Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Μακάρι να είναι και σε μένα έτσι !!! ❣️❣️

Καλέ κανένα σύμπτωμα δεν είχα τπτ 

Απλά θετικό τεστ είχα πάρει με το κιλό τότε θυμάμαι τα τεστ 

Τα συμπτώματα ήρθαν πολύ αργότερα μετά τον υπέρηχο μη σου πω

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

καλησπερα!

σημερα πηρα τα αποτελεσματα των μηνιαιων εξετασεων ,ο αιματοκριτης επεσε κι αλλο παρολο που επαιρνα διπλη δοση σιδηρου.

εχει παει 27!!!!!!!!!!!

τι θα κανω?????

η μαια μου ειπε να αυξησω κι αλλο(δηλ 3 αμπουλες την ημερα),αλλα λεει θα ρωτησει το γιατρο μηπως μου αλλαξει το σιδηρο.

εν τω μεταξυ εχω εναν μονιμο,αλλα μονιμο,πονοκεφαλο!!και ειπε οτι ειναι απο αυτο.

γκλορακο εσενα ποσο ηταν?

ρε γμτ που θα φτασει???

Καλημέρα. Naki μου κι εγώ παιδεύτηκα πολύ με τον αιματοκρίτη κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης. Έφτασα στο σημείο να έχω 24 , το ανέβασα στο 28 με 29 μέχρι να γεννήσω και όταν γέννησα έπεσε στο 20. Επαιρνα κι εγώ αρκετό σίδηρο(τις αμπουλες βέβαια δεν τις άντεξε το στομάχι μου και μου το άλλαξε ο γιατρός σε χάπια). Και βέβαια είχα μονίμως ζαλάδες λόγω όλης αυτής της κατάστασης. Μετά όταν γέννησα έφτασα πάλι στο 38 με 40 αιματοκρίτη όπως δηλαδή και παλιά πριν μείνω έγκυος. Γι αυτό ακριβώς τον λόγο ήμουν και χάλια. Γιατί από το 40 να πας ξαφνικά στο 24 και άντε 28 είναι σοκ για τον οργανισμό. Ενώ άκουγα άλλες περιπτώσεις που είχαν 29 π.χ. και ήταν μια χαρά. Και αυτό γιατί στα φυσιολογικά τους είχαν γύρω στο 33. Εκεί δεν σου φαίνεται τόσο η διαφορά.

Τέλος πάντων ΄κανε υπομονή, παίρνε το σίδηρό σου , κάνε σωστή διατροφή (εγώ δεν πολυέτρωγα αυτά που έπρεπε, μοσχάρι, αυγά, σπανάκια και όλα τα σχετικά) και όλα θα πάνε καλά. Μην ξεχνάς ότι ΔΥΟ ΜΩΡΑΚΙΑ τραβάνε το σίδηρο. Όχι ένα. Οπότε επιβαρύνεται πιο πολύ.

Διαφημίσεις

Σήμερα θα ξαναξεκινήσουμε πορτοκάλι... και ο Θεος βοηθός.

Πάντως εκανα μια ψιλοέρευνα αγοράς πριν καταλήξω για το δάπεδο και τα είδα στα παρακάτω μαγαζιά:

1. Τζάμπο: τα μάρκας τζάμπο έχουν αποσπώμενα κομμάτια (όχι και ότι καλύτερο γι' αυτή την ηλικία) και τα ντίσνευ έχουν αγορίστικα σχέδια (τουλάχιστον σε αυτό που πήγα εγώ)

2. Λητώ: μεγαλύτερη ποικιλία στα σχέδια, ακριβότερα από του τζάμπο.

3. ELC: μικρή ποικιλία, αλλά η μεγαλύτερη διάσταση απ' όλα (60Χ60).

4. Alex Pack (το είδα στον κατάλογο): Μεγάλα μεν, μονόχρωμα και σκουρόχρωμα δε.

5. Le Roy- Merlin: Ωραια, σε μικρή διάσταση

Και η συμβουλή της παλιάς: για καλυτερα αποτελέσματα, βάλτε κάτω ένα χαλι σε μεγαλύτερη διασταση απ' ότι τα τετραγωνάκια, γιατί μπορεί ναι μεν να είναι αφρώδες, αλλά δεν είναι μαλακό (μια δοκιμή θα σας πείσει). Βαζοντας το χαλί και μαλακό θα γίνει και τα τέκνα θα κυλιούνται άφοβα.

Και κορίτσια εχω να κάνω φοβερή ανακάλυψη: ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΕΝΤΙΤ!

[/QUO

ακομη κ εδω εκανες ερευνα??

φοβερη!

τα πηρα απο elc,αλλα επειδη δε τα ανοιξα ακομη, μου λες σε παρακαλω σε τι χρωματα ειναι απο το alex pack k leroy merlin?

αφου θα τα βαλω στο σαλονι κ εγω, μια μονοχρωμια δε θα με χαλουσε...

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγώ μαζευτηκα!!! μπορεί πιο μετα πάλι αν έχει κέφια ο μπαμπάς μας!! χλωμό αλλά μπορούμε να ελπίζουμε....χεχε

τι κάνετε ομορφοκοριτσα?

Πήγατε βολτίτσα κι εσείς εεεεεεεεεεεεεεεεεεε? Ωραία περάσατε?Τα Nunukakia?

Εδώ είμαστε κι εμείς.

Πήγαμε στης γιαγιάς το πρωί, μετά επιστρέψαμε για νάνι και φάγανε πριν λίγο κρεμούλα. Πήραμε την φαρίν λακτέ με μπισκότο της Nutricia. Twins αυτή δεν είναι που έλεγες??? Πάντως νοστιμότατη και μάλιστα άρεσε πολύ και στον Κοσμά που είναι πολύ επιλεκτικός!

RKdwp3.png

Μπήκα να καληνυχτήσω... αν και έχω δουλειά μπροστά μου, οπότε θα είμαι για κάποια ώρα μέσα.

τα πηρα απο elc,αλλα επειδη δε τα ανοιξα ακομη, μου λες σε παρακαλω σε τι χρωματα ειναι απο το alex pack k leroy merlin?

αφου θα τα βαλω στο σαλονι κ εγω, μια μονοχρωμια δε θα με χαλουσε...

Του Leroy ήταν cars & κατι άλλο σε κινούμενο σχέδιο σε ντισνευ, αλλά είναι μικρούτσικα, δηλαδή φαντάσου ότι ένα πακέτο (δεν θυμάμαι πόσο έκανε) ήταν σαν 4 κομμάτια του elc. Του alex pack, αν θυμάμαι καλά ήταν ένα σκούρο γκρι... όχι και πολυ παιδικό.

twins πως πηγε το πορτοκαλι?

Απλούστατα χάλια. Επέστρεψε και η διάρροια και τώρα προστέθηκε και ο εμετός. Αλλά τώρα ξέρω... κομμένο το πορτοκάλι και θα περιμένω για πολύ καιρό ακόμα. Ζήτω το μήλο, το αχλάδι, η μπανάνα, κάτω το πορτοκάλι. Μόνο η μαμά θα τα τρωει.

Ααααααα, όντως επέστρεψε το edit!!! Κάνατε καμιά αίτηση??? Τώρα τι παιχνιδάκι θα μας βρεις twins???? :(

Μην σε ανησυχεί... τώρα σκεφτομαι να ξεκινήσω νέα παιχνιδάκια 1) τις προτάσεις που δεν βγάζουν νόημα και 2) τις αποτυχημένες μεταφράσεις.... το δουλεύω... αναμείνατε στο ακουστικό σας.

Εδώ είμαστε κι εμείς.

Πήγαμε στης γιαγιάς το πρωί, μετά επιστρέψαμε για νάνι και φάγανε πριν λίγο κρεμούλα. Πήραμε την φαρίν λακτέ με μπισκότο της Nutricia. Twins αυτή δεν είναι που έλεγες??? Πάντως νοστιμότατη και μάλιστα άρεσε πολύ και στον Κοσμά που είναι πολύ επιλεκτικός!

Δεν την έχω δοκιμάσει αυτή της Νουτριτσια, μόνο της Γιώτης. Το κακό είναι ότι ο Σκλαβενίτης της γειτονιας μας δεν τη φέρνει και πρέπει να πηγαίνω αλλού. Και βαριέμαι τις μετακινήσεις, οπότε παίρνω τις απλές...

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Twins δηλαδή έχει και της Γιώτης τέτοια? Μα δεν την βρήκα...και πήγα στο Carrefour να φανταστείς. Δεν πειράζει όμως και αυτή πολύ ωραία είναι και έχει και πολύ ελαφριά γεύση!!

RKdwp3.png

Πωπω... κάτι κοπελίτσες με κάτι καρότσια διπλα και κάτι κοιλίτσες διπλές που είδαν τον ήλιο και βγήκαν από τη φωλίτσα τους....

Που είστε όλες;;;;; Ακόμα να γυρίσετε;:P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Πωπω... κάτι κοπελίτσες με κάτι καρότσια διπλα και κάτι κοιλίτσες διπλές που είδαν τον ήλιο και βγήκαν από τη φωλίτσα τους....

Που είστε όλες;;;;; Ακόμα να γυρίσετε;:P

Εσύ δε βγήκες καλέ???εγώ σπίτι έκατσα σήμερα αλλά με κόσμο και τώρα το βράδυ πήγα θέατρο. Με τα χίλια ζόρια φυσικά γιατί τα νουνουκάκια τρώνε και επισήμως μόνο από τη μανούλα και επίσης δεν κοιμούνται χωρίς εμένα. Έξαλλες οι γιαγιάδες και σκασμένες από την γκρίνια των μονάκριβων τους. Δε θα ξαναβγώ ποτέ μου φαίνεται!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...