Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Ναι, μας επιτρεπει πρωι-απογευμα χαμομηλάκι της milupa με τηλιο... (ειχαμε και λίγη δυσκοιλιοτητα-δεν ξέρω, αυτά πάνε μαζί?) nunu κοριτσακια κ τα δυο... Τι ειναι η ομφαλοκοιλη?

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Διαφημίσεις

jasmini όντως δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά για αυτό τον πόνο εμεις. Δεν μπορώ να τα ηρεμήσω ούτε με αγκαλια, ούτε με βόλτα σε όλο το σπίτι (για λίγο ισως, μετά ξαναρχίζει το τραγούδι..), ούτε με τίποτα...

Έχω δει και κάτι κρέμες που υπάρχουν για μασάζ στην κοιλίτσα για τους κολικούς. Η αλήθεια είναι ότι δεν τις είχα δει τότε για να δοκιμάσω.

Δες πχ εδώ : http://www.ecobaby.gr/product_info.php?products_id=149

RKdwp3.png

Δοξα τω Θεω, ηρεμησαν με το μουσικο περιστρεφόμενο...

agorakia για ποσο καιρο το εδινες το ινφακολικ? εμενα μου το εκοψε στη βδομαδα και μου ειπε να το ξαναξεκινησω αν ειναι μονο αναγκη. δεν καταλαβα γιατι. Νομιζα ότι ειναι ελαφρυ φαρμακο... Πάνω που είχαμε ηρεμήσει ρε γμτ!

θα την πάρω τηλεφωνο να το ξαναδώσω... Ειναι αναγκη και...κοψιμο!!!!

Κι εμένα η μία υποφέρει περισσότερο, είναι πιο... φωνακλού!

Να σου πω, δεν θυμάμαι ακριβώς, αλλά πάνω από μήνα, νομίζω!

Η γιατρός μου είχε πει έως 3 φορές την ημέρα (σε ώρα κρίσης, φυσικά) από 2,5 ml τη φορά. Αυτά στον μεγάλο που πόναγε (ή μάλλον είναι πιο φωνακλάς, διότι η γιατρός πάντα έβρισκε σε έξαρση τους κολικούς του μικρού, που δεν έβγαζε κιχ, εκτός από ελάχιστες φορές). Στον μικρό αυτοσχεδίασα λιγάκι, παίρνοντας συμβουλές κι από τα υπόλοιπα κορίτσια. Του έδινα 1 ml λίγο πριν από κάθε γεύμα (δηλ τρις ημερησίως), όπως λέει και το χαρτάκι των οδηγιών μέσα στο φάρμακο! Αυτό μας βοήθησε, όταν έρχονταν οι πόνοι να είναι λίγο πιο ήρεμοι. Όμως, αν θυμάμαι καλά, δεν ήταν και ιδιαίτερα αποτελεσματική ως μέθοδος, όταν έσφιξε η κατάσταση! Οπότε, έδινα και στον μικρό 2,5 επί πόνου!

rPPrp3.png

Ναι, μας επιτρεπει πρωι-απογευμα χαμομηλάκι της milupa με τηλιο... (ειχαμε και λίγη δυσκοιλιοτητα-δεν ξέρω, αυτά πάνε μαζί?) nunu κοριτσακια κ τα δυο... Τι ειναι η ομφαλοκοιλη?

Πάντως, η φίλη μας Witch είχε μια φανταστική συνταγή για τους κολικούς, που εγώ προς το τέλος τους, που την πήρα χαμπάρι, την έδινα και ηρεμούσαν λιγάκι τα μωρά μου!

Πόσων μηνών είστε; Να ψάξουμε να στη βρούμε, μήπως; Εγώ το τίλιο το δίνω κάθε βράδυ (μέσα στο γάλα) μέχρι σήμερα, για να κοιμούνται ήρεμα. Αν και νομίζω ότι θα το κόψω, γιατί μάλλον το έχει συνηθίσει ο οργανισμός τους τόσους μήνες πια και δεν κάνει δουλειά. Θα το αφήσω μόνο για τις μέρες, που έχουν υπερένταση. Είναι πολύ αποτελεσματικό, ωστόσο, ως αφέψημα!

rPPrp3.png

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις κορίτσια...

Αgorakia εγώ εδινα 2,5 ml πρωι-μεσημερι-βραδυ με το γάλα. Ειμαστε 1 μήνα και κάτι ημέρες.

Πάω να ταίσω γιατι θα έχω πάλι δράματα...

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις κορίτσια...

Αgorakia εγώ εδινα 2,5 ml πρωι-μεσημερι-βραδυ με το γάλα. Ειμαστε 1 μήνα και κάτι ημέρες.

Πάω να ταίσω γιατι θα έχω πάλι δράματα...

Πιστεύω πως ο τρόπος αυτός δεν είναι και πολύ σωστός. Ταπεινή μου άποψη. Και θα σου πω γιατί. Παραδοσιακά, οι κολικοί εμφανίζονται το βράδυ (σε κάποιους και πρωί ή μόνο πρωί, τέλοσπάντων, αλλού θέλω να καταλήξω). Τα 2,5 είναι μια ικανοποιητική ποσότητα, που μπορεί να αντιμετωπίσει τον πόνο επί τόπου. Αν, λοιπόν, τα μωρά σου πονάνε πιο πολύ (ή μόνο) το βράδυ, γιατί να έχεις δώσει ήδη τις δύο προηγούμενες δόσεις το πρωί και το μεσημέρι (ουσιαστικά δηλαδή να έχουν πάει χαμένες, κατά κάποιον τρόπο) και να μην μπορείς να τα ανακουφίσεις την ώρα που υποφέρουν και, αν χρειαστεί, να δώσεις μετά από καμιά δύο - τρεις ώρες κι άλλο; Λέω εγώ τώρα!

rPPrp3.png

Καλημέρα και από εμάς. Τι κάνετε? Είναι καμία εδώ?

Κ εμείς Linaki το παίρναμε το ινφακολίκ μέχρι και τον τρίτο μήνα. Καθημερινά όμως. Πρωί μεσημέρι βράδυ. Κι ευτυχώς ηρέμησαν αρκετά. Μετά το κόψαμε και όλα καλά.

Πιστεύω πως ο τρόπος αυτός δεν είναι και πολύ σωστός. Ταπεινή μου άποψη. Και θα σου πω γιατί. Παραδοσιακά, οι κολικοί εμφανίζονται το βράδυ (σε κάποιους και πρωί ή μόνο πρωί, τέλοσπάντων, αλλού θέλω να καταλήξω). Τα 2,5 είναι μια ικανοποιητική ποσότητα, που μπορεί να αντιμετωπίσει τον πόνο επί τόπου. Αν, λοιπόν, τα μωρά σου πονάνε πιο πολύ (ή μόνο) το βράδυ, γιατί να έχεις δώσει ήδη τις δύο προηγούμενες δόσεις το πρωί και το μεσημέρι (ουσιαστικά δηλαδή να έχουν πάει χαμένες, κατά κάποιον τρόπο) και να μην μπορείς να τα ανακουφίσεις την ώρα που υποφέρουν και, αν χρειαστεί, να δώσεις μετά από καμιά δύο - τρεις ώρες κι άλλο; Λέω εγώ τώρα!

Η δοσολογία και μένα στην αρχή μου είχε φανεί μεγάλη, άλλα αν υπολογίσεις ότι στο φάρμακο λέει 1 μλ πριν από κάθε γεύμα (εμείς κάνουμε 8, τότε συνολικά στο 24ωρο είναι σχεδόν η ίδια ποσότητα που θα έχει πάρει το παιδί...

Εγώ είχα την εντύπωση ότι αυτό το φάρμακο δεν βοηθάει άμεσα στην αντιμετώπιση του πόνου, αλλά συνολικά η θεραπεία κάνει καλό στους κολικούς.

Διαβασα π.χ. στις οδηγίες του ότι για να έχει αποτέλεσμα πρέπει να περάσουν αρκετές ημέρες θεραπείας. και στη δική μας περίπτωση, έτσι έγινε, τις πρώτες ημέρες οι πόνοι και τα ξενύχτια συνεχίζονταν, μετά από 2-3 νυχτες ηρέμησαν κάπως τα πράγματα και την πέμπτη περίπου νύχτα δεν έκλαψε καμία από τις 2.

Θα ρωτήσω όμως και την παιδιάτρο, όπως και το λόγο που το διακόψαμε...

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Καλημέρα και από εμάς. Τι κάνετε? Είναι καμία εδώ?

Κ εμείς Linaki το παίρναμε το ινφακολίκ μέχρι και τον τρίτο μήνα. Καθημερινά όμως. Πρωί μεσημέρι βράδυ. Κι ευτυχώς ηρέμησαν αρκετά. Μετά το κόψαμε και όλα καλά.

Μακάρι και σε μας να πάνε έτσι καλά τα πράγματα!

Αυτοι οι κολικοί μου έχουν γίνει εφιαλτης, εχω ακουσει ότι μερικές φορές συνεχίζονται και μετά το 3ο μήνα:confused:

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

γεια σας.

εμεις τους κολικους τους αντιμετωπισαμε με ματζουνια,απορροφητηρα και αγκαλιτσες.

τωρα τι κανουμε που ουρλιαζουν και τα δυο.τα πηρα στο σπιτι εχθες απο τους γονεις μου και ολα καλα μεχρι και πριν μια ωρα.ειχαν λυσσαξει απο την πεινα αφου δεν ετρωγαν την φρουτοκρεμα και κατα τη μια αρχισαν να ουρλιαζουν (να ουρλιαζουν ομως) και δεν σταματησαν ουτε οσην ωρα ετρωγαν.τα νευρα μου δηλαδη.σκεφτομαι μηπως ο μικρος εχει κανενα αλλο προβλημα γιατι δεν ειναι λογικο να καταπινει και να κλαιει αλλα να ανοιγει το στομα για την επομενη κουταλια.

age.png

Διαφημίσεις

επισης,αποψη μου βεβαια, ο,τι παιρνεις απο το φαρμακειο ειναι φαρμακο.κι επειδη το εψαξα μετα την κουβεντα που ειχαμε με την glorr καποτε με τα αιθερια για τον ευκαλυπτο,ουτε αυτα ειναι τα κλασικα γνησια αιθερια αλλα μιγματα οποτε ειναι αδυνατον να εχουν και την ιδια αποδοση.

age.png

Να μαι πάλι!! έκανα τις δουλειές αλλά με πολύ γκρίνια και καημό....ήμαρτον...

Linaki δοκίμασε και το πιστολάκι, αποροφητήρα, ηλ. σκούπα όσο αστείο και να σου φαίνεται τέτοιοι ήχοι τα αποσυντονίζουν και ψιλοξεχνάνε τον πόνο τους. Συμφωνώ και γω με την προλαλήσασα ότι το infacolic είναι φάρμακο. Και εμάς η παιδίατρος δεν ήταν πολύ φανατική αλλά σε μέρες κρίσεις δίναμε 2,5 πριν το γεύμα τρεις φορές τη μέρα. Αν και να σου πώ δεν πολύ μας έκανε διαφορά οπότε το κόψαμε τελείως.

Όπως και να έχει θα περάσει. Ομφαλοκήλη είναι ένα εξόγκωμα στον αφαλουδάκο τους το οποίο φεύγει όταν περάσουν και οι κολικοί. Δε βγαίνει σε όλα τα μωράκια και δεν τα πονάει αλλά δημιουργείται από το σφίξιμο.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

γεια!

εμας παλι, τιποτα δε μας εδωσε η παιδιατρος..καθολου φαρμακα γιατι η γνωμη της ηταν οτι το μονο αποτελεσματικο(δε θυμαμαι ποιο)ηταν κ δυνατο.

υπομονη κ αγκαλιτσες,βολτες με το αυτοκινητο επισης!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...