Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Μακάρι να είναι και σε μένα έτσι !!! ❣️❣️

Καλέ κανένα σύμπτωμα δεν είχα τπτ 

Απλά θετικό τεστ είχα πάρει με το κιλό τότε θυμάμαι τα τεστ 

Τα συμπτώματα ήρθαν πολύ αργότερα μετά τον υπέρηχο μη σου πω

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Απόπειρα κρέμα επιτυχής κατά το ήμισυ, δείτε στις φωτό μου και θα αποζημιωθείτε. Αν και τις έβαλα μπερδεμένες με δυο από Καθαρή Δευτέρα...:D:D

Λοιπόν, σε γενικές γραμμές είχα πρόβλημα. Ο σύζυξ είχε δουλειά και ήμουν μόνη οπότε μέχρι να φτιάξω τη κρέμα η μπέμπα είχε λυσσάξει και την τάϊσα, οπότε η κρέμα δεν της πολυάρεσε. Αντιθέτως στον μπέμπη καλάρεσε κιόλας. Τη γνωριμία την κάναμε τέλεσπάντων πρέπει να μάθω και γω να ταϊζω με κουτάλι!!!:rolleyes::rolleyes:

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Γειά σου glorr εγώ μόλις κοίμησα και ανέβασα φωτό από το σημερινό μας πρώτο ταϊσμα!!

Agorakia χρόνια πολλά σε σένα και στα μπεμπίνια φυσικά!!!

witch πές μας για το κολυμβητήριο!! Θέλουμε και εμείς!!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

μωρε δεν δουλευω παραπανω αλλα προσπαθω να βαλω και μια σειρα και στο σπιτι και δεν μου μενει χρονος.

το κολυμβητηριο δεν μ εχει ενθουσιασει μπορω να πω.η μικρη περναει πολυ καλα αλλα ο μικρος ζοριζεται γιατι θελει να κανει τα δικα του και κλαιει αν τον βαλουμε να κανει συγκεκριμενα πραγματα.ασε που εχει τρελο κρυο οταν βγαινουμε και μια ψιλοχαωδη κατασταση γενικα οταν τελειωνουμε.τα παιδια δεν πολυπρολαβαινουν να κρυωσουν αλλα εγω και ο μπαμπας μου την ακουμε κανονικοτατα γιατι μενουμε με τις βρεγμενες μπλουζες.ασε που ειναι μονο μια φορα την εβδομαδα και ολο κατι γινεται και χανουμε καποιο μαθημα.ας πουμε την τριτη με το χιονι δεν πηγαμε.τωρα αυριο δεν ξερω τι θα κανω αφου δεν θελω να ερθω σε επαφη με τα παιδια.

age.png

ωχ γραψατε κι αλλα εν τω μεταξυ!

glorr τα τρωτε ολα ολα δηλαδη?ζηλευω γιατι ο μικρος αρχισε να ξενερωνει με τα φρουτα.με ωτιτιδα κτλ ειστε ενταξει?

nunu καθε αρχη και δυσκολη.και συνεχεια καποια αρχη εχουμε απ οτι καταλαβα.ιδρωσαμε να μαθουμε να τρωμε με το κουταλι και μετα επρεπε να φαμε φρουτα μετα να μαθουμε να τρωμε ζαρζαβατικα,κρεας,γιαουρτι και και και.....και κατι μου λεει οτι οταν τα συνηθισουμε ολα θα πρεπει να μαθουμε να μασαμε για να φαμε κανονικα.

age.png

Διαφημίσεις

Θα το ευχαριστηθείτε πιο πολύ το κολυμβητήριο όταν φτιάξει ο καιρός. Τι χαζομάρα όμως μόνο μια φορά την εβδομάδα.

Τα μποτάκια της μπέμπας είναι τα αγαπημένα μου, μου τα έφερε η κολλητή και νονά από Βερολίνο.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Witch ναι τα τρώμε όλα όλα. Δεν λέμε όχι. Από την ωτίτιδα ευτυχώς τώρα καλά. Σήμερα σταματήσαμε και την αντιβίωση επιτέλους. Ελπίζουμε να μην ξαναέχουμε παρατράγουδα.

Νunu τέλειες οι μπότες. Ωραίο το στυλάκι σας. Σας σχολιάσαμε. Δεν αντέξαμε.

Προσπαθώ κι εγώ να βάλω φώτο και δεν τις ανεβάζει. Γιατί? Κι εσένα δεν φαίνονται στο καινούριο άλμπουμ που έφιαξες Nunu ε? τι πρέπει να κάνω? Helppppppppppppppppppp!!!!!!!!!!!!

Αν είναι μεγάλες πρέπει να τις μικρύνεις, πιθανόν και εμένα να θέλαν και άλλη σμίκρυνση για αυτό να μη τις βγάζει στο εξωτερικό αλμπουμ. Τις μικραίνεις με δεξί κλικ στη φωτό, Ανοιγμα με -Ζωγραφική- Εικόνα- Αυξομείωση- στα πρώτα δυο κουτάκια αλλάζεις το 100%, εγώ το έβαλα 10%.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

δεν ξερω ρε γαμωτο.τον εχει ο μπαμπας μου στο κατω σπιτι και κλαιει.να ειναι τα δοντια?να εχει κολλησει απο εμενα και να τον ποναει το στομαχακι του?τωρα του εδωσε ντεπον αφου η μουντιζαλ δεν εκανε τιποτα.ρε παιδια τι μαρτυριο ειναι αυτο?να τον βλεπω να κλαιει απο μακρια και να μην μπορω να τον παρω αγκαλια να τον παρηγορησω.

age.png

δεν ξερω ρε γαμωτο.τον εχει ο μπαμπας μου στο κατω σπιτι και κλαιει.να ειναι τα δοντια?να εχει κολλησει απο εμενα και να τον ποναει το στομαχακι του?τωρα του εδωσε ντεπον αφου η μουντιζαλ δεν εκανε τιποτα.ρε παιδια τι μαρτυριο ειναι αυτο?να τον βλεπω να κλαιει απο μακρια και να μην μπορω να τον παρω αγκαλια να τον παρηγορησω.

Έλα βρε χαλάρωσε. Ηρέμησε. Μην στενοχωριέσαι. Σίγουρα στην αγκαλίτσα του παππού του αρέσει και θα ηρεμήσει και θα κάνει νάνι το μωράκι. Μήπως πεινάει? μήπως είναι ματιασμένο? Τώρα με το ντεπόν σίγουρα θα κοιμηθεί. Θα δεις.................

μακαρι να κοιμηθει το μαναρακι μου να ηρεμησει.ρε συ glorr και υπολοιπες κορες,πως μεγαλωσαν ετσι τα μωρουλινια μας?κοντευουν να γινουν παιδακια.

Ναιαιαιαιαιαι. Κι εγώ τα βλέπω και δεν το πιστεύω. Άντε σε λίγο που θα αρχίσουν να περπατάνε εκεί να μας δώ. Το τρέξιμο. Χαχαχαχα................Βάλε κι εσύ καμιά νέα φώτο των Witchakiwn να δούμε................Μόλις γίνεις καλά και χαλαρώσεις βέβαια. Άντε. Να δούμε πως μεγάλωσαν και οι μικροί κολυμβητές.............

Η Jasmini που είναι απόψε?:)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...