Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια εσείς κάνατε δύο η τρεις χοριακες? Εγώ έκανα δύο και να πω την αλήθεια αγχώνομαι να κάνω και τρίτη..να φανταστείτε όταν μου έρχονται τα αποτελέσματα στο κινητό,έχω τα μάτια μισοκλειστα όπως στα θρίλερ γιατί φοβάμαι και τα ανοίγω σιγά σιγα😁

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

παμε να χτυπησουμε κρεατοχορτοσουπα.

κ μετα ισως παω gym!

σας το πα,δε σας το πα!

την παρασκευη γραφτηκα γυμναστηριο! επιτελους! 2φορες εχω παει εκτοτε κ το σαπιοκαραβο μου θα τριζει για καιρο ακομη μεχρι να ανακτησει την παλια ζωντανια του..αλλα η αρχη εγινε!

9μηνες ψιλοακινησια κ τοσοι μηνες τρεξιμο μεν,σπιτικο δε, χρειαζεται χρονος να επανελθει η φυσικη κατασταση!υπομονη μου..!

αντε στον αγωνα κ εσεις!!!!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Γειά σας ξανά!! τώρα που μιλάμε για θηλές έχω και γω μια απορία. Λόγω του ότι δεν πολυχρησιμοποιήσαμε τα μπιμπερό οι θηλές μας είναι αυτές με την μια τρύπα και λέω να τους ανοίξω εγώ άλλη μια με καρφίτσα. Έχετε καμιά συμβουλή επ αυτού??? Γιατί την προηγούμενη φορά που βγήκαμε σας είπα ότι δε φάγανε και μπορεί να έφταιγε και αυτό....και πως θα ξαναβγούμε αν δεν μπορεί να τα ταϊσει κανένας άλλος?οεο???

Και να ρωτήσω και κάτι όλες σας, από παιχνιδάκια τι έχετε πάρει και τους κάνει έτσι τρομέρη εντύπωση? Καμιά ιδέα να τους πάρω κάτι μπας και χαζέψουν για λίγο???

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημέρα κορίτσια.

Nunu εμένα τους αρέσει πάρα πολύ η μουσική κουβέρτα (φάρμα) της Fisher Price που είναι και για αργότερα. Έχει τραγουδάκια και ήχους από ζωάκια. Μπορείς νατο κρεμάσεις στην κούνια και κλωτσώντας το να βγάζει ήχους και τραγούδια ή και αργότερα που θα αρχίσουν νακάθονται παίζουν από μόνα τους. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι είναι κομματάκι ψιλοακριβούτσικο. Εχει 30 ευρώ. Κι εμάς η νονά το έφερε αλλά τους αρέσει πολύ. Επίσης τους αρέσουν πολύ οι φωτεινούληδες τους. Καλά αυτό είναι πιο πολύ για τον ύπνο. Και επίσης τους αρέσει πολύ μία μαιμού της Φίσερ Πράις πάλι. Μια πορτοκαλί που κρεμιέται κι αυτή όπου θέλεις. Στην κούνια, στο καρότσι.............Τώρα βέβαια εξαρτάται και από τα μωράκια. Δεν αρέσουν σε όλα τα ίδια.

Twins την δοκίμασα την Φαρίν Λακτέ με τα μπισκότα της Γιώτης. Πολύ ωραία είναι.Δίκιο είχες.

Γεια σας διδυμομανουλες!!!!!

Αρχισανε κ σκασανε τα δοντακια μας!!!!Και στον Χρηστο κ στον Θανο!!!!Σημερα τα καταλαβα ενω πρεπει να ειναι καποιες μερες εκει.....Τωρα κοιμουνται ολα μου τα παιδακια κ λεω να μπω να κανω ενα μπανακι.....

Αντε να φτιαξει κ ο καιρος να κανονισουμε διδυμοσυναντηση με τεκνα ή χωρις!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλησπέρα κορίτσια! Έχω καιρό να γράψω αλλά σας παρακολουθώ καθημερινά! Σκέφτομαι πως κι εγώ τον επόμενο Μάρτη θα έχω δύο γλυκούς τύραννους στους μήνες που είναι τώρα τα δικά σας μωρά και που θα προσπαθώ να τους κοιμίσω, να τους ταϊσω κτλ.

Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν ο γιατρός σας σάς είχε πει να περπατάτε κατά την εγκυμοσύνη σας και από ποιό μήνα και μετά. Γιατί έχω σκουριάσει τελείως και θα ήθελα να ξαμουδιάζω που και που. Αλλά δεν ξέρω αν εμείς που έχουμε δίδυμα επιτρέπεται να κάνουμε όσα κάνουν οι υπόλοιπες εγκυμονούσες.Μόλις μπήκα στην 20η εβδομάδα!

UAQCp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια! Έχω καιρό να γράψω αλλά σας παρακολουθώ καθημερινά! Σκέφτομαι πως κι εγώ τον επόμενο Μάρτη θα έχω δύο γλυκούς τύραννους στους μήνες που είναι τώρα τα δικά σας μωρά και που θα προσπαθώ να τους κοιμίσω, να τους ταϊσω κτλ.

Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν ο γιατρός σας σάς είχε πει να περπατάτε κατά την εγκυμοσύνη σας και από ποιό μήνα και μετά. Γιατί έχω σκουριάσει τελείως και θα ήθελα να ξαμουδιάζω που και που. Αλλά δεν ξέρω αν εμείς που έχουμε δίδυμα επιτρέπεται να κάνουμε όσα κάνουν οι υπόλοιπες εγκυμονούσες.Μόλις μπήκα στην 20η εβδομάδα!

Γειααααααα. Τι κάνεις? Πως πάει η εγκυμοσύνη σου? Όλα καλά? τα έχεις ακούσει τα μωράκια? Πάντως εμένα δεν μου είχε πει για περπάτημα. Καλά εγώ δεν είχα και από τις καλύτερες εγκυμοσύνες βέβαια. Δεν ξέρω. Δεν τον ρωτάς καλύτερα?τι φύλλο είναι είπαμε?

Σε διαβεβαιώ ότι ο επόμενος Μάρτης θα είναι για σένα ο πρώτος καλύτερος και θα ακολουθήσουν αμέτρητοι αφου θα έχεις τα μωράκια σου.

Σ' ευχαριστώ πολύ glorr!!! Η εγκυμοσύνη μου πάει καλά ως τώρα (φτου φτου φτου) ,έχω αρχίσει και βαραίνω αρκετά και φυσικά τα ψιλοπονάκια πάντα υπάρχουν. Τα καταλαβαίνω πλέον που κλωτσάνε την κοιλιά μου και το νιώθω όταν ακουμπήσω τα χέρια μου επάνω. Φοβερή αίσθηση!!! Δουλεύω κανονικά ακόμα, αλλά κουράζομαι σίγουρα περισσότερο. Τα μωρά μου είναι αγοράκια τελικά, το ανακαλύψαμε πριν 2 εβδομάδες!!! Θα έχω 3 άντρες στο σπίτι! Εσένα είναι ένα κι ένα ε; Ωραίος συνδιασμός!!!

UAQCp2.png

Σ' ευχαριστώ πολύ glorr!!! Η εγκυμοσύνη μου πάει καλά ως τώρα (φτου φτου φτου) ,έχω αρχίσει και βαραίνω αρκετά και φυσικά τα ψιλοπονάκια πάντα υπάρχουν. Τα καταλαβαίνω πλέον που κλωτσάνε την κοιλιά μου και το νιώθω όταν ακουμπήσω τα χέρια μου επάνω. Φοβερή αίσθηση!!! Δουλεύω κανονικά ακόμα, αλλά κουράζομαι σίγουρα περισσότερο. Τα μωρά μου είναι αγοράκια τελικά, το ανακαλύψαμε πριν 2 εβδομάδες!!! Θα έχω 3 άντρες στο σπίτι! Εσένα είναι ένα κι ένα ε; Ωραίος συνδιασμός!!!

3 άντρες ε? ωραία

Ναι . Εμείς έχουμε ένα κι ένα. Μπορείς να δεις και τις φώτο αν θέλεις. Κάτσε να σου κάνω άιτημα φιλίας για να μπορείς να μπαίνεις στο προφίλ μου. Που δουλεύεις αν επιτρέπεται. Απλάπρόσεχε να μην κουράζεσαι.

Ε Γιωτού!! Να σου ζήσουν!! Πάντα γερά και ευτυχισμένα!!! Με το που ανοίξει ο καιρός θα πάρουμε τους δρόμους!!

Ευχαριστώ glorr, πλήν τους φωτεινούληδες που πολύ σύντομα θα βάλουμε στη συλλογή μας τα υπόλοιπα που λές τα έχουμε σύν διάφορα ακόμα κουδουνίστρες, τρενάκια, πάνινα βιβλία κλπ κλπ αλλά τίποτα. Ασχολούνται για λίγο και μετά βαριούνται. Αχ έχω την εντύπωση ότι κάτι κάνω λάθος βρε κορίτσια...δεν απασχολούνται με τίποτα όλο χέρια θέλουν. Με εκνεύρισε και μια καρακάξα που ήταν στο Καθαρο- Δευτεριάτικο τραπέζι και καλα δεν τηρώ πρόγραμμα και είναι κακομαθημένα. Φυσικά της απάντησα καταλλήλως αλλά τώρα που τα είμαστε εμείς και εμείς (τρόπος του λέγειν), μήπως όντως μπορώ να κάνω κάτι? Άμα τα αφήνω πλαντάζουν στο κλάμα και δε μου πάει!

Nani εμένα που είχα ρωτήσει για κολυμβητήριο μου το είχε απαγορέψει παρόλαυτά κάποιες απλές ασκησούλες έκανα με τις μαίες και δεν έπαθα τίποτα. Καλύτερα να ρωτήσεις το γιατρ'ό σου σίγουρα όπως είπε και η glorr.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Nunu μην ακους κανενα. Εσυ ξερεις τα παιδακια σου καλυτερα απο τον καθενα. Οποιος ειναι εξω απο τον χορο.........

Γιατι σου το κανουν αυτο? εχουν μαθει αγκαλιτσες?

Αν τ αφησεις? θα κλαψουν θα κλαψουν θα σταματησουν. Η το εχεις δοκιμασει κ δεν πιανει?

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και πάλι... το άλλο μου πρόβλημα σας το είπα; Τα τέκνα μίσησαν εντελώς κάθε μορφή σαλιάρας, οπότε αλλάζουμε συνεχώς φορμάκια!

Glorr, έχω ταράξει τη μικρή στο πιλάφι και μάλλον έχει αποτέλεσμα... τώρα από τις 2 φορές μειωθήκαμε στη 1... ελπίζω συντομα να πάμε και στην καμία! Το κακό είναι ότι ξαναγυρίσαμε στη βανιλια και δεν τις δίνω τις άλλες λιχουδιές!

Nunu, αν οι θηλές είναι απο σιλικόνη δεν κάνει να τις τρυπας γιατί σκίζονται. Αν είναι από καουτσουκ, οκ. Παίρνεις μια καρφίτσα, την καις για αποστείρωση και είναι ΟΚ. Ποιες θηλές χρησιμοποιείς; Γιατί είναι μερικές που είναι κάπως δύσκολες. Από παιχνίδια, εμείς λατρεύουμε τις κουδουνίστρες μας. Εχουμε άπειρες. Αλλά το αγαπημένο παιχνίδι και των 2 είναι το τηλεκοντρολ

Γιωτού, τα μωρά σου είναι συγχρονισμένα. Με γειά τα δοντάκια σας!!!! Δεν θυμάμαι αν σας ευχηθηκα για τη βάφτιση... να ζήσετε! Και όσο για τη συνάντηση, εμείς πάντοτε μέσα αρκεί να υπάρχει φαι.

nani, ο ντόκτορ μου μου είχε πει να μην κάνω υπερβολές, αλλά ότι κάνω να το κάνω μέχρι την 27η εβδομάδα γιατί μετά με έβαλε σε πλήρη ξάπλα (το οποίο δεν το πολυτήρησα, αλλλα τέλος πάντων)

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Nunu μην ακους κανενα. Εσυ ξερεις τα παιδακια σου καλυτερα απο τον καθενα. Οποιος ειναι εξω απο τον χορο.........

Γιατι σου το κανουν αυτο? εχουν μαθει αγκαλιτσες?

Αν τ αφησεις? θα κλαψουν θα κλαψουν θα σταματησουν. Η το εχεις δοκιμασει κ δεν πιανει?

Τι να πώ, μάλλον έχουν μάθει αγκαλίτσες...Πως κατάφερα και κακόμαθα δυο μωρά ταυτόχρονα τι να πώ!! Όσο για την ερώτηση ποτέ δεν τα έχω αφήσει να κλάψουν πολύ ώρα. Με τσακίζει να τα ακούω:(:(

Καλησπέρα και πάλι... το άλλο μου πρόβλημα σας το είπα; Τα τέκνα μίσησαν εντελώς κάθε μορφή σαλιάρας, οπότε αλλάζουμε συνεχώς φορμάκια!

Glorr, έχω ταράξει τη μικρή στο πιλάφι και μάλλον έχει αποτέλεσμα... τώρα από τις 2 φορές μειωθήκαμε στη 1... ελπίζω συντομα να πάμε και στην καμία! Το κακό είναι ότι ξαναγυρίσαμε στη βανιλια και δεν τις δίνω τις άλλες λιχουδιές!

Nunu, αν οι θηλές είναι απο σιλικόνη δεν κάνει να τις τρυπας γιατί σκίζονται. Αν είναι από καουτσουκ, οκ. Παίρνεις μια καρφίτσα, την καις για αποστείρωση και είναι ΟΚ. Ποιες θηλές χρησιμοποιείς; Γιατί είναι μερικές που είναι κάπως δύσκολες. Από παιχνίδια, εμείς λατρεύουμε τις κουδουνίστρες μας. Εχουμε άπειρες. Αλλά το αγαπημένο παιχνίδι και των 2 είναι το τηλεκοντρολ

Γιωτού, τα μωρά σου είναι συγχρονισμένα. Με γειά τα δοντάκια σας!!!! Δεν θυμάμαι αν σας ευχηθηκα για τη βάφτιση... να ζήσετε! Και όσο για τη συνάντηση, εμείς πάντοτε μέσα αρκεί να υπάρχει φαι.

nani, ο ντόκτορ μου μου είχε πει να μην κάνω υπερβολές, αλλά ότι κάνω να το κάνω μέχρι την 27η εβδομάδα γιατί μετά με έβαλε σε πλήρη ξάπλα (το οποίο δεν το πολυτήρησα, αλλλα τέλος πάντων)

Ευτυχώς που μου είπες για τις θηλές twins έχω σιλικόνης και καουτσούκ της NUK. H καφέ είναι η καουτσούκ ε???:rolleyes::rolleyes:

και να ρωτήσω δηλαδή τα καλόπαιδα σας πόση ώρα αυτοαπασχολούνται??

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

γεια κ παλι!

σας γραφω με τη μπουμπου, λεει φιλια!

γιωτα πολλες ευχες για τα μωρακια σου,καλοτυχα κ ευτυχισμενα!

nunuki απο παιχνιδια εχουμε διαφορα κ κατα καιρους ενθουσιαζονται με καποια, τα βαριουνται,μετα τα εξαφανιζω κ τα ξαναδινω για αργοτερα για να ξαναενδιαφερθουν.

οπωσδηποτε το γυμναστηριο τα απασχολει αρκετη ωρα.

ενα πιανακι απο elc μας σωζει οταν δε θελουν να φανε.

διαφορα που προσαρμοζονται στη κουνια επισης.οπως ενας προτζεκτορας που τα κοιμιζει, ενα σαν ενυδρειο που κολυμπαν ψαρακια κ εχει κ τραγουδια, αλλα κ ηχο νερου για χαλαρωση.

κ ενα μουσικο καλειδοσκοπειο .(elc ολα)

ενα γαντι/δαχτυλοκουκλες επισης (imaginarium) τα κανει να ξεκαρδιζονται οταν τους το παιζω εγω με cartoonοφωνες..!

οσο για το ποσο αυτοαπασχολουνται..

η μικρη πολλη ωρα!

ο ταρζαν για λιγο..βαριεται ευκολα κ θελει κ ολη την προσοχη πανω του..

33E7p2.png

κ για τις αγκαλιτσες..

κ εγω υπερ ειμαι. οσο θελουν κ οσο μπορω βεβαια..

ακου τα κακομαθαινεις! να παρουν οση αγαπη μπορουν! ανεξαντλητη! χωρις τσιγκουνιες!

αργοτερα που θα καταλαβαινουν κ θα εχει νοημα, θα κανουμε τετοιου ειδους μαθηματα ας πουμε..

33E7p2.png

Αυτά τα elc I don't know but I will!!!!! Σε γενικές γραμμές έχουμε αρκετά παιχνιδάκια και γυμναστηρια κλπ αλλά τα βαριούνται. Αρχικά θα μαζεψω το συφερτό που έχω δηνιουργήσει με τα παιχνίδια και θα τους τα δίνω ανα εβδομάδα μπας και τους φανούν πιο ενδιαφέρον. Όσο για τις αγκαλιές ναι δε λέω, αλλά σε λίγο δε θα χωράνε και οι δύο!!χαχαχαχα:tongue::tongue::tongue:

Ο λουκουμάκης μου σας στέλνει λίγα σάλια και την αγάπη του, είναι στην αγκαλιά μου τώρα....φυσικάαααα. Η μπουμπού μπανιαρίζετε!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...