Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Το ίδιο και εμένα. Κάθονται αλλά δεν σηκώνονται μόνα τους. Και όπως λες στα δικά μου χέρια τεντώνονται. Ειδικά η μπέμπα. Ο μπεμπάκος είναι λίγο πιο χύμα. Χύνεται. Η άλλη τεντώνεται πιο πολύ. Καλά πιστεύω ότι γύρω στον δέκατο αρχίζουν και πιάνονται για να σηκωθούν. Τα περισσότερα. Χωρίς βέβαια αυτός να είναι ο κανόνας. Ξέρω κι εγώ? Πάντως ο μελαχροινουλης σου σου μοιάζει πολύ. Σας σχολίασα και τις φώτο. Καλέσατε τον Gummy σπίτι σας?

Η αδερφή μου είχε τον Gummy γιατί έχει τρέλα μαζί του ο ανιψιός μου!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εδώ είμαι κι εγώ. Είχα πάει να αλλαξω τον μπεμπάκο, να ρουφήξω μύξες κλπ, καταλαβαίνετε τώρα...............Η μπεμπούλα κοιμάται. Όπου να ναι περιμένω να ξυπνήσει για να την ταίσω.

Διαφημίσεις

Τώρα θα φάτε κι εσείς? :)

Ναι συνήθως η μπέμπα τρώει στις 2 (διότι έχει κι ένα ρολόι μέσα της ), στις 6 κρέμα, στις 9.30 γάλα και μετά ύπνο. Αυτό το παιδί δηλαδή..........καλό βέβαια είναι αυτό. Γιατί μπορείς να προγραμματίσεις. Ε και κατά τις τρεις θα φάει ο μπεμπάκος γιατί σήμερα άργησε να ξυπνήσει ο κύριος και πήγε πίσω. Τι θα φάτε εσέις? Εμείς μοσχαράκι με τα λαχανικά μας. Ουφ και θέλω να πάω να πάρω και γιαούρτια να ξεκινήσουμε σιγά σιγά.

Κι εμείς μοσχαράκι με πατάτα καρότο κολοκύθι. Τα κλασικά.

Μόλις φάγαμε....και οι δύο τα 3/4 του πιάτου. Καλά είναι....

Καλό είναι που έχει πρόγραμμα η μικρή σου. Μπράβο της. Εμείς πάλι μόνο πρόγραμμα δεν έχουμε...

RKdwp3.png

Να σας πω και το άλλο...

Εχθές στο πάρτυ ήταν και μια ξαδέρφη μου της οποίας το μωρό είναι τώρα 6 μηνών. Του έδινε και έτρωγε σαντουιτσάκια με λουκάνικο, ντομάτα, κρεμμύδι, μαρούλι, κέτσαπ, σάντουιτς με ζαμπόν τυρί ντομάτα μαγιονέζα.....

Και μου λέει και το Θεικό....δεν έχει βγάλει ακόμα δόντι. Μασουλάει λέει με τα ούλα και καταπίνει. Τρώει τα πάντα..ψωμί, ντολμαδάκια, τούρτα..

Την σούπα του επειδή δεν την έτρωγε του βάζει τώρα μισό κύβο knorr.

:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Να σας πω και το άλλο...

Εχθές στο πάρτυ ήταν και μια ξαδέρφη μου της οποίας το μωρό είναι τώρα 6 μηνών. Του έδινε και έτρωγε σαντουιτσάκια με λουκάνικο, ντομάτα, κρεμμύδι, μαρούλι, κέτσαπ, σάντουιτς με ζαμπόν τυρί ντομάτα μαγιονέζα.....

Και μου λέει και το Θεικό....δεν έχει βγάλει ακόμα δόντι. Μασουλάει λέει με τα ούλα και καταπίνει. Τρώει τα πάντα..ψωμί, ντολμαδάκια, τούρτα..

Την σούπα του επειδή δεν την έτρωγε του βάζει τώρα μισό κύβο knorr.

:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Είναι τρελή????αν και πιθανόν δε θα πάθει τίποτα το μωρό αλλά προσέχεις για να έχεις....ο παιδίατρος της, τι λέει?

Άμα βγάλει και δόνται θα φάει τα έπιπλα:shock::shock:

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Φάγαμε κι εμείς. Πλάκα κάνεις. Τι μωρό είναι αυτό? Ο Χριστός και η Παναγία. Καλά λέει η NuNU. Αν βγάλει δόντια τι θα φάει? τόσο μικρό και του δίνει όλα αυτά? πω πω. Μήπως είμαι λίγο περίεργη εγώ? Δεν ξέρω. Επιτρέπονται όλα αυτά?

Έχει ουσιαστικά επικοινωνία με δύο παιδιάτρους. Τον ένα γιατί τον ξέρει χρόνια αλλά δεν την καλύπτει στην ασφάλεια και τον άλλο γιατί την καλύπτει στην ασφάλεια.

Ο ένας τουλάχιστον (ο οποίος είναι και δικός μας παιδίατρος) δεν συμφωνεί με όσα κάνει αλλά ότι και να της πει δεν δίνει σημασία...λέει "κρίμα είναι το μωρό, αφού ζηλεύει να μην του δώσω? ή αφού το άρπαξε μόνος του...να του το πάρω??"

Οπότε της είπε και ο γιατρός..τουλάχιστον μην του δώσεις ακόμα αυγό και ψάρι.

Αυγό πάντως έχει φάει....η τούρτα δεν έχει αυγό???

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...