Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

μωρε κ οσο εχουν τον αφαλο που δεν κανει να πεσει νερακι πως θα το πλενω στον νηπτηρα???

ππφφφφ...το ποσο βουνο μου φαινονται ολα αυτα δεν φανταζεσαι...η μαλλον φανταζεσαι γιατι τα εχεις ζησει...

αχ ναιιιιιιι αν μπορεσεις βαλε μου ναδωωω

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ έχω το καρότσι της silver cross το pop duo. Κάνει για νεογέννητα είναι ελαφρύ και με έχει βολέψει πολύ. Η τιμή του είναι γύρω στα 320ευρώ.

Στο θέμα του ύπνου...εγώ είχα την μία μόνο κούνια δίπλα στο κρεβάτι μου και τα έβαζα και τα δύο μέσα. Βέβαια τώρα φτάσαμε στο σημείο να κοιμόμαστε όλοι μαζί στο κρεβάτι μου :) :)

Εγώ και η Nunu θηλάζουμε οπότε αν χρειαστείς πληροφορίες μπορούμε να σε βοηθήσουμε.

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Αρχικά αν θα χρειαστείς θήλαστρο θα είναι μόνο αν μείνουν τα μικρά σου θερμοκοιτίδα. Όμως αυτό το βλέπεις τελευταία στιγμή και αν είναι νοικιάζεις ένα νοσοκομειακό όπως πχ το symphony της Medela διπλής άντλησης.

RKdwp3.png

Για το μπανάκι, στην αρχή, όπως είπε και η Glorr, θα τα κρατάς κάτω από την βρύση ανάποδα σαν κουταβάκια και θα τα πλένεις σε τρεχούμενο νερό. Και να βραχεί κατά λάθος ο ομφάλιος λώρος δεν χρειάζεται να αγχωθείς αρκεί αμέσως να το στεγνώσεις καλά και να βάλεις μπόλικο οινόπνευμα. Όσο πιό συχνά βάζεις οινόπνευμα τόσο πιό γρήγορα θα πέσει.

RKdwp3.png

GEIA SAS KAI APO MENA!!!

GLORAKI MOU EISAI KALA?? EGO KALA PHGA EXTES KSANA GIA B EPIPEDOU ALLA PALI TA IDIA...I MIKRH STRIFOGYRNAEI POLY KAI DEN MPOROUME NA THN DOYME KALA...ASE POU O GIATROS MAS EIPE OTI BLEPEI MONO ENA NEFRO...TORA THA KSANAPAO OTAN THA EIAI 29 EBDOMADON...OLO MES STO ANGXOS!!!

GEIA SOU MARILOY ME TO KALO TA MORAKIA SOU....KAI EMEIS PSAXNOMASTE GIA KAROTSI KTL.

Athi μην ανησυχείς κοριτσάκι μου.. όλα καλά θα είναι, θα δεις. Μην αγχώνεσαι για να μην αγχώνονται και τα μικρούλια σου. Ε και τι να κάνουμε...η κορούλα σου θα σου βγει ζωηρούλα :P:p:p:p

RKdwp3.png

Λοιπόν. Αποτελέσματα απο την πρώτη μέρα γιαούρτι. Η μπέμπα έφαγε σχεδόν ενάμιση γιαουρτάκι (advance φαρίν λακτέ noulac μπισκότο) και ο μπεμπάκος τον ξεκίνησα με το φαρίν λακτέ, ούτε καν.........δυο τρεις κουταλίτσες και αναγούλιαζε. Μετά άνοιξα το νουλακ το μπισκότο μήπως του άρεσε καλύτερα......τα ίδια. Πάλι αναγούλιαζε. Ίσως βέβαια και να μην πείναγε γιατί μετά που του έφιαξα την κρέμα την κανονική που τρώει κάθε μέρα ούτε και από αυτή έφαγε. Και έφαγε τώρα τελικά γάλα.

Θα δούμε πάλι αύριο. Θα ξαναδοκιμάσουμε. Η μπεμπούλα τελικά όλα τα αλέθει.................χαχαχαα.................

καλησπερα.

α, ευχαριστω κορτσουδια για τις ευχες!καλε ουτε που θα το καταλαβουμε κ αντι για χαρουμενα μηνογενεθλια, θα πουμε χαρουμενα γενεθλια!!!!

το δαπεδο που επιτελους σημερα ανοιξα, τελειο!!

ειδικα η μικρη που δεν ειναι τοσο καλη στη γυμναστικη οσο ο αδερφος της, σημερα ξεσαλωσε! σαν το ψαρακι στο νερο εκανε! κ κολλησε κ με τα χρωματα πολυ..(κ εγω η χαζη που σκεφτομουν να εβρισκα κανενα μπεζγκρι να ταιριαζει με το χωρο...!)

33E7p2.png

Διαφημίσεις

εχω μια απορια -ανησυχια..

εδω κ κανα 2μερες η μικρη εχει στο κεφαλακι της (κατω απα τα μαλλακια) σε κανα δυο σημεια σαν μικρες κιτρινωπες τελιτσες..σημαδακια..

εχω την αισθηση οτι μαλλον ειναι νινιδα..αλλα υποτιθεται εμφανιζεται σε πιο μικρα μωρα..

θα παρω αυριο την παιδιατρο..αλλα εχετε καμια ιδεα????

33E7p2.png

εχω μια απορια -ανησυχια..

εδω κ κανα 2μερες η μικρη εχει στο κεφαλακι της (κατω απα τα μαλλακια) σε κανα δυο σημεια σαν μικρες κιτρινωπες τελιτσες..σημαδακια..

εχω την αισθηση οτι μαλλον ειναι νινιδα..αλλα υποτιθεται εμφανιζεται σε πιο μικρα μωρα..

θα παρω αυριο την παιδιατρο..αλλα εχετε καμια ιδεα????

Κι εμάς το έχει αυτό η μπεμπουλα................δεν νομίζω να είναι κάτι. Νηνίδα φαίνεται να είναι. Εγώ πάντως δεν ρώτησα την παιδίατρο η αλήθεια είναι.

Μήπως να το πάρω κι εγώ τελικά αυτό το δάπεδο? όλα τα μωρά ακούω ότι ενθουσιάζονται. Από που να το πάρω όμως?

μωρε απ οτι διαβαζω..αυτο πρεπει να ναι, κ για αυτο δεν την πηρα αμεσως.

αλλα δε το ειχε πιο μικρη ,οπως συνηθιζεται, κ το εβγαλε τωρα..?

το δαπεδο απ το elc ειναι. βολευει πολυ

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...