Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

καλως σας βρηκα κοριτσια!

jasmini ωραιο φαινεται το καροτσακι! πολλες και μεγαλες βολτες σας ευχομαι!

εγω παλι ποτε δεν βολευτηκα τον υπνο μπρουμητα... απο τον 8ο μηνα και μετα παντως θυμαμαι οτι κουραζομουν πολυ ευκολα και δεν μπορουσα να βολευτω με τπτ...

εγω δεν βολευομουνα απο πολυ νωριτερα:confused:

δεν προλαβα καν να προχωρησω στον 8ο.Δεν ξερω τι θα γινοταν

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Ολγάκι νομίζω πως τελείωσα πια. Μου έχουν μείνει αποστειρωτήρες, θερμαντήρες, μπιμπερό, πιπίλες.. τέτοιου είδους αντικείμενα. Θα τα πάρω όμως κι αυτά να τελειώνω. Πρέπει να ξεκινήσω και πλυσίματα ... ρουχαλάκια, σεντονάκια, πάντες..όλα!! Απλά τώρα αρχίζω και κουράζομαι πολύ εύκολα. Την άλλη εβδομάδα πάω για τις πρώτες ενέσεις κορτιζόνης.

Εσύ πώς τα πάς με τους άντρες σου? Σε παιδεύουν? ;) Με την γλυκιά έννοια φυσικά!!

RKdwp3.png

αα ωραια τελειωνεις με τις αγορες.Ποια μπιμπερο θα παρεις?

καλα θα κανεις να τα πλυνεις γιατι δεν θα μπορεις.Εμενα μου εμειναν στην μεση πραγματα

Βαρυνα ξαφνικα

τα αντρακια μου μεγαλωνουν και εχουν αρχισει να παιζουν και να γελανε!Ειναι μια τρελα!θα το δεις κοριτσακι μου σε λιγο καιρό

Μονο η αρχη ειναι λιγο δυσκολη αλλα μην απογοητευτεις.Μετα ολα στρωνουν και ειναι τελεια!!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Φαντάζομαι, τα πράγματα είναι πιό δύσκολα με δύο μωρά αλλά είναι και διπλή χαρά ε? ;) Ειδικά μόλις αρχίσουν και σκάνε χαμόγελα!! Εγώ τρελαίνομαι μόνο που κουνιούνται πέρα δώθε μέσα στην κοιλιά!! :D :D :D

Για μπιμπερό σκεφτόμουν της Avent Bpa free. Λένε ότι είναι καλύτερα από τα γυάλινα που είναι λίγο επικύνδυνα. Είναι βέβαια πιο ακριβά σε σύγκριση με άλλα της αγοράς αλλά αν αξίζει.. Άσε που δεν θα πάρω παρα πολλά μήπως θηλάσω (μακάρι δλδ να θηλάσω)

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Όχι Όλγα μου, δεν είχα μπει αλλά μπήκα τώρα και είδα τις φώτο!!!! Καλά, τρελάθηκα!!! Φτου φτου, τι γλύκες είναι αυτοί? Πανέμορφα!!!!!!!!!!! Να σου ζήσουν!!!! Παίδαροι πραγματικά!!!!!!

RKdwp3.png

Ναι? Για αρχή τι λες όμως να πάρω? Μεγάλα? Έχει μια προσφορά απ' ότι ειδα στο Mothercare σε AVENT: τον αποστειρωτή IQ, τον θερμαντήρα IQ, 2 μεγάλα μπιμπερό, 2 μικρά, το βουρτσάκι καθαρισμού και θηλές σιλικόνης για νεογέννητα 2, όλα μαζί νομίζω 150 ευρώ. Μου φάνηκε αρκετά καλή προσφορά και λέω να τα πάρω!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

δεν θα σου φτασουν.Για ριξε μια ματια εδω:www.pharmacy4u.gr

εχει πολυ καλες τιμες στα avent.Εγω απο εκει τα πηρα.Χρειαζεσαι 12 για να αποστειρωνεις 1 φορα την μερα.Να παρεις απευθειας των 260ml.Τα πιο μικρα θα πανε και χαμενα αμεσως

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Α πολύ καλό, όντως φθηνά! Θα το τσακάρω! 12 μπιμπερό ε? Να δούμε πώς θα προλαβαίνω. Δεν έχεις πρόβλημα αποστειρώνοντας τα πλαστικά μπιμπερό της Avent έτσι? Γιατί πολύ είναι αρνητικοί στην οικογένεια μου για το πλαστικό. Εγώ όμως πάντα κάνω του κεφαλιού μου. :)

RKdwp3.png

και γω στην αρχη ελεγα γυαλινα.Ομως ειναι πολυ βαρια και αβολα.Τα πλαστικα απλα θα θελησουν πιο γρηγορα αντικατασταση.Ειναι πολυ βολικα ομως

Να παρεις σιγουρα 12 γιατι στην αρχη που ειχα παρει πιο λιγα ταλαιπωρηθηκα παααρα πολυ.Ειχα την νυστα μου ειχα να αποστειρωνω και συνεχεια.Τωρα με τα 12 μου λυθηκαν τα χερια.Και πιπιλες ωραιες εχει η avent

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

και γω στην αρχη ελεγα γυαλινα.Ομως ειναι πολυ βαρια και αβολα.Τα πλαστικα απλα θα θελησουν πιο γρηγορα αντικατασταση.Ειναι πολυ βολικα ομως

Να παρεις σιγουρα 12 γιατι στην αρχη που ειχα παρει πιο λιγα ταλαιπωρηθηκα παααρα πολυ.Ειχα την νυστα μου ειχα να αποστειρωνω και συνεχεια.Τωρα με τα 12 μου λυθηκαν τα χερια.Και πιπιλες ωραιες εχει η avent

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...