Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια εσείς κάνατε δύο η τρεις χοριακες? Εγώ έκανα δύο και να πω την αλήθεια αγχώνομαι να κάνω και τρίτη..να φανταστείτε όταν μου έρχονται τα αποτελέσματα στο κινητό,έχω τα μάτια μισοκλειστα όπως στα θρίλερ γιατί φοβάμαι και τα ανοίγω σιγά σιγα😁

Εγώ 3 έκανα και μετά πήγα για υπέρηχο. Αφού όμως δεν σου ζήτησε άλλη δεν χρειάζεται να κάνεις. Όπως νιώθεις εσύ. Μην αγχώνεσαι. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Γιούχουυυυυυ εδώ είμαι κι εγώ..... τα έχω παίξει.... τα ζουζούνια θέλουν συνέχεια πάνω... σηκώνω τον ένα γκρινιάζει ο άλλος....και είμαι μόνη κλαψ.

Έχω πάλι ζαλάδα και ταχυπαλμία...χάλια μαύρα δλδ.

Σήμερα θα φάμε γιαουρτάκι..για να δούμε..

Έχει και ωραία μέρα αλλά ο μπαμπάς μας δεν έρχεται να μας βοηθήσει να βγούμε ατα. γρρρρ

Αυτά τα νέα μας!

κακος μπαμπας... ωχ......

Και γιατι ζαλάδα; ταχυπαλμια; τεινω να βγαλω την εξης διαγνωση: υπερκοπωση!!!!!

θελουμε να μαθουμε γιαουρτονεα!!!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Οσες φορές τα δικά μου κοιμούνται κάτι τέταρτα-μισάωρα, παρηγοριέμαι λεγοντας ότι θα κοιμηθούν έτσι περισσότερο τη νύχτα... έτσι θα ήθελα να πιστεύω τουλάχιστον....:-(

Εντωμεταξύ ο σκούξης που είχε σταματήσει για καμια βδομάδα να ξυπνάει τη νύχτα, ξανάρχισε χτες πανηγυρικά..... κλαψ-κλαψ.....

Παιδί μου δεν πρόκειται να μας αφήσουν σε ηρεμία!! Μας κρατούν σε εγρήγορση!!

Αχ ρε jas σε καταλαβαίνουμε αλλά μήπως έχει δίκιο η twins μας?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Να κάνω μια διόρθωση, Ανθή διδυμάκια περιμένεις? δεν το κατάλαβα από το τίκερ τώρα είδα στο άβαταρ σου!!

Kαλώς να τα δεχτείς λοιπόν!!!!!!!!!!!!!!!!!

:D:D:D:D

Σε ευχαριστώ πολύ! Και εσύ να χαίρεσαι τα δικά σου! Στην αυχενική μας είπαν οτι μάλλον είναι κοριτσάκια αλλά στην επόμενη επίσκεψη ο γιατρός είδε πως ο ένας είναι αγόρι. Οπότε και οι δύο αγοράκια θα είναι αφού είναι ομοζυγωτικά... Εκτός και αν αλλάξουν τα πράγματα στην β επιπέδου!

ixhPp3.png

Επειδή και εγώ είχα πολλές ταχυπαλμίες, έφτασα χαλαρά στους 130 παλμούς στον 5ο-6ο μήνα και πήγα και εγώ σε καρδιολόγο μου έκανα τα εξής

1. Μου ζήτησαν υπερηχογράφημα καρδιας (που ήταν εντάξει)

2. Μου είπαν να κάνω τακτικές μετρήσεις σφυγμών (αν και το καταλαβαίνεις όταν έχεις ταχυπαλμία

3. Σε στιγμές κρίσεις μου είπαν να κάνω ασκήσεις (αν θέλεις μπορω να σου πω περισσότερα)

4. Και φυσικά να ξεκουράζομαι και να μην αγχώνομαι (δεν πιστεύω να δουλεύεις ακόμα)

Και κατά ένα μαγικό τρόπο, προς το τέλος έφυγαν οι ταχυπαλμίες!

Η αλήθεια είναι οτι δουλεύω ακόμα - είμαι καθηγήτρια αγγλικών και δεν είναι δύσκολη η δουλειά μου - όμως έχω μειώσει τις ώρες μου. Μέχρι στιγμής δεν είχα πρόβλημα με την καρδιά μου, δεν ξέρω, πάντως πρόσεξα οτι ενώ πάντα χτυπάει η καρδιά μου πολύ πιο γρήγορα απο πριν, έχω πιο συχνά έντονη ταχυπαλμία όταν κουράζομαι - βεβαίως βεβαίως - και μετά το φαγητό.

Σήμερα το απόγευμα θα πάω στον καρδιολόγο για καρδιογράφημα και θα δώ τι θα μου πει, όσο για τις ασκήσεις θα με ενδιέφεραν πολύ αν δεν σου είναι κόπος! Μακάρι να φύγουν και οι δικές μου, με αγχώνει αυτή η κατάσταση...

ixhPp3.png

καλησπερα!

σημερα πηρα τα αποτελεσματα των μηνιαιων εξετασεων ,ο αιματοκριτης επεσε κι αλλο παρολο που επαιρνα διπλη δοση σιδηρου.

εχει παει 27!!!!!!!!!!!

τι θα κανω?????

η μαια μου ειπε να αυξησω κι αλλο(δηλ 3 αμπουλες την ημερα),αλλα λεει θα ρωτησει το γιατρο μηπως μου αλλαξει το σιδηρο.

εν τω μεταξυ εχω εναν μονιμο,αλλα μονιμο,πονοκεφαλο!!και ειπε οτι ειναι απο αυτο.

γκλορακο εσενα ποσο ηταν?

ρε γμτ που θα φτασει???

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσιαααααα

Φύγαμε αμέσως μετα το γιαουρτακι τελικά για άτα!!! Γί αυτο δεν σας έγραψα τα γιαουρτονεα μας!! Λοιπόν, Καταρχήν πήραμε το delta advance! Ο Κοσμάς ενθουσιάστηκε. Ο Bill σε κάθε κουταλιά ξινιζε την μούρη του κ γυρνουσε απ΄ την αλλη :) πολυ γέλιο!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Σήμερα θα ξαναξεκινήσουμε πορτοκάλι... και ο Θεος βοηθός.

Πάντως εκανα μια ψιλοέρευνα αγοράς πριν καταλήξω για το δάπεδο και τα είδα στα παρακάτω μαγαζιά:

1. Τζάμπο: τα μάρκας τζάμπο έχουν αποσπώμενα κομμάτια (όχι και ότι καλύτερο γι' αυτή την ηλικία) και τα ντίσνευ έχουν αγορίστικα σχέδια (τουλάχιστον σε αυτό που πήγα εγώ)

2. Λητώ: μεγαλύτερη ποικιλία στα σχέδια, ακριβότερα από του τζάμπο.

3. ELC: μικρή ποικιλία, αλλά η μεγαλύτερη διάσταση απ' όλα (60Χ60).

4. Alex Pack (το είδα στον κατάλογο): Μεγάλα μεν, μονόχρωμα και σκουρόχρωμα δε.

5. Le Roy- Merlin: Ωραια, σε μικρή διάσταση

Και η συμβουλή της παλιάς: για καλυτερα αποτελέσματα, βάλτε κάτω ένα χαλι σε μεγαλύτερη διασταση απ' ότι τα τετραγωνάκια, γιατί μπορεί ναι μεν να είναι αφρώδες, αλλά δεν είναι μαλακό (μια δοκιμή θα σας πείσει). Βαζοντας το χαλί και μαλακό θα γίνει και τα τέκνα θα κυλιούνται άφοβα.

Και κορίτσια εχω να κάνω φοβερή ανακάλυψη: ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΕΝΤΙΤ!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...