Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Θα μπορούσες να μου πεις περισσότερες λεπτομέρειες για την περίπτωση σου σε πμ;; 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Οντως, δεν έχεις άδικο. Απλά είναι το feeling. Οσο ακούω τις γιαγιάδες να λένε "εσεις τα έχετε εύκολα, εμείς τις πλέναμε τις πάνες", με πιάνουν τα νεύρα μου (όπως επίσης και με άλλα πράγματα που λένε, αλλά δεν είναι το παρόντος, τα έχουμε συζητήσει άλλωστε και πολλές φορές).

Παρ΄αυτά θα ήθελα να δω πως είναι και εμφανισιακά, οπότε περιμένουμε φωτο.

Λέω να πάω να οριζοντιωθώ γιατί δεν με βλέπω να αντέχω και πολύ μέχρι την επόμενη φορά που θα ακουστεί το ουά για παρέα... τι το θέλω το κρεβάτι... δεν πάω να κοιμηθώ μέσα σε καμια κούνια... κλάψ....

Καληνύχτα Jas... να πας και εσύ για νάνι...

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Κι εμένα ο Κοσμάς με ταλαιπωρεί λίγο αλλά το κακόμοιρο έχει κι αυτό τα δικά του και ξυπνάει. Έβγαλε τσίμπλες στο μάτι και το ενοχλούνε και τώρα δεν μπορώ να του το καθαρίσω γιατί νυστάζει και κλαίει αμα τον ενοχλήσω. Θα περιμένω μέχρι να ξημερώσει.

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!ήλιος!!! ΜΠΟΥΓΑΑΑΑΔΑ!!!!!!

Κατ΄αρχήν ευχαριστώ για τις ευχές, και προχωρώ στο θέμα σου.

Λοιπόν. Κατ' αρχήν εξαρτάται από το αν το παιδί έχει γενικότερα αλλεργία στο αγελαδινό γάλα ή τον πείραξε κάτι συγκεκριμένο από την κρέμα.

Αν έχει αλλεργία στην πρωτείνη του γάλακτος/ στη λακτόζη ή σε κάποιο άλλο συστατικό πολύ απλά δεν θα του δίνεις γάλα αφού θηλάζετε ή θα τρώτε κρέμα με υποαλλεργικό.

Στο γάλα είμασταν αλλεργικοί και εγώ και ο αδερφός μου ως μωρά αλλά μας πέρασε (εγώ έχω μόνο μια μικρή δυσανεξία και πίνω με μειωμένη λακτόζη). Και απ' όσο ξέρω, σε ελάχιστα ή καθόλου μωρά τους μένει η αλλεργία.

Αυτό δηλαδή πως θα το καταλάβουμε? και σήμερα πάντως είχε στην πάνα του βλέννες και πάλι λίγο κόκκινο. Ευτυχώς ο μπεμπάκος έφαγε το σκέτο ρυζάλευρο χτες, ξύνιζε λίγο τη μουρίτσα του αλλά το ξεπέρασε!! Σήμερα ξεκινάμε και φρούτο!!!! Να κάνω ερωτησούλες???????

Βασικά στο ρυζάλευρο είμαστε στις 10 κουταλιές? η τελική μερίδα είναι 20-25? και τι θα συνεχίσω κουταλιά-κουταλιά ή να τους δώσω παραπάνω σήμερα?

και επίσης για το μήλο σήμερα 1η μέρα μου είπε η παιδίατρος να φτιάξω ένα μήλο και όσο φάνε. Δεν το πάω κουταλια σήμερα αύριο μεθαύριο κλπ.?????

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Α, Twinsοκόριτσο, τρελαίνομαι, που κάθε τι καινούριο για τα μωρά μας είναι ευκαιρία επισταμένης έρευνας για σένα! Χαχαχαχα! Τώρα έχεις έρευνα για προστατευτικά συρταριών!

Και μια και ανέφερες στρατούλα... Πόσων μηνών βάλατε τα νινάκια σε στράτα, όσες τα βάλατε; Εμένα η γιατρός μου είπε στον 8ο και με την προϋπόθεση ότι θα στέκονται με σταθερότητα, διότι μου επιτρέπει τη στράτα, που σπρώχνουν τα μωρά, τύπου καροτσάκι και όχι την άλλη, την κλασική.

Να σημειώσω εδώ ότι τα μωρά μου ακόμη δεν κάθονται στο κωλαράκι τους (δεν θα έπρεπε;). Μόνο αν τους στηρίζω εγώ και, έπειτα από λίγο, γέρνουν μπροστά και μένουν εκεί ή πέφτουν στο πλάι (είναι και κάπως αστείο το θέαμα :) )

rPPrp3.png

Α, Twinsοκόριτσο, τρελαίνομαι, που κάθε τι καινούριο για τα μωρά μας είναι ευκαιρία επισταμένης έρευνας για σένα! Χαχαχαχα! Τώρα έχεις έρευνα για προστατευτικά συρταριών!

Και μια και ανέφερες στρατούλα... Πόσων μηνών βάλατε τα νινάκια σε στράτα, όσες τα βάλατε; Εμένα η γιατρός μου είπε στον 8ο και με την προϋπόθεση ότι θα στέκονται με σταθερότητα, διότι μου επιτρέπει τη στράτα, που σπρώχνουν τα μωρά, τύπου καροτσάκι και όχι την άλλη, την κλασική.

Να σημειώσω εδώ ότι τα μωρά μου ακόμη δεν κάθονται στο κωλαράκι τους (δεν θα έπρεπε;). Μόνο αν τους στηρίζω εγώ και, έπειτα από λίγο, γέρνουν μπροστά και μένουν εκεί ή πέφτουν στο πλάι (είναι και κάπως αστείο το θέαμα :) )

και μεις την ρωτήσαμε μας είπε μετά τον 8ο, αλλά έχω ακούσει περιπτώσεις που από τον 7ο τα μωρά ήταν έτοιμα και τα βάλαν. Νομίζω και η twins από τον 7ο έβαλε τον κούκη-σκούξη!!

κοίτα κι αυτόhttp://store.upspringbaby.com/Walking-Wings-p/wwpb.htm

το έχει στο Λητώ κ λέει από τον 6o.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εμένα η γιατρός μου είπε στον 8ο και με την προϋπόθεση ότι θα στέκονται με σταθερότητα, διότι μου επιτρέπει τη στράτα, που σπρώχνουν τα μωρά, τύπου καροτσάκι και όχι την άλλη, την κλασική.

Να σημειώσω εδώ ότι τα μωρά μου ακόμη δεν κάθονται στο κωλαράκι τους (δεν θα έπρεπε;). Μόνο αν τους στηρίζω εγώ

Δεν θα έπρεπε;

Έβαλα το ερωτηματικό με την παρένθεση και να τα αποτελέσματα!!!!!

rPPrp3.png

και μεις την ρωτήσαμε μας είπε μετά τον 8ο, αλλά έχω ακούσει περιπτώσεις που από τον 7ο τα μωρά ήταν έτοιμα και τα βάλαν. Νομίζω και η twins από τον 7ο έβαλε τον κούκη-σκούξη!!

κοίτα κι αυτόhttp://store.upspringbaby.com/Walking-Wings-p/wwpb.htm

το έχει στο Λητώ κ λέει από τον 6o.

Μωρέ, ναι, μπορεί να λέει από τον 6ο, αλλά αφού τα σκατουλάκια μου δεν στέκονται καλά όρθια, μόνο αν τους κρατάμε εμείς, πώς να τους δώσω να σπρώχνουν; (δεν μπήκα στο site που μου λες, αλλά έχω δει στα τζάμπο πώς είναι αυτές οι νέου τύπου στράτες)!!!

rPPrp3.png

Επίσης, έχω ερώτηση (τη θυμήθηκα!) :

Ως προς το κολοκυθάκι για τη χορτόσουπα (τη φλούδα του, δηλαδή), το καθαρίζετε τελείως, το βάζετε όπως είναι ή το ξύνετε; (μετά συγχωρήσεως κιόλας)

rPPrp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Εμάς ο γιατρός μας απαγόρεψε την συμβατική στράτα. Διάβασα μάλιστα ότι δημιουργεί πρόβλημα και στα ισχία. Εμείς είχαμε ήδη πρόβλημα, οπότε δεν σκοπεύουμε να την χρησιμοποιήσουμε... Για το άλλο, το καρότσι που το σέρνουν....δεν θα πρέπει να στέκονται πολύ σταθερά??? Μήπως είναι ακόμα νωρίς γι' αυτό??

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...