Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 25 λεπτά , kate82 είπε:

Να κάνω μια ερώτηση εμένα γιατί επέμεναν να βάλω ένα εμβρυακι κατι για κινδυνους και αλλα ποσα μ ειχαν πει και επελεξα και εγω ενα ??? Την Τρίτη πρώτα ο Θεός έχω εμβρυομεταφορα  ???

Εμένα δε μου είπαν πότε για μια..

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Μήπως καμιά σας έχει χρησιμοποιήσει το infacolic για τους κολικούς;; Κι αν ναι είδατε αποτελέσματα;;;Ο μικρός μου βογγάει απο το πρωί μέχρι το βράδυ. Χθές και σήμερα του δώσαμε depon γιατί δεν πήγαινε άλλο και μας είπε ο παιδίατρος πως θα ηρεμήσει όμως δεν τον έπιασε καθόλου. Καμιά ιδέα....

b1x2p2.png

2354223cwumdkze21.gif

Μήπως καμιά σας έχει χρησιμοποιήσει το infacolic για τους κολικούς;; Κι αν ναι είδατε αποτελέσματα;;;Ο μικρός μου βογγάει απο το πρωί μέχρι το βράδυ. Χθές και σήμερα του δώσαμε depon γιατί δεν πήγαινε άλλο και μας είπε ο παιδίατρος πως θα ηρεμήσει όμως δεν τον έπιασε καθόλου. Καμιά ιδέα....

Ινφακολίκ και πάλι ινφακολικ. Τουλάχιστον στα δικά μου μωρά έπιασε. Παίρνανε τρεις φορές την ημέρα μέχρι και τον τρίτο μήνα και ήταν μια χαρά ηρεμότατα. Βρήκαμε την υγειά μας. Μόλις κλείσαν τον τρίτο το σταματήσαμε και από τότε δεν τα ξαναέπιασε. Μια χαρά.

Mpoumpoukakia ναι έχουμε δώσει infacolic εμάς βασικά δεν έκανε πολλά ίσως γιατί δεν το έδωσα με σωστή διάρκεια. Εμείς το ξεπεράσαμε με πολύ αγκαλιά, περπάτημα μέσα στο σπίτι. Κατά τ άλλα ιδέες που έχουν ειπωθεί και χρησιμοποιηθεί με αποτελέσματα από άλλες κοπέλες είναι κομπρεσούλες στην κοιλίτσα και ρόφημα χαμομήλι, τίλιο, γλυκάνισο.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα στα δελφινοκόριτσα!!!! Τι κάνετε σήμερα;

Εχω απορία. Κάθε ιδέα/ πρόταση δεκτή!!!!

Ξεκινήσαμε λοιπόν να τρώμε αυγουλάκια. Οι οδηγίες του παιδίατρου: να είναι πολύ καλά βρασμένα και να τους τα δίνω όποτε θέλω. Ενδεικτικά, πριν από το φρούτο, αλλά δεν είναι δεσμευτικό. Και μόνο τον κροκο

Εχοντας υποψη ότι πολλά παιδία σιχαίνονται το αυγό, χτες την ώρα που θα έτρωγαν φρουτο, τους έφτιαξα μια ωραία φαριν λακτε και έριξα μέσα από μισό αυγό. Φυσικά το έφαγαν, αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει καθε μέρα... Ο λόγος που το έκανα αυτο το πρωι ήταν για να σιγουρευτώ ότι θα το φάνε έτσι ώστε σε περίπτωση αλλεργίας (που δεν έχουμε τελικα) να τρέξουμε γρήγορα στο νοσοκομείο και να μη μείνουμε με αμφιβολίες.

Σκέτο το αυγό είναι κάπως δύσκολο να τους το δώσω, αφού ο λιωμένος κρόκος είναι κάπως δύσκολος στη διαχειριση του. Να το ανακατέψω μεν, αλλά με τι; Με την κρέμα διαπίστωσα ότι γίνεται πολύ βαρύ γιατί μετά έκαναν πολλή ώρα να πεινάσουν. Με το φρούτο κάπως αηδιαστικό μου ακούγεται, αλλά μήπως να το δοκιμάσω;

Αυτες οι αυγο-απορίες. Συγγνώμη για το μακρύ μήνυμα, με ξέρετε, αδιόρθωτη....:tongue:

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλημέρα και από εμάς!! Μας τσακίσαν τα καμάρια μου το βράδυ, μια ο ένας μια ο άλλος δε θυμάμαι πόσες φορές σηκώθηκα!! Ευτυχώς δε δουλεύει νωρίς σήμερα ο σύζυξ και έκατσε για να κοιμηθώ λίγο τώρα το πρωϊ!!!!

Jas δεν ξέρω να σου πώ αν αξίζει, τη μέρα που το κοίταζα μια κοπέλα με έναν 7 μηνών πιτσιρικά μου έλεγε ότι το βολεύτηκε γιατί ο μικρός της ήθελε συνέχεια όρθιος και τηνς είχε κοπεί η μέση. Τώρα είχε πάει να πάρει στράτα.

Twins με κρέμα εννοείς το ρυζάλευρο?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από μένα!!!

Μόλις κοιμήθηκαν τα καμάρια μου! Έχω βέβαια κι εγώ ένα πρόβλημα.... ο Κοσμάς το πρωί δεν τρώει πλέον καθόλου φρουτόκρεμα. Με το που δει το πιάτο κλείνει ερμητικά το στόμα..

Δεν ξέρω αν φταίει η ώρα ή απλά δεν του αρέσουν τα φρούτα. Σκέφτηκα να δοκιμάσω να του δώσω φρουτόκρεμα του κουτιού αλλά ο γιατρός είπε ότι αν τους δώσω τέτοια, μετά δεν θα τρώνε τα φρούτα τους καθόλου...

Τώρα στα δικά σας... Λοιπόν, twins, εγώ θυμάμαι από την μάνα μου που έφτιαχνε το αυγό στον ανιψιό μου, ότι το έψηνε μεν αλλά ήταν κάπως μελάτος ο κρόκος όταν του τον έδινε και το έτρωγε έτσι σκέτο. Του άρεσε πολύ και της ανιψιάς μου το ίδιο. Γιατί δεν τους το δίνεις πρώτα σκέτο να δεις...κατά άσα πιθανότητα θα τους αρέσει...εξάλλου τα twinsakia έχουν δηλώσει απέχθεια μόνο για το γάλα ενώ με το φαγητό έχουν πολύ καλές σχέσεις. :tongue:

Nunu, σε εσένα τώρα... Πόσες μέρες έδωσες μήλο?? Ο γιατρός είπε να προσθέσεις αχλάδι ή να δώσεις σκέτο ένα ένα φρούτο, αρχικά, όπως κάναμε κι εμείς???

RKdwp3.png

Γεια σας και από εμάς. ΄Τι κάνετε? Εμείς τελικά με το γιαούρτι όλα καλά. Το τρώμε πολύ καλά. Έχουμε φάει και φαρίν λακτέ και μπισκότο και μήλο μπανάνα και αχλάδι βερύκοκο. Ευτυχώς όλα καλά. Σκέτο βέβαια δεν τους έδωσα. Αφού τρώνε τα υπόλοιπα...............

Τώρα όσο για το αυγό εμείς θα το ξεκινήσουμε τον άλλο μήνα. Μόλις κλείσουμε τον όγδοο. Στις 17 Απρίλη. Ελπίζω να το φάμε.

Βρε Twinsaki δοκίμασε το πρώτα σκέτο. Μπορεί να τους αρέσει. Μην τα μαθαίνεις συνέχεια στα ανακατεμένα. Με όλη την καλή διάθεση στο λέω βέβαια, έτσι? Αν δεν το φάνε τότε ξέρεις εσυ. Θα κάνεις τις αλχημείες σου Χαχαχαχα.

Jasminaki τι κάνεις? νομίζω έχει δίκιο ο ντοκ. Αν φάνε την σκόνη μετά αντε να φάνε τα φρέσκα που σαφώς είναι πιο υγιεινά. Βέβαια αν δεν τα τρώει και καθόλου ............΄μαλλον θα καταφύγεις σε αυτή την λύση.

το αυγό πρέπει να βράζετε και να γίνεται σφιχτό. Μιλάει ο επιστήμων νουνού τώρα!!!χαχα!!!

Χτες πρώτη μέρα μήλο αλλά δε φάγανε. Σήμερα έβαλα λίγο ρυζάλευρο η μικρή κάτι έφαγε, ο μπέμπης στο φτύσιμο.

Η αλήθεια είναι ότι θα έπρεπε να μη μας πιάνει το άγχος από την πρώτη-δευτερη μέρα και να κάνουμε προσθήκες. Να τους δίνουμε χρόνο να συνηθίζουν αλλά ως πρωτομανούλες θα τα σκάσουμε!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

το αυγό πρέπει να βράζετε και να γίνεται σφιχτό. Μιλάει ο επιστήμων νουνού τώρα!!!χαχα!!!

Χτες πρώτη μέρα μήλο αλλά δε φάγανε. Σήμερα έβαλα λίγο ρυζάλευρο η μικρή κάτι έφαγε, ο μπέμπης στο φτύσιμο.

Η αλήθεια είναι ότι θα έπρεπε να μη μας πιάνει το άγχος από την πρώτη-δευτερη μέρα και να κάνουμε προσθήκες. Να τους δίνουμε χρόνο να συνηθίζουν αλλά ως πρωτομανούλες θα τα σκάσουμε!

Ναι βρε Nunu μην περιμένεις από τις πρώτες δυο τρεις μέρες να το φάνε. Είναι αλλαγή στις γεύσεις. Τι να κάνουν κι αυτά τα κακόμοιρα? θέλουν τον χρόνο τους να προσαρμοστούν. Υπομονή χρειάζεται. Σωστά?

Ναι βρε Nunu μην περιμένεις από τις πρώτες δυο τρεις μέρες να το φάνε. Είναι αλλαγή στις γεύσεις. Τι να κάνουν κι αυτά τα κακόμοιρα? θέλουν τον χρόνο τους να προσαρμοστούν. Υπομονή χρειάζεται. Σωστά?

Φαντάζομαι, αλλά τώρα πως θα προχωρήσω στα άλλα φρούτα αν δεν φάνε π.χ από το μήλο για να δώ για τυχόν αλλεργίες. Δηλαδή τώρα έβαλα ρυζάλευρο και φάγαν μερικές κουταλιές. Αύριο θα βάλω και αχλάδι χωρίς ρυζ για να δώ αν τους είναι πιο έυγεστο. Τι να πώ, άμα ξέραμε και τι κάναμε δε θα ρωταγαμε!!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...