Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Μακάρι να είναι και σε μένα έτσι !!! ❣️❣️

Καλέ κανένα σύμπτωμα δεν είχα τπτ 

Απλά θετικό τεστ είχα πάρει με το κιλό τότε θυμάμαι τα τεστ 

Τα συμπτώματα ήρθαν πολύ αργότερα μετά τον υπέρηχο μη σου πω

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

AGORAKIA χρόνια πολλά!!!! Και για τη γιορτή σου και για τα αγοράκια.

Το δάπεδο φανταστικό!!! Και τα έχει βοηθήσει και πάρα πολύ στην κινητικότητά τους. Το μαγουλάκι που ουδεμία διάθεση είχε να κουνηθεί τώρα κυλιέται από τη μία ακρη στην άλλη. Για τον μπέμπη, δεν το συζητω...

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ για τις ευχές!!!!!!!!!!

Και τώρα, που βρήκα λίγο χρόνο, θα σας πω κι εγώ τα φαγητο-νέα μας!

Το φρούτο το έχουμε απορρίψει εδώ και 2 εβδομάδες. Οριστικά. Δεν το θέλουν, το φτύνουν, με φτύνουν κι εμένα και, για να μην διαταράξουμε άλλο τις σχέσεις μας, καταλήξαμε στο γιαούρτι και με τη σύμφωνη γνώμη της γιατρού μας!

Ωστόσο, εγώ έχω κάνει την εξής πατέντα (ζήλεψα την εφευρέτιδα Twins!). Δεν ήθελα να τους δώσω τα παιδικά γιαούρτια (νομίζω ότι δεν είναι καν γιαούρτια, είναι κάτι σαν επιδόρπιο γιαούρτης, καμία σχέση δηλαδή!). Οπότε, αυτό που τρώνε κάθε μέρα στις 10.30 είναι 3 κουτ. σούπας (καλά γεμάτες) γιαούρτι στραγγιστό (δεν λέω τη μάρκα, διά να μην θεωρηθεί γκρίζα διαφήμιση, αλλά είναι σημαντικό να μην γράφει απ' έξω επιδόρπιο γιαούρτης, αλλά γιαούρτι στραγγιστό), 3-4 κουτ. σούπας νεράκι (ζεστούλι το βάζω εγώ), 2 παιδικά μπισκότα, 1 1/2 μεζούρα βανίλια ρυζάλευρο!

rPPrp3.png

Τι νας σας πω; Αυτοσχεδίασα στην παρασκευή του και μπορώ να πω ότι δεν τρώνε τίποτε άλλο με τόση χαρά. Σε όόόόόλα τα υπόλοιπα φαγητά έχουμε σφίξιμο στόματος, φτύσιμο (κλασικά) και κακή διάθεση! Κυρίως, ο μικρός, που δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται να είναι λίγο πιο βαρύς από τον μεγάλο, μιας και είναι τόσο κακόφαγος! Μάλλον, επειδή ο μεγαλούλης μου είναι υπερκινητικός!!!!!!!!!!!!!!

rPPrp3.png

AGORAKIA χρόνια πολλά!!!! Και για τη γιορτή σου και για τα αγοράκια.

Το δάπεδο φανταστικό!!! Και τα έχει βοηθήσει και πάρα πολύ στην κινητικότητά τους. Το μαγουλάκι που ουδεμία διάθεση είχε να κουνηθεί τώρα κυλιέται από τη μία ακρη στην άλλη. Για τον μπέμπη, δεν το συζητω...

Τέλειααααααα! Θα τρέξω να το αγοράσω, μπας και δώσω κίνητρο στον μικρούλη μου, που βαριέται ακόμη να κάνει στροφούλες, να κάνει καμιά προσπάθεια! Ο καραφλάκος μου πάει ήδη σαν το αρνί στη σούβλα, οπότε δεν χρειάζεται παρότρυνση :)

rPPrp3.png

Καλημέρα και από εμάς. Τι κάνετε?

AGORAKIA χρόνια πολλά και σε σένα και στα μικρούλια σου.

NUNU καλή αρχή στις κρέμες και στο κουταλάκι. Χαχαχαχα. Εννοείται ότι θα βγάλεις φώτο. Εγώ τις πρώτες κουταλιές που ήταν μέσα στην ξινίλα τις τράβηξα στην κάμερα για να έχω ντοκουμέντα.

WITCH εύχομαι γρήγορα περαστικά. Καλύτερα να μην είναι κοντά σου τα witchakia μην κολλήσουν και τίποτα κι αυτά και μετά τρέχεις και δεν φτάνεις.

Εμείς σήμερα θα πάμε παιδίατρο για τσίμπι τσίμπι και για να μας δει πως πάμε με τις ωτίτιδες μας και τον βήχα μας και τα υπόλοιπα.

Διαφημίσεις

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΟΥ....

ΕΧΩ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ....ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 23Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΓΟΡΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙ!!! ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΒΡΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 3 ΚΥΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ.:confused::confused:...ΜΟΥ ΚΟΠΗΚΑΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ....ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ???:!::!: Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟΡΟΦΟΥΝΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΑΝΙΣΥΧΩ ΠΟΛΥ!!!

ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΓΙΑ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ...ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!!

as1csQN0g410030MDM3ODEwc3wxNTA3NTZzfFdlIGFyZSBtYXJyaWVk.gif

0R6xp3.png

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΟΥ....

ΕΧΩ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ....ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 23Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΓΟΡΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙ!!! ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΒΡΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 3 ΚΥΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ.:confused::confused:...ΜΟΥ ΚΟΠΗΚΑΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ....ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ???:!::!: Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟΡΟΦΟΥΝΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΑΝΙΣΥΧΩ ΠΟΛΥ!!!

ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΓΙΑ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ...ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!!

Γεια σου Ανθή μου. Μην ανησυχείς. Κι εμέναμου είχαν πει για την μπεμπούλα μου ότι έβλεπαν μια μικρή μικρή κυστούλα , το κοίταξε το ξανακοίταξε και μου είπε ότι είναι άνευ κλινικής σημασίας. Δεν ήταν κάτι ανησυχητικό. Αυτό μόνο. Κι εγώ ανησύχησα πολύ τότε αλλά τελικά όλα καλά. Δεν προέκυψε κανένα πρόβλημα. Αγοράκι κοριτσάκι κι εσύ ε? Ωραία. Με το καλό σου εύχομαι.

ευχαριστω γκλορ μου!!!

να σου ζησουν τα μωρακια σου, να ειναι παντα γερα και ευτυχισμενα!!!

δεν μου λες ...ειναι πολυ δυσκολα με διδυμα??? τα ειχες σε ενα κρεβατι μαζι???

Ε όσο να ναι. Εύκολα δεν το λες. Σίγουρα στις αρχές θα χρειαστείς βοήθεια. Αργότερα θα μπεις στους ρυθμούς σου και όλα θα πάρουν την σειρά τους. Εγώ δεν τα είχα στο ίδιο κρεβάτι. Τα είχα στις αρχές το ένα στο λίκνο και το άλλο στο πορτ μπεμπέ. Δύο μηνών τα έβγαλα από το δωμάτιό μου και τα πήγα στο δικό τους. Το καθένα στην κούνια του.

Ε όσο να ναι. Εύκολα δεν το λες. Σίγουρα στις αρχές θα χρειαστείς βοήθεια. Αργότερα θα μπεις στους ρυθμούς σου και όλα θα πάρουν την σειρά τους. Εγώ δεν τα είχα στο ίδιο κρεβάτι. Τα είχα στις αρχές το ένα στο λίκνο και το άλλο στο πορτ μπεμπέ. Δύο μηνών τα έβγαλα από το δωμάτιό μου και τα πήγα στο δικό τους. Το καθένα στην κούνια του.

γλορακι μου θυλασες καθολου...ρωταω πολλα ε :confused::rolleyes::rolleyes:;)

0R6xp3.png

Διαφημίσεις

γλορακι μου θυλασες καθολου...ρωταω πολλα ε :confused::rolleyes::rolleyes:;)

Όχι βρε . Τι πολλά? Σιγά. Όχι δεν θήλασα καθόλου. Δεν ήμουν σε κατάσταση να θηλάσω. Δεν γινόταν.. Οπότε έδωσα κατευθείαν ξένο. Εσύ το σκέφτεσαι? Σίγουρα είναι πολύ καλό για τα μωρά αλλά εγώ δεν τα κατάφερα. Δες λίγο. Σου στέλνω π.μ.

ναι το σκευτομαι και αν μπορεσω θελω πολυ να θυλασω!! με φοβηζει πολυ το μελον με τα διδυμα:shock:...θα εχω την μαμα και την πεθερα μου να με βοηθανε αλλα και παλι..!!!:shock:

τωρα ειμαι σε φαση που πσαχνω για καροτσι, καρεκλακι αυτοκινιτου κτλ. τα επιπλακια θα μου τα φτιαξει ο αντρασ μου εχουν βιοτεχνια επιπλων!

0R6xp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...