Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα αγαπημένη. Καλη χρονιά!♥️

Ναι ναι πήγα πρωι πρωί. Τους έκανα λέει ποδαρικό γιατί ήμουν πρώτη ωοληψια για το 2025 σε όλο το κέντρο Τους λέω αν περιμένατε από εμένα να σας φέρω γούρι σωθήκατε.😂

Είδε 2 ωοθηλακια στον υπέρηχο, το ένα ωάριο το πήραμε επιτυχώς και το άλλο όχι. Μετρήσαμε κ ενδομήτριο 9χιλ σήμερα 10η μέρα κύκλου (δλδ μέρα της κανονικής μου ωορρηξιας έτσι κ αλλιως).Μου είπε να ξεκινήσω φάρμακα ώστε αν όντως γίνει βλαστοκύστη να το βάλουμε φρέσκο μαζί με τη κατεψυγμένη που έχω. 

Υπέροχα τα νέα σου!!! Όλα να πάνε περίφημα! Σου στέλνουμε όλες την θετική μας ενέργεια!!!🤞🏻🤞🏻♥️ 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

καλημερα διδυμομανουλες!

χθες σας ανακαλυψα! εχω και εγω δυο κοριτσακια 9 μηνων και ενα αγορακι 2μιση ετων..

υπαρχει καμια αλλη διδυμομανουλα με παιδακια στην ηλικια των δικων μου?

Εγώ Αναστασία. Ο γιος μου είναι 2,8 και τα μωρά 7 μηνών.

Διαφημίσεις

και γω στην αρχη ελεγα γυαλινα.Ομως ειναι πολυ βαρια και αβολα.Τα πλαστικα απλα θα θελησουν πιο γρηγορα αντικατασταση.Ειναι πολυ βολικα ομως

Να παρεις σιγουρα 12 γιατι στην αρχη που ειχα παρει πιο λιγα ταλαιπωρηθηκα παααρα πολυ.Ειχα την νυστα μου ειχα να αποστειρωνω και συνεχεια.Τωρα με τα 12 μου λυθηκαν τα χερια.Και πιπιλες ωραιες εχει η avent

Ναι είδα ότι έχει πολύ ωραίες πιπίλες. Σε πόσο καιρό περίπου χρειάζονται αντικατάσταση?

RKdwp3.png

Εγώ Αναστασία. Ο γιος μου είναι 2,8 και τα μωρά 7 μηνών.

μμμ... οντως σε πολυ κοντινες ηλικιες τα ζουζουνια μας!

και τα τρια αγορακια ειναι ε?

με τα φαγητα πως τα πατε?εμενα η μικρουλα τρωει αρκετα καλα και σχεδον τα παντα αλλα η μεγαλη δεν τρωει τπτ...μονο γλειφεται οταν της βαζω λιγο φαγητο στο στομα αλλα αυτο ειναι...μολις δει το κουταλι το σφραγιζει...μονο με γαλατακι της μαμακας μεγαλωνει και να φανταστεις την περναει την μικρη ενα κιλο....:rolleyes:

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

Kαλημερα σας!

Ως συνηθως ξυπνησαμε απο τις 6....Κ ολη μερα τριγυρναμε σα τα κοτοπουλα..Εκτος απ το κοριτσακι που ειναι παντα σπιντατη!

Σας εχασα λιγο.Χαλασε το laptopακι κ πρεπει να ρχομαι στο γραφειο, ποναει κ η μεση, οποτε μπαινω για κανα 2λεπτο κ πισω καναπε!!

Ξεκινησαμε κ την ερευνα για τα ψωνια κ αρχιζουμε να καταληγουμε στα μεγαλα τουλαχιστον..Στο σταδιο μπιμπερο-πιπιλα θα περασουμε αργοτερα..Τα σχολια που διαβαζω ομως χρησιμα! Oλγα79 απαραιτητα 12μπουκαλια +θηλασμος???? Κ εγω ελεγα με 8 θα μαστε οκ..Τα σημειωνω ολα σ ενα μπλοκακι γιατι θα τα ξεχασω κ που ν ανατρεχω σε πρηγουμενες σελιδες..Πως θα θυμαμαι οτι στο διαγωνισμο πιπιλας βγηκε νικητρια το μονελο σιλικονης ,ε?:tongue:

33E7p2.png

Καλημέρα κορίτσια? Τι έγινε? τι κάνετε? Όλα καλά? Βλέπω συζητάτε για μπιμπερό και πιπίλες. Πολύ ενδιαφέρον. Κορίτσια τι ζέστη είναι αυτή? Πως θα την βγάλουμε μέχρι τον Ιούλιο? Πω πω πω..............Δύσκολα τα πράγματα. Με το φαγητό πως τα πάτε? Μπορείτε να φάτε με αυτή την ζέστη?

Twins τι γίνεται με τις ενέσεις κορτιζόνης? Τις άρχισες? Όλα καλά. Witch, Joy που χαθήκατε βρε? :D

Καλή μέρα κι από μένα αν και δεν πέρασα και τόσο καλή νύχτα.

Με έπιασαν εχθές βράδυ κάτι συσπάσεις μαζί με έντονους πόνους ανα δύο λεπτά περίπου. Πήρα τον γιατρό τηλέφωνο και μου λέει "όπως είσαι απ' ευθείας ξεκίνα για την κλινική. Εκεί μου σύνδεσαν τον τοκογράφο και διαπίστωσαν ότι έχω μικροσυσπάσεις. Μου έβαλαν ένεση κορτιζόνης, υπόθετο και ορό! Σήμερα ζήτησα να βγω εφόσον δεν υπήρχε λόγος να μείνω παραπάνω. Οι μικροσυσπάσεις συνεχίζονται βέβαια οπότε ο γιατρός συνέστησε προσοχή, ξεκούρααη και χαλαρα! Αυτά τα νέα κούκλες. Να προσέχετε τα μωράκια σας!!

RKdwp3.png

Καλή μέρα κι από μένα αν και δεν πέρασα και τόσο καλή νύχτα.

Με έπιασαν εχθές βράδυ κάτι συσπάσεις μαζί με έντονους πόνους ανα δύο λεπτά περίπου. Πήρα τον γιατρό τηλέφωνο και μου λέει "όπως είσαι απ' ευθείας ξεκίνα για την κλινική. Εκεί μου σύνδεσαν τον τοκογράφο και διαπίστωσαν ότι έχω μικροσυσπάσεις. Μου έβαλαν ένεση κορτιζόνης, υπόθετο και ορό! Σήμερα ζήτησα να βγω εφόσον δεν υπήρχε λόγος να μείνω παραπάνω. Οι μικροσυσπάσεις συνεχίζονται βέβαια οπότε ο γιατρός συνέστησε προσοχή, ξεκούρααη και χαλαρα! Αυτά τα νέα κούκλες. Να προσέχετε τα μωράκια σας!!

Jasmini καλημέρα. Ελπίζω να είσαι καλύτερα τώρα. Κάτσε ξεκουράσου και πρόσεχε και όλα θα πάνε καλά. Μην στενοχωριέσαι.Αισιοδοξία!!!!!!!!!!!! Μήπως τα μπεμπάκια σου ανυπομονούν να σε δούνε? Κάνουμε και λίγη πλακίτσα. Χι χι χι χι !!!!

Κορίτσια είμαι και επίσημα Αθήνα!! Επιτέλους!! Πήγα χτες για β επιπέδου. Μου είπε όλα καλα, τα μωράκια είναι γύρω στα 450 γραμμάρια. Είναι καλα?? Το ένα είναι αγοράκι το αλλο πάλι δεν μπορέσαμε να δούμε!! Αν είναι δυνατόν!! Επόμενο ραντεβου 3/6. Μου είπε να κάνω και καμπυλη ζαχάρου των 100ml. Αλλά πέρασα από το μικροβιολογικό και με ρώτησε πόσες λήψεις και αυτός δεν μου είχε γράψει, πρέπει να του τηλ να μου πει.

Μου είπε να πέρνω άλλο σίδηρο και κάτι βιταμίνες και να μην πέρνω ασβέστιο και φυλλικό (μάλλον τα έχουν όλα μεσα!!)

Τώρα πότε θα γεννήσω περίπου ή το πώς δε μου είπε! Και για κορτιζόνη που ρώτησα μου λέει δεν γίνεται πάντα άν χρειαστεί μου λέει θα δούμε!!

Πολύ χαλαρός ή εγώ πολυ αγχωμένη?? δώστε μου τα φώτα σας και για την καμπύλη

Διαφημίσεις

τι κανετε κοριτσακια μου?

Κατ'αρχην jasmini μου ηρεμησε και προσπάθησε να κινησε οσο το δυνατον λιγοτερο.Οσες μερες κερδιζεις ειναι καλό.Αλλα και την περιπτωση που γεννησεις εισαι καλυμενη με την κορτιζόνη που σου εκανε

nufi μου μακαρι να μπορεσεις να θηλάσεις αποκλειστικα τα μωρακια σου και να μην χρειαστουν καθολου μπιμπερο.Αν ομως χρειαστουν και συμπληρωμα θα πρεπει να εχεις 12 μπιμπερο.Για 6 γευματα ημερησιως.Με τα 8 θα αναγκαζεσαι να αποστειρωνεις συνεχεια και πιστεψε με δεν ειναι οτι καλυτερο οταν νυσταζεις!!!

joy μου μην αγχωνεσαι για τις ενεσεις.Δεν τις δινουν ολοι οι γιατροι.Εγω πάντως δεν εκανα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Γεια και απο μενα!Καιρο εχουμε να τα πουμε αλλα σας παρακολουθω ανελειπως.Δεν ειχα και πολυ καλη διαθεση τελευταια γιατι εχω πολυ εντονη δυσπνοια και με κανει και ζαλιζομαι.Το βραδυ δυσκολευομαι πολυ να κοιμηθω και με εχει πιασει και το ποδι-μεση (καποιο νευρο νιωθω πιασμενο) και ειμαι μια ομορφια οταν περπαταω!!!Τελικα θα κανω κι εγω τις ενεσεις κορτιζονης στις 19 του μηνα.

JOY καλως ηρθες!!!Λες να στο παει για εκπληξη το δευτερο μωρακι σου και να μην το μαθεις πριν γεννηθει?!Κι εμενα γυρω στα 450 ηταν.

Jasmini χαλαρα και ψυχραιμα.Εισαι ετοιμη ετσι κι αλλιως για οτιδηποτε συμβει.Ασχετ αλλα κι εγω θα παραγγειλω το silver cross μαλλον αυριο.

Glorr κι εγω αναρωτιεμαι πως θα την παλεψουμε με αυτη τη ζεστη.Εγω συγκεκριμενα εως 10 Αυγουστου!!!ελπιζω δηλαδη να παει μεχρι τοτε.Αλλα με το φαγητο η αληθεια ειναι οτι δεν μπορω να φαω οσο θα ηθελα.

Ενα θετικο ειναι οτι οι εξετασεις μου ειναι πολυ καλες και συνεχιζω με τα παγωτακια μου ανενοχλητη προς το παρον τουλαχιστον!!!:lol:

Βρε κοριτσια να ρωτησω κατι, ο αποστειρωτης θεωρειται απαραιτητος απ οσο διαβαζω?

age.png

Καλησπέρα και από εμένα κορίτσια .

jasmini μην αγχώνεσαι ξεκουράσου πολυυυυυυυυυυυυυυ θετική σκέψη και όλα θα πάνε καλά.

nufi μου εγώ θηλάζω αποκλειστικά της μπουμπούκες μου και δεν χρειάζομαι καθόλου μπιμπερό τον αποστειρωτή τον έχω για τις πιπίλες μόνο,είχα πάρει στην αρχή 6 μπιμπερό και τα χρησιμοποίησα στην αρχή λίγο για το χαμομήλι που έδινα μονο . Ο θηλασμός είναι δύσκολος μόνο της πρώτες 40 ημέρες αν εδραιωθεί η γαλουχία τα υπόλοιπα είναι παιχνιδάκι ούτε αποστείρωση ούτε ζέσταμα ή κρύωμα το γάλα , βγάζεις το στήθος και το γαλατάκι φρέσκο και ζεστό για το μωράκι

7bmQp3.png

Bm0Mp3.png

witch μου αν δεν πάρεις αποστειρωτη θα πρεπει για 6 μηνες να βραζεις νερο σε κατσαρολα και να τα αποστειρωνεις ετσι.Ειναι αρκετα χρόνοβόρο ομως.Μαρακι μου μπράβο σου που τις θηλαζεις μονο!!Εγω δυστηχως εκανα βλακεια με λαθος θηλαστρο και δεν κατεβηκε πολυ γαλα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Καλό απόγευμα σε όλες τις κοπέλες (και στο baba :D)

Σήμερα λοιπόν κάναμε την πρώτη μας κορτιζόνη... Για άλλη μιά φορά θα πω... πολύς φόβος για το τίποτα. Στην αρχή όταν διάβασα το χαρτάκι μέσα με έπιασε ένας πανικός, αλλά επειδή δεν αυτενεργούμε ποτε, ακολούθησα τις οδηγίες κατα γράμμα. Είναι μία τόση δα ενεσούλα!

Και το καλύτερο... το ζαχαρο κατέβηκε δια μαγείας (τώρα αυτό λέγεται αυθυποβολή;), οπότε προς το παρόν δεν θα πάρουμε ινσουλίνη, εκτός αν ξεπεράσω το 140. Απλά δίαιτα.

Και παρεπιμπτώντως... όποιος τρώει παγωτό τον ζηλεύω πολύ (ναι, witch για σένα χτυπάει η καμπάνα :P)

Επίσης: ναι, ο αποστειρωτής λένε ότι είναι απαραίτητος για να σκοτωθούν όλα τα μικρόβια. Παλιότερα, έβραζαν τα μπιμπερό σε κατσαρόλες, που είναι μία μάλλον δύσκολη λύση. Πάντως, αξίζει να δοκιμάσουμε τον αποκλειστικό θηλασμό. Κάνουν και κάτι φροντιστήρια θηλασμού στα μαιευτήρια αν δεν απατώμαι;

Jasmini και εγώ θα πω να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς. Είναι περίοδος rest. Λίγο υπομονη και θα έχεις δύο όμορφα παλικαράκια αγκαλιά!

Glorr τι έγινε με τη δύσπνοια; καλύτερα;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...