Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

οντως οταν αρχισουν να περπατανε την κατσαμε!εγω λεω να τα δενω απο κανενα επιπλο!ασε που εμενα το σπιτι ειναι φουλ στο σπαθι μαχαιρι θυσιων σιδερενιες μπαλες και τετοια.πρεπει να πανε ολα σε ασφαλες σημειο.

jas που εισαι?!

ο μικρος σταματησε να κλαιει και παιζει.τι θα τον κανω που μου βγηκε βαμπιρι σαν την μαμα του?

age.png

Διαφημίσεις

οντως οταν αρχισουν να περπατανε την κατσαμε!εγω λεω να τα δενω απο κανενα επιπλο!ασε που εμενα το σπιτι ειναι φουλ στο σπαθι μαχαιρι θυσιων σιδερενιες μπαλες και τετοια.πρεπει να πανε ολα σε ασφαλες σημειο.

jas που εισαι?!

ο μικρος σταματησε να κλαιει και παιζει.τι θα τον κανω που μου βγηκε βαμπιρι σαν την μαμα του?

Είδες? Τουλάχιστον δεν κλαίει το μωράκι. Παίζει. Να μην ταλαιπωριέται πάντως. Πάλι καλά.

Α νομίζω πρέπει να αρχίσεις να τα μαζεύεις σιγά σιγά. Χιχιχιχχ.

Ουφ μια νύστα μου ήλθε. Πάω να την πέσω. Περιμένω νέες φώτο ε?

Φιλιάαααααααααααα.........................Τα λέμε ...........

Αύριο πάλι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Να ευχηθώ στην Agorakia μας χρόνια πολλά για την ονομαστική σου εορτή και χαρούμενα μηνογενέθλια για τα μικρά μας ροκ agorakia!!! :)

Witch περαστικά σου!!! Αχ φαντάζομαι πώς νιώθεις τώρα μακρυά απ' τα μικράκια σου!! Τι να κάνεις μωρέ...θυσιάζεται η μάνα για να μην ταλαιπωρηθούν και αυτά! Υπομονή βρε κούκλα.

Glorr καλή αρχή με το ξεκίνημα του γιαουρτιού. Άσπρο στην αρχή ε? Τα δικά μου δεν συγκινηθήκαν τελικά.

RKdwp3.png

που εισαι εσυ καλε?δεν την παλευω να μεινω γιατι το στομαχι μου τα εχει παιξει και πρεπει να ξαπλωσω.καλα εισαι?

Καλά είμαι αν και με έχει ξετινάξει λίγο η αλλεργία μου! Με χτυπάει το βράδυ και συνεχώς φτερνίζομαι.

RKdwp3.png

Καλά είμαι αν και με έχει ξετινάξει λίγο η αλλεργία μου! Με χτυπάει το βράδυ και συνεχώς φτερνίζομαι.

ειχατε εξοδο γυριστρουλα ειδα!

σε φιλω και σου ευχομαι να κοιμηθεις χωρις να φτερνιζεσαι!καληνυχτα.

age.png

Διαφημίσεις

ειχατε εξοδο γυριστρουλα ειδα!

σε φιλω και σου ευχομαι να κοιμηθεις χωρις να φτερνιζεσαι!καληνυχτα.

Καληνύχτα βρε κούκλα και εύχομαι αύριο να είσαι καλύτερα. Θα σε πάρω τηλ.

RKdwp3.png

Καλημέραααααααααααααααααα!

Πώς μου είστε σήμερα, μικρές μου κουκλίτσες;

Μα τι πολλά που γράψατε από χθες! Πότε θα προλάβω να τα διαβάσω όλα; Αφού δουλεύω, να είστε λίγο πιο περιγραφικές παρακαλώ, ευχαριστώ :):):):):):):):)

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...