Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 22 ώρες πρίν, siba είπε:

τοσες πολλες εμπειριες και ιστοριες μαζεμενες εδω κοριτσια.. τοση αγωνια, τοσες ελπιδες

υπαρχει καμια κοπέλα η οποια να τα καταφερε με την πρωτη προσπαθεια? η εστω με την δευτερη?

Σας θαυμαζω ολες σας για την επιμονη σας αλλα δε ξερω αν θα αντεξω κι αλλες αποτυχιες, αυτη ειναι η τελευταια λυση και θελω να βαλω ενα οριο 

Καλησπέρα κορίτσι μου κ εγώ τα κατάφερα με την πρώτη δοτρια στην πρώτη ετ. Έβαλα δύο βλαστοκυστες έπιασε η μία  κ τώρα έχω μια γλυκύτατη κορούλα 10 μηνών ! Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία με πολύ αισιοδοξία ❤️

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Κοριτσάκια καμια άλλη τα φώτα της??

Εγώ φιλενάδα τα χω κάνει σκ...α!! Κοιμούνται με κούνημα (από βρέφη) σε χωριστά δωμάτια. Η μπουμπού στο παιδικό και ο μικρός μαζί μου. Τους χώρισα στον 3ο (έβγαλα τη μπέμπα από το δωμάτιο μου) γιατί μου τη ξύπναγε ο μικρός ενώ κοιμόταν αρκετές ώρες σερί. Τώρα σκέφτομαι να τους ξαναβάλω μαζί. Ούτως ή άλλως μαζί θα κοιμούνται για κάποιο καιρό ακόμα (μέχρι να κερδίσουμε το τζόκερ) και πρέπει να συνηθίσουν. Πάντως τα δικά μου ξυπνάνε ακόμα μες στη μαυρη νυχτα για φαι και χαδια. Το βάρος γέννησης τους ποιό είναι?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγώ φιλενάδα τα χω κάνει σκ...α!! Κοιμούνται με κούνημα (από βρέφη) σε χωριστά δωμάτια. Η μπουμπού στο παιδικό και ο μικρός μαζί μου. Τους χώρισα στον 3ο (έβγαλα τη μπέμπα από το δωμάτιο μου) γιατί μου τη ξύπναγε ο μικρός ενώ κοιμόταν αρκετές ώρες σερί. Τώρα σκέφτομαι να τους ξαναβάλω μαζί. Ούτως ή άλλως μαζί θα κοιμούνται για κάποιο καιρό ακόμα (μέχρι να κερδίσουμε το τζόκερ) και πρέπει να συνηθίσουν. Πάντως τα δικά μου ξυπνάνε ακόμα μες στη μαυρη νυχτα για φαι και χαδια. Το βάρος γέννησης τους ποιό είναι?

H μία γεννήθηκε 2580 και την πήρα σπίτι 2360 και η άλλη 2320 και την πήρα σπίτι 2200... Κι εγω σκέφτομαι να τις χωρίσω μέχρι να στρώσουν και μετά ξανά μαζί, γιατί ξυπνάει η μια την αλλη... Η μια ευτυχώς το βράδυ κοιμάται 10 ώρες σερί, η α΄λλη όμως...

DvX4p3.png

EUoVp3.png

H μία γεννήθηκε 2580 και την πήρα σπίτι 2360 και η άλλη 2320 και την πήρα σπίτι 2200... Κι εγω σκέφτομαι να τις χωρίσω μέχρι να στρώσουν και μετά ξανά μαζί, γιατί ξυπνάει η μια την αλλη... Η μια ευτυχώς το βράδυ κοιμάται 10 ώρες σερί, η α΄λλη όμως...

Για το βάρος ξέρω ότι στους 6 μήνες πρέπει να διπλασιάσουν το βάρος τους και στο χρόνο να το τριπλασιάσουν. Οι μικρές σου το έχουν διπλασιάσει ήδη οπότε είναι μια χαρά. Όσο για το χώρισμα και γω αυτό σκέφτηκα αλλά τελικά η μικρή μου ξανακύλησε, ενώ μου έκανε και εμένα ύπνους σερί τώρα ξυπνάει πάλι! Άβυσσος η ψυχή τών μωρών!!

ΑΑΑΑ για το κοίμισμα που έλεγες όταν είχαμε πρωτοπάρει αυτά τα παιχνιδάκια πάνω από την κούνια τα αφήναμε εκεί την ώρα του ύπνου και αποκοιμιόνοτυσαν. Αυτό διήρκησε δυο εβδομάδες μετά πάλι κλάψα οπότε στα χέρια!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημέρα κορίτσια. Τι κάνετε? Vanessa εγώ δεν έκανα τίποτα ιδιαίτερο. Από δύο μηνών τα έβαλα και τα δύο στο δωμάτιό τους στις κούνιες τους και μάθανε όπως λέει και η συνάδελφος Twinsomam AGORAKIA. Ποτέ δεν τα κούνησα στα χέρια. Εντάξει εκτός από κάτι φορές που ήταν άρρωστα και πονάγανε τότε μόνο είχε αγκαλιές και γούτσου γούτσου. ΄Όπως χθε ςτο βράδυ ας πούμε που η μικρή πλάνταξε στο κλάμα το κακόμοιρο γιατί πόναγε στα ουλάκια τους.

Ρε κορίτσια εσείς οι περισσότερες έχετε βγάλει τα δοντάκια σας...........Εμείς τίποτα ακόμη. Μου είπε η παιδίατρος οτι έχουν φουσκώσει αλλά τίποτα...........δεν σκάνε. Κ η μικρή υποφέρει. Έτσι κάναν και τα δικά σας.....?

Επίσης κάποια κοπέλα είπε ότι μπήκε στο site pampers και ζήτησε εκπτωτικά κουπόνια. Ποια? Πως γίνεται? γίνεσαι μέλος πρώτα και πως το ζητάς?για πείτε πληροφορίες γιατί συμφέρει.

Διαφημίσεις

Επίσης κάποια κοπέλα είπε ότι μπήκε στο site pampers και ζήτησε εκπτωτικά κουπόνια. Ποια? Πως γίνεται? γίνεσαι μέλος πρώτα και πως το ζητάς?για πείτε πληροφορίες γιατί συμφέρει.

Εγώ glorraki. Ναι έγινα μέλος και μετά τους έστειλα e-mail και τους έγραψα..."θέλω να μου στείλετε εκπτωτικά κουπόνια..ευχαριστώ."

RKdwp3.png

Καλημέρα κορίτσια. Τι κάνετε? Vanessa εγώ δεν έκανα τίποτα ιδιαίτερο. Από δύο μηνών τα έβαλα και τα δύο στο δωμάτιό τους στις κούνιες τους και μάθανε όπως λέει και η συνάδελφος Twinsomam AGORAKIA. Ποτέ δεν τα κούνησα στα χέρια. Εντάξει εκτός από κάτι φορές που ήταν άρρωστα και πονάγανε τότε μόνο είχε αγκαλιές και γούτσου γούτσου. ΄Όπως χθε ςτο βράδυ ας πούμε που η μικρή πλάνταξε στο κλάμα το κακόμοιρο γιατί πόναγε στα ουλάκια τους.

Ρε κορίτσια εσείς οι περισσότερες έχετε βγάλει τα δοντάκια σας...........Εμείς τίποτα ακόμη. Μου είπε η παιδίατρος οτι έχουν φουσκώσει αλλά τίποτα...........δεν σκάνε. Κ η μικρή υποφέρει. Έτσι κάναν και τα δικά σας.....?

Κι εμένα, ενώ ο Bill έβγαλε δύο δοντάκια..ο Κοσμάκης ακόμα τίποτα.

RKdwp3.png

Εγώ glorraki. Ναι έγινα μέλος και μετά τους έστειλα e-mail και τους έγραψα..."θέλω να μου στείλετε εκπτωτικά κουπόνια..ευχαριστώ."

Α ευχαριστώ Jasminaki. θα το κάνω κι εγώ. Εσένα όταν έβγαλε τα δοντάκια είχε πολύ γκρίνια και κλάμα?

ρώτησα κ το πρωι κοριτσάκια αλλά δε μου απάντησε καμιά τσούπρα. Στη κρεμούλα πόση ποσότητα δίνετε ως μερίδα κ δεν συμπληρώνετε γάλα?? και τώρα που έχουμε φτάσει να τρώμε 10 κουταλιές συνεχίζω πάλι +1?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

ρώτησα κ το πρωι κοριτσάκια αλλά δε μου απάντησε καμιά τσούπρα. Στη κρεμούλα πόση ποσότητα δίνετε ως μερίδα κ δεν συμπληρώνετε γάλα?? και τώρα που έχουμε φτάσει να τρώμε 10 κουταλιές συνεχίζω πάλι +1?

Γεια σου Nunukaki . Τι κάνεις? Αν τρώτε δέκα κουταλιές και βλεπεις ότι το τρώνε ευχάριστα βάλτους παραπάνω. Δεν είναι ανάγκη +1 κουταλιά την ημέρα. Εμένα όταν φάγανε πλέον 120 γραμμάρια νερό στην κρέμα το θεώρησα μερίδα. Και μετά σιγά σιγά έβλεπα ότι δεν χορταίνουν και αύξησα την ποσότητα.

Διαφημίσεις

Γεια σου Nunukaki . Τι κάνεις? Αν τρώτε δέκα κουταλιές και βλεπεις ότι το τρώνε ευχάριστα βάλτους παραπάνω. Δεν είναι ανάγκη +1 κουταλιά την ημέρα. Εμένα όταν φάγανε πλέον 120 γραμμάρια νερό στην κρέμα το θεώρησα μερίδα. Και μετά σιγά σιγά έβλεπα ότι δεν χορταίνουν και αύξησα την ποσότητα.

τι εννοείς καλή μου, έχω κατιτις από ξανθιά

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Α ευχαριστώ Jasminaki. θα το κάνω κι εγώ. Εσένα όταν έβγαλε τα δοντάκια είχε πολύ γκρίνια και κλάμα?

Μπα όχι τόση γκρίνια όση έχει ο Κοσμάς που δεν έχει βγάλει ακόμα. Μόνο όταν του έδινα έναν κρίκο οδοντοφυΐας και τον μασούσε με μανία μετά από λίγο τον έπιαναν τα κλάμματα.

RKdwp3.png

Εμάς δεν μας περιόρισε ο γιατρός. Μου είπε από την πρώτη φορά να τους κάνω μια μερίδα και όσο φάνε. Βέβαια αυτά φάγανε 2-3 κουταλιές.

Ακόμα και τώρα τους φτιάχνω μια μερίδα και για τους δύο και τρώνε κάτι λιγότερο από το μισό. Μετά φυσικά ... γάλα.... έχουν αδυναμία στο γάλα. Ο Κοσμάς πολλές μέρες τρέφεται μόνο με γάλα.

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...