Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

twins γιατι δεν τρωγατε πορτοκαλι?εχω κι εγω δαπεδο αλλα μου φαινεται μικρο και τελικα εχω διπλωσει μια μεγαλη φλοκατη εχω ριξει και ενα ριχταρι απο πανω και ξεσαλωνουν εκει.

jas για το τηλ που ελεγες παρε με οποτε θελεις στο σταθερο.το πολυ πολυ αν πνιγομαι να μην μιλησουμε πολυ.δυσκολα θα βρω συγκεκριμενη ωρα που να ειμαι ανετη γιατι πολυ απλα δεν ειμαι ποτε!!!οποτε θα μιλαμε και θα κανω και κατι αλλο ταυτοχρονα!

nunu πως πηγε το ταισμα?εμενα την πρωτη φορα εφαγαν το μισο μπωλακι τα πεινασμενα.αλλα ποτε δεν τα πιεζω.δεν θελω να γινει τοσο μεγαλο θεμα το φαγητο τουλαχιστον οσο δεν εχουν προβλημα βαρους.και δεν τα μπουκωνω και τα ταιζω αργα αργα.βεβαια οταν πεινανε πολυ μου τραβανε μονα τους το χερι μου και κυνηγανε με το στομα το κουταλακι.

ΙΔΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπράβο, βρε Witchakiiiiiiiiiiiiiiiiiii, με έσωσες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και περαστικά, κοριτσάκι μου! Να δυναμώσεις γρήγορα και να ζουπήξεις τα μωρά σου, στα μπρατσάκια και στα μπουτάκια τους!

rPPrp3.png

Καλημέρα και από μένα!!

Καλημέρα Agorakia, καλημέρα Twins!

Ωραία μέρα φαίνεται να έχει σήμερα πάλι.

Φτιάχνω ένα τοστάκι να φάω και μετά έχω να αλέσω και τα φρουτάκια για τα πιτσιρίκια μου!

RKdwp3.png

Ως προς την ιδέα της καλής μας Witch, εννοώ το εξής: Σκεφτόμουν σήμερα κιόλας να πάω να πάρω το δάπεδο, που λέγαμε, διότι στο σαλόνι είναι αδύνατον να τους βάλω στο μικρό ψιλοφλοκοτό χαλάκι, που έχω κάτω από το τραπεζάκι, για ευνόητους λόγους. Από την άλλη πλευρά, που είναι η τραπεζαρία, δεν έχω στρώσει, διότι πετάμε κάτω φαγιά. Άρα, είχα το πρόβλημα πάρκο-ριλάξ-λίγο κρεβάτι δικό μας και, γενικώς, βαριούνται και έχουν ανάγκη από πάτωμα και άπλα. Μόλις θυμήθηκα, όμως, έπειτα από το μήνυμα της Witchiνας, ότι έχω μια φλοκάτη, που την έχει υφάνει η γιαγιά μου, χωρίς τα κροσάκια, δηλαδή σκέτη, τεράστια, κόκκινη (το χρώμα το σωστό το πρόστυχο), χοντρούλα. Κι έλεγα εδώ και μέρες (επειδή την έχω εδώ από φοιτήτρια ακόμη...) "πώς να την ξεφορτωθώ, μου πιάνει τον χώρο στην ντουλάπα"! Αλλά τώρα δεν θα την ξεφορτωθώ καθόλου! Και θα γλιτώσω και τα ευρουλάκια, καθότι η κρίσις μας έχει αποδεκατίσει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Γιούπι!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Πιστεύω ότι διάβασα αρκετά... νομίζω.... οποτε αρχίζω να γράφω.

Witch, περαστικά και πάλι... μας έχεις λείψει πολύ. Γιατί ξενερώνει ο μικρός με τα φρούτα; Μήπως να άλλαζες την αναλογία;

AGORAKIA το λέω... είσαι θεά. Αυτή τη συνταγή του γιαουρτιού ούτε ο master chef δεν θα τη σκεφτόταν. Υποκλίνομαι.

glorr στενοχωριεμαι γιατί δεν καταφέρνουμε να συντονιστούμε στις ώρες. Νομίζω ότι πρέπει να κλείσουμε ραντεβού. Ω, ναι.

nunu, κατ' αρχήν συγχαρητήρια για τα κουταλομετρήματά σας αλλά και για το στυλ και τις πόζες σας. Μας αρέσατε πολύ, το καταλάβατε άλλωστε.

Jasmini, θέλω και εγώ τοστ, αλλά αυτή τη στιγμή η κουζίνα μυρίζει σουπα και περιμένω να ξεμυρίσει. Γιατί λες ότι δεν κουταλοτρώνε; Μια χαρά φαίνονται από βάρος - ύψος.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Ως προς την ιδέα της καλής μας Witch, εννοώ το εξής: Σκεφτόμουν σήμερα κιόλας να πάω να πάρω το δάπεδο, που λέγαμε, διότι στο σαλόνι είναι αδύνατον να τους βάλω στο μικρό ψιλοφλοκοτό χαλάκι, που έχω κάτω από το τραπεζάκι, για ευνόητους λόγους. Από την άλλη πλευρά, που είναι η τραπεζαρία, δεν έχω στρώσει, διότι πετάμε κάτω φαγιά. Άρα, είχα το πρόβλημα πάρκο-ριλάξ-λίγο κρεβάτι δικό μας και, γενικώς, βαριούνται και έχουν ανάγκη από πάτωμα και άπλα. Μόλις θυμήθηκα, όμως, έπειτα από το μήνυμα της Witchiνας, ότι έχω μια φλοκάτη, που την έχει υφάνει η γιαγιά μου, χωρίς τα κροσάκια, δηλαδή σκέτη, τεράστια, κόκκινη (το χρώμα το σωστό το πρόστυχο), χοντρούλα. Κι έλεγα εδώ και μέρες (επειδή την έχω εδώ από φοιτήτρια ακόμη...) "πώς να την ξεφορτωθώ, μου πιάνει τον χώρο στην ντουλάπα"! Αλλά τώρα δεν θα την ξεφορτωθώ καθόλου! Και θα γλιτώσω και τα ευρουλάκια, καθότι η κρίσις μας έχει αποδεκατίσει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Γιούπι!

Θα συμφωνήσουμε απολυτότατα, αλλά ρίξε ενα πλυσιματάκι πρώτα.

Και ίσως θα πρέπει να αλλάξετε τη γκαρνταρόμπα σας σε πράσινο-κίτρινο για να κάνετε κοντράστ.:P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διάβασα και τα σχόλια σας αγκαλιά με τον σοβαρό μου κύριο!!! Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια. Glorr με ρώτησες αν με βόλεψε το κάτω, βασικά δεν είχα άλλη επιλογή γιατί ήμουν μόνη μου και η κουζίνα μου όπως βλέπετε δεν έχει και πολύ χώρο. Αλλά καθόμουν οπότε εντάξει ήταν. Ελπίζω σήμερα η μπέμπα που θα πεινάει να ενθουσιαστεί λιγάκι γιατί και μένα αναγούλιασε.

Να σχολιάσω επίσης...witch σε κάστρο μένετε????:P:p

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημέρα Nunu!

Twins, τα μικρά μου έχουν καλή ανάπτυξη αλλά τρώνε κυρίως γάλα! Μόνο η σούπα τους αρέσει. Οι κρέμες κάτι ψιλά και τα φρούτα 2-3 κουταλιές...

Κλασικά μωράκια δηλαδή... είναι το γαλατάκι σου νόστιμο και όλα τα άλλα τους φαίνονται τελείως άνοστα. Σιγά-σιγα.

Μήπως δεν τους αρέσουν επειδή είναι κρύα; Αν έριχνες στο μπλέντερ λίγο ζεστό νεράκι;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα και απο την σπινα λογκα!!!

αλλη μια μερα στην απομονωση.

nunu θα ημουν μονιμως σε μια εκσταση αν ζουσα σε καστρο!!!αρκεστηκα στην διακοσμηση ομως...

σημερα πανε τα μωρα κολυμβητηριο με γιαγια και παππου.αντε να δουμε.

agorakia θα σε βολεψει 100% η φλοκατη και το ριχταρι ή κουβερτουλα ή ο,τιδηποτε απο πανω γιατι θα τιναζεις και θα πλενεις μονο αυτο.και κατι ακομη.ΔΕΝ ΠΕΤΑΜΕ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΦΛΟΚΑΤΗ!!!τη δινουμε στην witch!!!:P:p:p τι αλλο θα ταιριαζε σε ενα καστρο αλλωστε?!;)

age.png

Κλασικά μωράκια δηλαδή... είναι το γαλατάκι σου νόστιμο και όλα τα άλλα τους φαίνονται τελείως άνοστα. Σιγά-σιγα.

Μήπως δεν τους αρέσουν επειδή είναι κρύα; Αν έριχνες στο μπλέντερ λίγο ζεστό νεράκι;

Όχι, βάζω ζεστό νερό. Τρώνε, αλλά μόνο 2-3 κουτ.

RKdwp3.png

ειμαι πολυ καλυτερα.μονο το στομαχι μου ποναει λιγο και η μεση μου απο την ξαπλα.

το θεμα ειναι οτι ετοιμαζομαι ψυχολογικα για κατι πραγματικα δυσαρεστο (κηδεια) κι ενω ελεγα να μην σας το πω για να μην σας χαλασω τη διαθεση αλλαξα γνωμη γιατι πιστευω οτι θα εκτιμησουμε τις στιγμες με τους ανθρωπους που αγαπαμε.

την κυριακη πεθανε η γυναικα ενος φιλου η οποια ηταν δεν ηταν 30 και αφηνει πισω της ενα κοριτσακι 6 χρονων και ενα αγορακι 1,5.απλα πεθανε στον υπνο της και την βρηκε το κοριτσακι το πρωι και φωναξε τον μπαμπα γιατι η μαμα δεν κουνιοταν.................................

age.png

Όχι, βάζω ζεστό νερό. Τρώνε, αλλά μόνο 2-3 κουτ.

Με ρυζ'αλευρο μέσα το έχεις δοκιμάσει? έδωσε και συνταγή η αγοράκια!!! Η μαρμελάδα λείπει!! Μην αγχώνεσαι με το φαϊ, εγώ διάβαζα ότι μέχρι τον 8ο είναι αρκετό το γαλατάκι μας και ότι οι υπόλοιπες τροφές είναι συμπληρωματικές. Σιγά σιγά θα αρχίσουν να τρώνε τα πάντα.

witch θυμάσαι μια σειρά με μια οικογένεια, η μάνα μαυρομαλλούσα μακρυμαλλούσα μάγισσα, ο μπαμπάς Φρανκεσταϊν, ο παππούς μάγος και τα παιδιά φυσικά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...