Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Σωστά, ανάσκελα δεν κάνει. Προς το παρόν όμως νιώθω ότι δεν έχω βαρύνει πολύ, όμως αποφεύγω να βγαίνω πολύ γιατί έχω το άλλο πρόβλημα: τη συχνουρία, οπότε είναι κάπως ντροπιαστικό να μπαίνω στα καταστήματα και να θέλω συνεχώς τουαλέτα. Άσε και τη ζέστη βέβαια που είναι ανυπόφορη!

Glorr, κράμπες και εγώ δεν έχω, αλλά ίσως μας έχει βοηθήσει και το μαγνήσιο.

Για το στομάχι και εμένα μου είχε πει να παίρνω simeco ή maalox, αλλά προσπαθώ να μην το παρακάνω. Μάλλον τα μπεμπούλια σου είναι πολύ ψηλα ε; Έχεις καταλάβει τη θέση τους;

Το δωματιάκι μας περιμένει να το γεμίσουμε! Έχω κάνει όλα τα δωμάτια αποθήκη και προσπαθώ να καταγράψω τι έχω πάρει για να μην το ξαναπάρω. Το έχεις στολίσει; Πως είναι; Θέλω φωτό!!!!!!!:-P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

malox?????εμενα μου το ειχε απογορεψει εντελως ομως!

τωρα με την ζεστη κοριτσια μην ξεθαρευετε.Να κατσετε σπιτι για να γεννησετε στην ωρα σας

Και να αποφευγεται να καθεστε ανασκελα.Δεν κανει.

Γιατί στο είχε απαγορέψει? Εμένα πάλι καθόλου. Και μάλιστα και άλλη κοπέλα μου είπε ότι της το επιτρέπει.

Ανάσκελα εννοείς να μην ξαπλώνουμε ε? Καλά κι εγώ ανάσκελα δεν μπορώ καθόλου όμως. Μόνο στο πλάι και πιάνομαι ολόκληρη βέβαια συνέχεια στο πλάι. Γιατί δεν κάνει? Εμένα πάντως μου προκαλεί δύσπνοια και ζαλάδα το ανάσκελα. Ειδικά στους υπέρηχους άστα να πάνε.

Αχ δεν θα γεννήσω? Συνέχει μπρούμυτα θα μαι

Χα χα χα χα χα χα χα !!!!!!!!!!!!!!!!!:rolleyes:

Σωστά, ανάσκελα δεν κάνει. Προς το παρόν όμως νιώθω ότι δεν έχω βαρύνει πολύ, όμως αποφεύγω να βγαίνω πολύ γιατί έχω το άλλο πρόβλημα: τη συχνουρία, οπότε είναι κάπως ντροπιαστικό να μπαίνω στα καταστήματα και να θέλω συνεχώς τουαλέτα. Άσε και τη ζέστη βέβαια που είναι ανυπόφορη!

Glorr, κράμπες και εγώ δεν έχω, αλλά ίσως μας έχει βοηθήσει και το μαγνήσιο.

Για το στομάχι και εμένα μου είχε πει να παίρνω simeco ή maalox, αλλά προσπαθώ να μην το παρακάνω. Μάλλον τα μπεμπούλια σου είναι πολύ ψηλα ε; Έχεις καταλάβει τη θέση τους;

Το δωματιάκι μας περιμένει να το γεμίσουμε! Έχω κάνει όλα τα δωμάτια αποθήκη και προσπαθώ να καταγράψω τι έχω πάρει για να μην το ξαναπάρω. Το έχεις στολίσει; Πως είναι; Θέλω φωτό!!!!!!!:-P

Μαγνήσιο εγώ δεν παίρνω. Τα μπεμπέ είναι πάρα πολύ ψηλά. Όντως. Εσένα δεν είναι? Ώρες ώρες νομίζω θα σκάσω. Εσύ κατάλαβες την θέση τους? Αφού συνέχεια κουνιούνται. Και βλέπω και πολλά εξογκώματα. Ειδικά ο μπέμπης.

Δωμάτιο ούτε εγώ έχω φιάξει. Αποθήκη είναι κανονικά. Περιμένω να βαφτεί και μετά θα το φιάξω. Τέλος του μήνα λέμε να το βάψουμε και μετά να ετοιμαστεί. Και γύρω στο τέλος Ιουνίου να μου φέρουν και τα πράγματα. :cool:

ΔΗΛΩΣΗ: Μόλις γεννήσουμε, θα πάμε σε ένα παγωτατζίδικο και θα φάμε βάφλα με 2 μπάλες, σοκολάτα και αμύγδαλα!!!!!!! Οι ήδη διδυμομαμάδες μπορούν να μας συνοδεύσουν, μια που έχουν χάσει ήδη τόσα κιλά!!!!!!!!!!!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

ααα ωραια!χρονο θα εχεις???? χαχαχαχαχαχα

δεν μπορω μπρουμητα νιωθω περιεργα την κοιλια μου οταν ακουμπαει.ε λοιπον το ειχα ακουσει απο μια και εκεγα μα καλα τρελη ειναι

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

ααα ωραια!χρονο θα εχεις???? χαχαχαχαχαχα

δεν μπορω μπρουμητα νιωθω περιεργα την κοιλια μου οταν ακουμπαει.ε λοιπον το ειχα ακουσει απο μια και εκεγα μα καλα τρελη ειναι

Ε όταν βρίσκω χρόνο βρε. Όταν θα ξεκλέβω. Χι χι χι χι.... Και εμένα μου φαίνεται περίεργο αυτό που λες. Αλλά θα δείξει. Όταν θα έλθει η ώρα εδώ θα μαστε και θα τα λέμε. Θα σου πω αν θα νιώθω περίεργα όπως λες. :)

Καλησπερα κουκλες!!!Ε ναι!!Γιορτασα κι εγω φετος την ημερα της μητερας!!!!Χρονια πολλα και σε εσας!!Οι μπεμπουλες μου μεγαλωνουν μια χαρουλα!!!Παχαινουν,ψηλωνουν,χαμογελανε..Καναμε και το πρωτο εμβολιο!!Τωρα ειμαστε στα 4600 και 4700γρ!Η παιδιατρος μας ειναι πολυ ευχαριστημενη με την αναπτυξη τους!!Συνεχιζω τον θηλασμο παραλληλα με το μπιμπερο .

Ινσουλινες διαβαζω και θυμαμαι τα δικα μου:mad:

Μπρουμητα κι εγω δεν μπορω να ξαπλωσω γιατι καπως νιωθω την κοιλια μου και ποναει το στηθος μου.

Τα κιλα δεν πεφτουν και πολυ στεναχωριεμαι...Εβαλα και 2.Ειναι τα αποθημενα της εγκυμοσυνης.

iRzGp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Και εμένα ο γιατρός μου όταν ήμουν έγκυος είπε πως το καλύτερο είναι να ξαπλώνω στα αριστερά. Όχι ανάσκελα γιατί κάποια αρτηρία νομίζω πιέζεται κλπ. Σε κάποια φάση όμως ούτε και ανάσκελα θα μπορείτε:))

Όλγα εγώ ήθελα τόσο πολύ να κοιμηθώ μπρούμυτα μετά την εγκυμοσύνη που κοιμάμαι τώρα αλλά νιώθω αυτό που λες με την κοιλιά μου!!:)))

Διαφημίσεις

καλημερα διδυμομανουλες!

χθες σας ανακαλυψα! εχω και εγω δυο κοριτσακια 9 μηνων και ενα αγορακι 2μιση ετων..

υπαρχει καμια αλλη διδυμομανουλα με παιδακια στην ηλικια των δικων μου?

tqj2p3.png vvtJp3.png

Καλημέρα!!!!:D

Διδυμάκι είχες κάνει και εσύ ινσουλίνες ε; Αχ πως ήταν; Αύριο θα κάνω την πρώτη, μαζί με την κορτιζόνη και νιώθω ότι θα γίνω σαν τη διάτρητη καρτέλα που είχαν παλια!!!!!!!!:P

Anastasie καλώς μας ήρθες. Η φωτογραφία με τα κοριτσάκια σου είναι πολύ όμορφή. Εμείς είμαστε λίγο μικροί (και αγέννητοι ακόμα), αλλά υπάρχουν αρκετά κορίτσια με παιδάκια στην ηλικία σου.

Προς το παρόν τα ζωηράκια μου ζωηρεύουν κι άλλο... τρομερή κινητικότητα!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλημέρα διδυμομανούλες, ήδη και μέλλουσες!!!

Σήμερα παρέλαβα το καροτσάκι μου!!! Το silver cross pop duo. Φαίνεται πολύ ωραίο αφού δεν άντεξα και έβαλα τον άντρα μου να το συναρμολογήσει!! ;) Μάλιστα το έκανα βόλτες, το άνοιξα, το έκλεισα.. καλό μου φαίνεται!! Παρήγγειλα και τα καθίσματα αυτοκινήτου και τέλος από τα "βαριά" πια!!

RKdwp3.png

Τι κανετε κοριτσακια μου?

Anastasie καλώς ηρθες στην παρεα μας!Να σου ζήσουν τα παιδακια σου!

Glorraki τελικα δικιο εχω που δεν μπορω να κοιμηθω μπρουμητα.Δεν μπορω να το εξηγησω αυτο που νιωθω στην κοιλια μου και με ανατριχιαζει

Jasmini μου καλορίζικα τα πραγματακια!!Εχεις τελειωσει με τις αγορες?

twins μου αν και δεν εκανα τις ενεσεις σιγουρα δεν ειναι τιποτα.Εγω ειχα κατατρυπησει την κοιλιτσα μου καθε μερα ολο το πρωτο τριμηνο.Και 10 μερες αφου γεννησα ενεσεις παλι μου εκαναν

τα υπολοιπα κοριτσια που ειναι?

Διδυμακι μου μπαινε πιο συχνα να μας λες τα νεα σου

Καλε η πιτερ παν που χαθηκε???

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

καλως σας βρηκα κοριτσια!

jasmini ωραιο φαινεται το καροτσακι! πολλες και μεγαλες βολτες σας ευχομαι!

εγω παλι ποτε δεν βολευτηκα τον υπνο μπρουμητα... απο τον 8ο μηνα και μετα παντως θυμαμαι οτι κουραζομουν πολυ ευκολα και δεν μπορουσα να βολευτω με τπτ...

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...