Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Κι όμως... κι εγώ όταν το είδα εχθές με το σάντουιτς στο χέρι έπαθα πλάκα.

Της λέω λοιπόν..κι άμα πνιγεί το μωρό?? Και μου λέει..ε σιγά θα το γυρίσω ανάποδα θα το χτυπήσει στην πλάτη και θα συνέλθει :confused:

RKdwp3.png

Κι όμως... κι εγώ όταν το είδα εχθές με το σάντουιτς στο χέρι έπαθα πλάκα.

Της λέω λοιπόν..κι άμα πνιγεί το μωρό?? Και μου λέει..ε σιγά θα το γυρίσω ανάποδα θα το χτυπήσει στην πλάτη και θα συνέλθει :confused:

Α τόσο ευκολα και χαλαρά.................Τι να πω. Ο καθένας όπως κρίνει και νομίζει καλύτερα. Δεν μπορείς να πεις και κάτι. Αν εκείνη είναι τόσο ψύχραιμη και δεν φοβάται...................οκ!

Α τόσο ευκολα και χαλαρά.................Τι να πω. Ο καθένας όπως κρίνει και νομίζει καλύτερα. Δεν μπορείς να πεις και κάτι. Αν εκείνη είναι τόσο ψύχραιμη και δεν φοβάται...................οκ!

Έχεις δίκιο..έτσι είναι. Περι ορέξεως..:P:p:p

RKdwp3.png

Αφού δεν έχει και καμία αλλεργία ευτυχώς, την παχυσαρκία όμως σίγουρα την έχει στο τσεπάκι του.

Ο μικρός μου κοιμήθηκε και ο σύζυξ πήρε με τον μάρσιππο τη μπέμπα βόλτα μέχρι το ψιλικατζίδικο!!

.....................................................................................................

Ησυχίιιιιιιιιιια απίστευτο για την ημέρα!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Αχ κορίτσια εγώ είμαι χάλια...νόμιζα ότι είναι η αλλεργική ρινίτιδα που έχω αλλά χειροτερεύει όσο πάει.. πονάνε τα κόκαλα μου έχω τρομερή ατονία και αδυναμία...

Δεν μπορώ να πάρω και τίποτα. Μόνο depon.

RKdwp3.png

γιουχου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να μαι!!!

ευχαριστουμε για τις ευχες!!! ειμαστε 8μηνων!!!!!!!

ολα καλα?

witch...τι κριμα...απιστευτα τραγικο γεγονος...

τι αλλα διαβασα...γραψατε κ μπολικα..!

33E7p2.png

α ναι!!! καλε τι μωρο ειν αυτο jasmini? ελα παναγια μου...μα το καημενο...ετσι χυμα ειναι η μαμα του γενικως να υποθεσω,οχι μονο στα της διατροφης..

jas μην αρρωστησεις!

witch περαστικουλια!

agorakia γελασα τοσο πολυ με το χρωμα της φλοκατης το σωστο το προστυχο!!!!

glorr μπα δε καθονται μονα τους...μπαλατζαρουν κ πεφτουν..ο μικρος τα καταφερνει αρκετα δευτερολεπτα απλως.

οποτε τα στηριζω εγω η στον καναπε πχ κ καθονται ετσι. κυριως κανουν τουμπες κ τρελαραμαρες!!

33E7p2.png

α ναι!!! καλε τι μωρο ειν αυτο jasmini? ελα παναγια μου...μα το καημενο...ετσι χυμα ειναι η μαμα του γενικως να υποθεσω,οχι μονο στα της διατροφης..

jas μην αρρωστησεις!

witch περαστικουλια!

agorakia γελασα τοσο πολυ με το χρωμα της φλοκατης το σωστο το προστυχο!!!!

glorr μπα δε καθονται μονα τους...μπαλατζαρουν κ πεφτουν..ο μικρος τα καταφερνει αρκετα δευτερολεπτα απλως.

οποτε τα στηριζω εγω η στον καναπε πχ κ καθονται ετσι. κυριως κανουν τουμπες κ τρελαραμαρες!!

Γεια. Τα χρόνια πολλά σας τα είπα νωρίτερα. Ελπίζω να τα είδατε.

Α ούτε εσένα κάθονται ε? μάλιστα. Και το είχα απορία.

Διαφημίσεις

Nufi καλά τα λες...

Α, αρρώστησα τελικά όπως φαίνεται. Έχω δέκατα και κρυώνωωωωωωωωωωωωωω....

Jasminaki ελπίζω να μείνει εκεί το θέμα και να μην γίνεις χειρότερα. Δεν σε παίρνει. Άντε άντε . Περαστικούλια γρήγορα. Γρήγοραααααααααα!!!!!!!!!!:P

γεια σας!!!

εμεις καθομαστε αλλα οταν πεσουμε αρχιζουμε απλα να κανουμε σβουρες.μπρουμυτα ανασκελα κ.ο.κ.

ο πολυαγαπημενος μου αντρουλης εβαλε εμφυτευμα και μολις γυρισαμε.θυμοσαστε που σας ειχα πει το κορυφαιο οτι οταν εβγαλε η μικρη το πρωτο δοντακι εβγαλε και ο καλος μου ενα δικο του παιδικο?ε λοιπον αυτο πηγαμε να φτιαξουμε.αλλα ειμαι ενθουσιασμενη γιατι δεν κανει να καπνιζει για 15 ημερες και ειναι η τελεια αφορμη για να το κοψει!!!οποτε αρχιζουμε αγωνα για να τον βοηθησω αν και ειναι ανυποφορος σε κατι τετοια!

και οσες καπνιζετε θα σας τσακισω!!!!

age.png

Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitch! Πως είσαι? Τι έγινε? Αρρωστήσατε όλες μαζί? Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ σηκώθηκα σήμερα και πόναγε το κεφάλι μου και όλα μου τα κόκκαλα όπως και τώρα δηλαδή αλλά δεν έδωσα και ιδιαίτερη σημασία. Τώρα ήπια ένα χαμομηλάκι και μάλλον θα πάω να την πέσω αφού και τα μωράκια κοιμούνται. Τα δικά σας τι κάνουν?

glorraki κοιμησου να ξεκουραστεις.εγω καλα ειμαι μου περασε και το στομαχι αλλα τα φτυσα σημερα ολη μερα στο ποδι.θα ριξω εναν υπνο σουπερ αποψε!τα αστερια μου παιζουν με τον παππου και την γιαγια,δεν ειμαι πια αρρωστη οποτε ειναι κανονικος υπνος αυτος που με περιμενει!

age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...