Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

ουουουου!!! εδώ είμαστε εμείς οι γυριστούδικοι!!! Κάναμε την βόλτα μας και τα ψώνια μας!!! Πήρα μια σούπερ τσάντα, τεράστια!!! χωράει πάνες, θερμός κλπ κλπ!! Αλλά ο καιρός μας τα χάλασε...λέγαμε αύριο να κάναμε εκδρομή!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

καλημερα!

ναι μωρε, μας τα ψιλοχαλασε ο καιρος..

κ εμεις λεγαμε να παμε λουτρακι να δουμε θαλασσιτσα,να παιξουμε με τα βοτσαλακια, αλλα μπα.

θα κατεβουμε ομως να δειξουμε στα μωρα το εκκλησακι ,οπου θα βαφτιστουν..

κλεισαμε επιτελους!

τελικα ειπα να μην απομακρυνθω πολυ απ την ιδεα που εχω στο μυαλο μου κ αποφασισα να απομακρυνθω απο τις κοντινες περιοχες που κοιτουσα..

κλεισαμε λοιπον στον αγιο δημητριο λουμπαρδιαρη κ θα παμε τωρα καροτσαδα εκει γυρω στη διον.αρεοπαγειτου που μ αρεσει τρελα!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Μια γλυκιά καλημέρα σε όλες τις μανούλες, τις εγκυούλες και τα μωράκια μας!!!

Πολύ βόλτα παίζει μάλλον ε? Και εμείς λείπαμε εχθές και σήμερα πάλι μάλλον θα βγούμε καμιά βολτούλα. Ότι και να κάνετε καλά να περάσετε!!!

Nunu καλορίζικη η τσαντούλα!!!

Nufi με το καλό τώρα να γίνει και η βάφτιση!! Για πότε τελικά??

RKdwp3.png

καλησπερα κοριτσια!!!

τι κανετε?

αχ,τι καλα!τωρα ανοιγει ο καιρος και θα βολταρετε με τα μωρακια σας!

βρε κοριτσια παταω στο google silver cross αλλα ολες οι σελιδες ειναι ξενες.Μας αρεσει πολυ αλλα πειτε μου απο που το πηρατε.

Ειδα οτι στα Λητω εχει αυτη τη μαρκα αλλα στη σελιδα τους δεν εχει το διπλο.

Να ρωτησω και κατι ακομα,ειπαμε οτι τα νεογεννητα πρεπει να ειναι τελειως οριζοντια αλλα μεχρι ποσο?δηλ μεχρι να σαραντησουν ή πιο πολυ?

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

καλησπερα κοριτσια!!!

τι κανετε?

αχ,τι καλα!τωρα ανοιγει ο καιρος και θα βολταρετε με τα μωρακια σας!

βρε κοριτσια παταω στο google silver cross αλλα ολες οι σελιδες ειναι ξενες.Μας αρεσει πολυ αλλα πειτε μου απο που το πηρατε.

Ειδα οτι στα Λητω εχει αυτη τη μαρκα αλλα στη σελιδα τους δεν εχει το διπλο.

Να ρωτησω και κατι ακομα,ειπαμε οτι τα νεογεννητα πρεπει να ειναι τελειως οριζοντια αλλα μεχρι ποσο?δηλ μεχρι να σαραντησουν ή πιο πολυ?

Γειά σου Naki!!! Δες εδώ. Έχει αλλάξει νομίζω το μοντέλο λίγο από τότε που το πήρα εγώ και μάλλον ανέβηκε λίγο και η τιμή του.

http://www.minimo.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage_minimo.tpl&category_id=119&product_id=4121&option=com_virtuemart&Itemid=1&vmcchk=1&Itemid=1

http://www.oneirokosmos-shop.gr/metallika-gr/metallika-karotsi/pop-duo-gr.html

http://www.oneira.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=2975

RKdwp3.png

αχ βρε Jas,εισαι η σωτηρια μου!

ωραια,λεει οτι κανει για νεογεννητα,ειναι και ελαφρυ,μια χαρα.εισαι ευχαριστημενη ετσι?

μονο το χρωμα του λιγο με χαλαει ,αλλα καπου ειδα οτι βγαινει και γκρι-ασημι.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

αχ βρε Jas,εισαι η σωτηρια μου!

ωραια,λεει οτι κανει για νεογεννητα,ειναι και ελαφρυ,μια χαρα.εισαι ευχαριστημενη ετσι?

μονο το χρωμα του λιγο με χαλαει ,αλλα καπου ειδα οτι βγαινει και γκρι-ασημι.

Νομίζω ότι τώρα βγαίνει και σε άλλο χρώμα. Εμένα πάλι μου άρεσε πολύ το χρώμα!!!! Είμαι πολύ ευχαριστημένη, πανεύκολο στην χρήση, στενό ώστε να χωράει από τις περισσότερες πόρτες, ελαφρύ και κλείνει πολύ εύκολα!!!

RKdwp3.png

Καλημέρα κοριτσίνια, μπεμπάκια και κοιλούμπες!!!! Εμείς βολτάραμε το Σαββάτο, την Κυριακή όμως αράξαμε σπίτι. Ήρθε και η παιδίατρος σπίτι για εμβόλια και συμβουλές διατροφής!!! Τετάρτη θα ξεκινήσουμε και φρουτόκρεμα!!

Εσείς πως περάσατε?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα, μικρά κοριτσόπουλα!

Πάντα από το ηρωικό γραφείο μου!

Νομίζω ότι ένα κοριτσίνι, twinsoκοριτσίνι(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!), είχε χθες ΓΕΝΕΘΛΙΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Εάν ναι, πιέστε το 1 για ευχές (ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ, ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ, ΛΑΜΠΕΡΗ, ΓΕΡΗ, ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ)

Εάν όχι, πατήστε το 2 για "συγνώμη λάθος, πείτε μας τη σωστή ημερομηνία"!!!!!!!!!!!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...