Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Οπότε να κάνω και γω τα σχόλια μου!!

Καλημέραααααααααααααααααα. Σήμερα γινόμαστε κι εμείς ακριβώς 8 μηνών..........Πω πω πως περνάει ο καιρός....................

Τι κάνετε? Καμία εδώ?

Χαρούμενα μηνογενέθλια μεγάλα ανθρωπάκια και εσείς!!

Μόνο ο μπέμπης και τρέχει και με 1000. Η μπεμπα τιποτις και ανησυχώ....

Τον έχεις βάλει στη στράτα έ?

Φοιτητριούλα γιατί??? για το master τρέχεις?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Χιχιχιχιχιχ..................Έλα βρε. Μια χαρά είναι τα παιδάκια σου..........Αλήθεια από κιλά τώρα πόσα είστε? Εμείς 8.100 ο μπεμπάκος και 7.200 η μπέμπα. Αυτόν τον μήνα πήραν μόνο 150 γρ. ο μπεμπης και 250 η μπέμπα. Ήταν και αρρωστούλια βέβαια. Τα του γιαουρτιού μας τα διάβασες? Η μπέμπα έφαγε ένα και κάτι ενώ ο μπεμπης αναγούλιαζε σε κάθε κουταλίτσα και τελικά δεν έφαγε. Βέβαια δεν έφαγε ούτε κρέμα. Ίσως δεν πείναγε. Σήμερα θα ξαναδοκιμάσουμε. Η μπέμπα έφαγε το Advace φαρίν λακτέ και λίγο από το Noulac με μπισκότο..

Στον 8ο ήταν 8.000 και 7.100. Φαντάζομαι ότι τώρα το ίδιο θα είναι αφού ολη την ώρα παίζουν και δεν ησυχάζουν. Δεν τους έχω ξαναζυγίσει. Το μόνο που με κάνει και λέω ότι μεγαλώνουν είναι όταν αλλάζω το νούμερο στα φορμάκια. Ο σκουξης τώρα φοράει το 9-12 και η μαγουλίτα ακόμα το 6-9.

Για τα δικά σου και πάλι καλά που πήραν τόσο, τόση ταλαιπωρία πήραν τα καημενούλια.....

Για το γιαούρτι, είχε περιγράψει ένα κόλπο η Στελλα που το αναγουλιάζανε στην αρχή. το έδινε στο μπιμπερό αραιωμένο με ζεστό νερό μέχρι που το συνήθισαν. Θα προσθέσω και άλλη ιδέα αν και σήμερα ο μπεμπης δεν το θέλει. Αν έφτιαχνες λιγη φαριν λακτέ ζεστή και το ανακατευες στο γιαούρτι; Αλλα αυτούς τους πειραματισμούς αφού δεις ότι δεν το θέλει καθόλου.

Τον έχεις βάλει στη στράτα έ?

Φοιτητριούλα γιατί??? για το master τρέχεις?

Μας αρέσει πολύ η στράτα μας. Και πήρα μόνο μία.

Και ναι, αποφασισα να ξανασχοληθώ με το σπορ. Κάνω και κάτι σεμινάρια μπας και μπω στο κλίμα, γιατί δεν με βλέπω καλά...

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

joy μηπως να ελεγες εσυ στην κοπελα να τ απασχολει κ λιγο δημιουργικα?

η κυρια παιζει πολυ με τα δικα μου,αφου εχουν φαει κ εχουν ξεκουραστει με υπνακια.

με τα διαφορα παιχνιδακια τους σε παρκο, ριλαξ κ στο δαπεδο πλεον!

κ μ αρεσει πολυ που τα βαζει να παιζουν μαζι, εχει αγκαλια το ενα κ το δειχνει στο αλλο κ γελανε..να αποκτησουν σχεση!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

διδυμομανες sos....

εσεις πως αντιμετωπισατε τους κολικους σε διδυμα? Κλαιει το ενα, λυπαμαι αυτο που ποναει, σκεφτομαι κ το αλλο που ακουει τις τσιριδες στο αυτι του...

Κλαινε κ τα δυο? εκει τα χανω....!!!! Ποιο να πρωτοπαρηγορησω???

Καμια προταση?

Εδινε καμια απο σας infacolic για κολικους?

το πηραμε για λιγες μερες κ ηρεμησαμε. τωρα μας το σταματησε η γιατρος κ γινεται ΠΑΝΙΚΟΣ!!!!

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

διδυμομανες sos....

εσεις πως αντιμετωπισατε τους κολικους σε διδυμα? Κλαιει το ενα, λυπαμαι αυτο που ποναει, σκεφτομαι κ το αλλο που ακουει τις τσιριδες στο αυτι του...

Καμια προταση?

το πηραμε για λιγες μερες κ ηρεμησαμε. τωρα μας το σταματησε η γιατρος κ γινεται ΠΑΝΙΚΟΣ!!!!

Ψυχραιμία, κοριτσάκι μου!

Ναι, δίναμε ινφακολίκ, μας έκανε καλό!

Οι κολικοί, βασικά, θέλουν υπομονή! Σκέψου το καλά και πάρ' το απόφαση, θα περάσουν όταν έρθει η ώρα τους. Μπορεί να μην σου φαίνεται αισιόδοξο, αλλά είναι ρεαλιστικό! Εμένα ο ένας μας έπαιρνε το κεφάλι από τα κλάματα 21.00 με 23.00 τα βράδια! Μία ζεστή πετσετούλα στην κοιλίτσα ίσως βοηθήσει!

Και βασικά αγκαλίτσα και παρηγοριά στο νινάκι, που εκλαμβάνει ως έναν επικίνδυνο εισβολέα τον πόνο και τρομάζει !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :confused:

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

διδυμομανες sos....

Καμια προταση?

Και με το παρδόν, δηλαδή, αλλά γιατί σας το σταμάτησε;

rPPrp3.png

Καλημέραααααααααααα...........

Σηκωθήκαμε κι εμείς αφού χουζουρέψαμε αρκετά στο κρεβάτι και οι τρεις μας!!

Linaki κι εμείς δίναμε infacolic. Είναι ακίνδυνο δεν υπήρχε λόγος να το κόψετε. Αν σας κάνει καλό οπωσδήποτε συνεχίστε το γιατί δυστυχώς δεν υπάρχουν και πολλά που μπορούμε να κάνουμε.

RKdwp3.png

Κατά κύριο λόγο υπομονή Λινάκι. Τα διδυμάκια σου είναι και τα δυο αγοράκια? Εμένα είναι αγόρι κορίτσι. Ο μπέμπης μας την έβγαλε πιο άσχημα οπότε σηκώναμε αυτόν πρώτα και μας έκανε και ομφαλοκοίλη παρόλες τις αγκαλιές και τις παρηγοριές. Εκ θαύματος κατά τον 3ο μήνα σταμάτησαν. Αντί γαι φάρμακο σας επιτρέπει η παιδίατρος κάποιο ρόφημα?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Δοξα τω Θεω, ηρεμησαν με το μουσικο περιστρεφόμενο...

agorakia για ποσο καιρο το εδινες το ινφακολικ? εμενα μου το εκοψε στη βδομαδα και μου ειπε να το ξαναξεκινησω αν ειναι μονο αναγκη. δεν καταλαβα γιατι. Νομιζα ότι ειναι ελαφρυ φαρμακο... Πάνω που είχαμε ηρεμήσει ρε γμτ!

θα την πάρω τηλεφωνο να το ξαναδώσω... Ειναι αναγκη και...κοψιμο!!!!

Κι εμένα η μία υποφέρει περισσότερο, είναι πιο... φωνακλού!

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

jasmini όντως δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά για αυτό τον πόνο εμεις. Δεν μπορώ να τα ηρεμήσω ούτε με αγκαλια, ούτε με βόλτα σε όλο το σπίτι (για λίγο ισως, μετά ξαναρχίζει το τραγούδι..), ούτε με τίποτα...

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...