Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπέρα! Έκανες πάνω από μία φορά διέγερση και δεν είχες ανταπόκριση? Ή μόνο μία? 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Τώρα κερνάω γλυκά και βλέπω συναδέλφους όλη την ώρα, οπότε γράφω διακεκομμένα, όλο έρχονται να με χαιρετήσουν και να μου ευχηθούν και να μάθουν τα χθεσινοβραδινά νέα!

Είναι συγκινητικό, ενώ το μυαλό μου είναι συνεχώς στο σπίτι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θα διαβάσω τα δικά σας όταν μπορέσω! :)

rPPrp3.png

Geia Jasminiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Εδώ χιονίζει ναι. Εντάξει όχι πολύ. Μην φανταστείς. Τουλάχιστον εδώ που μένω εγώ. Σε άλλες περιοχές το έχει στρώσει. ΕΚεί τίποτα από χιόνι ε? Εσύ που δουλεύεις ?

Διαφημίσεις

Geia Jasminiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Εδώ χιονίζει ναι. Εντάξει όχι πολύ. Μην φανταστείς. Τουλάχιστον εδώ που μένω εγώ. Σε άλλες περιοχές το έχει στρώσει. ΕΚεί τίποτα από χιόνι ε? Εσύ που δουλεύεις ?

Γειά σου Glorr, δεν σε πρόλαβα γιατί πεινάσαν τα μικρά και τα τάιζα....

Εδώ έχει να ρίξει χιόνι καμιά 20αριά χρόνια απ' ότι λένε. Χιονόνερο μπορεί να ρίξει...

Έχουμε δικό μας κατάστημα οικογενειακώς και έτσι το πότε θα γυρίσω εξαρτάται από μένα :P

Αυτό είναι το καλό της υπόθεσης. Το κακό είναι ότι όσο λείπει η γάτα...τα ποντίκια κάνουν πάρτυ...έτσι δεν λένε?? και εγώ θέλω να έχω τον έλεγχο και ενημέρωση κάτι το οποίο έχασα όλον αυτό τον καιρό.

RKdwp3.png

Twins την βρήκα τελικά στον Σκλαβενίτη την κρέμα Γιώτης φαρίν λακτέ με μπισκότο. Τώρα το μόνο που μού μένει είναι να την δοκιμάσω. Χαχαχαχα...............Θα δοκιμάσω και θα σου πω εντυπώσεις. Μυρίζει πάντως τέλειαααααααααααα....................

Επίσης κορίτσια για όποια ενδιαφέρεται σήμερα στον Σκλαβενίτη έχει -30% στα πάμπερς. Εγώ πήρα τέσσερα πακέτα. Και στην ουσία πλήρωσα τα τρία. Είναι ευκαιρία. Μόνο έτσι γίνεται κάτι γιατί αλλιώς έιναι πολλά τα λεφτά. Εγώ το κοιτάω συνέχεια στον Σκλαβενίτη για προσφορές.

Twins την βρήκα τελικά στον Σκλαβενίτη την κρέμα Γιώτης φαρίν λακτέ με μπισκότο. Τώρα το μόνο που μού μένει είναι να την δοκιμάσω. Χαχαχαχα...............Θα δοκιμάσω και θα σου πω εντυπώσεις. Μυρίζει πάντως τέλειαααααααααααα....................

Επίσης κορίτσια για όποια ενδιαφέρεται σήμερα στον Σκλαβενίτη έχει -30% στα πάμπερς. Εγώ πήρα τέσσερα πακέτα. Και στην ουσία πλήρωσα τα τρία. Είναι ευκαιρία. Μόνο έτσι γίνεται κάτι γιατί αλλιώς έιναι πολλά τα λεφτά. Εγώ το κοιτάω συνέχεια στον Σκλαβενίτη για προσφορές.

Πήγα και εγώ το Σάββατο και πήρα τρία. Για την ακρίβεια, πηρα 3 από το επόμενο νούμερο, το 4+, γιατί από τα 4αρια έχω ηδη αρκετα. Και φυσικά μόνο στις προσφορές αγοράζω.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Α.... να πω και το πρόβλημά μου... είναι αηδιαστικότατο.

Εδω και 2-3 μέρες το μαγουλάκι έχει... πως να το πω..... το αντίθετο της δυσκοιλιότητας. Οχι, όλες τις φορές, αλλά κάποιες. Δοκιμασα και εγώ πειραματικά να φω τι φταίει. Και μάλλον είναι το γάλα. Ο παιδίατρος πάλι λέει ότι μάλλον είναι μια μικρή λοιμωξη, αλλά να μην κάνω τίποτα ακόμα, εφ' όσον δεν είναι όλες τις φορές και δεν παραπονιέται.

Εγώ λέω σήμερα να της δώσω ρυζόκρεμα πάλι και γάλα με ρύζι και να δω πως θα πάει... τι λέτε;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Α.... να πω και το πρόβλημά μου... είναι αηδιαστικότατο.

Εδω και 2-3 μέρες το μαγουλάκι έχει... πως να το πω..... το αντίθετο της δυσκοιλιότητας. Οχι, όλες τις φορές, αλλά κάποιες. Δοκιμασα και εγώ πειραματικά να φω τι φταίει. Και μάλλον είναι το γάλα. Ο παιδίατρος πάλι λέει ότι μάλλον είναι μια μικρή λοιμωξη, αλλά να μην κάνω τίποτα ακόμα, εφ' όσον δεν είναι όλες τις φορές και δεν παραπονιέται.

Εγώ λέω σήμερα να της δώσω ρυζόκρεμα πάλι και γάλα με ρύζι και να δω πως θα πάει... τι λέτε;

Εγώ θα έλεγα ναι. Κι εμένα η παιδίατρος μου είχε πει ότι αν κάνουν κάτι σαν διάρροια, το αντίθετο όπως λες κι εσύ της δυσκοιλιότητας, να τους δώσω το ρυζάλευρο πάλι. Οπότε δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Ποιο γάλα είπαμε ότι πίνετε? Εμείς πάντως δεν έχουμεαλλάξει ακόμη γάλα και μάλλον ως τον χρόνο το ίδιο θα πίνουμε όπως μας είπε.

Εγώ θα έλεγα ναι. Κι εμένα η παιδίατρος μου είχε πει ότι αν κάνουν κάτι σαν διάρροια, το αντίθετο όπως λες κι εσύ της δυσκοιλιότητας, να τους δώσω το ρυζάλευρο πάλι. Οπότε δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Ποιο γάλα είπαμε ότι πίνετε? Εμείς πάντως δεν έχουμεαλλάξει ακόμη γάλα και μάλλον ως τον χρόνο το ίδιο θα πίνουμε όπως μας είπε.

Εκει σκέφτομαι ότι έκανα τη βλακεία, στο γάλα... επιναν το Αλμιρον (ας πούμε ότι το έπιναν δηλαδή), και μετά από πειράματα ανακάλυψα το Απταμιλ που το έπιναν πολύ ωραία... Ο ντόκτορ λέει ότι αυτό μάλλον δεν είναι αφού έχουν παρόμοια σύνθεση μεταξύ τους...

Γι' αυτό και έστειλα το μπαμπα να πάρει πάλι βανίλιες... πήρα βέβαια και ένα κουτί αλμιρον για καλό και για κακό...

Ελπίζω μετά το χρόνο να δίνουμε κανονικό γάλα πια....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Και για να πω κάτι πιο ευχάριστο....

Το αφρώδες δάπεδο ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!!!! Απλώς φανταστικό.

Μπουσουλάμε, παίζουμε, καθόμαστε και οι τρεις μαζί και δεν φοβόμαστε τις πτώσεις.

Thanks Ολγακι για την (όπως πάντα) πρακτική και χρήσιμη συμβουλή!:P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Και για να πω κάτι πιο ευχάριστο....

Το αφρώδες δάπεδο ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!!!! Απλώς φανταστικό.

Μπουσουλάμε, παίζουμε, καθόμαστε και οι τρεις μαζί και δεν φοβόμαστε τις πτώσεις.

Thanks Ολγακι για την (όπως πάντα) πρακτική και χρήσιμη συμβουλή!:P

Μπουσουλάτε? Ωραία. Από που το πήρες το αφρώδες δάπεδο? Από τζάμπο? Πόσο έχει? Που το έβαλες? στο δωμάτιό τους?

Twins έχετε δοκιμάσει το γάλα NAN της Nestle? Έχω ακούσει ότι είναι από τα καλύτερα γάλατα.

Glorr εγώ το πήρα από το jumbo. Είναι παζλ και είναι αρκετά καλό αλλά ακόμα τα δικά μου δεν μπουσουλάνε κι έτσι το έβγαλα προς το παρόν.

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...