Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

α! καλη αρχη κ με το γιαουρτι.

εμας δε μας εχει πει ακομη.

glorr τι ωρα ξυπνανε το πρωι κ πινουν γαλατακι τα μικρακια σου?

Ε θα ξεκινήσετε κι εσείς. Το πρωί τα ξυπνάμε στις 6 πρίν φύγει ο άντρας μου και τα ταίζουμε μαζί. Γιατί μερικές φορές που έτυχε να φάνε πιο αργά γάλα στις 8 ή στις 9 μετά δεν μου τρώγανε την φρουτόκρεμα κι έτσι πήγαινε πίσω το πρόγραμμα και χάνανε γεύμα. Ρώτησα την παιδίατρο μήπως να μην τα ξυπνάω ακόμη αλλά μου είπε ότι αφού δεν τρώνε μετά να τα ξυπναω αν όχι στις 6 κατά τις 7.............Γιατί λέει δεν πρέπει να χάνουν γεύμα. Ούτε τα φρούτα ούτε και τις κρέμες ή το γιαουρτάκι το απόγευμα. Γιατί? Εσένα τι ώρα πίνουν γάλα το πρωί?

Πόσο έχει το δάπεδο από το elc?

Διαφημίσεις

αντε παω κ εγω να ετοιμαστω για κρεβατουμπα διοτι το ματι κλεινει ηδη!!!

θα παρω κ τη μπουμπου μαζι να την ταισω,να κανουμε καμια αγκαλια κ υπνο!

τον σπορο τον αναλαμβανει ο μπαμπας.

μα, πως αντεχετε κ μενετε ξυπνιες μεχρι τοσο αργα? βλεπω καμια φορα τι ωρες μπαινετε κ αναρρωτιεμαι τι κανω λαθος καλε κ τα φτυνω τοσο νωρις..!

jas ειδικα εσυ!

αντε παω,καληνυχτουδια!!

εγω μαζι με τις κοτες...

33E7p2.png

Καληνύχτα Nufiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! K εμείς τώρα βάλαμε για ύπνο τον μπέμπη ο οποιος έφαγε και τώρα θα ξυπνήσουμε και την μπέμπα να φάει το τελευταίο γαλα .................κοιμάται.

jas βαλαμε γκολ!!!λες να προκριθουμε?και ξερεις ε?ο τελικος ειναι το ιδιο βραδυ με τα βαφτισια!

τι κανετε σουσουραδες?nufi καληνυχτα!!!

μαριλου!γεια σου!με το καλο σου ευχομαι!κι εγω silver cross.

age.png

Διαφημίσεις

Γειά σας!!!

Μπήκα να δω νέα!!

Nufi μου είμαι παιδί της νύχτας εγώ :) Ξέρω ότι πρέπει να το αλλάξω αυτό αλλά θέλω τον χρόνο μου....

Witch αλήθεια??? Την μέρα της βάφτισης??? Λες να είναι σημαδιακό???

Λέω να πάω τώρα για νάνι γιατί αν νιώσουν τα μικρά ότι δεν είμαι δίπλα τους, ξυπνάνε :)

Φιλάκια!!!

Καληνύχτα δελφινοκόριτσα!!!!

RKdwp3.png

Καλημέρα κορίτσια!Εχω ερώτηση!! Λοιπόν τώρα που είναι 7 μηνών τα παιδιά μου, και τα δικά σας κοντά εκεί. Πως τα απασχολείτε την μέρα? Δηλαδή ξυπνάνε. Τα ταίζετε. Μετά τι κάνετε? Εμείς, δηλαδή η γυναίκα το πρωί περνάνε την περισσότερη ώρα στο ριλάξ και μετα τα βάζει και λίγο στο κρεβάτι ανασκελα και στρυφογυρνάνε. Ακόμα δε μπουσουλάνε. Ούτε μιλάμε!! Τίποτα!! εσείς σε τι φάση βρίσκεστε?? Βοηθήστε με !!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάρες!! Ότι ξυπνήσαμε και εμείς, ήπαμε το γαλατάκι μας και τώρα παιχνιιιιιιιιιιδι!!!

Μαριλού καλώς να σου ρθούν τα αστεράκια σου. Εγώ από καρότσι έχω το inglesina twin swift από 6μ+ αν και γω έκανα πατέντα και τα έβαζα από πιο πριν. Κατά τ άλλα τα κοιμίζαμε στις καλαθούνες (μας τις δώσανε) σχεδόν για κανένα δίμηνο, μετά στην κούνια και τα δύο μαζί μέχρι 4 μηνών και τώρα η μπέμπα έχει πάει στο παιδικό και ο μπέμπης ακόμα δίπλα μου (ξυπνάει ακόμα). Ριλαξάκια απαραίτητα!! Μπανάκι θα δείς, ο πρώτος καιρός είναι που φοβάσαι, μετά γίνεσαι εξπέρ! Για το θηλασμό ότι θέλεις ρώτα όπως είπε και η jas.

Witch τι φόρεμα??????????????

Nufi δε σας ευχήθηκα!! Χαρούμενα μηνογενέθλια!! τα σκιούρια γίναν 8 μηνών!!

Glorr γιαουρτάκια ε??

Εμείς χτες τρίτη μέρα στην προσπάθεια με το ρυζάλευρο (το οποίο είναι ψιλό απαίσιο) ο μπέμπης το τρώει μια χαρά η μπουμπού όμως δυσφορεί. Θα δοκιμάσω το βιολογικό για καμιά εβδομάδα ακόμα και αν δεν, θα αρχίσω να κάνω μίξεις με κανένα του εμπορίου. Twins ποια μάρκα δεν έχει πολύ ζάχαρη?!!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημέρα!!!

Joy τι κάνεις?? Αυτό που διαπιστώνω εγώ είναι ότι όσο μεγαλώνουν τα μικράκια μας όλο και πιό δύσκολα είναι τα πράγματα. Πλέον απαιτούνε μεγαλύτερο μέρος της προσοχής μας.

Τα δικά μου ξυπνάνε το πρωί, τα βάζω λίγο στο πάρκο και φτιάχνω την φρουτόκρεμα. Αφού φάνε ξεκινάμε περιηγήσεις μέσα στο σπίτι μέχρι να νυστάξουν πάλι.΄Στην φάση αυτή λέμε τραγουδάκια, χορεύουμε, μαθαίνουμε πραγματάκια...παλαμάκια, κου-πε-πε κτλ. Μετά όπως είπα κοιμούνται για λίγο. Όταν πάλι ξυπνήσουν τρώνε λίγο γάλα και τα βάζω δίπλα μου στον καναπέ με παιχνιδάκια να απασχοληθούν πάλι για λίγο ή πάρκο. Μεσημεριανό μετά και πάλι ύπνο. Τα ίδια μέχρι την ώρα της κρέμας. Μετά από την κρέμα έχουν πια αρχίσει να βαριούνται αφόρητα δυστυχώς τα ίδια και τα ίδια και έτσι ή βγαίνουμε βόλτα για να ηρεμήσουν ή φωνάζουμε ενισχύσεις στο σπίτι :)

RKdwp3.png

Nunu καλημέρα!!!

Το ρυζάλευρο της Nestle λέει χωρίς προσθήκη ζάχαρης αλλά είναι πολύ ωραίο!!! Όχι ότι δεν έχει και αυτό γλυκαντικά μέσα αλλά λέμε...

Επίσης ωραίο είναι της Nutricia και πιο ουδέτερο θα έλεγα της Γιώτης.

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...