλιο ήταν ότι ο γιατρός με είχε βάλει και ετοίμασα τη βαλίτσα μου τον 15 Αύγουστο γιατί ήταν μεγάλα τα μωρά και είχα συσπάσεις και τελικά γένησα με ...ραντεβού...στις 5 Οκτωβρίου!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και από εμάς! Πήγαμε σουπερ καροτσοβόλτα στο άλσος Συγγρού που το συνιστώ ανεπιφυλακτα!!!! Τέλεια, μαγικά και πολύ δροσερα!

Κατα τα άλλα, σήμερα, λόγω βόλτας έγινε μία σαλάτα με τα γεύματα και το αυγό το ανακάτεψα με 2 κουταλιές σούπα. Το φάγανε, ωραία, να δούμε αύριο τι θα κάνω.

Με το γιαούρτι, η κατάσταση απογοητευτική... θα τα πω και κάποια στιγμή αναλυτικότερα γιατί είχε πολλή πλάκα.

Στα δικά σας τώρα

AGORAKIA, εχτες ρώταγες κάποια στιγμή για κολοκύθια. Εγώ απλώς τα πλένω πολύ καλά και τα βάζω για βράσιμο, ότι θα έκανα δηλαδή και για μας.

Jas, που είναι η συνταγή; οεο;

Nunukaki, δεν ξερω για το αβοκάντο, αλλά δεν είναι κάτι σα φυτικό βούτυρο; πως τα πήγατε με το ρυζι σήμερα; Και χρόνια σας πολλά. Είσαστε 0,5 χρονών πλέον!!!!

Witch, συνεχίζετε την κολύμβηση; Ηθελα να σε ρωτήσω αν βοηθάει καθόλου στην κινητικότητα. Σκέφτομαι ότι θα κάνει καλό στο μαγουλάκι που φοβάται να λυγισει τα ποδαράκια της.

frosobal, πως πανε τα μεγάλα σου (διοτι είναι και τα μεγαλύτερα εδώ)...

linaki G, είναι η πρώτη φορά νομίζω που μας γραφεις μετά τον τοκετό ε; να σου ζήσουν. Αυτό που λένε τα κορίτσια για τα ml ισχύει. Επαντορεν δίναμε και εμείς στη μπέμπα χωρίς ιδιαίτερα αποτελεσματα. Αλλά παίζει από παιδί σε παιδί.

gogonenaki, κατ' αρχήν δεν υπάρχει λόγος για κανένα φόβο. Τα κορίτσια όλα εδώ (αν δεν με απατάει η μνήμη μου) γέννησαν από 32 μέχρι 38 εβδομάδες. Και όλα είναι μια χαρά παιδάκια.

glorr, πάλι δεν σε πετυχαίνω... ουφ, σε παράλληλους κόσμους ζούμε; δεν θα συναντηθούμε;;;;:-(

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Μου θυμίζεις τον εαυτό μου που φοβομουν την προωρότητα και τελικά παρακαλούσα το γιατρό να μου τα πάρει....

Γέννησα 38+2 αν θυμάμαι καλά 2 παίδαρους 3350 και 3200.

Εννοείται ότι δεν μπήκαν θερμοκοιτίδα και θήλασαν αμέσως.

Το γέλιο ήταν ότι ο γιατρός με είχε βάλει και ετοίμασα τη βαλίτσα μου τον 15 Αύγουστο γιατί ήταν μεγάλα τα μωρά και είχα συσπάσεις και τελικά γένησα με ...ραντεβού...στις 5 Οκτωβρίου!

ουαου!!!!!!!!!!!!!!!!καλε πως το καταφερες αυτο????

ο γιατρος μου εχει και αυτος διδυμα αγορια και μου ελεγε οτι γεννηθηκαν 2800 και 3200.Νομιζα οτι μου κανει πλακα,λεω δεν γινονται αυτα!!!

αληθεια η κοιλια πως ειχε γινει,μπορουσες και περπατουσες με τοσο βαρος?

να χαρεσαι κιολας και τα 3 παιδακια σου!!!!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Twins και mpoumpoukakia μεγειές τα glitterakia σας!!! Πολύ ωραία!!!
Eμεις ακόμα ταίζουμε 7-8 φορές τη μέρα...

Αληθεια, βρε κοριτσια, ποτε αραιωνουμε τα γευματα?

Τα δικα σας τα μωρακια θυμαστε ποσο ετρωγαν σε αυτη την ηλικια? Τους εχω αυξησει τα μλ απο 90 σε 120 αλλα παλι μερικες φορες εχω την εντυπωση οτι θελουν κι αλλο...

Γειά σας κορίτσια, πραγματικά η συντροφιά σας είναι πολύ ωραία. Μόλις τώρα μπόρεσα να καθήσω, με είχαν όλη την ημέρα στην τσίτα. Και πάλι δηλαδή ψευτοκοιμούνται. Jasmini ευχαριστώ και τα δικά σου είναι σούπερ. linaki G να σου ζήσουν, εμένα τρώνε 150 με 180 ml και η ηλικία που βλέπεις δεν είναι η σωστή. Στην πραγματικότητα θα γεννιόντουσαν μέσα Φλεβάρη. Έχουν τρομερή όρεξη και ο γιατρός σε εμάς είπε αν θέλουν κι άλλο να τους δίνουμε. Μας είπε παιδιά που ζητάνε γάλα μην τα φοβάστε. Παρ' όλα αυτά όμως δεν έχουμε αραιώσει τα γεύματα. Αυξήσαμε ποσότητες αλλά κάθε τρείς ώρες πεινάνεεεεεεεεεεεεεεεε........ Gogonenaki κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή, εγώ γέννησα 27 εβδομάδων και 4 ημερών λόγω επιπλοκών, αλλά αυτό δεν πρέπει να σε απασχολεί άσε τον χρόνο να κυλήσει και μην αγχώνεσαι, δεν έχουν όλες οι εγκυμοσύνες την ίδια εξέλιξη. Όλα θα πάνε καλά. :-)

b1x2p2.png

2354223cwumdkze21.gif

ουαου!!!!!!!!!!!!!!!!καλε πως το καταφερες αυτο????

ο γιατρος μου εχει και αυτος διδυμα αγορια και μου ελεγε οτι γεννηθηκαν 2800 και 3200.Νομιζα οτι μου κανει πλακα,λεω δεν γινονται αυτα!!!

αληθεια η κοιλια πως ειχε γινει,μπορουσες και περπατουσες με τοσο βαρος?

να χαρεσαι κιολας και τα 3 παιδακια σου!!!!

:lol: άσε πώς ήμουνα καλύτερα.

Για να σηκωθώ έβαζα τα χέρια κάτω από την κοιλιά και τη σήκωνα με τα χέρια και μετά η υπόλοιπη. Μέχρι τον Σεπτέμβριο έκανα μπανάκια στη θάλασσα και γενικά δεν κλείστηκα στο σπίτι.

ΟΜΩΣ η εγκυμοσύνη έβαινε πολύ καλά γι'αυτό.

Κι όλο έλεγα σήμερα θα γενήσω ετοιμαζόμασταν τίποτα. Σπάσιμο νεύρων...

Όταν ο γιατρός άνοιξε την κοιλιά και την μήτρα ο πρώτος μου έσπασε μόνος του τον σάκο και ακούω έναν πανικό, πιάστε τον πιάστε τον :shock: είχε πεταχτεί έξω και τον έπιασαν στον αέρα.

Είχαν και 54 πόντους ύψος. Αλλά όλα έχουν ένα τίμημα....η κοιλιά μου δεν βλέπεται...είναι μια χλαπάτσα γεμάτη ραγάδες.

Τα μωράκια μου κατά τα άλλα μια χαρά είναι.

Κάναμε το priorix το εμβόλιο της ερυθράς κτλ και ο μεγάλος μου σε 10 μέρες πέρασε κανονικά την ερυθρά :(. Ελαφριά ευτυχώς. Αντέδρασε έτσι με το εμβόλιο. Τώρα είναι μια χαρά.

Έχουν γίνει πολύ ζουζούνια, αλλά έχουν πολύ γέλιο όπως πάιζουν και μιλάνε μεταξύ τους.

Χάρμα οφθαλμών σας λέω :D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...