Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημέρα!!!

Joy τι κάνεις?? Αυτό που διαπιστώνω εγώ είναι ότι όσο μεγαλώνουν τα μικράκια μας όλο και πιό δύσκολα είναι τα πράγματα. Πλέον απαιτούνε μεγαλύτερο μέρος της προσοχής μας.

Τα δικά μου ξυπνάνε το πρωί, τα βάζω λίγο στο πάρκο και φτιάχνω την φρουτόκρεμα. Αφού φάνε ξεκινάμε περιηγήσεις μέσα στο σπίτι μέχρι να νυστάξουν πάλι.΄Στην φάση αυτή λέμε τραγουδάκια, χορεύουμε, μαθαίνουμε πραγματάκια...παλαμάκια, κου-πε-πε κτλ. Μετά όπως είπα κοιμούνται για λίγο. Όταν πάλι ξυπνήσουν τρώνε λίγο γάλα και τα βάζω δίπλα μου στον καναπέ με παιχνιδάκια να απασχοληθούν πάλι για λίγο ή πάρκο. Μεσημεριανό μετά και πάλι ύπνο. Τα ίδια μέχρι την ώρα της κρέμας. Μετά από την κρέμα έχουν πια αρχίσει να βαριούνται αφόρητα δυστυχώς τα ίδια και τα ίδια και έτσι ή βγαίνουμε βόλτα για να ηρεμήσουν ή φωνάζουμε ενισχύσεις στο σπίτι :)

Θα πάω να πάρω και γώ απο το elc αυτό το δάπεδο. Μήπως είναι όμως νωρίς? Γιατί με το ζόρι κάθονται ακόμα . Στο πάρκο δε τους αρέσει καθόλου! Κλαίνε, και είναι και μαλακό και βουλιάζουν! Εμένα τα βάζει αρκετή ώρα το πρωί και κοιμούνται και μετά όταν πάω εγώ δεν κοιμούνται με τίποτα!! και το πάνε σερί.

Απο φαγητό μέχρι της 8 έχουν πιει γάλα. Μετα κατά της 10.30 φρουτόκρεμα. Μετα κατά της 2.30 γάλα, που απο βδομάδα θα γίνει μοσχαρόσουπα, και το απόγευμα κατα της 6.30 κρέμα ή γιαούρτι εναλλάξ. Και το βραδυ 11.30 στον ύπνο γαλα. Το βράδυ ο μπέμπης νιαρνιαρίζει για πιπίλα. Η μπεμπα κοιμάτε καλύτερα.

Α δε σας είπα και τα νέα. Μετά το 39 της μπέμπας, δεν ανέβασε άλλο πυρετό.! Πυρετός της μιας μέρας!! Η καλλιέργεια ούρων ΣΤΕΙΡΑ!!!

Διαφημίσεις

Ωραία Joy μπράβο στην μπεμπούλα. Ίσως είναι η ίωση τέτοια γιατί κι εγώ για μια μέρα μόνο είχα πυρετό.

Αυτό για το δάπεδο μάλλον θα πάω κι εγώ γιατί αυτό που πήρα από το jumbo είναι μικρά παζλ και δεν κάνουν για αυτή την ηλικία.

Πλέον τα μικρά σου λογικά μέχρι να κλείσουν τον 7ο θα κάθονται χωρίς βοήθεια... Φυσικά και τα δικά μου ακόμα αν πέσουν δεν σηκώνονται...πρέπει να τα σηκώνω εγώ.

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα.... η φοιτητριουλα είναι πτώμα!

Αχ, τώρα που λέτε για απασχόληση εμείς είμαστε σκέτη τρέλα. Ο μπέμπης μπόυσουλάει συνέχεια, του βάζω με τα μαξιλάρια και αυτός κάνει τον ορειβάτη, σηκώνεται στους καναπέδες, γκρινιάζει και θέλει να περπατάει.

Το μαγουλάκι πάλι κάθεται ησυχούλι και παίζει, ξεκαρδίζεται και κυλιέται, και έχει τρελάνει στο τραγούδι.Δεν μπουσουλάει όμως, ούτε περπατάει. Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί με λέει μπαμπα! Μα δεν μοιάζουμε, γιατί μας μπερδεύει.....:?:

Εμείς χτες τρίτη μέρα στην προσπάθεια με το ρυζάλευρο (το οποίο είναι ψιλό απαίσιο) ο μπέμπης το τρώει μια χαρά η μπουμπού όμως δυσφορεί. Θα δοκιμάσω το βιολογικό για καμιά εβδομάδα ακόμα και αν δεν, θα αρχίσω να κάνω μίξεις με κανένα του εμπορίου. Twins ποια μάρκα δεν έχει πολύ ζάχαρη?!!!!

Ως γνωστόν έχω αρκετές προτάσεις. Το σκέτο ρυζάλευρο όμως είναι όντως απαίσιο

1. Ανθος Ορύζης Γιώτης: Είναι σαν ρυζάλευρο, αλλά έχει μέσα και λίγη βανίλια και φρουκτόζη και ανακατεύεται με γάλα. Δεν είναι όμως ούτε και αυτό ιδιαίτερα γευστικό, αλλά καλύτερο από το σκέτο

2. Nestle Βανίλια. Αντί για ζάχαρη έχει μαλτοδεξτρίνη. Γευστικότατη, αλλά διαλύεται τρομακτικά δύσκολα (η φιλη joy όμως βρήκε τη λύση: μουλινέττα)

3. Γιώτης: old time classic. Ούτε πολύ γλυκιά, ούτε άγευστη

4. Η Nutricia γράφει ότι έχει μειωμένη περιεκτικότητα ζάχαρης, αλλά είναι αρκετά γλυκιά (ίσως να βρήκαν άλλο τρόπο να γλυκαίνει)

αυτό το παζλ απο το elc ειναι μεγάλο?? Τι διαστάσεις έχει?

Είναι 60x60 και είναι και το μεγαλύτερο που κυκλοφορεί. Και είναι και unisex και έχει 12 κομμάτια

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλημέραααααααααααααααααα. Σήμερα γινόμαστε κι εμείς ακριβώς 8 μηνών..........Πω πω πως περνάει ο καιρός....................

Τι κάνετε? Καμία εδώ?

Να ζήσετε και πάντα χαμογελαστοί!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλημέραααααααααααααααααα. Σήμερα γινόμαστε κι εμείς ακριβώς 8 μηνών..........Πω πω πως περνάει ο καιρός....................

Τι κάνετε? Καμία εδώ?

Χαρούμενα μηνογενέθλια και σε εσάς Glorrakia!!!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Μόνο ο μπέμπης και τρέχει και με 1000. Η μπεμπα τιποτις και ανησυχώ....

Ε εντάξει μην ανησυχείς. Το καθε παιδί έχει τον ρυθμό του. Εμένα κανένα από τα δύο δεν μπουσουλάει. Οπότε ...............

Αγχώνομαι πολύ με αυτό το θέμα. Τους βλέπω διπλα-διπλα και είναι σαν να βλέπω το μικρό και το μεγάλο παιδι, όχι δίδυμα...

Χιχιχιχιχιχ..................Έλα βρε. Μια χαρά είναι τα παιδάκια σου..........Αλήθεια από κιλά τώρα πόσα είστε? Εμείς 8.100 ο μπεμπάκος και 7.200 η μπέμπα. Αυτόν τον μήνα πήραν μόνο 150 γρ. ο μπεμπης και 250 η μπέμπα. Ήταν και αρρωστούλια βέβαια. Τα του γιαουρτιού μας τα διάβασες? Η μπέμπα έφαγε ένα και κάτι ενώ ο μπεμπης αναγούλιαζε σε κάθε κουταλίτσα και τελικά δεν έφαγε. Βέβαια δεν έφαγε ούτε κρέμα. Ίσως δεν πείναγε. Σήμερα θα ξαναδοκιμάσουμε. Η μπέμπα έφαγε το Advace φαρίν λακτέ και λίγο από το Noulac με μπισκότο..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...