Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 hours ago, Blue Velvet said:

Μου είπε αν θέλω να πάω και νωρίτερα,αλλά δε θα φανεί κάτι καλά και να πάω σε δύο εβδομάδες.Νομίζω πως στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πάει νωρίτερα και είχαμε δει απλά σάκους και μετά την παλινδρόμηση ακούσαμε την καρδουλα της κόρης μου 

Κ ο γιατρός μου έτσι κάνει, βάζει ραντεβού περίπου 6+2 ώστε να δει καρδούλα. Είναι όντως 2 βδομάδες αγωνίας, υπομονή!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Εγώ το είχα στρώσει αρχικά και τα έβαζα να κάθονται και να παίζουν με μαξιλάρια γύρω γύρω. Επειδή όμως ο χώρος του σαλονιού έκλεισε και δεν μπορούσε πια να κάτσει κανένας, τα μάζεψα προσωρινά και τους έβαλα στο πάρκο μέχρι νεοτέρας :)

RKdwp3.png

Εγώ το είχα στρώσει αρχικά και τα έβαζα να κάθονται και να παίζουν με μαξιλάρια γύρω γύρω. Επειδή όμως ο χώρος του σαλονιού έκλεισε και δεν μπορούσε πια να κάτσει κανένας, τα μάζεψα προσωρινά και τους έβαλα στο πάρκο μέχρι νεοτέρας :)

Κι εγώ προς το παρόν στο πάρκο τα έχω. Μάλλον δεν τα έχω. Τα ΄βάζω ενναλάξ γιατί έχουμε επεισόδια όταν είναι μαζί. Δεν χωράνε μαζί και ψιλοπλακώνονται. Εσύ τα βάζεις μαζί?

Κι εγώ προς το παρόν στο πάρκο τα έχω. Μάλλον δεν τα έχω. Τα ΄βάζω ενναλάξ γιατί έχουμε επεισόδια όταν είναι μαζί. Δεν χωράνε μαζί και ψιλοπλακώνονται. Εσύ τα βάζεις μαζί?

Ναι, μαζί τα βάζω. Ο ένας στην μια μεριά και ο άλλος στην άλλη και ανάμεσά τους ένα βουνό παιχνίδια. Όχι όμως ότι κάθονται πολύ...βαριούνται..

RKdwp3.png

Εδώ είμαι και γω...από χτες που έψαχνα παρέα δεν μπορούσα να ξαναμπώ, μου έβγαζε ότι αλλάζανε σέρβερ:shock::shock::shock: εσείς πως και γράφατε δηλαδή :confused::confused::confused:

Κατα τ άλλα, αρκετή γκρίνια τα αστέρια μου, ειδικά η μπουμπού. Ο καθένας έχει τη δικιά του κλίση. Η μπέμπα τη μέρα και ο μπέμπης το βράδυ με τα ξυπνήματα του. Αχ βαχ!! ας μην παραπονιέμαι, υπομονή!! Να πούμε τα ευχάριστα.....ΧΙΟΝΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΖΕΙ!!!! Και θα το στρώσει λέω εγώ!!!:D:D:D

Agorakia καλή επιστροφή στη δουλειά, δύσκολα ε? μη μασάς όμως! Τα έστειλες σταθμό τα αγοράκια? Καμιά φωτογραφία να ανεβάσεις!

Jasmini και μένα βαριούνται και όλο με θέλουν από πάνω. Μα τι θα κάνουμε??

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!!

χιονακι διακριτικο τωρα, κατα τις 5που ξυπνησα ηταν πιο θαρραλεο!!

δευτερη μερα χωρις σχολειο λογω κακοκαιριας, αλλα χθες ουτε εγω μπορουσα να μπω..

για το 3ημερο..δε προλαβα...πολλη γκρινια! ολο βολτες με τ αυτοκινητο καναμε για να ηρεμουμε ολοι!!!! μεχρι εξαντλησης της βενζινης!!!!!

33E7p2.png

twins nan2 nestle κ εμεις πινουμε.

agorakia καλη επιστροφη στη δουλεια! σε λιγο θα προσαρμοστεις κ θα ναι κ καλα στο σπιτι πιστευω..

τα μωρα τελικα?

βγηκα κ απ το mood των μουσικων αφιερωσεων,αφου δεν τελειωσα με τις αφιερωσεις κ για τα υπολοιπα κοριτσια...επιφυλασσομαι..

αυτα για την ωρα..παω να μαγειρεψω την κρεατοχορτοσουπα.

33E7p2.png

Να μαστε και εμείς. Τρώμε φρουτακι και γκρινιάζουμε... ουφ...

Ωραίο ήταν το χιονι, αλλά λίγο. Παίξαμε λίγο χτες το βράδυ, αλλά θέλουμε και άλλο.

Twins έχετε δοκιμάσει το γάλα NAN της Nestle? Έχω ακούσει ότι είναι από τα καλύτερα γάλατα.

Πήρα το έτοιμο ΝΑΝ2 για να το έχω στην τσάντα σε περίπτωση εκτάκτου ανάγκης. Το δοκίμασαν και δεν τους άρεσε. Καλό γάλα είναι, αλλά από γεύση τίποτα.

Μπουσουλάτε? Ωραία. Από που το πήρες το αφρώδες δάπεδο? Από τζάμπο? Πόσο έχει? Που το έβαλες? στο δωμάτιό τους?

Από το early learning center 59 ευρώ για 12 τμχ 60χ60. Ακριβά είναι, αλλά μου είχαν φέρει κάποιο δώρο από εκεί και έκανα αλλαγή. Προς το παρόν τα έχω στο σαλόνι (τα 6 κομμάτια γιατί περισσοτερα δεν χωράνε) γιατί εμείς μπουσουλάμε και κυλιομαστε... κυρίως κυλιόμαστε...

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

να μαι!

φυγατε?

αχ κ εγω το θελω αυτο το δαπεδακι απο elc!!! τ αξιζει,ε?

τα περισσοτερα που εχουμε απο εκει τα εχουμε ευχαριστηθει ολα! εκτος απ την πολυθρονα/φωλιτσα γαιδαρακι..

το δαπεδο θα το παρω αμεσα ομως!

33E7p2.png

βρε κοριτσια τα πλαστικα μπουκαλια (εγω εχω avent) θελουν ανανεωση μετα απο πολλη χρηση, ετσι δεν ειναι? εμεις τρωμε κ την κρεμα σ αυτα (twins πολυ καλο tip!!), οποτε εχουν κ κατι γρατζουνιτσες κ λεω να παρω κανενα καινουργιο..σωστα?

επισης θηλες χρησιμοποιειτε την 4? εγω ακομη την 3 κ νομιζω ειναι οκ, αλλα στην ετικετα λεει οτι η 4 ειναι για 6μηνων+

33E7p2.png

Είναι όντως πολύ ωραίο.... τώρα σε αυτό καθόμαστε.... Nufi τώρα που το λες εκείνο το γαιδαράκι μας είχαν φέρει και το άλλαξα, γιατί θεώρησα πως είμαστε κάπως μεγάλοι γι' αυτό.

Για τα μπιμπερό, έτσι λένε, αλλά εξαρτάται ίσως και από τη γρατζουνιά. Εμείς θηλές έχουμε αυτές με τη ρυθμιζόμενη ροή που είναι 3+. Οτιδήποτε άλλο μας πνίγει, ακόμα και αυτή με τις 2 τρύπες.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

α...καλα κανατε κ το αλλαξατε.

στην αρχη οταν ηταν μικρα κ δε πολυκουνιοντουσαν ξαπλαραν για λιγο στη φωλια.βαριοντουσαν γρηγορα βεβαια.

τωρα που πρεπει να το χρησιμοποιουμε ως πολυθρονα, βλεπω οτι δεν ειναι σταθερο κ αρα κομματακι επικυνδυνο..

το δαπεδο θα το χαρειτε περισσοτερο!!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...