Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , Σποράκι είπε:

Καλά έκανε και σε σταμάτησε. Σε τέτοιες περιπτώσεις αποτέλεσμα έχουν οι φυσικοί κύκλοι και οι τροποποιημένοι φυσικοί. Θέλει υπομονή αλλά αξίζει. Καλή αρχή θα σου ευχηθώ και να μαζέψεις όσο γίνεται πιο γρήγορα τα εμβρυακια (ούτε εγώ είχα ανταπόκριση στα φάρμακα αλλά στους φυσικούς τα πήγα πολύ καλά)

Εμένα μου ζητήθηκαν τρεις και μετά(πάνω από 900 όταν πήγε) μου είπαν υπέρηχο, αλλά εννοείται πως πήγα και μια τέταρτη φορά μόνη γιατί φοβόμουν λόγω του ότι δεν είχα διπλασιασμους.

Λάθος παράθεση😂 @Blue Velvet

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Γειά σας!! Μόλις έφυγε ο γιατρός. Ήρθε σήμερα για τσιμπι-τσίμπι και τους το έκανε στο χεράκι. Πρώτη φορά που δεν μπορούσα να βλέπω.

Μας είπε ότι τα πήγαμε πολύ καλά και από βάρος και από ύψος!! Είναι πολύ ευχαριστημένος!

Επίσης, ξεκινάμε και κοτόπουλο, δύο μέρες μοσχάρι, δύο κοτόπουλο. Ξεκινάμε και γιαουρτάκι!!! Εναλλάξ και αυτό με την κρέμα. Λέω σήμερα να το δοκιμάσουμε :)

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια, ελπίζω να είσαστε όλες καλά, εσείς και τα μωράκια σας! Ήθελα να κάνω μια ερώτηση και αν ξέρει κάποια απο εσάς σας παρακαλώ, απαντήστε μου!!!

Είμαι στον πέμπτο μήνα και εδώ και δύο, τρείς εβδομάδες έχω ταχυπαλμίες, 100 - 110 παλμούς το λεπτό. Μίλησα σήμερα με τον γιατρό μου που είναι να τον δώ στο τέλος του μήνα και μου είπε να κάνω εξετάσεις αιματοκρίτη, φεριτίνης και θυρεοειδή. Είχε κάποια απο εσάς κάτι παρόμοιο όταν ήταν έγκυος; Βοήθεια!!! Έχω κατα αγχωθεί!!!

ixhPp3.png

Καλησπέρα κορίτσια, ελπίζω να είσαστε όλες καλά, εσείς και τα μωράκια σας! Ήθελα να κάνω μια ερώτηση και αν ξέρει κάποια απο εσάς σας παρακαλώ, απαντήστε μου!!!

Είμαι στον πέμπτο μήνα και εδώ και δύο, τρείς εβδομάδες έχω ταχυπαλμίες, 100 - 110 παλμούς το λεπτό. Μίλησα σήμερα με τον γιατρό μου που είναι να τον δώ στο τέλος του μήνα και μου είπε να κάνω εξετάσεις αιματοκρίτη, φεριτίνης και θυρεοειδή. Είχε κάποια απο εσάς κάτι παρόμοιο όταν ήταν έγκυος; Βοήθεια!!! Έχω κατα αγχωθεί!!!

Καλησπέρα Anthi! Κι εγώ είχα ταχυπαλμίες στην εγκυμοσύνη και τώρα ακόμα έχω. Δεν νομίζω να είναι κάτι σοβαρό. Σύμπτωμα της εγκυμοσύνης είναι. Κάνε τις εξετάσεις που σου ζήτησε ο γιατρός σου. Λογικά αν ήταν κάτι άλλο θα σου έλεγε να πας άμεσα να τον δεις. Μην ανησυχείς.

RKdwp3.png

Καλημέρα κοριτσια.........Τι κάνετε ?

Ανθή κι εγώ όταν ήμουν έγκυος είχα ταχυπαλμίες και πολλές μάλιστα. Αλλά δεν ήταν τίποτα. Ήταν της εγκυμοσύνης. Όλα καλά δηλαδή. Κάνε και τις εξετάσεις που σου είπε ο γιατρός να δεις και μην ανησυχείς. Και μην αγχώνεσαι......................

Διαφημίσεις

Κορίτσια σας ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση! Βγήκαν οι εξετάσεις και έχω 29 αιματοκρίτη και 3 Φεριτίνη. Ο θυρεοειδής είναι μια χαρά. Πάντως συνεχίζει να μου λέει οτι είναι πολλοί οι παλμοί ακόμα και για εγκυμοσύνη και με στέλνει σε καρδιολόγο τώρα... ουφφφφφφ!

ixhPp3.png

Γειά σας κορίτσια!! Δουλειές σήμερα πολλές....και τώρα που τελείωσα και έλεγα να τα βγάλω βόλτα κοιμήθηκαν. Μα τι να πώ...προσπαθώ όλη τη μέρα να κάνω 2 ώρες δουλειές και έχουν περάσει 6.....ηξσγφξγξφγσδρυςργ:mad::-x:-x:-x

Ανθή δεν είχα κάτι παρόμοιο στην εγκυμοσύνη μου αλλά φαντάζομαι αν ήταν κάτι ανησυχητικό θα σου το έλεγε ο γιατρός. Να μην αγχώνεσαι πάνω απ όλα και όλα θα είναι ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! Καλώς να το δεχτείς!! Αγοράκι, κοριτσάκι ξέρεις?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Γειά σας κορίτσια!! Δουλειές σήμερα πολλές....και τώρα που τελείωσα και έλεγα να τα βγάλω βόλτα κοιμήθηκαν. Μα τι να πώ...προσπαθώ όλη τη μέρα να κάνω 2 ώρες δουλειές και έχουν περάσει 6.....ηξσγφξγξφγσδρυςργ:mad::-x:-x:-x

Ο μπεμπης ή η μπέμπα το έργαψε αυτό;;;:P:p:p:p:p

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Κορίτσια σας ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση! Βγήκαν οι εξετάσεις και έχω 29 αιματοκρίτη και 3 Φεριτίνη. Ο θυρεοειδής είναι μια χαρά. Πάντως συνεχίζει να μου λέει οτι είναι πολλοί οι παλμοί ακόμα και για εγκυμοσύνη και με στέλνει σε καρδιολόγο τώρα... ουφφφφφφ!

Επειδή και εγώ είχα πολλές ταχυπαλμίες, έφτασα χαλαρά στους 130 παλμούς στον 5ο-6ο μήνα και πήγα και εγώ σε καρδιολόγο μου έκανα τα εξής

1. Μου ζήτησαν υπερηχογράφημα καρδιας (που ήταν εντάξει)

2. Μου είπαν να κάνω τακτικές μετρήσεις σφυγμών (αν και το καταλαβαίνεις όταν έχεις ταχυπαλμία

3. Σε στιγμές κρίσεις μου είπαν να κάνω ασκήσεις (αν θέλεις μπορω να σου πω περισσότερα)

4. Και φυσικά να ξεκουράζομαι και να μην αγχώνομαι (δεν πιστεύω να δουλεύεις ακόμα)

Και κατά ένα μαγικό τρόπο, προς το τέλος έφυγαν οι ταχυπαλμίες!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Η έξαλλη μάνα!!! κοιμούνται τα αστέρια μου τώρα!! Μα είναι τόσο αθώα και γλυκά!!!

Αχ, αν περιμένεις να έχεις χρόνο για να κάνεις δουλειές.... έχεις πολύ κουράγιο.....

Πιες ένα καφεδάκι τώρα.

Εμένα ξεσαλώνουν πάλι στο δάπεδο! ...

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλά, κοιμόντουσαν είναι πια παρελθόν....κοιμήθηκαν μισή ώρα!!!!! ουάου!! Τάϊσα αλλά ευτυχώς τώρα δεν γκρινιάζουν!!! Για να δούμε πόση ώρα θα κρατήσει αυτό :rolleyes::rolleyes::rolleyes:!!

Οσες φορές τα δικά μου κοιμούνται κάτι τέταρτα-μισάωρα, παρηγοριέμαι λεγοντας ότι θα κοιμηθούν έτσι περισσότερο τη νύχτα... έτσι θα ήθελα να πιστεύω τουλάχιστον....:-(

Εντωμεταξύ ο σκούξης που είχε σταματήσει για καμια βδομάδα να ξυπνάει τη νύχτα, ξανάρχισε χτες πανηγυρικά..... κλαψ-κλαψ.....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Γιούχουυυυυυ εδώ είμαι κι εγώ..... τα έχω παίξει.... τα ζουζούνια θέλουν συνέχεια πάνω... σηκώνω τον ένα γκρινιάζει ο άλλος....και είμαι μόνη κλαψ.

Έχω πάλι ζαλάδα και ταχυπαλμία...χάλια μαύρα δλδ.

Σήμερα θα φάμε γιαουρτάκι..για να δούμε..

Έχει και ωραία μέρα αλλά ο μπαμπάς μας δεν έρχεται να μας βοηθήσει να βγούμε ατα. γρρρρ

Αυτά τα νέα μας!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...