Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 25 λεπτά , kate82 είπε:

Να κάνω μια ερώτηση εμένα γιατί επέμεναν να βάλω ένα εμβρυακι κατι για κινδυνους και αλλα ποσα μ ειχαν πει και επελεξα και εγω ενα ??? Την Τρίτη πρώτα ο Θεός έχω εμβρυομεταφορα  ???

Εμένα δε μου είπαν πότε για μια..

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Φαντάζομαι, αλλά τώρα πως θα προχωρήσω στα άλλα φρούτα αν δεν φάνε π.χ από το μήλο για να δώ για τυχόν αλλεργίες. Δηλαδή τώρα έβαλα ρυζάλευρο και φάγαν μερικές κουταλιές. Αύριο θα βάλω και αχλάδι χωρίς ρυζ για να δώ αν τους είναι πιο έυγεστο. Τι να πώ, άμα ξέραμε και τι κάναμε δε θα ρωταγαμε!!!!

Σωστά. Χαχαχαχα.............Εμένα ευτυχώς τα τρώνε. Τώρα βάλαμε και μανταρίνι μαζί με το πορτοκάλι και το φάγανε. Εντάξει δεν τρελαίνονται κιόλας όπως κάνουν με το φαγητό αλλά το τρώνε. Δεν μπορώ να πω.

Διαφημίσεις

Ινφακολίκ και πάλι ινφακολικ. Τουλάχιστον στα δικά μου μωρά έπιασε. Παίρνανε τρεις φορές την ημέρα μέχρι και τον τρίτο μήνα και ήταν μια χαρά ηρεμότατα. Βρήκαμε την υγειά μας. Μόλις κλείσαν τον τρίτο το σταματήσαμε και από τότε δεν τα ξαναέπιασε. Μια χαρά.
Mpoumpoukakia ναι έχουμε δώσει infacolic εμάς βασικά δεν έκανε πολλά ίσως γιατί δεν το έδωσα με σωστή διάρκεια. Εμείς το ξεπεράσαμε με πολύ αγκαλιά, περπάτημα μέσα στο σπίτι. Κατά τ άλλα ιδέες που έχουν ειπωθεί και χρησιμοποιηθεί με αποτελέσματα από άλλες κοπέλες είναι κομπρεσούλες στην κοιλίτσα και ρόφημα χαμομήλι, τίλιο, γλυκάνισο.

Ευχαριστώ κορίτσια, το έφερε ο σύζυγος το βράδυ του δώσαμε και κάπως το παιδί ηρέμησε. Αν δω πως πάει ακόμη καλύτερα θα το συνεχίσω.

b1x2p2.png

2354223cwumdkze21.gif

Ευχαριστώ κορίτσια, το έφερε ο σύζυγος το βράδυ του δώσαμε και κάπως το παιδί ηρέμησε. Αν δω πως πάει ακόμη καλύτερα θα το συνεχίσω.

Ναι να το συνεχίσεις. Θα δεις βελτίωση. Μην υποφέρει το κακόμοιρούλι. Κρίμα είναι.

Καλησπέρα σας!!

Ετοίμασα το φαγητό, κοίμησα και τα μικρά μου και μπήκα να δω τι κάνετε!

Nunu για το αυγό εσύ θα ξέρεις καλύτερα...θα ρωτήσω βέβαια πάλι την αδερφή μου μήπως αυτό το κάνανε αργότερα και έκανα λάθος...τι να πω...

Πάντως για το θέμα του σκέτου κι εγώ πιστεύω ότι έχετε δίκιο...πρώτα πρέπει να τους δίνουμε ατόφια την τροφή και μετά αν επιμένουν να μην το τρώνε να κάνουμε μείξεις!!!

RKdwp3.png

Τώρα για τον Κοσμά, σκέφτομαι και το άλλο... Μήπως τελικά δεν θέλει να τρώει με το κουτάλι πριν το μεσημέρι. Ούτε καν δοκιμάζει... μόνο γάλα θέλει. Εκτός και αν δοκιμάσω να του δώσω φρούτα πιο αργα...κατά τις 12.

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας!!

Ετοίμασα το φαγητό, κοίμησα και τα μικρά μου και μπήκα να δω τι κάνετε!

Nunu για το αυγό εσύ θα ξέρεις καλύτερα...θα ρωτήσω βέβαια πάλι την αδερφή μου μήπως αυτό το κάνανε αργότερα και έκανα λάθος...τι να πω...

Πάντως για το θέμα του σκέτου κι εγώ πιστεύω ότι έχετε δίκιο...πρώτα πρέπει να τους δίνουμε ατόφια την τροφή και μετά αν επιμένουν να μην το τρώνε να κάνουμε μείξεις!!!

Γειά σου jasmini, εμένα ο παιδίατρός μας, μας είπε να φάνε μέλι και αυγό κυρίως ασπράδι αυγού μετά το πρώτο έτος. Τον ρώτησα γιατί και μου είπε πως αν το αυγό και το μέλι δεν είναι από ανθρώπους που γνωρίζουμε αλλά βιομηχανίας μπορεί το παιδί να πάθει αλλαντίαση. Εγώ έχω πανικοβληθεί....και ψάχνοντας βρήκα αυτό.... http://www.mitera.gr/default.asp?siteID=1&pageID=127&langID=1&entryID=4 Μα τόσο σοβαρή είναι πια αυτή η αλλαντίαση;;;; Γνωρίζεις κάτι;;;

b1x2p2.png

2354223cwumdkze21.gif

Γειά σου jasmini, εμένα ο παιδίατρός μας, μας είπε να φάνε μέλι και αυγό κυρίως ασπράδι αυγού μετά το πρώτο έτος. Τον ρώτησα γιατί και μου είπε πως αν το αυγό και το μέλι δεν είναι από ανθρώπους που γνωρίζουμε αλλά βιομηχανίας μπορεί το παιδί να πάθει αλλαντίαση. Εγώ έχω πανικοβληθεί....και ψάχνοντας βρήκα αυτό.... http://www.mitera.gr/default.asp?siteID=1&pageID=127&langID=1&entryID=4 Μα τόσο σοβαρή είναι πια αυτή η αλλαντίαση;;;; Γνωρίζεις κάτι;;;

Είναι τροφική δηλητηρίαση από την τοξίνη ενός μικροβίου. Έχει ποσοστό θνησιμότητας 25- 75% έναντι των άλλων αλλεργιών (1%). Το πρόβλημα είναι συνήθως στα κονσερβοποιημένα τρόφιμα. Μάλλον ο ο παιδίατρος σου εννουούσε αυγό επεξεργασμένο.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Είναι τροφική δηλητηρίαση από την τοξίνη ενός μικροβίου. Έχει ποσοστό θνησιμότητας 25- 75% έναντι των άλλων αλλεργιών (1%). Το πρόβλημα είναι συνήθως στα κονσερβοποιημένα τρόφιμα. Μάλλον ο ο παιδίατρος σου εννουούσε αυγό επεξεργασμένο.

Τι να πω κορίτσια;; Και η κουνιάδα μου που είχε άλλη παιδίατρο αυτό της είχε πει και από τότε είχε φοβηθεί και τελικά και εκείνη έδωσε αυγό και μέλι μετά τον πρώτο χρόνο. Πάντως οφείλω να ομολογήσω πως τα αυγά, τα μέλια, τα τυριά που έτρωγα εγώ όπως λέει και η μητέρα μου δεν έχουν καμία σχέση με το σήμερα....όλα δυστυχώς άλλαξαν γεύση και το χειρότερο άλλαξαν από θέμα ποιότητας.

b1x2p2.png

2354223cwumdkze21.gif

Γεια σας και πάλι!!!!

Nunuka, μάλλον δεν σε πρόλαβα, αλλά αφού ξεκίνησες με μήλο, με μήλο να συνεχίσεις, σε περιπτωση που υπάρχει κάποιο πρόβλημα να φανεί. Επίσης, ο ντοκ μου είχε πει ότι αν ζορίζονται αν τους το έδινα στις 10, μπορούσα να αντικαταστήσω κάποιο άλλο γεύμα, π.χ. αρχικά τους το έδινα το απογευμα και την κρέμα τη διναμε μεσημέρι.

Το ασπράδι του αυγού όντως είναι "επικίνδυνο" για τα μωρα, γι' αυτό και δίνουμε κρόκο που όπως λέει και η nunuka που έχει και πιο εμπεριστατωμενη άποψη για τις τροφές καλά ψημένο. Το πρόβλημα μου δεν είναι τόσο αν θα το φάνε, το πρόβλημα είναι πως θα τους το δώσω. π.χ. φανταστείτε μισό κρόκο, λιωμένο πουρε. Ουτε καν στο κουτάλι δεν στέκεται. Σήμερα (αχ, δεν σε προλαβα nunuka) τους το έριξα στο φρούτο. Η ιδέα σου με το ρυζι όμως μου αρέσει πιο πολύ γιατί δεν θα αλλοιώσει τη γευση του αυγού... θα είναι κάτι σαν egg fried rice (μιαμ...) :P:p:p

Και σήμερα θα ξεκινήσουμε το γιαουρτάκι μας. Αρχικά ως έχει και αν έχουμε πρόβλημα θα επιστρατεύσουμε και κρέμα, τα μπισκότα και το νερό. Είμαι ακρως εφοδιασμένη: 3 ειδη γιαουρτιών, 5 ειδη κρέμας, μπισκότα... ε, θα το φάνε με οποιαδήποτε τρόπο. Οταν τα καταφέρω θα ησυχάσω με το θέμα του γάλακτος... ουφ...

Jas, μήπως να δοκιμάζατε και εσεις άλλη ώρα της ημέρας τα φρούτα; Μήπως καμία σκέτη αχλαδόσουπα που είναι και γλυκια;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και πάλι!!!!

Nunuka, μάλλον δεν σε πρόλαβα, αλλά αφού ξεκίνησες με μήλο, με μήλο να συνεχίσεις, σε περιπτωση που υπάρχει κάποιο πρόβλημα να φανεί. Επίσης, ο ντοκ μου είχε πει ότι αν ζορίζονται αν τους το έδινα στις 10, μπορούσα να αντικαταστήσω κάποιο άλλο γεύμα, π.χ. αρχικά τους το έδινα το απογευμα και την κρέμα τη διναμε μεσημέρι.

Το ασπράδι του αυγού όντως είναι "επικίνδυνο" για τα μωρα, γι' αυτό και δίνουμε κρόκο που όπως λέει και η nunuka που έχει και πιο εμπεριστατωμενη άποψη για τις τροφές καλά ψημένο. Το πρόβλημα μου δεν είναι τόσο αν θα το φάνε, το πρόβλημα είναι πως θα τους το δώσω. π.χ. φανταστείτε μισό κρόκο, λιωμένο πουρε. Ουτε καν στο κουτάλι δεν στέκεται. Σήμερα (αχ, δεν σε προλαβα nunuka) τους το έριξα στο φρούτο. Η ιδέα σου με το ρυζι όμως μου αρέσει πιο πολύ γιατί δεν θα αλλοιώσει τη γευση του αυγού... θα είναι κάτι σαν egg fried rice (μιαμ...) :P:p:p

Και σήμερα θα ξεκινήσουμε το γιαουρτάκι μας. Αρχικά ως έχει και αν έχουμε πρόβλημα θα επιστρατεύσουμε και κρέμα, τα μπισκότα και το νερό. Είμαι ακρως εφοδιασμένη: 3 ειδη γιαουρτιών, 5 ειδη κρέμας, μπισκότα... ε, θα το φάνε με οποιαδήποτε τρόπο. Οταν τα καταφέρω θα ησυχάσω με το θέμα του γάλακτος... ουφ...

Jas, μήπως να δοκιμάζατε και εσεις άλλη ώρα της ημέρας τα φρούτα; Μήπως καμία σκέτη αχλαδόσουπα που είναι και γλυκια;

Ευχαριστώ nunuka και twins, λοιπόν το τάισμα των παιδιών τείνει να γίνει το δυσκολότερο έργο. Μα πόσα πράγματα υπάρχουν που δεν γνωρίζουμε εμείς οι μανούλες;; Εύχομαι ότι καλύτερο για τα παιδάκια μας.

b1x2p2.png

2354223cwumdkze21.gif

Γειά σας και πάλι! Φάγαμε, παίξαμε, γελάσαμε και μόλις κοιμήθηκαν :)

Σκέφτομαι μήπως πάμε πιό μετά καμιά βολτίτσα αλλά πρέπει να λύσω το πρόβλημα της σκάλας.... Σκέφτομαι μήπως υπάρχει κάτι που μπορώ να βάλω στα σκαλοπάτια ώστε να κατεβάζω μόνη το καρότσι με τα μωρά.

Όσο για το αυγό, ακόμα δεν έχουμε συζητήσει με τον γιατρό πότε θα τους δώσω αλλά σίγουρα ξέρω για το μέλι μετά τον χρόνο. Εγώ έχω αλλεργία στο μέλι... όχι όταν το φάω επεξεργασμένο.. σε γλυκά και τέτοια αλλά μόνο όταν το φάω σκέτο....άψητο ουσιαστικά.

RKdwp3.png

Twins το πρόβλημα είναι ότι ο Bill τα τρώει μια χαρά τα φρουτάκια του. Οπότε θα πρέπει να φτιάχνω δύο διαφορετικά γεύματα. Για τον Κοσμά έχω παρατηρήσει ότι δεν του πολυαρέσει το αχλάδι, ούτε και το μήλο, ελάχιστα η μπανάνα, αλλά του αρέσει πολύ το πορτοκάλι.

RKdwp3.png

Jas, κατ' αρχήν πρέπει να σου πω ότι έκανες ένα έγκλημα και πρέπει να πληρώσεις. Με έκανες να λιγουρεύομαι και με άφησες σε άδειο στόμα. Οπότε θα τιμωρηθείς:

1. Παρακαλείσαι να δώσεις τη συνταγή για τα cupcakes

2. Και να μας έστειλες και κανένα δειγματάκι... έτσι για τον απογευματινό καφέ...

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Αρα του Κοσμά του αρέσουν τα ξινά.... και ενδεχομένως οι έντονες γεύσεις.... Ιδέες λοιπόν:

1. Αν βάλουμε αντί για πορτοκάλι μανταρίνι;

2. Αν αλλάξουμε την αναλογία in favor των εσπεριδοειδών;

3. Αν βάλεις ξυνομηλα;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...