Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Lela79 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου κ εγώ τα κατάφερα με την πρώτη δοτρια στην πρώτη ετ. Έβαλα δύο βλαστοκυστες έπιασε η μία  κ τώρα έχω μια γλυκύτατη κορούλα 10 μηνών ! Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία με πολύ αισιοδοξία ❤️

Να κάνω μια ερώτηση εμένα γιατί επέμεναν να βάλω ένα εμβρυακι κατι για κινδυνους και αλλα ποσα μ ειχαν πει και επελεξα και εγω ενα ??? Την Τρίτη πρώτα ο Θεός έχω εμβρυομεταφορα  ???

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Επίσης να σας ρωτήσω βρε κορίτσια. Εμένα μου είχε πει η παιδίατρος να τους δίνω νεράκι, βρασμένο εννοείται, από τεσσάρων μηνών σχεδόν για να το συνηθίζουν. Ενώ πίνανε΄, τώρα τελευταία δεν το πίνουνε. Ειδικά με το μπιπερό με κοροιδεύουνε. Μασουλάνε την πιπίλα και δεν πίνουνε. Οπότε κι εγώ τους το δίνω με την σύριγγα δίότι η παιδίατρος είπε ότι πρέπει να επιμείνουμε στο νεράκι γιατί πρέπει να πίνουν.

Τα δικά σας πίνουνε?

Διαφημίσεις

Γειά σας, είμαι πρόσφατη διδυμομανούλα έχω ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι και ενθουσιάστηκα που βρήκα πως υπάρχουν και άλλες που ανταλλάσουν απόψεις καθώς και συμβουλές. Πιστεύω πως θα μου φανεί πολύ χρήσιμη η παρέα σας.

b1x2p2.png

2354223cwumdkze21.gif

Γειά σας, είμαι πρόσφατη διδυμομανούλα έχω ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι και ενθουσιάστηκα που βρήκα πως υπάρχουν και άλλες που ανταλλάσουν απόψεις καθώς και συμβουλές. Πιστεύω πως θα μου φανεί πολύ χρήσιμη η παρέα σας.

Καλως ηλθες στο κλαμπ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ευχαριστώ για το καλοσώρισμα, ελπίζω να τα λέμε.

Εννοείται. Όποτε θελεις και ότι θέλεις. Θα στο πουν και τα άλλα κορίτσια. Σίγουρα. Πόσο μηνών είναι τα μωράκια σου?

Διαφημίσεις

Εννοείται. Όποτε θελεις και ότι θέλεις. Θα στο πουν και τα άλλα κορίτσια. Σίγουρα. Πόσο μηνών είναι τα μωράκια σου?

Είναι τεσσάρων, αλλά η ηλικία που λέω είναι πρόωρη. Κανονικά θα έπρεπε να γεννηθούν μέσα Φεβρουαρίου. Τέλος πάντων όμως, όλα είναι καλά.

b1x2p2.png

2354223cwumdkze21.gif

Είναι τεσσάρων, αλλά η ηλικία που λέω είναι πρόωρη. Κανονικά θα έπρεπε να γεννηθούν μέσα Φεβρουαρίου. Τέλος πάντων όμως, όλα είναι καλά.

Μια χαρά. Να σου ζήσουν. Καμία φώτο έχεις ναδούμε τα νινάκια?

Mpoumpoykakia καλώς όρισες στην παρέα μας!! Φυσικά θα τα λέμε και θα ανταλλάσσουμε απόψεις!!!!

Glorr κι εμένα μου είπε ο παιδίατρος να τους δίνω νερό αλλά ενώ τους βάζω στο μπιμπερό, παίζουνε λες και είναι μασητικό για τα δόντια τους. Πιστεύω πως σιγά σιγά θα μάθουν να πίνουν. Προς το παρών αναπληρώνουν υγρά από το γάλα μα και από τις κρέμες!

RKdwp3.png

Μια χαρά. Να σου ζήσουν. Καμία φώτο έχεις ναδούμε τα νινάκια?

έχω αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να την ανεβάσω, διότι στο άνοιγμα του λογαρισμού με ενημέρωναν να μην ανεβάσω εικόνες προσωπικές, γιατί αυτό;;;;;

b1x2p2.png

2354223cwumdkze21.gif

Διαφημίσεις

Επίσης να σας ρωτήσω βρε κορίτσια. Εμένα μου είχε πει η παιδίατρος να τους δίνω νεράκι, βρασμένο εννοείται, από τεσσάρων μηνών σχεδόν για να το συνηθίζουν. Ενώ πίνανε΄, τώρα τελευταία δεν το πίνουνε. Ειδικά με το μπιπερό με κοροιδεύουνε. Μασουλάνε την πιπίλα και δεν πίνουνε. Οπότε κι εγώ τους το δίνω με την σύριγγα δίότι η παιδίατρος είπε ότι πρέπει να επιμείνουμε στο νεράκι γιατί πρέπει να πίνουν.

Τα δικά σας πίνουνε?

Αν και είναι νωρίς για να μιλήσω εγώ τους πήρα τα εκπαιδευτικά ποτηράκια της nuk και τα κρατούν μόνα τους κ ψιλοπίνουν. Αλλά η αλήθεια είναι ότι δίνω γάλα και δεν έχουν θέμα αφυδάτωσης. Μήπως το μπιμπερό το έχουν συνδέσει με γάλα?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Μμμμμμμμμμμμμμ .................καλή ιδέα Νunu με τα ποτηράκια. Θα το δοκιμάσω. Θα πάω να πάρω.

Όσο για τις φώτο mpoumpoukakia όλες οι κοπέλες έχουμε βάλει εδώ Απλά θα το κάνεις να μπορούμε να το βλέπουμε μόνο εμείς.

Μμμμμμμμμμμμμμ .................καλή ιδέα Νunu με τα ποτηράκια. Θα το δοκιμάσω. Θα πάω να πάρω.

Όσο για τις φώτο mpoumpoukakia όλες οι κοπέλες έχουμε βάλει εδώ Απλά θα το κάνεις να μπορούμε να το βλέπουμε μόνο εμείς.

για στείλε μου οδηγίες πως θα το κάνω να το βλέπουμε μόνο εμείς και πες μου που έχετε ανεβάσει τις δικές σας...

b1x2p2.png

2354223cwumdkze21.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...