Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Καλημέρα!! 

Μπορω να ρωτησω μετά από πόσες ωοληψιες και εμβρυομεταφορες πέτυχες εγκυμοσύνη με φυσικό τροποποιημένο; Για να παίρνουμε λίγο θάρρος όλες 😂

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Βασικά, για το θέμα του ύπνου, εγώ δεν τους χώρισα ποτέ, όσο κι αν έκλαιγε ο ένας και υπήρχε ο κίνδυνος να ξυπνήσει τον άλλο! Έτσι, έχουν μάθει να κοιμούνται κανονικά, ακόμη κι όταν ο αδελφούλης κλαίει, γκρινιάζει, φωνάζει! Στο κρεβάτι μας (για παρηγοριά το βράδυ, εννοώ) δεν έρχονται, δηλαδή, δεν τους παίρνουμε εμείς. Μήπως, τελικά, είμαι πολύ αυστηρέντζω;;;;;;;;;;;;; Είναι, όμως, χαρούμενα παιδάκια, γελαστά, δεν μου δείχνουν ότι τους ενοχλεί, που η μητέρα τους είναι η προσωποποίηση της Γκεστάπο!!!! :)

rPPrp3.png

Nunuκόριτσο, εμείς ξεκινήσαμε ρυζάλευρο και μετά από έναν μήνα προχωρήσαμε σε φρούτο (το οποίο και απορρίψαμε αμέσως, βέβαια).

Και μετά από λίγο καιρό (περίπου 2 εβδομάδες) χορτόσουπα και μετά από τόσο περίπου (ίσως και λίγο παραπάνω) και κρεατοχορτόσουπα!

Γενικά, μας πήρε έναν με ενάμιση μήνα η ένταξη στη στερεά τροφή!

Επίσης, είδα τις φωτό από τη συνάντηση και ζήλεψα!

Επίσης, το Twinsοκόριτσο νομίζω ότι είχε γενέθλια την Κυριακή, αλλά μένει να μας το επιβεβαιώσει!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή εβδομάδα, μικρά κοριτσόπουλα!

Πάντα από το ηρωικό γραφείο μου!

Νομίζω ότι ένα κοριτσίνι, twinsoκοριτσίνι(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!), είχε χθες ΓΕΝΕΘΛΙΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Εάν ναι, πιέστε το 1 για ευχές (ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ, ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ, ΛΑΜΠΕΡΗ, ΓΕΡΗ, ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ)

Εάν όχι, πατήστε το 2 για "συγνώμη λάθος, πείτε μας τη σωστή ημερομηνία"!!!!!!!!!!!

Αντε, να πατήσω το 1 επειδή είναι και πολύχρωμο! :P Ευχαριστώ πολύ!!!! Αν και ως μέρα ήταν ακριβώς όπως όλες οι άλλες.

Τρομερόόόόό!

Μία σελίδα από την Παρασκευή το βράδυ μέχρι σήμερα; Μα πού είμαστε πια;

Είδες; Οταν λείπω όλες ξεσαλώνουν. Τώρα που το λέω, εσύ πως με τσάκωσες όταν μπήκα;

Κατά τ άλλα να σας πώ τα νέα μας. Με το βιολογικό ρυζάλευρο απ ότι είδατε στις φωτό η μπέμπα δεν ενθουσιάστηκε οπότε μετά από τρεις μέρες δοκιμών με μητρικό κλπ αποφάσισα να πάρω μια εμπορίου και να την αραιώνω με το ρυζάλευρο και όντως κάπως καλύτερα τα πράγματα. Έλα μου όμως που πριν λίγο στις κενώσεις του μπέμπη βρήκα λίγο είμα που σημαίνει ότι είναι αλλεργικός σε κάτι από την κρέμα του εμπορίου. Μάλλον το αγελαδινό γάλα.....

και επίσης να ρωτήσω βρε κορίτσια αν και το έχετε συζητήσει αλλά δεν ήμουν καλή μαθήτρια και δεν πρόσεχα :rolleyes::rolleyes::rolleyes: σε πόσο χρόνο σας εισήγαγε στις στερεές τροφές? Δηλαδή από το ρυζάλευρο στη φρουτόκρεμα, στην χορτόσουπα και κρεατόχορτοσουπα?

Λοιπον. Αν έχει αλλεργία ο μπέμπης είναι πολύ σοβαρό και ίσως θα πρέπει να ρωτήσεις τον παιδίατρο. Μπορεί βεβαια να είναι και συμπτωματικό.

Αν λοιπόν είναι αλλεργικός ή που θα πρέπει να του φτιάχνεις κρέμα με μητρικό ή με υποαλλεργικο ή που θα πάρεις ειδική κρέμα από το φαρμακείο (υπάρχει). Αλλα μπορεί και να ήταν τυχαίο το γεγονός.

Γενίκά το χρονοδιάγραμμα των φαγητών μας είχε ως εξής (ενδεικτικό είναι, τα υπόλοιπα μωρά ήταν εντελώς διαφορετικά)

5ος μήνας: κρέμα βανίλια

6ος μήνας: μήλο-αχλάδι-μπανάνα

6,5 μήνας: χορτόσουπα με κοτόπουλο

7ος μήνας: κρεατόσουπα/ φαρίν λακτέ

8ος μήνας: πορτοκάλι (που το εγκαταλείψαμε) / μπισκοτόκρεμα

Για τον 9ο θα σου πω αύριο που θα πάρω τον ντοκ.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Nunuκόριτσο, εμείς ξεκινήσαμε ρυζάλευρο και μετά από έναν μήνα προχωρήσαμε σε φρούτο (το οποίο και απορρίψαμε αμέσως, βέβαια).

Και μετά από λίγο καιρό (περίπου 2 εβδομάδες) χορτόσουπα και μετά από τόσο περίπου (ίσως και λίγο παραπάνω) και κρεατοχορτόσουπα!

Γενικά, μας πήρε έναν με ενάμιση μήνα η ένταξη στη στερεά τροφή!

Επίσης, είδα τις φωτό από τη συνάντηση και ζήλεψα!

Επίσης, το Twinsοκόριτσο νομίζω ότι είχε γενέθλια την Κυριακή, αλλά μένει να μας το επιβεβαιώσει!

Άρα και πάλι απ ότι καταλαβαίνω κάθε παιδίατρος έχει και τις προτάσεις του πάλι. Τι να πώ???? Μάλλον επειδή ξεκινάμε μεγάλοι σχετικά όπως και η jas. Αν και τελικά αργήσαν να ξεκινήσουν μεσημεριανό για να συνεχίσουν να πίνουν γαλατάκι της μαμάς. Αχ έχω μπερδευτεί ρε γαμώτο. Έχω ξενερώσει και με τον μικρό τώρα και την πιθανή αλλεργία....

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Αντε, να πατήσω το 1 επειδή είναι και πολύχρωμο! :P Ευχαριστώ πολύ!!!! Αν και ως μέρα ήταν ακριβώς όπως όλες οι άλλες.

Είδες; Οταν λείπω όλες ξεσαλώνουν. Τώρα που το λέω, εσύ πως με τσάκωσες όταν μπήκα;

Λοιπον. Αν έχει αλλεργία ο μπέμπης είναι πολύ σοβαρό και ίσως θα πρέπει να ρωτήσεις τον παιδίατρο. Μπορεί βεβαια να είναι και συμπτωματικό.

Αν λοιπόν είναι αλλεργικός ή που θα πρέπει να του φτιάχνεις κρέμα με μητρικό ή με υποαλλεργικο ή που θα πάρεις ειδική κρέμα από το φαρμακείο (υπάρχει). Αλλα μπορεί και να ήταν τυχαίο το γεγονός.

Γενίκά το χρονοδιάγραμμα των φαγητών μας είχε ως εξής (ενδεικτικό είναι, τα υπόλοιπα μωρά ήταν εντελώς διαφορετικά)

5ος μήνας: κρέμα βανίλια

6ος μήνας: μήλο-αχλάδι-μπανάνα

6,5 μήνας: χορτόσουπα με κοτόπουλο

7ος μήνας: κρεατόσουπα/ φαρίν λακτέ

8ος μήνας: πορτοκάλι (που το εγκαταλείψαμε) / μπισκοτόκρεμα

Για τον 9ο θα σου πω αύριο που θα πάρω τον ντοκ.

Μα τι ερώτηση!

Αφού είμαι αιλουροειδής κατασκευή!

rPPrp3.png

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ TWINSSSSSSS!!!!!

Μίλησα με την παιδίατρο με το που είδα χτες το αίμα και φυσικά σταματάω τη μίξη και ξαναρχίζω με σκέτο βιολογικό ρυζάλευρο και γάλα δικό μου. Επίσης καλό θα ήταν να κόψω και γω τα γαλακτοκομικά γιατί κάποιες φορές έβλεπα βλέννες και δεν το θεωρούσα κάτι ενώ πιθανόν να είναι και αυτό σύμπτωμα της αλλεργίας. Είναι τόσο σοβαρό twins μου, για πές μου τι ξέρεις?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Μα τι ερώτηση!

Αφού είμαι αιλουροειδής κατασκευή!

Προτείνω λοιπόν τη μετονομασία σου από AGORAKIA σε TIGRAKIA. Και μια που σε βάφτισα, είμαι και νονά. Ας γιορτάσουμε λοιπόν τη βάφτιση της TIGRAKIA :D:D:D:D

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Μίλησα με την παιδίατρο με το που είδα χτες το αίμα και φυσικά σταματάω τη μίξη και ξαναρχίζω με σκέτο βιολογικό ρυζάλευρο και γάλα δικό μου. Επίσης καλό θα ήταν να κόψω και γω τα γαλακτοκομικά γιατί κάποιες φορές έβλεπα βλέννες και δεν το θεωρούσα κάτι ενώ πιθανόν να είναι και αυτό σύμπτωμα της αλλεργίας. Είναι τόσο σοβαρό twins μου, για πές μου τι ξέρεις?

Κατ΄αρχήν ευχαριστώ για τις ευχές, και προχωρώ στο θέμα σου.

Λοιπόν. Κατ' αρχήν εξαρτάται από το αν το παιδί έχει γενικότερα αλλεργία στο αγελαδινό γάλα ή τον πείραξε κάτι συγκεκριμένο από την κρέμα.

Αν έχει αλλεργία στην πρωτείνη του γάλακτος/ στη λακτόζη ή σε κάποιο άλλο συστατικό πολύ απλά δεν θα του δίνεις γάλα αφού θηλάζετε ή θα τρώτε κρέμα με υποαλλεργικό.

Στο γάλα είμασταν αλλεργικοί και εγώ και ο αδερφός μου ως μωρά αλλά μας πέρασε (εγώ έχω μόνο μια μικρή δυσανεξία και πίνω με μειωμένη λακτόζη). Και απ' όσο ξέρω, σε ελάχιστα ή καθόλου μωρά τους μένει η αλλεργία.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Κοριτσάκια γεια σας κι απο μένα , ειμαι διδυμομαμά δύο κοριτσιών 4 μηνών... Θέλω τα φώτα σας από τις πιο έμπειρες για το θέμα του ύπνου... Τα μικρά σας τα βάζατε απο μικρά στο ίδιο δωμάτιο? Και αν ναι δεν ξύπναγε το ένα το άλλο? Τι λύση έχουμε γι' αυτό?? Επίσης πως τα κοιμίζατε στην ηλικία που είναι τα δικά μου? Κοιμόντουσαν μόνα τους η σε αγκαλιές, κουνήματα κ.λ.π... Τέλος, οι μικρές 4 μηνών έχουν βάρος 6800 και 5900, γεννήθηκαν 36 εβδομάδων...Η πιο αδύνατη έχει ΓΟΠ και λίγο ζορίζεται στο φαί... Είναι έντάξει το βάρος τους?? Περιμένω απαντήσεις!! Φιλιά!!

DvX4p3.png

EUoVp3.png

Καλησπέρα

Εχω πολλή δουλειά απόψε. Jas εμφανίσου να κάνουμε παρέα (και ευχαριστώ και για τις ευχές)

vanessa*, τα δικά μου τα είχα εξ αρχής στο δικό τους δωμάτιο και δεν ξυπνάει το ένα το άλλο, εκτός ίσως από τις 7:00 το πρωί που ξυπνάνε μαζί. Δεν έχουν ξυπνήσει ποτέ ταυτόχρονα το βράδυ, αν και ξυπνάνε γενικώς. Τώρα πως τα κοιμίζω; Απαραιτήτως μπάνιο στις 21:00, τυλίγω τη μπέμπα και κοιμάται αμέσως, ο μπέμπης συνήθως κοιμάται όσο τρώει. Το βάρος των μωρών σου καλό φαίνεται, για τη ΓΟΠ πρέπει να κάνεις υπομονή μέχρι τον 6ο μήνα που θα τρώει στερεές τροφές και θα μπορεί να κάθεται. Ελπίζω να σε βοήθησα.

Μα που πήγατε όλες;;;;; Βοηθήστε λίγο το φοιτητριάκι....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...