Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Μακάρι να είναι και σε μένα έτσι !!! ❣️❣️

Καλέ κανένα σύμπτωμα δεν είχα τπτ 

Απλά θετικό τεστ είχα πάρει με το κιλό τότε θυμάμαι τα τεστ 

Τα συμπτώματα ήρθαν πολύ αργότερα μετά τον υπέρηχο μη σου πω

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

καλημερα σας!

θεατρο nunu ε?τι καλα!αλλα προφανως ελειψες πολυ στα ζουζουνια!

εγω κοριτσια μολις σηκωθηκα απο το κρεββατι απο μια ωραιοτατη γαστρεντεριτιδα με ολα τις τα συμπτωματα στο φουλ.τα μωρακια μου ειναι κατω στην μαμα μου και μαλλον θα παραμεινουν μεχρι να περασουν δυο τρεις μερες και να μην υπαρχει πλεον κινδυνος να κολλησουν.μου λειπουν τοσο πολυ και πολυ στεναχωριεμαι!

εσεις τι νεα?μονο η μικρη nunu κυκλοφορησε εχθες?

age.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα....

Μα πάλι μόνη μου είμαι; Δεν έχει πλάκα....:-(

Witch, περαστικούλια. Τι ήταν και αυτό πάλι με τη γαστρεντερίτιδα; Τουλάχιστον δες το ως ευκαιρία να ξεκουραστείς και λίγο. Και όταν θα περάσει, θα δεις τα witchakia με περισσότερη λαχτάρα.

Nunuka, ωραίο το θέατρο; Η αλήθεια είναι πως μάλλον εσείς τώρα βρίσκεστε στη χειρότερη φάση (δεν το λέω για να σε τρομάξω). Είναι η φάση που έχουν ενεργητικότητα, αλλα δεν ξέρουν που να τη διάθέσουν, γιατί ούτε να παίξουν ούτε να κυλιστούν μπορούν. Οπότε όλη η ενέργεια πάει στην αγαπητή γκρίνια. Οπότε, το μόνο που θα σου πω είναι υπομονή... θα ανακαλύψουν τη μαγεία της τούμπας και του κυλίσματος και θα ησυχάσουν.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλημεεεεεεεεεεεερα!!!

Περαστικά witchaki μας, σε λίγες μέρες θα είσαι αγκαλιά με τα witchakia σου. Πακέτο να πρέπει να τα αποχωριστείς.

Twins μόνο υπομονή μου έχει μείνει.....και εκτός αυτού που λές πιθανόν να τους ενοχλούν και τα δοντάκια τους. Στο τέλος της εβδομάδας θα έρθει και η παιδίατρος για εμβολιασμό και θα δούμε τι θα μας πει.

Θέατρο πήγα στην παράσταση μια φίλης που παίζει τρεις μήνες και χτες ήταν η τελευταία παράσταση. Πολύ καλή, κωμωδία, έγχρωμη και ζωηρή!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΠΑΩ ΘΕΑΤΡΟ κλαψ.....

nunu ναι όντως μπορεί να είναι και τα δόντια, μπορεί να είναι και αυτός ο φόβος του αποχωρισμού που λέγαμε και μια άλλη φορα....

πότε θα φάτε κρεμα;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Σήμερα ξεκινάμε γνωριμία με το κουτάλι.:D:D Ήταν το επόμενο θέμα που θα έθιγα!!! Ιδιαίτερες συμβουλές??? Πόση ώρα να ασχοληθώ με το να φάνε αυτήν την μία κουταλιά που π΄ρπει? γενικότερα σκεφτόμουν να είμαι χαλαρή και να μην το πάρουν πιεστικά το θέμα. Δε μας βιάζει και τίποτα ε???

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Σήμερα ξεκινάμε γνωριμία με το κουτάλι.:D:D Ήταν το επόμενο θέμα που θα έθιγα!!! Ιδιαίτερες συμβουλές??? Πόση ώρα να ασχοληθώ με το να φάνε αυτήν την μία κουταλιά που π΄ρπει? γενικότερα σκεφτόμουν να είμαι χαλαρή και να μην το πάρουν πιεστικά το θέμα. Δε μας βιάζει και τίποτα ε???

ωωω... θα έχουμε νέα αργότερα λοιπόν!!!!!

Δεν έχω καμια ιδιαίτερη συμβουλή, απλά να μη φοράς και το καλύτερο σου φόρεμα..... και φυσικά να είσαι χαλαρή και ας κάνουν ώση ώρα θέλουν να φάνε την κουταλιά.

Για να γελάσεις: εμένα την πρώτη φορά που τους τάισα είχα άλλο πρόβλημα (μην το κάνεις όμως αυτό :P). Μου ειχε πει ο ντοκ να φάνε όσο θέλουν, οπότε και εγώ έκανα μιση μερίδα. Ταίζω λοιπόν το μπέμπη τη μιση του μερίδα, την τρώει σε dt και ζητάγε και άλλη. Οπότε και εγώ του φτιάχνω και άλλη μιση και την καταβροχθίζει... τα ίδια και η άλλη. Οπότε εμάς η πρώτη μας φορά είχε γκρίνια γιατί μας άρεσε :-P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

ωωω... θα έχουμε νέα αργότερα λοιπόν!!!!!

Δεν έχω καμια ιδιαίτερη συμβουλή, απλά να μη φοράς και το καλύτερο σου φόρεμα..... και φυσικά να είσαι χαλαρή και ας κάνουν ώση ώρα θέλουν να φάνε την κουταλιά.

Για να γελάσεις: εμένα την πρώτη φορά που τους τάισα είχα άλλο πρόβλημα (μην το κάνεις όμως αυτό :P). Μου ειχε πει ο ντοκ να φάνε όσο θέλουν, οπότε και εγώ έκανα μιση μερίδα. Ταίζω λοιπόν το μπέμπη τη μιση του μερίδα, την τρώει σε dt και ζητάγε και άλλη. Οπότε και εγώ του φτιάχνω και άλλη μιση και την καταβροχθίζει... τα ίδια και η άλλη. Οπότε εμάς η πρώτη μας φορά είχε γκρίνια γιατί μας άρεσε :-P

Λογικά δεν πρέπει να τους δώσω πολύ έτσι? 1-2 κουταλιές και γάλα μετά!! Το καλό μου το φόρεμα με μάρανε, στες θέατρο μόνο με τη φόρμα δεν πήγα χτες....Θα τους βάλω σαλιαρίτσες τα πιο άθλια φορμάκια και θα τα ταϊσω στα ριλαξάκια!! άντε να δούμε!! θα βγάλω φωτό

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Λογικά δεν πρέπει να τους δώσω πολύ έτσι? 1-2 κουταλιές και γάλα μετά!! Το καλό μου το φόρεμα με μάρανε, στες θέατρο μόνο με τη φόρμα δεν πήγα χτες....Θα τους βάλω σαλιαρίτσες τα πιο άθλια φορμάκια και θα τα ταϊσω στα ριλαξάκια!! άντε να δούμε!! θα βγάλω φωτό

ω, ναι θέλουμε φωτό!!!!!! Λογικά ναι, λένε να ξεκινήσεις με 1-2 κουταλιες, αλλά ο δικός μας, μας είχε πει να φάνε όσο θέλουν... αλλά εμείς είμασταν ειδική περίπτωση γιατί δεν πίναμε γάλα.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Είμαι στη δουλειά (μοιάζει ο μόνος τρόπος να μπαίνω πια, αφού από την ώρα που επιστρέφω στο σπίτι το απόγευμα τρέχω πανικόβλητη μέχρι αργά το βράδυ) και σας γράφω από εδώ!

Λοιπόν, μόλις τέλειωσε το πρώτο σκ, που εκτίμησα περισσότερο από όλα τα προηγούμενα στη ζωή μου! Εκτός από το ότι έκανα δουλειές από το πρωί μέχρι το βράδυ ασταμάτητα (πλυντήρια, μαγειρέματα για παιδιά και όλα τα σχετικά), ήταν τόσο ωραία που ήμουν όλη μέρα μαζί τους... Επίσης, το Σάββατο εόρταζα, πείτε μου χρόνια πολλά :):):)

Επίσης, αισθάνομαι τύψεις κάθε πρωί που φεύγω και σήμερα (έπειτα από ένα διήμερο στο σπίτι με τα μωρά μου) ένιωθα ακόμη περισσότερες.....!

rPPrp3.png

twinsaki θα παω μετα elc για το δαπεδο!! θελουμε κ εμεις χαρες κ τουμπες!

καλες βολτες οσες ξεπορτισετε κ καλη ξεκουρασηηηηη οσες μεινετε εντος!

λεμε τωρα...

Αααααααααααα, θέλω κι εγώ τέτοιο δάπεδο! Επιτέλους, ήρθε η ώρα να πέσουμε κι εμείς στα πατώματα!

Καλό είναι;

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...