Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Θα μπορούσες να μου πεις περισσότερες λεπτομέρειες για την περίπτωση σου σε πμ;; 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Επίσης, έχω ερώτηση (τη θυμήθηκα!) :

Ως προς το κολοκυθάκι για τη χορτόσουπα (τη φλούδα του, δηλαδή), το καθαρίζετε τελείως, το βάζετε όπως είναι ή το ξύνετε; (μετά συγχωρήσεως κιόλας)

Εγώ δεν το καθαρίζω. Μάλιστα παίρνω βιολογικά και αυτά είναι πιό πράσινα και πιο σκληρά (μετά συγχωρήσεως :) ).

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Εμάς ο γιατρός μας απαγόρεψε την συμβατική στράτα. Διάβασα μάλιστα ότι δημιουργεί πρόβλημα και στα ισχία. Εμείς είχαμε ήδη πρόβλημα, οπότε δεν σκοπεύουμε να την χρησιμοποιήσουμε... Για το άλλο, το καρότσι που το σέρνουν....δεν θα πρέπει να στέκονται πολύ σταθερά??? Μήπως είναι ακόμα νωρίς γι' αυτό??

Απόσπασμα από προηγούμενο μήνυμά μου:

Εμένα η γιατρός μου είπε στον 8ο και με την προϋπόθεση ότι θα στέκονται με σταθερότητα, διότι μου επιτρέπει τη στράτα, που σπρώχνουν τα μωρά, τύπου καροτσάκι και όχι την άλλη, την κλασική.

Να σημειώσω εδώ ότι τα μωρά μου ακόμη δεν κάθονται στο κωλαράκι τους

rPPrp3.png

Jasminoκόριτσο, οπότε τι θα κάνεις τελικά;

Φαντάζομαι ό,τι κι εγώ, αφού αυτό λέει κι ο γιατρός!

Θα πάρουμε τη στράτα, που θα τη σπρώχνουν τα μωρά μας, σαν να πηγαίνουν λαϊκή ένα πράγμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Απόσπασμα από προηγούμενο μήνυμά μου:

Εμένα η γιατρός μου είπε στον 8ο και με την προϋπόθεση ότι θα στέκονται με σταθερότητα, διότι μου επιτρέπει τη στράτα, που σπρώχνουν τα μωρά, τύπου καροτσάκι και όχι την άλλη, την κλασική.

Να σημειώσω εδώ ότι τα μωρά μου ακόμη δεν κάθονται στο κωλαράκι τους

:-P:razz::-P μμμμ κατάλαβα!!! Εγώ τους πιάνω έναν έναν, τους σηκώνω, τους κρατάω από τα χέρια και τους ωθώ να περπατάνε .... Πάμε από το δωμάτιο στο σαλόνι κοκ

RKdwp3.png

Jasminoκόριτσο, οπότε τι θα κάνεις τελικά;

Φαντάζομαι ό,τι κι εγώ, αφού αυτό λέει κι ο γιατρός!

Θα πάρουμε τη στράτα, που θα τη σπρώχνουν τα μωρά μας, σαν να πηγαίνουν λαϊκή ένα πράγμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

χαχαχαχχαχαχα ναι!!!!

Και εγώ αυτή θα πάρω...σε κανένα μήνα όμως να σταθεροποιηθούν πρώτα και μετά...

RKdwp3.png

Προτείνω λοιπόν τη μετονομασία σου από AGORAKIA σε TIGRAKIA. Και μια που σε βάφτισα, είμαι και νονά. Ας γιορτάσουμε λοιπόν τη βάφτιση της TIGRAKIA :D:D:D:D

Και πού να σας αποκαλύψω ότι το τιγρέ είναι το αγαπημένο μου μοτίβο!!!!!!!!!!!!!!!!! Το έχω σε κάθε εκδοχή του, ακόμη και σε κουβέρτα ( επίσης, σε τσάντα, παλτό, δαχτυλίδι (!!!!!!), κορδέλα μαλλιών και προστατευτικό ρούχων από τη ζώνη του αυτοκινήτου.......... μην με ρωτάτε αν μου είναι χρήσιμο αυτό το αξεσουάρ! Το βρήκα στη Ρώμη κάποια στιγμή και θεώρησα καλό να το αποκτήσω, το έβαλα στη ζώνη μία εβδομάδα, μετά άλλαξα αυτοκίνητο και το ξέχασα :) )

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Και πού να σας αποκαλύψω ότι το τιγρέ είναι το αγαπημένο μου μοτίβο!!!!!!!!!!!!!!!!! Το έχω σε κάθε εκδοχή του, ακόμη και σε κουβέρτα ( επίσης, σε τσάντα, παλτό, δαχτυλίδι (!!!!!!), κορδέλα μαλλιών και προστατευτικό ρούχων από τη ζώνη του αυτοκινήτου.......... μην με ρωτάτε αν μου είναι χρήσιμο αυτό το αξεσουάρ! Το βρήκα στη Ρώμη κάποια στιγμή και θεώρησα καλό να το αποκτήσω, το έβαλα στη ζώνη μία εβδομάδα, μετά άλλαξα αυτοκίνητο και το ξέχασα :) )

Οπότε, ξέρεις πώς θα είναι η λαμπάδα μου το Πάσχα (αυτή που θα μου πάρεις, εννοώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

rPPrp3.png

Οπότε, ξέρεις πώς θα είναι η λαμπάδα μου το Πάσχα (αυτή που θα μου πάρεις, εννοώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

χαχαχαχα!! να σου πώ ότι είσαι όργιο? θα παρεξηγηθείς?

Εμείς φάγαμε φρουτόκρεμα, φάγαμε....έφαγα 1 μήλο λιωμένο και τα μωρά

από μια κουταλιά!!! Ελπίζω αύριο να είναι καλύτερα:tongue::tongue:

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

χαχαχαχα!! να σου πώ ότι είσαι όργιο? θα παρεξηγηθείς?

Εμείς φάγαμε φρουτόκρεμα, φάγαμε....έφαγα 1 μήλο λιωμένο και τα μωρά

από μια κουταλιά!!! Ελπίζω αύριο να είναι καλύτερα:tongue::tongue:

Χααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχα!

Όχι, βέβαια! Θα έπρεπε να καταλάβεις πως αυτό είναι κομπλιμέντο για μένα!!!!!!!!!!!!!!!!

rPPrp3.png

Εμφανιστήκατε ε; Εχω και πρόβλημα με το ιντερνετ και πέφτει συνέχεια.

Στο θέμα nunu πρώτα. Υπάρχουν κάτι τεστ που κάνουν με λήψη αίματος για τις αλλεργίες στο γάλα, αλλά δεν είναι εξαντλητικές γιατί υπάρχουν πολλά συστατικά που θα μπορούσαν να προκαλέσουν αλλεργία. Περισσότερο πάνε με τη μέθοδο trial-error, δηλαδή βλέπουν τι πειράζει το παιδί και ακολουθούν ανάλογη δίαιτα (τα ξέρω αυτά από τον αδερφούλη, που όπως είπα ήταν αλλεργικός). Μπορεί να δοθεί γάλα με μερικώς υδρολυμένη προτείνη, πλήρως υδρολυμένη, υποαλλεργικό ή και γάλα σόγιας. Αλλεργικά νομίζω ότι ήταν και τα Ολγομωρα.

Θέμα στράτα τώρα. Εμείς πήραμε την κλασική και μόνο και μόνο για το λογο ότι ο σκούξης-κουκης από τα Χριστούγεννα ήθελε όλη την ώρα να τον κρατάμε για να περπατάει και είχαμε κουραστεί πλέον. Οπότε έγινε αυτοεξυπηρετούμενος και αυτοκινούμενος και ησυχασε. Βέβαια δεν τον αφήνουμε πολύ γιατί δεν κάνει. Η μπεμπα πάλι το χρησιμοποιούσε περισσότερο σαν σταθμό δραστηριοτήτων παρά για να κινείται. Τώρα μεγάλωσε λίγο και εβαλε την όπισθεν (ετσι ξεκινάνε).

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...