Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Θα μπορούσες να μου πεις περισσότερες λεπτομέρειες για την περίπτωση σου σε πμ;; 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Α, ναι, θυμάμαι που έψαχνες. Τελικά τι έγινε με εκείνες τις μάρκες που είχες ψάξει πριν...

Α... και ξέχασα να πω και τα σημερινά νέα. Ο μπέμπης με τη στρατούλα του ήρθε στην κουζίνα και άνοιξε ένα συρτάρι. Τι κάνω;:confused:

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Α, ναι, θυμάμαι που έψαχνες. Τελικά τι έγινε με εκείνες τις μάρκες που είχες ψάξει πριν...

Α... και ξέχασα να πω και τα σημερινά νέα. Ο μπέμπης με τη στρατούλα του ήρθε στην κουζίνα και άνοιξε ένα συρτάρι. Τι κάνω;:confused:

Ωχ ξεκίνα να βάζεις αυτά τα πλαστικά που ασφαλίζουν συρτάρια γωνιές και τέτοια...

RKdwp3.png

Πήρα μόνο μια μάρκα και δοκίμασα όπου θεωρείται από τις καλύτερες. Είναι όμως λίγο ακριβές για να πάρω για δύο μωρά και κοιτάω αν βρω κάτι ανάλογο σε πιό οικονομικές. Απλά τώρα διαβάζω σχόλια για διάφορες.

Λοιπόν...οι εντυπώσεις μου...

1) Δείχνουν πολύ όμορφες στα ποπουδάκια των μωρών (θα βάλω φώτο αύριο)

2) Είναι πολύ απαλές και φιλικές στο δερματάκι των μωρών.

3) Είναι all-in-one και πανεύκολες στην χρήση. Σαν να χρησιμοποιείς μιας χρήσεως απλά αντι να την πετάξεις, την βάζεις για πλύσιμο.

4) Δεν είδα κανέναν ερεθισμό στον ποπό τους, όπως συνήθως βλέπω με τις συμβατικές.

5) δεν χρειάζεται να βάζεις κρέμες.

6) Βάζεις ένα βιοδιασπώμενο φύλλο το οποίο συγκρατεί τα κακάκια τα οποία πετάς αμέσως με την αλλαγή πολύ εύκολα.

7) Οι συγκεκριμένες επειδή είναι all-in-one αργούν δυστυχώς πολύ να στενώσουν.

:cool: Κοστίζει 22 ευρώ η μία.

9) Χρειάζεσαι κάπου 20 για το κάθε παιδί.

10) Σίγουρα όμως κάνεις οικονομία στην τσέπη, προστατεύεις το περιβάλλον, μειώνεις τα απορρίμματά σου και κυρίως προστατεύεις την υγεία και το δερματάκι του μωρού σου.

RKdwp3.png

Πρεπει να πάρω οπωσδήποτε, που σημαίνει να κάνω έρευνα αγοράς... προς το παρόν ξεφυλλισα κάτι καταλόγους (τα γνωστά μαγαζιά)

Νομίζω έχει το cosycorner και το letoshop από online μαγαζιά.

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Πήρα μόνο μια μάρκα και δοκίμασα όπου θεωρείται από τις καλύτερες. Είναι όμως λίγο ακριβές για να πάρω για δύο μωρά και κοιτάω αν βρω κάτι ανάλογο σε πιό οικονομικές. Απλά τώρα διαβάζω σχόλια για διάφορες.

Λοιπόν...οι εντυπώσεις μου...

1) Δείχνουν πολύ όμορφες στα ποπουδάκια των μωρών (θα βάλω φώτο αύριο)

2) Είναι πολύ απαλές και φιλικές στο δερματάκι των μωρών.

3) Είναι all-in-one και πανεύκολες στην χρήση. Σαν να χρησιμοποιείς μιας χρήσεως απλά αντι να την πετάξεις, την βάζεις για πλύσιμο.

4) Δεν είδα κανέναν ερεθισμό στον ποπό τους, όπως συνήθως βλέπω με τις συμβατικές.

5) δεν χρειάζεται να βάζεις κρέμες.

6) Βάζεις ένα βιοδιασπώμενο φύλλο το οποίο συγκρατεί τα κακάκια τα οποία πετάς αμέσως με την αλλαγή πολύ εύκολα.

7) Οι συγκεκριμένες επειδή είναι all-in-one αργούν δυστυχώς πολύ να στενώσουν.

:cool: Κοστίζει 22 ευρώ η μία.

9) Χρειάζεσαι κάπου 20 για το κάθε παιδί.

10) Σίγουρα όμως κάνεις οικονομία στην τσέπη, προστατεύεις το περιβάλλον, μειώνεις τα απορρίμματά σου και κυρίως προστατεύεις την υγεία και το δερματάκι του μωρού σου.

Να συμπληρώσω ότι σίγουρα θα πρέπει από εδώ και πέρα να επιλέγω στα ρούχα ένα μέγεθος μεγαλύτερο από αυτό που θα έπαιρνα...

RKdwp3.png

Εδώ είμαι και πάλι... μαγουλιάσματα βλέπεις.... τα γνωστά που λέμε κατα καιρούς... ουά, θέλω μαμά, αλλά παρ' αυτά τη φωνάζω μπαμπα....

Για τις πάνες τώρα. Το μόνο αρνητικό μου φαίνεται αυτό που λες, ότι πρέπει να αλλάζεις νούμερο. Απ' την άλλη, αντα νούμερα αντιστοιχούν σε αυτά των κλασικών πανων, ε, απο εδώ και πέρα δεν θέλει και πολύ συχνά αντικατάσταση.

Εμένα το μόνο που με χαλάει είναι το πλύσιμο... βασικά μου θυμίζει κάτι διηγήσεις από το χωριό που λέγανε οι παλιές γυναίκες ότι έπλεναν όλη την ώρα. Θα μου πεις, δεν είναι το ίδιο, αλλά δεν παύει να μου έρχεται στο μυαλό.

Κατα τα άλλα, κάτσε να κάνω τα μαθηματικά για το κόστος 22χ20χ2= 880 ευρώ. Εστω ότι το κάθε κουτί πάμπερς έχει 18 ευρώ (περίπου 13 αναλογα με την έκπτωση). Οπότε με 880 ευρώ αγοράζεις περίπου 50 κουτιά χωρίς την έκπτωση 70 με την εκπτωση. Αρα, μάλλον ακριβούτσικα είναι τα πλενόμενα, αν βάλουμε και το κόστος ρευματος και νερού, αλλά αν είναι καλά, δεν κολλάμε εκεί.

Πολλά μαθηματικά έκανα γι' απόψε. Με συγχαίρω

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Xαχαχαχα λοιπόν, καταρχήν αν επιλέξεις one size όπως έκανα εγώ δεν χρειάζεται να πάρεις άλλες. :)

Στα μαθηματικά καλά τα πήγες αλλά αυτά τα 70 κουτιά πόσο θα σου κρατήσουν?? Περίπου 6 μήνες και για τα δύο μωρά. Στην πραγματικότητα όμως μέχρι περίπου 2,5 - 3 χρονών θα φοράνε πάνες.....

Για το πλυντήριο πάλι....εγώ βάζω ούτως η άλλως ανα δυό μέρες μωρουδιακά ή καμιά φορά και πιο συχνά. Μαζί με τα άλλα βάζω και αυτά. Δεν θα κάψω λοιπόν κάτι παραπάνω στο ρεύμα ή στο νερό... ;)

RKdwp3.png

Α, ήθελα να σας πω και κάτι άλλο τώρα που μιλάμε για πάνες. Μπήκα στο site της pampers τις προάλλες και ζήτησα εκπτωτικά κουπόνια. Μου έστειλαν λοιπόν 6 των 3 ευρώ. Πήγα στο carrefour που είχε προσφορά γύρω στα 13 ευρώ και έδωσα και τα κουπόνια και μου βγήκε 10 ευρώ το πακέτο. Μπορείτε να τους στέλνετε κάθε μήνα για να σας στέλνουν κουπόνια. Όλο και κάτι γλυτώνετε :)

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...