Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Καλημέρα!! 

Μπορω να ρωτησω μετά από πόσες ωοληψιες και εμβρυομεταφορες πέτυχες εγκυμοσύνη με φυσικό τροποποιημένο; Για να παίρνουμε λίγο θάρρος όλες 😂

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

ουουουου!!! εδώ είμαστε εμείς οι γυριστούδικοι!!! Κάναμε την βόλτα μας και τα ψώνια μας!!! Πήρα μια σούπερ τσάντα, τεράστια!!! χωράει πάνες, θερμός κλπ κλπ!! Αλλά ο καιρός μας τα χάλασε...λέγαμε αύριο να κάναμε εκδρομή!!

Καλέ, με γειες! Με γειες!

rPPrp3.png

γεια σας!

τι μου κανετε?εγω νυσταααζω αλλα αντεχω ακομα.τα μωρουλια μου ξυπνανε πλεον ανελλειπως μεσα στην μαυρη νυχτα.

Τι έχουν τα μωράκια μας;

Γιατί ξυπνάνε τη νύχτα;

Εμείς ξαφνικά δεν κοιμόμαστε εύκολα! Κάθε βράδυ έχουμε κλάματα και γκρίνιες, χωρίς ΑΠΟΛΥΤΩΣ κανέναν λόγο. Έχουμε κάνει μπάνιο, έχουμε τσιμπήσει, έχουμε παίξει, έχουμε ηρεμήσει, με λίγα λόγια, τα έχουμε κάνει όλα, αλλά μόλις γυρίσουμε στο πλάι για ύπνο, θυμόμαστε να αρχίσουμε τη γκρίνια! Για ώρα, όμως! Ο ένας, φυσικά, τα κάνει αυτά. Μπορεί να κλαίει σπαρακτικά και 1/2 ώρα. Πρέπει να πάω, να μαλώσουμε, να αγκαλιαστούμε, να μιλήσουμε και μετά να αποκοιμηθούμε...

Το ωραίο είναι ότι για λίγες μέρες του δίναμε ντεπόν, νομίζοντας ότι δεν κοιμάται επειδή πονάει, αλλά τελικά εκείνος πείναγε.........! Κι έτσι καθιερώσαμε ένα πρόχειρο ταϊσματάκι και αυτήν την ώρα :) Όλοι γέλαγαν μαζί μας!

rPPrp3.png

Τι έχουν τα μωράκια μας;

Γιατί ξυπνάνε τη νύχτα;

Εμείς ξαφνικά δεν κοιμόμαστε εύκολα! Κάθε βράδυ έχουμε κλάματα και γκρίνιες, χωρίς ΑΠΟΛΥΤΩΣ κανέναν λόγο. Έχουμε κάνει μπάνιο, έχουμε τσιμπήσει, έχουμε παίξει, έχουμε ηρεμήσει, με λίγα λόγια, τα έχουμε κάνει όλα, αλλά μόλις γυρίσουμε στο πλάι για ύπνο, θυμόμαστε να αρχίσουμε τη γκρίνια! Για ώρα, όμως! Ο ένας, φυσικά, τα κάνει αυτά. Μπορεί να κλαίει σπαρακτικά και 1/2 ώρα. Πρέπει να πάω, να μαλώσουμε, να αγκαλιαστούμε, να μιλήσουμε και μετά να αποκοιμηθούμε...

Το ωραίο είναι ότι για λίγες μέρες του δίναμε ντεπόν, νομίζοντας ότι δεν κοιμάται επειδή πονάει, αλλά τελικά εκείνος πείναγε.........! Κι έτσι καθιερώσαμε ένα πρόχειρο ταϊσματάκι και αυτήν την ώρα :) Όλοι γέλαγαν μαζί μας!

Και μπορεί να είναι και ξεθεωμένοι από το παιχνίδι...!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου γλυκά με τα υπέροχα ζουζουνάκια σας πώς είσαστε;

Εμείς ζούμε σε μια κατάσταση ...τρέλας.

Τα δίδυμα έχουν ζωηρέψει πάρα πολύ.

Επιβεβαιώνουν κάθε μέρα τη θεωρία του Δαρβίνου. :lol:

Σκαρφαλώνουν σε απίστευτα σημεία. Δεν τα προλαβαίνω. Τα καρούμπαλα δίνουν και παίρνουν.

Μεταξύ τους είναι μια μέλι μια ξύδι.

Εκεί που πλακώνονται σταματάνε, αγκαλιάζονται και φιλιούνται.

Και μετά ο ένας δαγκώνει τον άλλον και ξανά τσακωμός.

Και μπαίνει και ο μεγάλος μέσα στον καυγά. Μαλλιά κουβάρια όλα...

Είδα φωτό από τα μωράκια σας. Έχουν μεγαλώσει πάρα πολύ!!!!

Φιλιά!!! nunu ετοιμάσου για καφέ στην Αλέα όποτε μπορέσεις.

καλησπερα!

twins εχεις γενεθλια????αχ αυτα τα 25 καποτε πρεπει να τα κλεισεις κ συ..

τι κανετε ομορφες?

φιλια σε ολες!

κ γιατι μου λετε παρακαλω ξυπνανε περισσοτερο μες τη νυχτα τα μωρα μας???

καλυτερα κοιμομασταν παλια..

τωρα ο μικρος κλαιει στον υπνο του..εφιαλτες?δοντι?

η μικρη ποτε θελει αγκαλια, ποτε φιλια..

τελικα καταληγω καθε βραδυ να παιρνω το ενα στο κρεβατι μαζι μου (ο συζυγος αυτοεξοριστηκε παλι) για να μην ξυπνησει το αλλο..

δε λεω, μ αρεσει πολυ να κοιμαμαι με τα μωρα..αλλα νομιζω δημιουργησα ηδη κακη συνηθεια..τελοσπαντων..

κ πως να αφησεις αυτο που γκρινιαζει μες τη νυχτα στο κρεβατακι του (για να το διαπαιδαγωγησεις κιολας..) ενω διπλα κοιμαται το αλλο το καημενο?ε?

στα διδυμα αλλαζουν τα παντα! τελεια κ παυλα!

33E7p2.png

Καλησπέρα!!!

Εμείς εδώ χάλια....ο Κοσμάκης μου έχει ιωσούλα πάλι και κλαίει όλη μέρα απαρηγόρητο το μανάρι μου. :( Είναι και αρκετά ζεστός αλλά πυρετό δεν έχει.

Από εχθές το βράδυ ξεκίνησε.

Witch και εσείς ταλαιπωρήστε ακόμα ε??

Nufi το ίδιο κακό συνήθειο έχουμε κι εμείς και δεν ξέρω πώς θα το κόψουμε. Ειδικά αφού ο Κοσμάς κοιμάται μόνο αγκαλιά με εμένα, το γλυκό μου....

Agorakia τσάμπα δηλαδή πίνανε τα μικρά σου το depon??

Froso σε χάσαμε αλλά βλέπω όσο μεγαλώνουν....καλό κουράγιο σε όλες μας!

Nunu μεγειά η νέα τσαντούλα!!!!

RKdwp3.png

γεια σας!

τι μου κανετε?εγω νυσταααζω αλλα αντεχω ακομα.τα μωρουλια μου ξυπνανε πλεον ανελλειπως μεσα στην μαυρη νυχτα.

Έτσι χωρίς λόγο? Μπορεί να είναι αυτό που είχε πεί η twins, ότι νιώθουν ανασφάλεια, υπομονήηηηηηηηηη!!

Καλέ, με γειες! Με γειες!

Ευχαριστώ ευχαριστώ!!

Κοριτσάκια μου γλυκά με τα υπέροχα ζουζουνάκια σας πώς είσαστε;

Εμείς ζούμε σε μια κατάσταση ...τρέλας.

Τα δίδυμα έχουν ζωηρέψει πάρα πολύ.

Επιβεβαιώνουν κάθε μέρα τη θεωρία του Δαρβίνου. :lol:

Σκαρφαλώνουν σε απίστευτα σημεία. Δεν τα προλαβαίνω. Τα καρούμπαλα δίνουν και παίρνουν.

Μεταξύ τους είναι μια μέλι μια ξύδι.

Εκεί που πλακώνονται σταματάνε, αγκαλιάζονται και φιλιούνται.

Και μετά ο ένας δαγκώνει τον άλλον και ξανά τσακωμός.

Και μπαίνει και ο μεγάλος μέσα στον καυγά. Μαλλιά κουβάρια όλα...

Είδα φωτό από τα μωράκια σας. Έχουν μεγαλώσει πάρα πολύ!!!!

Φιλιά!!! nunu ετοιμάσου για καφέ στην Αλέα όποτε μπορέσεις.

Και σε σκεφτόμουν Φρόσω, όλα καλά εσείς?? Εμείς ναι θέλουμε να πάμε και μια Αλέα, δε μας έχουν δει εκεί!!!!;);)

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

και συνεχίζω......

καλησπερα!

twins εχεις γενεθλια????αχ αυτα τα 25 καποτε πρεπει να τα κλεισεις κ συ..

τι κανετε ομορφες?

φιλια σε ολες!

κ γιατι μου λετε παρακαλω ξυπνανε περισσοτερο μες τη νυχτα τα μωρα μας???

καλυτερα κοιμομασταν παλια..

τωρα ο μικρος κλαιει στον υπνο του..εφιαλτες?δοντι?

η μικρη ποτε θελει αγκαλια, ποτε φιλια..

τελικα καταληγω καθε βραδυ να παιρνω το ενα στο κρεβατι μαζι μου (ο συζυγος αυτοεξοριστηκε παλι) για να μην ξυπνησει το αλλο..

δε λεω, μ αρεσει πολυ να κοιμαμαι με τα μωρα..αλλα νομιζω δημιουργησα ηδη κακη συνηθεια..τελοσπαντων..

κ πως να αφησεις αυτο που γκρινιαζει μες τη νυχτα στο κρεβατακι του (για να το διαπαιδαγωγησεις κιολας..) ενω διπλα κοιμαται το αλλο το καημενο?ε?

στα διδυμα αλλαζουν τα παντα! τελεια κ παυλα!

Συμφωνώ και επαυξάνω!!

Καλησπέρα!!!

Εμείς εδώ χάλια....ο Κοσμάκης μου έχει ιωσούλα πάλι και κλαίει όλη μέρα απαρηγόρητο το μανάρι μου. :( Είναι και αρκετά ζεστός αλλά πυρετό δεν έχει.

Από εχθές το βράδυ ξεκίνησε.

Witch και εσείς ταλαιπωρήστε ακόμα ε??

Nufi το ίδιο κακό συνήθειο έχουμε κι εμείς και δεν ξέρω πώς θα το κόψουμε. Ειδικά αφού ο Κοσμάς κοιμάται μόνο αγκαλιά με εμένα, το γλυκό μου....

Agorakia τσάμπα δηλαδή πίνανε τα μικρά σου το depon??

Froso σε χάσαμε αλλά βλέπω όσο μεγαλώνουν....καλό κουράγιο σε όλες μας!

Nunu μεγειά η νέα τσαντούλα!!!!

Περαστικά στον Κοσμάκο.

Εγώ πάντως το πήρα απόφαση, δε γίνεται έτσι δουλειά, τώρα που κλείνουν τους έξι μήνες θα μεταφέρω και τον μπέμπη στο παιδικό (που την βγάζει στο κρεβάτι μου) και θα κοιμάμαι και γω μαζί τους αρχικά σε ένα μονό κρεβατάκι που έχουμε και θα το παλέψω. Άντε να δούμε!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Ρε twins με την απορία θα μείνουμε? έχεις γενέθλια σήμερα? Να αρχίσουμε τις ευχές?????????

Κατά τ άλλα να σας πώ τα νέα μας. Με το βιολογικό ρυζάλευρο απ ότι είδατε στις φωτό η μπέμπα δεν ενθουσιάστηκε οπότε μετά από τρεις μέρες δοκιμών με μητρικό κλπ αποφάσισα να πάρω μια εμπορίου και να την αραιώνω με το ρυζάλευρο και όντως κάπως καλύτερα τα πράγματα. Έλα μου όμως που πριν λίγο στις κενώσεις του μπέμπη βρήκα λίγο είμα που σημαίνει ότι είναι αλλεργικός σε κάτι από την κρέμα του εμπορίου. Μάλλον το αγελαδινό γάλα.....

και επίσης να ρωτήσω βρε κορίτσια αν και το έχετε συζητήσει αλλά δεν ήμουν καλή μαθήτρια και δεν πρόσεχα :rolleyes::rolleyes::rolleyes: σε πόσο χρόνο σας εισήγαγε στις στερεές τροφές? Δηλαδή από το ρυζάλευρο στη φρουτόκρεμα, στην χορτόσουπα και κρεατόχορτοσουπα?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Nunu μου τι κανείς;;

Τώρα αν όντως έχει αλλεργία ο μπεμπης στο αγελαδινο γάλα τι θα του δίνεις απο κρέμα;

Για την ερώτηση σου... Έμας μας τα ξεκίνησε Όλα μαζί... Φρούτα και ρυζαλευρο ή οποία άλλη θέλαμε και θα μας ξεκινούσε και σούπες αλλα δεν ήθελε να κόψει Τόσο απότομα το μητρικό γάλα. Οπότε την σούπα την ξεκίνησαμε περίπου ένα μήνα μετα!

RKdwp3.png

Nunu μου τι κανείς;;

Τώρα αν όντως έχει αλλεργία ο μπεμπης στο αγελαδινο γάλα τι θα του δίνεις απο κρέμα;

Για την ερώτηση σου... Έμας μας τα ξεκίνησε Όλα μαζί... Φρούτα και ρυζαλευρο ή οποία άλλη θέλαμε και θα μας ξεκινούσε και σούπες αλλα δεν ήθελε να κόψει Τόσο απότομα το μητρικό γάλα. Οπότε την σούπα την ξεκίνησαμε περίπου ένα μήνα μετα!

Βασικά θα του δώσω ρυζάλευρο με μητρικό, αυτός το έτρωγε και ελπίζω να μην γλυκάθηκε και δεν το τρώει. Αν δεν το τρώει βλέπουμε και κάνουμε.

Μας έδωσε πρόγραμμα και η δικιά μας και σε δυο εβδομάδες περίπου θα τα έχουμε φάει όλα. 23/3 Φρουτόκρεμα (κάθε μέρα +1 φρούτο) και μετά 1/4 χορτόσουπα, 2/4 κοτόπουλο- μοσχάρι (ανά δύο μέρες).

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...