Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Marilou καλως ήλθες κι εσύ στο κλαμπ.

Εγώ από καρότσι πήρα αυτό που λες. Peg perego Aria Twins. Το έχω βολευτεί πάρα πολύ. Είναι πανάλαφρο και πολύ βολικό. Όσο για το ότι δεν κάνει για νεογέννητα ναι ισχύει. Αλλά έχει ένα κόλπο που μπορείς να το κάνεις και για να μπαίνουν τα μωράκια. Βέβαια στις αρχές που θα είναι πολύ μικρά δεν νομίζω να τα βάλεις πολύ. Έχει από πίσω ένα πράγμα σαν κλωστούλα το οποίο κόβεις και κατεβαίνω τελειως το καρότσι και μετά βέβαια επανέρχεται , δεν χαλάει. Κι εμένα σε ένα μόνο κατάστημα μου το είπανε αυτό απ όπου πήρα και το καρότσι. Στο ΛΗΤΩ που είχα πάει να κοιτάξω μου είπαν ότι δεν κάνει. Ασε που το πήρα και πολύ πιο φθηνά απότο άλλο μαγαζί τελικά. Βέβαια προσωπική αποψη γι ατο συγκεκριμένο καρότσι. Άλλες κοπέλες έχουν άλλα. Τι θα βολέψει καλύτερα είναι το θέμα. Πάντως από θέμα βάρους είναι τέλειο.

Διαφημίσεις

GEIA SAS KAI APO MENA!!!

GLORAKI MOU EISAI KALA?? EGO KALA PHGA EXTES KSANA GIA B EPIPEDOU ALLA PALI TA IDIA...I MIKRH STRIFOGYRNAEI POLY KAI DEN MPOROUME NA THN DOYME KALA...ASE POU O GIATROS MAS EIPE OTI BLEPEI MONO ENA NEFRO...TORA THA KSANAPAO OTAN THA EIAI 29 EBDOMADON...OLO MES STO ANGXOS!!!

GEIA SOU MARILOY ME TO KALO TA MORAKIA SOU....KAI EMEIS PSAXNOMASTE GIA KAROTSI KTL.

as1csQN0g410030MDM3ODEwc3wxNTA3NTZzfFdlIGFyZSBtYXJyaWVk.gif

0R6xp3.png

GEIA SAS KAI APO MENA!!!

GLORAKI MOU EISAI KALA?? EGO KALA PHGA EXTES KSANA GIA B EPIPEDOU ALLA PALI TA IDIA...I MIKRH STRIFOGYRNAEI POLY KAI DEN MPOROUME NA THN DOYME KALA...ASE POU O GIATROS MAS EIPE OTI BLEPEI MONO ENA NEFRO...TORA THA KSANAPAO OTAN THA EIAI 29 EBDOMADON...OLO MES STO ANGXOS!!!

GEIA SOU MARILOY ME TO KALO TA MORAKIA SOU....KAI EMEIS PSAXNOMASTE GIA KAROTSI KTL.

Γεια σου Ανθή. Αφου είναι στριφογυριστρούλα. Τι να κάνεις? άσε το κορίτσι να κάνει τα δικά του. Χαχαχαχαα..................Αντε όλα καλά θα πάνε. Don't worry.Ψάχνεις κι εσύ για καροτσάκι ε? Εγώ πάντως σας είπα την γνώμη μου. Ψάξτε το και κάτι θα βρείτε. Σίγουρα. Βέβαια εμείς που έχουμε δίδυμα δεν έχουμε τόσες πολλές επιλογές τελικά όσο τα μονά καρότσια.

Γεια σου Ανθή. Αφου είναι στριφογυριστρούλα. Τι να κάνεις? άσε το κορίτσι να κάνει τα δικά του. Χαχαχαχαα..................Αντε όλα καλά θα πάνε. Don't worry.Ψάχνεις κι εσύ για καροτσάκι ε? Εγώ πάντως σας είπα την γνώμη μου. Ψάξτε το και κάτι θα βρείτε. Σίγουρα. Βέβαια εμείς που έχουμε δίδυμα δεν έχουμε τόσες πολλές επιλογές τελικά όσο τα μονά καρότσια.

NAI DYSTIXOS TA DIDYMAKIA TA EXOYN LIGO PARAMELIMENA....BRHKA ENA KAROTSI STO EBAY THS GERMANIAS (EKEI GENNHTHIKA, EXO 9 XRONIA EDO) KAI MALON THA TO PARO APO EKEI GIATI EDO DEN MOY ARESE TIPOTA!!

KAPOIA MOU EIPE GIA TOUS PROTOYS MINES NA PARO ENA PARKOKREBATO NA EXO DIPLA STO KREBATI MOU KAI NA TA EXO KAI TA DYO MAZI....ESY POS TA EIXES?? SE KALATHOYNES, H KATEYTHIAN KATHE ENA STO KRABATI TOY??

0R6xp3.png

Διαφημίσεις

NAI DYSTIXOS TA DIDYMAKIA TA EXOYN LIGO PARAMELIMENA....BRHKA ENA KAROTSI STO EBAY THS GERMANIAS (EKEI GENNHTHIKA, EXO 9 XRONIA EDO) KAI MALON THA TO PARO APO EKEI GIATI EDO DEN MOY ARESE TIPOTA!!

KAPOIA MOU EIPE GIA TOUS PROTOYS MINES NA PARO ENA PARKOKREBATO NA EXO DIPLA STO KREBATI MOU KAI NA TA EXO KAI TA DYO MAZI....ESY POS TA EIXES?? SE KALATHOYNES, H KATEYTHIAN KATHE ENA STO KRABATI TOY??

Στις αρχές μέχρι δύο μηνών τα είχα το ένα σε λίκνο και το άλλο σε πορτ μπεμπέ. Δύο μηνών πήγαν στο δωμάτιό τους το καθένα στο κρεβάτι του. Και συνήθισαν μια χαρούλα. Όσο πιο μικρά τόσο καλύτερα. Κατά την δική μου άποψη βέβαια. Μ εφαγε λίγο το πέρα δώθε αλλά προσαρμόστηκαν μια χαρά.

δεν περιμενα να ειχατε ηδη απαντηση μιας κ ειναι μεσημερι...

γκλορ περιμενω μια μπεμπα κ εναν μπεμπη...

κ γω μετα απο πολυυ ψαξιμο ειδα οτι το καλυτερο ειναι της πεγκ περεγκο κ το πιο ελαφρυ κ πολυ σπαστικα που μου ειπαν στο λητω οτι δεν κανει για νεογεννητα...

θα την ανακαλυψω την κλωστουλα που λες ετσι??κ δεν χαλαει...πολυυυυ ενδιαφερον...

γιατι μιας κ θα ειναι καλοκαιρι εχω σκοπο να βγουμε απο νωρις εξω...μιας κ ολο αυτο το διαστημα εχω υπομεινει πολλαααα

ανθη μου με το καλο κ τα δικα σου μωρακια...η μικρη σας κανει κονξες εε??

2nTQp3.png

ziCWp3.png

δεν περιμενα να ειχατε ηδη απαντηση μιας κ ειναι μεσημερι...

γκλορ περιμενω μια μπεμπα κ εναν μπεμπη...

κ γω μετα απο πολυυ ψαξιμο ειδα οτι το καλυτερο ειναι της πεγκ περεγκο κ το πιο ελαφρυ κ πολυ σπαστικα που μου ειπαν στο λητω οτι δεν κανει για νεογεννητα...

θα την ανακαλυψω την κλωστουλα που λες ετσι??κ δεν χαλαει...πολυυυυ ενδιαφερον...

γιατι μιας κ θα ειναι καλοκαιρι εχω σκοπο να βγουμε απο νωρις εξω...μιας κ ολο αυτο το διαστημα εχω υπομεινει πολλαααα

ανθη μου με το καλο κ τα δικα σου μωρακια...η μικρη σας κανει κονξες εε??

ΝΑΙ ΜΑΡΙΛΟΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΖΩΗΡΟΥΛΑ...ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΜΠΟΘΜΠΟΘ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΜΠΕΜΠΙ ΕΧΩ...ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ΤΙΚΕΡΑΚΙ ΣΟΥ ΕΙΜΑΙΣΤΕ ΣΧΕΔΟΝ ΜΑΖΙ!! ΕΧΕΙΣ ΨΩΝΙΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ?

0R6xp3.png

Ναι Μαριλού. Είναι από πίσω. Ένα σκοινάκι. Όχι βέβαια δεν χαλάει. Εγώ το έκανα και μια χαρά είναι τώρα. Και εμένα μου το είπε η πωλήτρια από το κατάστημα που το πήρα και τελικά το έκανα. Στο Λητώ μου το απέρριψαν . Μου είπαν και καλά ότι δεν κάνει και ότι είναι από τεσσάρων μηνών και μετά. Εγώ μια χαρά το χρησιμοποιησα και πιο πριν και ούτε έπαθε τίποτα. Και τα μωρά μια χαρά βολεύτηκαν και αυτο το κολπάκι έπιασε. Χαχαχα............Και μάλιστα το έχει κάνει κι άλλη κοπέλα από εδώ αυτό. Οπότε δεν είμαι η μόνη που το λέω. Αγοράκι κοριτσάκι ε? Κι εγώ το ίδιο. Τέλεια. Μια χαρούλα.

Στις αρχές μέχρι δύο μηνών τα είχα το ένα σε λίκνο και το άλλο σε πορτ μπεμπέ. Δύο μηνών πήγαν στο δωμάτιό τους το καθένα στο κρεβάτι του. Και συνήθισαν μια χαρούλα. Όσο πιο μικρά τόσο καλύτερα. Κατά την δική μου άποψη βέβαια. Μ εφαγε λίγο το πέρα δώθε αλλά προσαρμόστηκαν μια χαρά.

ΑΧ ΝΑΙ ΣΤΟ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΡΩΤΗΣΕΙ:rolleyes::rolleyes: ΕΨΑΞΑ ΓΙΑ ΚΑΛΑΘΟΥΝΕΣ ΓΙΑ ΔΙΔΥΜΑ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!

0R6xp3.png

Διαφημίσεις

ΑΧ ΝΑΙ ΣΤΟ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΡΩΤΗΣΕΙ:rolleyes::rolleyes: ΕΨΑΞΑ ΓΙΑ ΚΑΛΑΘΟΥΝΕΣ ΓΙΑ ΔΙΔΥΜΑ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!

Εγώ ευτυχώς δεν τα ψώνισα αυτά που σου είπα. Μου τα δάνεισε η κουνιάδα μου και τα δύο που είχε γεννήσει ένα χρόνο πριν. Καινούρια ήταν τα πράγματα και από δικό μου άνθρωπο. Οπότε δεν αγόρασα κάτι. Από αυτά. Γιατί όλα τα άλλα τα ψώνισα κι εγώ.

ανθη μου οπως θα ειδες στο τικερακι μου εχω χασει ενα παιδακι κ ειχα προλαβει κ ειχα παρει αρκετα πραγματακια...

τωρα που ειναι 2 μου εχει δωσει κ θα μου δωσει πολλα κ η κουνιαδα μου...

επειδη φοβαμαι να μην παθω τπτ δεν εχω φτιαξει τπτ ακομα ομως...θα παω την αλλη βδομαδα στον γιατρο να τον ρωτησω εαν με αφηνει να παω στα τζαμπο μια φορα που εχω λυσαξει...

παντως εχω κανει πολυυυυυ ερευνα αγορας!!!

γκλορ μου σαν να με εχεις πεισει για το καροτσι...χρειαζεται να παρω κ καποιο ειδικο στρωματακι επειδη εχω σκοπο να τα βαλω απο νωρις??

να χαιρεσαι κ συ τα ζουζουνακια σου...την ερωτηση εαν ειναι πακετο τα διδυμα θα στην κανω αργοτερα...μην με παρει πολυ απο κατω...

ασε που σκεφτομαι συνεχως πως θα τα καταφερω με τον θηλασμο..πππφφφ

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Εγώ δεν είχα βάλει τίποτα στο καρότσι. Μόνο σεντονάκια έβαλα όταν έβαλα τα μωράκια. Βέβαια εγώ τα έβαλα τα μωρά όταν σαραντήσανε. Είχαν ψιλοξεπεταχτεί. Αν μπορείς να το πεις έτσι. Γιατί ήταν μια σταλιά.

Όσο για τις πάντες εγώ βρήκα πολύ ωραίες. Δεν θα σου συνιστούσα να πάρεις από τα Τζάμπο. Τα υφάσματα και τα υλικά δεν είναι και τα καλύτερα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...