Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , *Vasoula είπε:

Οχι κορίτσι μου λάθος δεν είναι σίγουρα...ο καθε γιατρος εχει τη δικη του λογικη...όλα καλά να πάνε και με το καλό η μεταφορά σου!!🥰

Βασουλα μ σένα το χω ξανασυζητησει, αχχχχ αγχώθηκα τώρα, αλλά ότι είναι να γίνει θα γίνει... εύχομαι να μην γίνονται όλα για τα λεφτά αν και δεν νομίζω γιατί είναι μεγάλο κέντρο. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Ευχαριστώ nunuka και twins, λοιπόν το τάισμα των παιδιών τείνει να γίνει το δυσκολότερο έργο. Μα πόσα πράγματα υπάρχουν που δεν γνωρίζουμε εμείς οι μανούλες;; Εύχομαι ότι καλύτερο για τα παιδάκια μας.

Ευτυχώς ή δυστυχώς υπάρχουν άπειρα πράγματα που δεν ξέρουμε και δυστυχώς δεν μπορούν να βοηθήσουν. Οπως ίσως έχεις δει, εδώ τα συζητάμε όλα. Με κάποιες από τις απόψεις συμφωνούμε με κάποιες ίσως όχι. Πάντως προβληματιζόμαστε και αυτό αν δεν μας κάνει καλύτερες μανούλες, μας κάνει σίγουρα πιο συνειδητοποιημένες.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Μήλο έδωσα τελικά, μην ανησυχείς θεία twins. Πρόσθεσα κ λίγο ρυζάλευρο να είναι πιο πηχτή κα η μπέμπα το ψιλοέφαγε. Ο μπέμπης όμως ούτε πάλι ενθουσι΄αστηκε, όπως επίσης μου γκρίνιαξε κ για την κρέμα ρυζάλευρο πριν λίγο.

Από φρούτα το αβοκάντο πότε βγαίνει?? άσχετο αλλά είναι πολύ καλή τροφή!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Ευτυχώς ή δυστυχώς υπάρχουν άπειρα πράγματα που δεν ξέρουμε και δυστυχώς δεν μπορούν να βοηθήσουν. Οπως ίσως έχεις δει, εδώ τα συζητάμε όλα. Με κάποιες από τις απόψεις συμφωνούμε με κάποιες ίσως όχι. Πάντως προβληματιζόμαστε και αυτό αν δεν μας κάνει καλύτερες μανούλες, μας κάνει σίγουρα πιο συνειδητοποιημένες.

Μα πόσο δίκαιο έχεις. Τουλάχιστον ενημερωνόμαστε κι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Να φανταστείς ότι πριν δεν ήξερα τι είναι η αλλαντίαση, μα κι αυτοί οι γιατροί είναι να μην πω.....σου τα λένε ορθά κοφτά και σε κάνουν να απορείς....:confused:

b1x2p2.png

2354223cwumdkze21.gif

Jas, κατ' αρχήν πρέπει να σου πω ότι έκανες ένα έγκλημα και πρέπει να πληρώσεις. Με έκανες να λιγουρεύομαι και με άφησες σε άδειο στόμα. Οπότε θα τιμωρηθείς:

1. Παρακαλείσαι να δώσεις τη συνταγή για τα cupcakes

2. Και να μας έστειλες και κανένα δειγματάκι... έτσι για τον απογευματινό καφέ...

1. Χαχαχα :P:p:p οκ θα γράψω την συνταγή.

2. Πολύ ευχαρίστως...διεύθυνση παρακαλώ!!! :tongue::tongue::tongue:

RKdwp3.png

Καλημέρα στα δελφινοκόριτσα!!!! Τι κάνετε σήμερα;

Εχω απορία. Κάθε ιδέα/ πρόταση δεκτή!!!!

Να το ανακατέψω μεν, αλλά με τι;

Αυτες οι αυγο-απορίες.

η παιδιατρος μου ειπε να το ανακατεψω με λιγο λαδακι και αν δεν το τρωνε με τιποτα να βαλω και λιγο αλατακι και αν παλι δεν το τρωνε μεσα στο φρουτο και δεν θα το παρουν και χαμπαρι απο γευση.

φιλια!

age.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοπελες!

Βρηκα κ εγω λιγο χρονο να γραψω!!!

Επιτελους λιακαδα! Αντε να αλλαξει κ λιγο η ψυχολογια μας... Παροτι ειμαστε κλεισμενοι μεσα, ο καλος καιρος μας φτιαχνει τη διαθεση...

Ανυπομονουμε να αρχισουμε κ εμεις σιγα σιγα τις βολτουλες!:-P:-P:-P

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Eμεις ακόμα ταίζουμε 7-8 φορές τη μέρα...

Αληθεια, βρε κοριτσια, ποτε αραιωνουμε τα γευματα?

Τα δικα σας τα μωρακια θυμαστε ποσο ετρωγαν σε αυτη την ηλικια? Τους εχω αυξησει τα μλ απο 90 σε 120 αλλα παλι μερικες φορες εχω την εντυπωση οτι θελουν κι αλλο...

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Καλησπέρα glorr!

Την καλύτερη δουλεια κάνετε!!!

Αυτό έλεγα μόλις τώρα, από εδώ και μπρος είναι καιρος για βόλτες!

Δεν λες τίποτα. Είχε φοβερή ζέστη. Αφού δεν ήξερα τι να τους φορέσω. Αλλά εντάξει. όλες οι άλλες πήραν τους δρόμους σήμερα?

Πόσο είναι τα μωράκια τώρα?

Συνήθως αφού κλείσουν τον δεύτερο μήνα αρχίζουν σιγά σιγά και ψιλοκοιμούνται περισσότερο το βράδυ και δεν ξυπνάνε. Βέβαια εξαρτάται και από τα παιδιά. Δεν το κόβουν το βραδυνό όλα τα μωρά την ίδια εποχή. Αν βλέπεις ότι πεινάνε δώστους παραπάνω. Ετσι σιγά σιγά θα αραιώσουν και τα γεύματά τους. Γιατί αν δεν χορταίνουν λογικό είναι να πεινάνε και νωρίτερα. Α οκ. Τώρα είδα το τικεράκι σου. Είναι πολύ μικρούλια ακόμη μωρέ. Θα το κόψουν σιγά σιγά από μόνα τους. Ειδικά το βράδυ που είναι και το πιο πακέτο στην υπόθεση.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα δελφινοκόριτσα!!! ή μήπως να πω γυρλουδοκόριτσα??

Κι εμείς έξω βολτούλα..ε, δεν έλεγε να μην εκμεταλευτούμε τον καιρό. Κάναμε μάλιστα μια μεγάλη βόλτα με το καρότσι, ανηφόρες, κατηφόρες και έτσι και εγώ γυμνάστηκα :tongue: και τα ζουζούνια το ευχαριστήθηκαν τρελά!!!

RKdwp3.png

Όντως, glorr , το βραδινο "πακέτο" είναι πιο πολύ που θέλω να γλιτώσω, αν και από ότι διαβάζω τα ξενύχτια θα συνεχιστούν για τους επόμενους μήνες, για άλλους λόγους πια...

Όσο για το φαγητό, θα τους εδινα παραπάνω όσο ήθελαν, αλλά φοβάμαι μην τα βαρυστομαχιάσω (γιατί και οι δύο μου βγάζουν γουλιές στο ρέψιμο και αργότερα στην κούνια).

Αναρωτιόμουν αν και τα άλλα μωρά ίδιας ηλικίας τρώνε αυτή τη ποσότητα.

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Αυτές τις μερες πρόκειται να αγοράσουμε και ρηλάξ...

Καμμία πρόταση για το τι θα είναι καλό να έχουν από την εμπειρία με τα δικά σας μωράκια?

Παιχνιδάκια, μουσικούλα, κίνηση... Όλα αυτά εσάς σας χρειαστηκαν ή είναι περιττά, να πάρω δύο απλά ρηλάξ?

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...