Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καταρχήν Twins ευχαριστούμε για τα σχόλια.

Δεν τρώμε ακόμη . Σήμερα θα φάνε πρώτη φορά. Οπότε ούτε άσπρο ουτε φρούτα ούτε τίπότα δεν έχουμε δοκιμάσει. Μάλλον θα πάρω το φαρίν λακτέ και αυτό με τα δημητριακά σε πρώτη φάση. Δηλαδή την μαμά μου έστειλα να τα πάρει. Θα δούμε το απόγευμα. Θα σας πούμε τα νέα. Αν το φάγαμε. Θα πάρει και advance και noulac.

Εσείς γιατί δεν τρώτε ακόμη γιαούρτι?

Jasmini ναι ευτυχώς δεν μ' έχουν δυσκολέψει καθόλου μα καθόλου.

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Glorr εμάς μας είχε πει να ξεκινήσουμε με λευκό γιαούρτι. Μήπως είναι καλύτερα να ξεκινήσετε με αυτό? Το φαρίν λακτέ της advance δεν μου άρεσε.

Τον ήπιες τον χυμό , εντάξει? Χιχιχχι.................Δεν μας είπε κάτι συγκεκριμένο. Δεν ήταν ωραίο? ε το πολύ πολύ να μην το φάμε ή να μην το ξαναπάρουμε. Θα τα δοκιμάσουμε όλα και θα δούμε ποιο μας αρέσει πιο πολύ. Να σε ρωτήσω. Το ένα γιαούρτάκι τους έφτανε στο καθένα? Γιατί η κουνιάδα μου έδινε στην μικρή της ένα κ δεν της έφτανε.

Διαφημίσεις

καλησπερα διδυμομανουλες!!!!

να χαιρεστε ολες τα παιδακια σας!!!

οπως βλεπετε ειμαι κ γω μια μελλουσα διδυμομανουλα κ εχω πολλες αποριες αλλααα...

ας τα παρουμε απο την αρχη μη σας κουρασω..

θα ηθελα την γνωμη σας κ την εμπειρια σας για το καροτσι που πρεπει να παρω..

ειχα καταληξη στο aria twin peg perego αλλα τελικα εμαθα πως δεν κανει για νεογεννητα..

τι αλλα καροτσια μου προτεινετε??

εχω δει αυτο της μακλαρεν κ μαλιστα στο βιβλιαρακι της mother care εχει κ ενα μακλαρεν με 250? κ οχι 500? που εχει το ακριβο της μακλαρεν.

δεν εχει καμια διαφορα με το ακριβο...πηρα τηλ κ ρωτησα κιολας

η μονη διαφορα ειναι κατι εξτρα που περιλαμβανει το ακριβο..

θα περιμενω τις απαντησεις σας

σας ευχαριστω πολυυυυ

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...