Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Θα μπορούσες να μου πεις περισσότερες λεπτομέρειες για την περίπτωση σου σε πμ;; 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

χαχαχαχα!! να σου πώ ότι είσαι όργιο? θα παρεξηγηθείς?

Εμείς φάγαμε φρουτόκρεμα, φάγαμε....έφαγα 1 μήλο λιωμένο και τα μωρά

από μια κουταλιά!!! Ελπίζω αύριο να είναι καλύτερα:tongue::tongue:

Άραγε, σκέτο το έλιωσες; Εμένα μου είχε πει με λίίίγο νεράκι, ώστε να γίνει ελαφρώς πιο αραιό και πιο εύκολο στην κατάποση! (δεν έπαιξε ρόλο σε μας, το μίσησαν έτσι κι αλλιώς, όπως και όόόόλα τα φρούτα, αλλά στο λέω μήπως σε βοηθήσει)

Ρυζάλυρο τρώνε; Τους αρέσει; Αν ναι, βάλε και μια μεζουρίτσα μέσα, ή αν πίνουν το γάλα το ξένο με όρεξη, βάλε λίγο απ' αυτό, ώστε να υπάρχει μια οικεία γεύση μέσα στο καινούριο, που είναι το μήλο και το κάθε φρούτο, και να το δουν πιο θετικά!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Άραγε, σκέτο το έλιωσες; Εμένα μου είχε πει με λίίίγο νεράκι, ώστε να γίνει ελαφρώς πιο αραιό και πιο εύκολο στην κατάποση! (δεν έπαιξε ρόλο σε μας, το μίσησαν έτσι κι αλλιώς, όπως και όόόόλα τα φρούτα, αλλά στο λέω μήπως σε βοηθήσει)

Ρυζάλυρο τρώνε; Τους αρέσει; Αν ναι, βάλε και μια μεζουρίτσα μέσα, ή αν πίνουν το γάλα το ξένο με όρεξη, βάλε λίγο απ' αυτό, ώστε να υπάρχει μια οικεία γεύση μέσα στο καινούριο, που είναι το μήλο και το κάθε φρούτο, και να το δουν πιο θετικά!

Η γιατρός μας είπε ότι αυτή είναι παλιά και δοκιμασμένη συνταγή (μία μεζούρα γάλα ή ρυζάλυρο ή κάτι που τους αρέσει)... Εγώ, βέβαια, δεν την ήξερα, την έμαθα από την εφευρέτιδα - ερευνήτριά μας, την Twinsοεφευρετιδο-ερευνήτρια!

rPPrp3.png

TIGRAKIA, εννοείται ότι θα μεριμνήσω για τη λαμπάδα.

Τώρα που το σκέφτομαι, στο HM έχει κάτι φορμάκια-τιγράκια, πήρα και του μπέμπη. Μήπως θα ήθελες και εσύ σε μαγιό;

Στη συνέχεια, θα κάνω φρουτοπροτάσεις.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Τώρα που το σκέφτομαι, στο HM έχει κάτι φορμάκια-τιγράκια, πήρα και του μπέμπη. Μήπως θα ήθελες και εσύ σε μαγιό;

Χμ, ας καταφέρω εγώ να πάω στη θάλασσα και θα βγω και γυμνή, που λέει ο λόγος!!!!

Witchοκόριτσο, θυμάσαι γέλιο στην εγκυμοσύνη με αυτό το θέμα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Ήμουν μονίμως με ένα μακό και το βρακί (πάντα μετά συγχωρήσεως!!!!), ερχόταν η κυρία για τις δουλειές ή η κοπέλα για το πεντικιούρ κι έτρεχα να συμμαζευτώ, για να ανοίξω την πόρτα!

rPPrp3.png

Νονά, μήπως να το κάναμε tigragorakia;;;;

Για να κρατήσω και κάτι από το συνηθισμένο μου!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Ναι agorakia-tigrakia με νεράκι το άλεσα, θα δούμε και τις επόμενες μέρες πως θα αντιδράσουν κ θα αρχίσω τις προσθήκες!!

Προς το παρόν twins ευτυχώς που θηλάζουν και δεν ψάχνομαι για υποαλλεργικά γάλατα.

jasmini δες αυτό http://store.upspringbaby.com/Walking-Wings-p/wwpb.htm

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Η γιατρός μας είπε ότι αυτή είναι παλιά και δοκιμασμένη συνταγή (μία μεζούρα γάλα ή ρυζάλυρο ή κάτι που τους αρέσει)... Εγώ, βέβαια, δεν την ήξερα, την έμαθα από την εφευρέτιδα - ερευνήτριά μας, την Twinsοεφευρετιδο-ερευνήτρια!

Το νόμπελ πότε θα το πάρω;:P:p:p Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να πατεντάρω τις ιδέες μου. Μήπως όμως σας κουράζω με όσα λέω;

Σας είπα πως τάισα τα τουινσάκια αυγό σήμερα; Μαντεψτε! Και έφαγαν το καθένα από μισό αυγό.

Στα φρουτάκια τώρα. Κρατηθείτε.

Κατ' αρχήν, εγώ δεν ξεκίνησα από μήλο, ξεκίνησα από αχλάδι, αφ' ενός γιατί ρώτησα παιδογαστρεντερολόγο και μου είπε ότι είναι το ηπιότερο φρούτο, και αφ' έτέρου γιατί μπορούμε να το λιώσουμε χωρίς νερό.

Οπότε, την πρώτη εβδομάδα τρώγαμε από 1 αχλαδάκι, μετά βάλαμε και μηλαράκι. Σε αυτό το σημείο εβαλα και νερό και ανθος ορύζης. Αν δεν βάλω νερο δεν λιώνουν καλά. Αν δεν βάλω ανθος ορύζης, είναι αραιό και δεν τους αρέσει. Μετά βάλαμε και μπανάνα και κλείσαμε.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Κοριτσάκια καμια άλλη τα φώτα της??

Κοριτσάκια γεια σας κι απο μένα , ειμαι διδυμομαμά δύο κοριτσιών 4 μηνών... Θέλω τα φώτα σας από τις πιο έμπειρες για το θέμα του ύπνου... Τα μικρά σας τα βάζατε απο μικρά στο ίδιο δωμάτιο? Και αν ναι δεν ξύπναγε το ένα το άλλο? Τι λύση έχουμε γι' αυτό?? Επίσης πως τα κοιμίζατε στην ηλικία που είναι τα δικά μου? Κοιμόντουσαν μόνα τους η σε αγκαλιές, κουνήματα κ.λ.π... Τέλος, οι μικρές 4 μηνών έχουν βάρος 6800 και 5900, γεννήθηκαν 36 εβδομάδων...Η πιο αδύνατη έχει ΓΟΠ και λίγο ζορίζεται στο φαί... Είναι έντάξει το βάρος τους?? Περιμένω απαντήσεις!! Φιλιά!!

DvX4p3.png

EUoVp3.png

Νονά, μήπως να το κάναμε tigragorakia;;;;

Για να κρατήσω και κάτι από το συνηθισμένο μου!

Να στειλεις μην στους διαχειριστες άρτι και παραχρήμα να σου αλλάξουν το νικ. Αγοράκια πολλά, τιγράκια πολλά, tigragorakia όμως κανένα!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Να στειλεις μην στους διαχειριστες άρτι και παραχρήμα να σου αλλάξουν το νικ. Αγοράκια πολλά, τιγράκια πολλά, tigragorakia όμως κανένα!

Ναι, έχεις δίκιο, αλλά είμαι συναισθηματικά δεμένη με το αρχικό μου! Καταλαβαίνεις!

Οπότε λέω να το κρατήσω μόνο μεταξύ μας και να είναι το καλλιτεχνικό μου!

Άρα, μπορείτε να με φωνάζετε και έτσι, αν σας κάνει κέφι! :)

Αν πάλι όχι, μηδέν πρόβλημα!

Άλλωστε, εγώ έχω άλλο πρόβλημα και δεν ξέρω τι να κάνω............

Μάκρυναν τα μαλλιά μου (μην φανταστείτε, τα τελευταία δύο χρόνια και μέχρι τα Χριστούγεννα τα είχα καρφάκια, με ολίγη φράντζα (?) - Nunu, καλά με είχες δει στο όνειρό σου - και τώρα που δεν είχα χρόνο να πάω για κούρεμα έχει προκύψει ένα αμφιβόλου ονομασίας αποτέλεσμα... Να τα μακρύνω λιγάκι (μιας και τώρα έφτασαν σε κάποιο σημείο, ας το πούμε έτσι), τύπου κοντό καρέ, ή να υποκύψω στην τρομακτική ευκολία των καρφακίων, που με έχει συνεπάρει και είναι το πρώτο κούρεμα που κράτησα πάνω από έξι μήνες.........; )

rPPrp3.png

Vanessa, δεν ξέρω για το βάρος σας, μου φαίνεται καλό, πάντως. Αν λάβεις υπ' όψιν σου, ότι εμείς είμασταν (πριν 15 μέρες) 7800 και 8150 και είμασταν περίπου 7 μηνών τότε, νομίζω καλά είστε κι εσείς!

rPPrp3.png

Απο κουρέματα δεν ξέρω, με μικρά διαλείμματα εχω το ίδιο κουρεμα τα τελευταία 21 (τόσο είμαι χεχε) χρόνια. Το Ποκαχόντας.

Για να σου απαντήσουμε πρέπει να σε δούμε.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Κοριτσάκια γεια σας κι απο μένα , ειμαι διδυμομαμά δύο κοριτσιών 4 μηνών... Θέλω τα φώτα σας από τις πιο έμπειρες για το θέμα του ύπνου... Τα μικρά σας τα βάζατε απο μικρά στο ίδιο δωμάτιο? Και αν ναι δεν ξύπναγε το ένα το άλλο? Τι λύση έχουμε γι' αυτό?? Επίσης πως τα κοιμίζατε στην ηλικία που είναι τα δικά μου? Κοιμόντουσαν μόνα τους η σε αγκαλιές, κουνήματα κ.λ.π... Τέλος, οι μικρές 4 μηνών έχουν βάρος 6800 και 5900, γεννήθηκαν 36 εβδομάδων...Η πιο αδύνατη έχει ΓΟΠ και λίγο ζορίζεται στο φαί... Είναι έντάξει το βάρος τους?? Περιμένω απαντήσεις!! Φιλιά!!

Δεν τους κοιμήσαμε ποτέ στην αγκαλιά και ποτέ με κούνημα. Πιστεύω πως είναι όπως τα μάθεις τα παιδιά. Αν κάνεις κάτι μια δυο τρεις φορές τους γίνεται στο πι και φι συνήθεια. Και όσο βαραίνουν δεν είναι και εύκολο να τα κουνάς, για να κοιμηθούν!

rPPrp3.png

Για το θέμα του ύπνου και για το αν ξυπνάνε το ένα το άλλο, εγώ δεν τους χώρισα ποτέ. Ακόμη κι όταν ο ένας είχε κολικούς και σπάραζε και ο άλλος όχι, πάλι όλοι μαζί είμασταν!

Έτσι έχουν μάθει μέχρι σήμερα. Όταν ο ένας θέλει να κοιμηθεί δεν χρειάζονται ειδικές συνθήκες (μεταφορά σε άλλο δωμάτιο, λόγω "ηχορύπανσης" κλπ). Εκεί που κάθεται, κοιμάται κιόλας :):!:

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...