Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Μακάρι να είναι και σε μένα έτσι !!! ❣️❣️

Καλέ κανένα σύμπτωμα δεν είχα τπτ 

Απλά θετικό τεστ είχα πάρει με το κιλό τότε θυμάμαι τα τεστ 

Τα συμπτώματα ήρθαν πολύ αργότερα μετά τον υπέρηχο μη σου πω

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

kαλησπερα!!!!

anthi με το καλο τα μωρουλια σου! καλη συνεχεια στην εγκυμοσυνη σου!

witch περαστικα κ μας λειπεις!

agorakia χρονια πολλα για τη γιορτη σου!!!!

nunu καλη αρχη με το κουταλι!

twins πως κυλησε το εσωκλειστο σκ?

glorr jas ολα καλα????

33E7p2.png

εμεις βολταραμε παρα πολυ χθες! ε π ι τ ε λ ο υ ς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καφεδακι , επιστροφη σπιτι για κρεατοχορτοσουπα στα γρηγορα, κ ξανα εξω για να φαει κ η μαμα κ ο μπαμπας! απογευμα μαζευτηκαμε για την κρεμα παλι..

τι ωραια!

αυτο με το φαγητο οταν ειμαστε εξω ειναι θεμα τωρα ομως ε?

δεν ειναι οπως το γαλα, το παιρνεις κ φευγεις...

τι κανουμε τωρα? το φαγητο δε κραταει εξω κ αλεσμενο μαλιστα τοση ωρα..

κ κυριως εμεις γινομαστε πολυυυυ χαλια...δεν ειμαστε για να τρωμε εκτος!!

33E7p2.png

ναι το σκευτομαι και αν μπορεσω θελω πολυ να θυλασω!! με φοβηζει πολυ το μελον με τα διδυμα:shock:...θα εχω την μαμα και την πεθερα μου να με βοηθανε αλλα και παλι..!!!:shock:

τωρα ειμαι σε φαση που πσαχνω για καροτσι, καρεκλακι αυτοκινιτου κτλ. τα επιπλακια θα μου τα φτιαξει ο αντρασ μου εχουν βιοτεχνια επιπλων!

Μην σε φοβιζει. Κ εγω ετσι ενιωθα αλλα ολα καλα. Λογικο ειναι να φοβασαι κ να αγχωνεσαι. Αλλα θα δεις οτι θα τα καταφερεις μια χαρα κ αφου θα εχεις κ βοηθεια μην πανικοβαλλεσαι. Βεβαια θα δεις οτι οταν μπεις σε μια σειρα κ ξεπεταχτουν λιγο θα θες να εισαι μονη με τα μωρακια σου γιατι οσο περισσοτεροι μαζευονται καταλαβαινεις...............ο καθενας τα δικα του.............

εμεις βολταραμε παρα πολυ χθες! ε π ι τ ε λ ο υ ς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καφεδακι , επιστροφη σπιτι για κρεατοχορτοσουπα στα γρηγορα, κ ξανα εξω για να φαει κ η μαμα κ ο μπαμπας! απογευμα μαζευτηκαμε για την κρεμα παλι..

τι ωραια!

αυτο με το φαγητο οταν ειμαστε εξω ειναι θεμα τωρα ομως ε?

δεν ειναι οπως το γαλα, το παιρνεις κ φευγεις...

τι κανουμε τωρα? το φαγητο δε κραταει εξω κ αλεσμενο μαλιστα τοση ωρα..

κ κυριως εμεις γινομαστε πολυυυυ χαλια...δεν ειμαστε για να τρωμε εκτος!!

Συμφωνω. Τωρα με το φαγητο ειναι θεμα............

Διαφημίσεις

ναι δεν εχω πολυ καιρο που αρχησα να τα καταλαβαινω!! το κοριτσακι μας λεει ο γιατρος ειναι πολυ ζωηρο και δεν καθετε καθολου στον υπερηχο

Κι εμένα τα ίδια έκανε. Δεν καθόταν λεπτό και πουθενα. Τον ασηχαστο είχε. Χαχαχαχ...................Τα πόδια πέρα δώθε πέρα δώθε. Κι ακόμη δηλαδή το κάνει.

ναι δεν εχω πολυ καιρο που αρχησα να τα καταλαβαινω!! το κοριτσακι μας λεει ο γιατρος ειναι πολυ ζωηρο και δεν καθετε καθολου στον υπερηχο

Κι εμένα τα ίδια έκανε. Δεν καθόταν λεπτό και πουθενα. Τον ασηχαστο είχε. Χαχαχαχ...................Τα πόδια πέρα δώθε πέρα δώθε. Κι ακόμη δηλαδή το κάνει.

ΖΩΗΡΟΥΛΕΣ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΑΣ!!! ΣΕ ΑΦΗΝΩ ΤΩΡΑ ΓΛΥΚΕΙΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ....ΦΙΛΑΚΙΑ

as1csQN0g410030MDM3ODEwc3wxNTA3NTZzfFdlIGFyZSBtYXJyaWVk.gif

0R6xp3.png

χαλια η γαστρεντεριτιδα, δεν περναω καθολου καλα!!!

σας ευχαριστω πολυ για τα περαστικα.το να ακουω τα μωρα μου στον κατω οροφο και να μην μπορω να τα πλησιασω ειναι μαρτυριο!

αθανασια κι εμενα μου ειχαν πει για κυστη αλλα το εψαξα πααααρα πολυ απο τον φοβο μου και τελικα αποδειχθηκε οπως ακριβως μου τα ειχαν πει και οπως σου τα ειπε και η glorr.ανευ κλινικης σημασιας.

nufi ηταν η πρωτη σας βολτα?οταν βγαινεις εξω μπορεις να τους δινεις γιαουρτακι και στην αναγκη γαλα.δεν εγινε και τιποτε για μια φορα.ειχα ρωτησει κι εγω την παιδιατρο γιατι δυσκολευομουν με το κολυμβητηριο.

glorr περιμενουμε νεα απο τον γιατρο.μπορει να μην προλαβαινω να γραψω αλλα παντα διαβαζω γιατι αν μαζευτουν θα σας χασω τελειως.

agorakia χρονια σου πολλα και να σε χαιρομαστε.τρεχεις και δεν φτανεις τωρα με την δουλεια ε?πολυ θα ηθελα να σου πω οτι μονο στην αρχη ειναι δυσκολα αλλα θα σου πω ψεματα.τουλαχιστον με τον καιρο προσαρμοζεσαι και ρυθμιζεις κααααπως τον χρονο σου.αα και σιδερενιο το δοντακι σας!

age.png

Διαφημίσεις

twins γιατι δεν τρωγατε πορτοκαλι?εχω κι εγω δαπεδο αλλα μου φαινεται μικρο και τελικα εχω διπλωσει μια μεγαλη φλοκατη εχω ριξει και ενα ριχταρι απο πανω και ξεσαλωνουν εκει.

jas για το τηλ που ελεγες παρε με οποτε θελεις στο σταθερο.το πολυ πολυ αν πνιγομαι να μην μιλησουμε πολυ.δυσκολα θα βρω συγκεκριμενη ωρα που να ειμαι ανετη γιατι πολυ απλα δεν ειμαι ποτε!!!οποτε θα μιλαμε και θα κανω και κατι αλλο ταυτοχρονα!

nunu πως πηγε το ταισμα?εμενα την πρωτη φορα εφαγαν το μισο μπωλακι τα πεινασμενα.αλλα ποτε δεν τα πιεζω.δεν θελω να γινει τοσο μεγαλο θεμα το φαγητο τουλαχιστον οσο δεν εχουν προβλημα βαρους.και δεν τα μπουκωνω και τα ταιζω αργα αργα.βεβαια οταν πεινανε πολυ μου τραβανε μονα τους το χερι μου και κυνηγανε με το στομα το κουταλακι.

age.png

witchινι οχι μωρε,ειπαμε..δεν ηταν η πρωτη μας βολτα..αλλα ειχαμε πολυ καιρο να κατσουμε καπου εξω κανονικα με κοσμο..πολυ καιρο ομως!

δεν εχουμε σκοπο να πολυβαζουμε κωλαρινια μεσα πια ομως !!!πρεπει να αναπληρωσουμε το χαμενο χρονο!!!!!

τα nufakia αυτο το διαστημα τα τρωνε ολα..

δε ξερω ποσο θα κρατησει, αλλα φτου φτου ακομη κ η σουσου που δεν ετρωγε τιποτα ομως...κατι επαθε! ενα κλικ να το πω..κ τα τρωει ολα..!για να δουμε..

πολλες φορες βεβαια πρεπει να ανακαλυπτουμε διαφορα κολπα για να επιτυχουμε το στοχο μας.. οπως να εχουμε ανα χειρας συγκεκριμενα παιχνιδακια για να απασχολειται, να ακουει τα αγαπημενα της τραγουδακια, να κανουμε διαλειμματακι για να αντεξουμε..

witch γιατι πηζεις τοσο πολυ ? δουλευεις περισσοτερο πια? (οχι οτι ειναι κακο αυτο στις μερες μας ...)

33E7p2.png

Τέλειααααααα! Θα τρέξω να το αγοράσω, μπας και δώσω κίνητρο στον μικρούλη μου, που βαριέται ακόμη να κάνει στροφούλες, να κάνει καμιά προσπάθεια! Ο καραφλάκος μου πάει ήδη σαν το αρνί στη σούβλα, οπότε δεν χρειάζεται παρότρυνση :)

χαχαχα! σα το αρνι στη σουβλα!!!:D:D:D

33E7p2.png

Γεια σας. Είναι καμία εδώ?

Εμείς πήγαμε στην παιδίατρο, κάναμε το τσίμπι τσίμπι μας , κλάψαμε λιγουλάκι αλλά μετά μια χαρά. Μας βρήκε πολύ καλά. 8100 ο μπεμπάκος και 7200 η μπεμπούλα. Όλα οκ. Αρχίζουμε και γιαουρτάκι στην διατροφή μας. Άντε να δουμε. Μέχρι τώρα τα τρώμε όλα. Όλα όμως και χωρίς να διαμαρτυρόμαστε. Για να δούμε και το γιαούρτι πως θα πάει.

Εσείς τι κάνετε?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...