Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

αα δεν εχει κ καλης ποιοτητας??κριμαααα...

εσυ απο που τις ειχες παρει??

βρε σ'ευχαριστω πολυ που χαλας τον χρονο σου μαζι μου για να μου εξηγεις

Σιγά βρε που χαλάω τον χρόνο μου. Ισα ίσα που μ αρεσει. Αφού η μπεμπούλα μου κοιμάται και ο μπεμπάκος παίζει στο πάρκο και έιναι ήρεμα βρήκαι κ εγώ ευκαιρία. Χαχαχα..............

Εγώ τις πήρα από εκεί που πήρα και τις κούνιες. Απο το ΑΝΑΤΕΛΛΩ. Μου άρεσαν αρκετά. Πήρα μία καθαρά κοριτσίστική για την μπέμπα και μία όχι αγορίστικη για τον μπέμπη. Μία που να μ΄παίνει και στα δύο. Γενικώς δεν μου αρέσουν τα ροζ και τα σιέλ. Πήρα άλλα χρώματα.

για να ψαξω κ γω σε αυτο το σαιτ που λες...

αα σου καθονται παρκοκρεβατο τωρα εε??

καλα αυτο θα το αφησω για αργοτερα σαν αγορα...

τα θηλασες γκλορ?ειχες παρει κ θηλαστρο απο την αρχη?

2nTQp3.png

ziCWp3.png

για να ψαξω κ γω σε αυτο το σαιτ που λες...

αα σου καθονται παρκοκρεβατο τωρα εε??

καλα αυτο θα το αφησω για αργοτερα σαν αγορα...

τα θηλασες γκλορ?ειχες παρει κ θηλαστρο απο την αρχη?

Ναι τώρα κάθονται και παίζουν. Ε ναι αυτό είναι για αρκετά αργότερα. Όχι δεν θήλασα καθόλου εγώ. Ξένο από την αρχή. Οπότε δεν μπορώ να σου πω γι αυτό το θέμα. Μπορούν οι υπόλοιπες κοπέλες που θήλασαν να σου δώσουν πληροφορίες. Αν μπεις σε αυτό το σάιτ μπορώ να σου πω ποιες πήρα.

Διαφημίσεις

καλε μολις μπηκα κ βρηκα μια πολυ φτηνη για το μικρο..

σ'αρεσει??

http://www.anatello.gr/cart/product.php?productid=107&cat=36&page=1&mCat=2

Ναι είναι από τις πιο φθηνές αυτή. Μπορώ όμως να σου πω ότι εχει και πολύ πιο ωραίες. Για κοίτα και τις άλλες.

Ε ναι . Τα ρηλάξ βολεύουν τρελά. Εγώ ακόμη και τώρα τα χρησιμοποιώ. Και τώρα πια κάθονται κιόλας εκεί και παίζουν. Εννοώ κάθονται στο ποπουδάκι τους. Την είδες την προικα? σου άρεσε? εντωμεεταξύ το συγκεκριμένο κομμάτι όταν το πήρα εγώ είχε αρκετά πράγματα μέσα. Είχε την πάντα, πάπλωμα, σεντόνι, μαξιλάρι, παπλωματοθήκη, κουνουπιέρα και υπνόσακο. Η άλλη πάντα ήταν της Guy Laroche. Αν μπεις στην σελίδα της θα την δεις. Είναι πουά με κάτι κοριτσάκια και λουλουδάκια. Δες τες και πες μου.

Διαφημίσεις

http://www.anatello.gr/cart/product.php?productid=84&cat=36&page=3&mCat=2

αυτη εεε???για ποιον την πηρες?ειναι πολυυ ομορφη καλεεε

Την είχα πάρει αλλά δεν ήξερα σε ποιον θα την βάλω. Έλεγα μάλλον για τον μπεμπάκο και τελικά την έβαλα σε αυτόν. Ήθελα κάτι ουδέτερο. Όχι σιέλ. Γιατί και το δωμάτιο σε τέτοια χρώματα είναι. Πορτοκαλοκίτρινα. Ωραία δεν είναι? Και την είχα πάρει πιο φθηνά από ότι λέει εδώ γιατί ήταν περίοδος εκπτώσεων.

κατσε να την βρω..

αχ θα με ξεμυαλισεις εσυ κ θα με κανεις να τα παρα απο τωρα..χιχιχι

αχ μωρε σου ειχε πολλααα εσενα...ετσι αξιζει...αλλα για 3 πραγματακια τωρα κ να θελουν τοσα λεφτα??

2nTQp3.png

ziCWp3.png

κατσε να την βρω..

αχ θα με ξεμυαλισεις εσυ κ θα με κανεις να τα παρα απο τωρα..χιχιχι

αχ μωρε σου ειχε πολλααα εσενα...ετσι αξιζει...αλλα για 3 πραγματακια τωρα κ να θελουν τοσα λεφτα??

Η άλλη τρία πράγματα είχε και την πήρα στην ίδια τιμή. Μου άρεσε όμως πάρα πολύ. Γι αυτό την πήρα. Δες την κι αυτή και πες μου.

αχ δε μπορω να την βρω...σνιφ..σνιφ..

παντως η 1η που μου ειπες ειναι παρα πολυ ομορφηηη...

αααα....κατι αλλο....μπανιερο ειχες παρει??

Ναι πήρα. Στις αρχές είχα αυτό που εφάπτει πάνω στην μπανιέρα και μετά το άλλαξα όταν μεγάλωσαν και ε΄χω ένα που πήρα από το τζάμπο της Φίσερ Πράις, μια φάλαινα. Αλλά αυτό είναι για ΄πέντε μηνών και μετά. Καλά στην αρχή αρχή θα τα πλένεις στον νιπτήρα που θα είναι μικρουλάκια. Κάτσε μήπως μπορέσω να την βάλω εδώ την άλλη προίκα να την δεις.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...