Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Γεια σας κ παλι..καταφερα κ εριξα εναν καλο υπνο κ στανιαρα καπως..ελπιζω σημερα να κοιμηθω μετα τις 10..

Jasmini μου ευτυχως πηγαν ολα καλα! Ομολογω πως σαστισα λιγο διαβαζοντας στην αρχη το μην σου, αλλα τελικα ολα κατ ευχην για σενα κ τα βιαστικουλια σου! Καλη ηρεμια κ ξεκουραση..

Joy καλωσηρθες! Παει κ ο β επιπεδου! Τωρα για το μωρακι που σας παιζει κρυφτουλι..Υπομονη, απλως θα καθυστερησεις λιγο την επιλογη χρωματων στα ψωνια τους! Αφου ειναι υγιη,δε μας νοιαζει τιποτα!

Witch κ εγω ταλαιπωρουμαι ηδη απο πονους στη μεση κ δεν μπορω να καθομαι σε καρεκλα πολυ ωρα,πιανομαι απιστευτα! Αγαπω το καναπε με τα 300000 μαξιλαρακια του:P

Oλγα79 κ Maria ωραια τα λετε για τον θηλασμο με συμπληρωμα η χωρις.. Για μενα ειναι το μεγαλο μου αγχος ο προγραμματισμος του, η κουραση, αν θα τα καταφερω κτλ.. Επειδη εχω διαβασει οτι μπορουν τα διδυμα να θηλαζουν κ ταυτοχρονα για εξοικονομιση χρονου, το επιχειρησατε? Αθλος ακουγεται παντως...Αλλα κ με τον αναλλαξ θηλασμο,ποτε προλαβαινετε κ κοιμαστε??????????

Επισης ειναι απαραιτητο το ειδικο μαξιλαρι θηλασμου η ειναι βολικο κ ενα κοινο μαξιλαρι?

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Υπάρχει ένα ωράιο site για θηλασμό που λεει πως θηλαζουν τα δίδυμα http://didymana.blogspot.com/2007/08/blog-post_9007.html. Έχει και συνδέσμους σε άλλα site που λέει πως γίνεται.

'Ολγα όταν λες ότι την πάτησες, και αν θυμάμαι την κουβέντα που είχες με μια άλλη μαμα, είχες πάρει θήλαστρο εμπορίου και δεν κατέβαινε γάλα παρά τις ταμπλέτες μαγιάς; Τελικά του μαιρυτηρίου μάλλον είναι τα καλύτερα, απ'ότι φαίνεται...

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλησπερουδια twins! ξεκινησες κορτιζονουλες? πολυς ντορος για το τιποτα,ε? Τελικα απαγορευεται αυστηρως το αλατι και η ζαχαρη? κ οι απαγορευσεις ισχυουν μεχρι τον τοκετο, η μονο τις μερες που γινονται οι ενεσουλες? ειναι σημαντικο αυτο!

33E7p2.png

Nufi μου, τη ζάχαρη έτσι κι αλλιώς την έκοψα διότι δεν το επιτρέπει η διάιτα. Ακόμα και στο ρυζογαλάκι παίρνω αυτό για τους διαβητικούς.

Για το αλάτι, ρώτησα την ενδοκρινολόγο και μου είπε ότι εξαρτάται από την πίεση. Σε εμένα που είμαι αιωνίως υποτάσική μου είπε να μην το κόψω, απλά να είμαι προσεκτική με το αλάτι, όχι δηλαδή να κάνω τα φαγητά λύσσα.

Αν πάλι χρειάζονταν περιορισμούς στο αλάτι, οι περιορισμοί θα ήταν για όλη την περιοδο της κορτιζόνης. Αλλά και πάλι, το αλάτι το κόβουν εντελώς στην περίπτωση πίεσης.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

επειδη γεννησα νωρις και τα μωρα μπηκαν θερμοκοιτιδα δεν τα εβαλα στο στηθος αναγκαστηκα και μου ειπαν να αγορασω το θηλαστρο mini electric medela.Εβγαζα λοιπον γαλα και το πηγαινα στην μοναδα

Οταν τα πηρα σπιτι συνεχισα να βγαζω με το θηλαστρο και να τους το δίνω επειδη ηταν μικρουλικα να βλεπω ποσο πινουν

Ελα μου ομως που το θηλαστρο που μου ειπαν να παρω ειναι για περιστασιακη χρηση και οχι για αποκλειστικη αντληση ολων των γευματων.Οποτε σιγα σιγα σταματησε σχεδον τελειως

Δοκιμασα ξανα με μπυρα μαγιας αλλα δυστηχως λιγη διαφορα οποτε τωρα θα το κοψω

Γι'αυτο αν εχετε σκοπο να παρετε θηλαστρο να νοικιασετε νοσοκομιακό μονο

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Nufi μου, τη ζάχαρη έτσι κι αλλιώς την έκοψα διότι δεν το επιτρέπει η διάιτα. Ακόμα και στο ρυζογαλάκι παίρνω αυτό για τους διαβητικούς.

Για το αλάτι, ρώτησα την ενδοκρινολόγο και μου είπε ότι εξαρτάται από την πίεση. Σε εμένα που είμαι αιωνίως υποτάσική μου είπε να μην το κόψω, απλά να είμαι προσεκτική με το αλάτι, όχι δηλαδή να κάνω τα φαγητά λύσσα.

Αν πάλι χρειάζονταν περιορισμούς στο αλάτι, οι περιορισμοί θα ήταν για όλη την περιοδο της κορτιζόνης. Αλλά και πάλι, το αλάτι το κόβουν εντελώς στην περίπτωση πίεσης.

Τα φρουτα επιτρεπονται? Γλυκα καρπουζακια , μελωμενα ροδακινακια μιαμ μιαμ!!!

33E7p2.png

Η αλήθεια είναι ότι στα μαγαζιά αν πας να ψωνίσεις δεν σου λένε ότι είναι για περιστασιακή χρήση. Σου λένε μόνο ότι είναι πολύ καλά και κάνουν για την πέρίπτωση μας.

Μάλιστα μου είπαν ότι τα μονά είναι καλύτερα από τα διπλά, κάτι που επίσης δεν καταλαβαίνω...

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Γειά σας κορίτσια, ευτυχώς οι συσπάσεις αρχίζουν και μειώνονται σταδιακά. Έχω ηρεμήσει κάπως πάνω σε αυτό και μου δημιουργήθηκε άλλο άγχος..

Μήπως πρέπει να τελειώνω με τις αγορές και τις ετοιμασίες? Μήπως χαζολογάω τόσο καιρό? Ούτε βαλίτσα μαιευτηρίου δεν έχω ετοιμάσει και χθες πήγα έτσι σαν την χαζή. Μου φαίνεται ότι πρέπει να τελειώνω με όλα. Αρχίζω ήδη και φτιάχνω την δική μου λίστα (φυσικά βάση βοήθειας των κοριτσιών από το φορουμ), συμπληρώνω και σβήνω ανάλογα με τις ανάγκες μου. Έχω σκοπό μέχρι και την επόμενη εβδομάδα να έχω ολοκληρώσει!!! Μένουν και τα χαρτιά που θα χρειαστώ στην κλινική και τέλος. Μετά πλύσιμο καθάρισμα!!

RKdwp3.png

Γειά σας κορίτσια, ευτυχώς οι συσπάσεις αρχίζουν και μειώνονται σταδιακά. Έχω ηρεμήσει κάπως πάνω σε αυτό και μου δημιουργήθηκε άλλο άγχος..

Μήπως πρέπει να τελειώνω με τις αγορές και τις ετοιμασίες? Μήπως χαζολογάω τόσο καιρό? Ούτε βαλίτσα μαιευτηρίου δεν έχω ετοιμάσει και χθες πήγα έτσι σαν την χαζή. Μου φαίνεται ότι πρέπει να τελειώνω με όλα. Αρχίζω ήδη και φτιάχνω την δική μου λίστα (φυσικά βάση βοήθειας των κοριτσιών από το φορουμ), συμπληρώνω και σβήνω ανάλογα με τις ανάγκες μου. Έχω σκοπό μέχρι και την επόμενη εβδομάδα να έχω ολοκληρώσει!!! Μένουν και τα χαρτιά που θα χρειαστώ στην κλινική και τέλος. Μετά πλύσιμο καθάρισμα!!

Jasmini!!!!

Μία και μοναδική συμβουλή: βάλε κάποιον άλλο να τα κάνει για σένα. Απ' ότι έχω καταλάβει από τις αγορές σου έχεις πάρει τα βασικά... και ένα μπουρνουζάκι να σου λείψει, βάζεις και το διδυμοπατέρα να το πάρει, δεν χάθηκε ο κόσμος!!!!!

Και η βαλίτσα, ε δεν είναι και τίποτα το ιδιαίτερο. Για πράγματα δικά σου, θα πάρεις ότι υπάρχει στο σπίτι και για τα μπεμπουλίνια θα πάρεις τα απολύτως απαραίτητα 9μην ξεχνάς ότι γεννιούνται Ιούλιο και δεν νομίζω να χρειάζονται κουβερτάκια και μακρυμάνικα φορμάκια). Δεν θα πάρεις και όλη τους την προίκα... Και τα χαρτιά, ας τα πάρει ο καλός σου από το ΚΕΠ. Νομίζω τις ληξιαρχικές πράξεις γάμου, φωτοτυπίες ταυτότητας και το βιβλιάριο σου δεν χρειάζονται μόνο;

Και κυρίως... πλύσιμο καθάρισμα... δώσε τη χαρά σε κάποιον άλλο να την κάνει :P. Εσύ καναπε-κρεβάτι.

Προτεραιότητα μας είναι να μας έρθουν τα μωρά μας στην ώρα τους και τίποτε άλλο. Και να μη αγχώνεσαι για τίποτα:)

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια μην ανησυχήτε, θα παώ σε καμιά εβδομάδα για τα υπόλοιπα ψώνια και κάποια θα τα κάνω μέσω ιντερνετ από τον καναπέ μου. :) Θα βάλω άλλους να με πάνε για ότι χρειαστώ, ώστε να μην οδηγήσω εγώ.

RKdwp3.png

Όλγα και εγώ αυτό νόμιζα... είδες τι μας λένε στα καταστήματα:twisted:

Jasmini με χαλαρότητα όλα. Τελικά θα κάνεις 2 ή 3 δόσεις κορτιζόνη;

Λοιπόν... αν σας πω τι κάνω τώρα... λέω να ξεκινήσω δειλα-δειλά προς αναζήτηση οικ. βοηθού. Προς το παρόν παίρνω τηλ. τις φίλες μου και βολιδοσκοπώ τιμές. Και βλέπουμε...

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...